Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 116
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Aşk herşeyi affetmeli mi?

Aşk'a inanıyorsanız eğer, affetmesini beklemeniz doğladır ki gerçek bir aşkın affedip edemeyeceğini bilemezsiniz.

Mesela gerçekten aşık olupta affedemeyen kimse şu yüzden affedemez: Artık sevdiği kiş, yaptığı şey ile, onun sevebileceği kişi olmaktan çıkmıştır. Yani yapılan şeyi, affedilemeyen yeyi, aşık olduğu kişiye yakıştıramadığı için affedemez. Ondan öyle bir şey beklemediği için... Bu biraz kapalı bir duygudur. Ceketimi alır giderim felsefedir.

Gerçekten aşık olup affeden kişi ise şu yüzden affedebilir: Sevdiği affedilemeyecek ya da affedilen davanışı yapmıştır ancak kişi bunun istemeden olduğuna yani sevgilisine gerçekten inanıyorsa affedebilir. Yani giden şey masumluk değildir belki de. Veya masumluk gitse bile, Aşk bundan daha üstün olabiliyor demek ki...

Ama şu var: Aşk'a inanmayan birisi, Aşk'ın her şeyi affedebileceğine inanır mı ve sevdiği kimsenin yaptığı bir şeyi (misal aldatmak) affedebilir mi? Aşk'a inanmıyorsa, niye affetsin ki? Ya da aşka inanmıyorsa, niye affedilmeyi beklesin? Affedilmediğinde de niye affetmeyen kişinin aşkını sorgular mesela?

Aşk sorgulanmayı sevmez bence.

• 4 hafta sonra...
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo
Gönderi tarihi:
Erkeğin bayanı aldatmasını bilmemde...

Bayanın erkeği aldatması kadar yıkıcı bir şey yok..

Yani atom bombası patlatsa kafamın üstünde daha az yıkıcı olur..:)

Çok merak ediyorum :stuart:

"Erkeğin bayanı aldatmasını bilmemde"

Die bir laf sarf etmişsiin :) buraya kadar tamam

Bunun ardında yatan yanii senin bildiğin ama bizden sakladığın nedir bununla ilgili :P

Benim fikrimi soracak olursaan karşıyım tabiki bir bayanın erkeği aldatmasına..

Ama bayanın erkeği aldatmasına ne kadar karşıysam erkğinde bayanı aldatmasına bi o kadar karşıyım

Bayan yapınca tü kaka oluyo

Erkek yapınca Erkekliğin şanından saylıyo..

Anlayamadım bu bağıntıyı -_-

Bu arada kimseye ihanet etmedim şu ana dek bunu da sölemek istedim

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

Çok merak ediyorum :stuart:

"Erkeğin bayanı aldatmasını bilmemde"

Die bir laf sarf etmişsiin :) buraya kadar tamam

Bunun ardında yatan yanii senin bildiğin ama bizden sakladığın nedir bununla ilgili :P

Benim fikrimi soracak olursaan karşıyım tabiki bir bayanın erkeği aldatmasına..

Ama bayanın erkeği aldatmasına ne kadar karşıysam erkğinde bayanı aldatmasına bi o kadar karşıyım

Bayan yapınca tü kaka oluyo

Erkek yapınca Erkekliğin şanından saylıyo..

Anlayamadım bu bağıntıyı -_-

Bu arada kimseye ihanet etmedim şu ana dek bunu da sölemek istedim

:excl:

• 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Her aşkın affedebileceği şeylerin bir sınırı vardır. Damla damla aşkı öldürür yapılanlar bir bakmışsın ki aşk ve nefret arasındaki ince çizgiye gelivermişsin.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.