Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl fantastik öyküler senin beni gordugunde aklına ilk ne geliyorsa vallahi benim de o geliyo... ama aştık dimi biz bunları yok oyle sacma gerginlikler di mi? unuttun dimi sen de (ayy bunu yazarken unutmamış oldum ama unutcam valla)
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl şişkoooooooooooooo (glorıa ya) şipşişkoooooooooooooooooo (sedoşa) bi deeee SODAAAAAAAAAAAA
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl şipşişkoooooooooooooooooo (sedoşa) bi deeee SODAAAAAAAAAAAA sodamı ıstıyorsunuz hanfendı..burası kontor bayii.market yanda
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Gül bahçesi gloria Yemek ( kuru fasulye) sedelina lale bahcesi olacaktı sanırımmm (musti ye) soda istiyommmmm var mıııı (sedelina'ya) ıpılımlı (frozen'a)
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl üsttekinı görünce aklıma anneannem gelıyooo,aynı onun gibi çenesı düşük
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl sevgi dolu diyim bari.. yumoteye....ya murti hep sen çıkıyon önüme çekil bak ezecem..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.