Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl çok iyi biri aklıma geliyoo yok len Erbay niye eşşek olcan yaranmak için buna gerek yok . isteyenin bir yüzü kara istemeyen zenciiii
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl valla ne yalan söyliim psişik biri geliy...bu nası avatar nası imza öle... (angelica'ya) dişiler hakkında engin bilgisi olan biri geliyo aklıma...
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl Yazar Bisim diger vampir gelio Forumun vampir sayısı çoğalmaya başladı, ortalık kan emici dolu
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl küçük iboya olan hayranlığı geliyor ha bide domates güzeli olduğu
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl küçük iboya olan hayranlığı geliyor ha bide domates güzeli olduğu ben küçük orta büyük farketmez İbolardan hazzetmiyorum cannem ayriyetten domates güzeli senin ünvanın unuttun mu?
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl ben küçük orta büyük farketmez İbolardan hazzetmiyorum cannem ayriyetten domates güzeli senin ünvanın unuttun mu? sen domates güzeli ol canem ben gencim yaşım müsait değil
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl sen domates güzeli ol canem ben gencim yaşım müsait değil hahahahhayytttt ufalda cebime gir şikerim.. bak geçenlerde televizyonda görmüştüm nesnelerin havasını alıp minnacık hale dönüştüren bi vakum şeysi varmış..seninde havan alınırsa cebime girmen mümkün olur domates güzelim benim..
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl hahahahhayytttt ufalda cebime gir şikerim.. bak geçenlerde televizyonda görmüştüm nesnelerin havasını alıp minnacık hale dönüştüren bi vakum şeysi varmış..seninde havan alınırsa cebime girmen mümkün olur domates güzelim benim.. ah domates güzelim hayaller hayaller hayaller..zaman makinasıda icat olcekmiş gı ..gençliğine dönmek istemezmisin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.