Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl benımde senı gorunce aklıma kalbı carmıha gerılmıs, acı cekmekten yorulmus, bıtap dusmus bır can gelıyor
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl hayatta 5 kuruşla mutlu olabilicek.. LaRsiE.. duygularını kalbinden dışına çok güzel vuran... bursercan... dostum canım.. kimya sever asit sevmez .... aysum...
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl dur bi söz söyleyeyim atmosfere uysun O asitler ne canlar yakmadı be gülüm canım benim seni seviyorum
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl bende seni seviyorum canım asitlerin yaktığı can... kalbimizden akan acının tadı kan ! hehe... kafiyeli oldu canımsın benim...
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl dur bi söz söyleyeyim atmosfere uysun O asitler ne canlar yakmadı be gülüm canım benim seni seviyorum yakmasını bilirsin ama o canların senin için yandıgını görmezsin
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl benımle aynı acıları yasayıp bundan ders cıkarmasını bılen bırı
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl :D nickime hep böle dedikleri için ben şöle bi uygulama geliştirdim LaRs dı sonuna ie ekledim son üç harfi okudugun zaman nickdeki espiriyi anlarsınız :D
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl doktorlar dızısındekı zenan gelıyor aklıma (valla bak bazen ısmını zenan dıye okuyom )
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl abi bu zenan nasıl bi tip kızmı erkekmi ona göre sevinim ya da kırılmıs gibi yapim
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl yok merak etme erkek asıllı kız. sacları kısa bırsey ıste.bırde cok edepsız aramızda kalsın
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl zenan benzetmesi kopardı beni doktor olma hayallerim geldi aklıma.. o yaşlarda çok dermişim de öyle imzanı görünce onu hatırladım
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl valla kıs aklıma dızıdekı zenan gelıyo ısım benzerlıgı aklıma ask ve acı bır arada olan bır kalp gelıyo
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl iyi olmuş ama ben çok güldüm maalesef... aklıma kalbi benden farksız olmayan biri geliyor.. ah insanlar...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.