Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Aşk herşeyi affetmeli Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Aşk herşeyi affetmeli mi? Aşk'a inanıyorsanız eğer, affetmesini beklemeniz doğladır ki gerçek bir aşkın affedip edemeyeceğini bilemezsiniz. Mesela gerçekten aşık olupta affedemeyen kimse şu yüzden affedemez: Artık sevdiği kiş, yaptığı şey ile, onun sevebileceği kişi olmaktan çıkmıştır. Yani yapılan şeyi, affedilemeyen yeyi, aşık olduğu kişiye yakıştıramadığı için affedemez. Ondan öyle bir şey beklemediği için... Bu biraz kapalı bir duygudur. Ceketimi alır giderim felsefedir. Gerçekten aşık olup affeden kişi ise şu yüzden affedebilir: Sevdiği affedilemeyecek ya da affedilen davanışı yapmıştır ancak kişi bunun istemeden olduğuna yani sevgilisine gerçekten inanıyorsa affedebilir. Yani giden şey masumluk değildir belki de. Veya masumluk gitse bile, Aşk bundan daha üstün olabiliyor demek ki... Ama şu var: Aşk'a inanmayan birisi, Aşk'ın her şeyi affedebileceğine inanır mı ve sevdiği kimsenin yaptığı bir şeyi (misal aldatmak) affedebilir mi? Aşk'a inanmıyorsa, niye affetsin ki? Ya da aşka inanmıyorsa, niye affedilmeyi beklesin? Affedilmediğinde de niye affetmeyen kişinin aşkını sorgular mesela? Aşk sorgulanmayı sevmez bence. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Aşk vardır ama gözleri kör eder. gözleri kör olan aşkı göremez.... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Erkeğin bayanı aldatmasını bilmemde...Bayanın erkeği aldatması kadar yıkıcı bir şey yok.. Yani atom bombası patlatsa kafamın üstünde daha az yıkıcı olur.. Çok merak ediyorum "Erkeğin bayanı aldatmasını bilmemde" Die bir laf sarf etmişsiin buraya kadar tamam Bunun ardında yatan yanii senin bildiğin ama bizden sakladığın nedir bununla ilgili Benim fikrimi soracak olursaan karşıyım tabiki bir bayanın erkeği aldatmasına.. Ama bayanın erkeği aldatmasına ne kadar karşıysam erkğinde bayanı aldatmasına bi o kadar karşıyım Bayan yapınca tü kaka oluyo Erkek yapınca Erkekliğin şanından saylıyo.. Anlayamadım bu bağıntıyı Bu arada kimseye ihanet etmedim şu ana dek bunu da sölemek istedim Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Ey Aşk Sen Nelere Kadirsin Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Çok merak ediyorum "Erkeğin bayanı aldatmasını bilmemde" Die bir laf sarf etmişsiin buraya kadar tamam Bunun ardında yatan yanii senin bildiğin ama bizden sakladığın nedir bununla ilgili Benim fikrimi soracak olursaan karşıyım tabiki bir bayanın erkeği aldatmasına.. Ama bayanın erkeği aldatmasına ne kadar karşıysam erkğinde bayanı aldatmasına bi o kadar karşıyım Bayan yapınca tü kaka oluyo Erkek yapınca Erkekliğin şanından saylıyo.. Anlayamadım bu bağıntıyı Bu arada kimseye ihanet etmedim şu ana dek bunu da sölemek istedim Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Affeder diye bilirdim ama yanlış biliyormuşum Alıntı
Φ scgksk Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Affeder diye bilirdim ama yanlış biliyormuşum Affetmeli bence Alıntı
Φ monalisa06 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 aşk herşeyi affetmez.ama çoğu şeyi görmezden gelir. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 AŞK CEHENNEMİN SEVİLMİŞ HALİ, AŞK SARHOŞLUĞUN EN GÜZEL EN NEZİH HALİ...... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 AŞK herşeyi affedermi? "Aldatılmak" hariç diğer herşeyi affedebilir belkide... Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Aşk herşeyi affedemez. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 aşk affeder..etmesinede..ya kişi..kişi kendini nasıl affedecektir.. Alıntı
Φ acı_ask Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 affeder mi bilmiyorum arkadaslar soruyorum sıze bız cok buyuk kavgalar edıorz agr laflar söluoruz ama artık canıma tak ettı sızce onu affetmelımıyım kalbım cok kırık ama ona ait Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 affetmez. bu sözün altından çok affettirenler olur aşk herşeyi affeder aşkım affet beniiii olduuu başka Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Her aşkın affedebileceği şeylerin bir sınırı vardır. Damla damla aşkı öldürür yapılanlar bir bakmışsın ki aşk ve nefret arasındaki ince çizgiye gelivermişsin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.