Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 çok iyi biri aklıma geliyoo yok len Erbay niye eşşek olcan yaranmak için buna gerek yok . isteyenin bir yüzü kara istemeyen zenciiii Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 hep daha fazlasını isterler demiştin ya ondan şeyettim... Alıntı
Φ †AnqéLicA† Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 hakkında akLına birşy qeLmeyn biri qeLyr Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Metalik birşeyler aklıma geliyor Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 valla ne yalan söyliim psişik biri geliy...bu nası avatar nası imza öle... (angelica'ya) dişiler hakkında engin bilgisi olan biri geliyo aklıma... Alıntı
Φ †AnqéLicA† Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ii tespit yapan biri akLıma qeLyr iknz içinde Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Sistli bişi ama hala bulamadım Alıntı
Φ †AnqéLicA† Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 süper imzası oLan biri Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Tsk edebileybılım Alıntı
Φ †AnqéLicA† Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 rica edbLcqm biri qeLyr Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Bisim diger vampir gelio Forumun vampir sayısı çoğalmaya başladı, ortalık kan emici dolu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 gidip ispiyon yapmak geliyo Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Kime kıs, nereye Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 sır saklayan biri geliy.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 erik çekirdeği geliyor... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 küçük iboya olan hayranlığı geliyor ha bide domates güzeli olduğu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 küçük iboya olan hayranlığı geliyor ha bide domates güzeli olduğu ben küçük orta büyük farketmez İbolardan hazzetmiyorum cannem ayriyetten domates güzeli senin ünvanın unuttun mu? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ben küçük orta büyük farketmez İbolardan hazzetmiyorum cannem ayriyetten domates güzeli senin ünvanın unuttun mu? sen domates güzeli ol canem ben gencim yaşım müsait değil Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 sen domates güzeli ol canem ben gencim yaşım müsait değil hahahahhayytttt ufalda cebime gir şikerim.. bak geçenlerde televizyonda görmüştüm nesnelerin havasını alıp minnacık hale dönüştüren bi vakum şeysi varmış..seninde havan alınırsa cebime girmen mümkün olur domates güzelim benim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 hahahahhayytttt ufalda cebime gir şikerim.. bak geçenlerde televizyonda görmüştüm nesnelerin havasını alıp minnacık hale dönüştüren bi vakum şeysi varmış..seninde havan alınırsa cebime girmen mümkün olur domates güzelim benim.. ah domates güzelim hayaller hayaller hayaller..zaman makinasıda icat olcekmiş gı ..gençliğine dönmek istemezmisin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.