Φ independece Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 dünyaya geri dön diom o kadar oliviacım.. hatta yeni bi baslık acayımm yobazlıkla da hiççççç mi hiçç alakası yok canım arkadasım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 dünyaya geri dön diom o kadar oliviacım.. hatta yeni bi baslık acayımm yobazlıkla da hiççççç mi hiçç alakası yok canım arkadasım.. İyi o halde daha da uzatma.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 miraç bunlar sana arkadaşım ben herkesle iyi geçinmeyi normal hayattada yaparım.huyum bu. ama din konusuna gelince ilk başta kendimi tutamadım.2 uyarı aldım. kimseye yaranmak veya çalışmakla işim olmas. ii arkadaşız neden kötüliyim ki? hem zaten gerçektende haklı bence. zaten ters olduğum görüşlerde de güzelce izah etmesini bilirim. ya evet yeşim ya gerçekten de bazen insan kendini tutamıyo. ama benim sana tavsiye etmem gereken sakin olman. Sende aldırma arkadaş.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Miraç Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 noldu yaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 arkadaşım miraç biras art niyet sezindim. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 xlark tades çok çekici... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Taurus;un bi ricası var.. Sevgili arkadaşlarım; Beni biraz olsun seviyorsanız,lütfen tartışmayı ve çekişmeleri bırakın artık.Bakın;Sırf ortam yumuşasın,konu değişsin diye bugün Düldül'le girerek espirili bişeyler yazdım.Ama atışmalar hala devam ediyor.Kırmayın birbirinizi,canı yanana biraz daha anlayışlı yaklaşın.. Lütfen.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Biri bana burda neler olduğunu açıklasın nütfen Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 kısss çok karışık şeyler oluyor ama tek bildiğim düldül'ü kediye aşık olduğu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kim kim kim kediye aşıkkkk :lol: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ya yok mu bizim düldül,taurus'un atı işte o kediye aşık,kedi kimseeee artık bilemiycem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kedinin kim olduğu meçhul yane :lol: Kıs o zaman bende aşkımı ilan edem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 bilinmiyor kedi kimmiş,neymiş,neyin fesiymiş :grin:3 sende ilan et nolcak,bir önceki sayfalarda var benim aşk ilanım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 itiraf ediyorum turkish media dan ayrılmayın ayrılmayın az sonraaaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 yani bir insan böyle heyecanlandırılıp sonra ortada bırakılmaz kardeşim bekliyorusss Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yağmur yüreklim açıkla hade merak ediyo aça Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 hala bekliyoruss ben mi merak ediyorum sadece yani sende birşey yok öylemi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 evet yok Kıs sen Mehmedimin resmini niye imsa yaptın oy oy Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 REK LAM LAR Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 yuk artık mehmedime yiğidime aslanıma da gözünü diktiysen ben birşey diyemiyorum o benimmmmmm yağmur yürekli beyyyyy bakın ayıp oluyor ama saatlerdir kilitlendik kaldık ekran başında ne zaman açıklanıyor bu mühim mevzuat Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kıs ben gös dikmedim bikerem O her zaman benimdi bikerem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 mola bitti keyif sürüyor fantastico nun sunduğu kim kime aşık çatır çutur devam ediyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ben aşığım YURDAL'a ne güsel Allah bozmasın Biri bana burda neler olduğunu açıklasın nütfen kıss kankim en baştan okudum da acayip şeyler olmuş burda ama çok üzüldüm okuyunca Yağmur yüreklim açıkla hade , merak ediyo aça sanki kendi merak etmiyo Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 işte aşkım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 kankim koş koş yufkam yüreğim açıklamış aşkının kimolduğunu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.