Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Top 10 gibi.. Okununş olarak tap 10 olursa olur Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 aynen katılıyorum karlx... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kıs Admin diye bağırıp durma çık dışarı ele verecek bisi Diloşcum ben zaten sözlüyüm 1 ay sonra nişanım var Darısı sizin başınısa Amanın dön hemen bak daha yaşanacak çok güzel şeyler var...gençsin..güzelsin..yazdıklarına bakıyorum da çok ta akıllı ve sevimlisin..yakma kendini be güzelim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Hayır aysum top 10 Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ELEKTRO ne yapıpta seni rezil ettiğimi anlayamadıysamda bana olan duygularını açtığın için sana müteşekkirim Bırak öylece kalsın Allah ım yarabbim anaaaaağa bole bişi olmas zamanında soylemediğin bi şey yüzünden herkese rezil olduğumu söylüyorum. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kıs çekirgem dellendinmi sen Şanssıs dio hala yaaa Sedat biras benim ve kankimin yüsünden bu topic bu hale geldi sanırım sonrada geriside geldi zaten Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 gerçekten normal olmayan şeyler oluyor burda Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Seviyorum ama kimi En tatlı birisini Nasıl anlatsam sana İlk harflere baksana Kim kime dum duma herkes ayrı bi alemde Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Top 10 tap 10 herneyse.. Ciddi ciddi senin topic tuttu fantastico.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Amanın dön hemen bak daha yaşanacak çok güzel şeyler var...gençsin..güzelsin..yazdıklarına bakıyorum da çok ta akıllı ve sevimlisin..yakma kendini be güzelim Ama kankim öyle bilgi vermedi bana Çokta akıllıyımdır merssi canım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Bu arada kontörü biten varmı..? ) Alıntı
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ya lütfen usatmayın artık electro lütfen K.A.R.A hoşgeldin Hani nerde entrika hoşbulduk, Gece Yağmuru... nasıl yani, gerçekten entrika göremedin mi yani? topiği baştan beri takip ediyorum. daha ne entrika olacak Sevgiler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kim kime dum duma herkes ayrı bi alemde -------------------- Efet gel biz de alemlere akalım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Bu arada kontörü biten varmı..? ) Ben bedava kont. bulcas yoksam hoşbulduk, Gece Yağmuru... nasıl yani, gerçekten entrika göremedin mi yani? topiği baştan beri takip ediyorum. daha ne entrika olacak Sevgiler Sevgiler ve Saygılar bisden Walla ben işin o kısmıyla pek ilgilenmiom ondandır Alıntı
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Top 10 tap 10 herneyse.. Ciddi ciddi senin topic tuttu fantastico.. Wallahi tutmuş... Topik gümbür gümbür... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 bennnnnnnnnnnnnn Aça seni biliyorum zaten.. başka varmı..? ) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Bu arada diloşcum sen paparazi muhabirliğine başvursana.. Bonservisini veririz buradan.. İşte olay insanda geldi Bak,birbirimizi hiç mi hiç tanımıyoruz..senin sadece arkadaşların analizini yaptığın topicteki birkaç yorumunu biliyorum,gerçekten etkileyiciydi Öte yandan ben sahiden mizahı çok seven biriyim buraya yazdıklarımda birer latifeydi umarım alınmamışsındır. Bununla beraber önerini dikkate alıyorum başarılı olacağıma emin olabilirsin,saygılar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Aça seni biliyorum zaten.. başka varmı..? ) Ya ben dedim yaaa Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Ooo kntr fazlası varsa bis de alırıs Alıntı
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Sevgiler ve Saygılar bisden Walla ben işin o kısmıyla pek ilgilenmiom ondandır en iyisini yapıyosun zaten ! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kıs önce ben geldim sıra sanada gelir kıs bekle Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 İşte olay insanda geldi Bak,birbirimizi hiç mi hiç tanımıyoruz..senin sadece arkadaşların analizini yaptığın topicteki birkaç yorumunu biliyorum,gerçekten etkileyiciydi Öte yandan ben sahiden mizahı çok seven biriyim buraya yazdıklarımda birer latifeydi umarım alınmamışsındır. Bununla beraber önerini dikkate alıyorum başarılı olacağıma emin olabilirsin,saygılar Hmm saygılı vede kibarızda bu aradaaaa.. Yakında senide mi bir analiz etsem acaba.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 deeeet hepiniz dağılın,ilk önce benim bitti Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.