Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

--Balikesirde bir vatandasin Lübnan'a asker gönderme konusuyla ilgili olarak;Artik sehit görmek istemiyoruz sayin Basbakanim*demesine karsilik aldigi yanit gercekten cok aci ve sadece T.S.K. ne degil bütün sehit ve gazilere basbakanin hakaretidir,bu hakaretler Sehit ve Gazi ailelerinide kapsamaktadir.Basbakan bu cevabi vermekle;Türk askerinin Amerikan ve Israilin cikarlari gerektiriyorsa sehit olabileceginin bir ifadesidir.Türk askerini Kandil dagina,Kerkük'e göndermekten aciz bir iktidar aldigi emirler dogrultusunda Lübnan'a asker göndermeyi kararlastiriyor.Kendi Bilal'i Amerikada,Bodrumda ense yaparken Mehmetcigin görevidebirilerinin keyfi icin sehit olmaktir.Ve Basbakan birde akil hocaligi yaparak vatandasa askerligin yatmak olmadigini vurguluyor,o sade vatandas askerligin yatmak olmadigini Basbakandan cok daha iyi bilmektedir ve yinede o kadar saygili bir vatandasmiski,kalkipta Tayyip bey ben askerligin nasil oldugunu biliyorum sen git onu Bilaline ögret diye karsilik vermemistir.Lübnana gidecek olan asker bizim askerimizdir,Tayyip Erdogan'in askeri degildir.

saygilarla

• Cevaplar 88
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

--Balikesirde bir vatandasin Lübnan'a asker gönderme konusuyla ilgili olarak;Artik sehit görmek istemiyoruz sayin Basbakanim*demesine karsilik aldigi yanit gercekten cok aci ve sadece T.S.K. ne degil bütün sehit ve gazilere basbakanin hakaretidir,bu hakaretler Sehit ve Gazi ailelerinide kapsamaktadir.Basbakan bu cevabi vermekle;Türk askerinin Amerikan ve Israilin cikarlari gerektiriyorsa sehit olabileceginin bir ifadesidir.Türk askerini Kandil dagina,Kerkük'e göndermekten aciz bir iktidar aldigi emirler dogrultusunda Lübnan'a asker göndermeyi kararlastiriyor.Kendi Bilal'i Amerikada,Bodrumda ense yaparken Mehmetcigin görevidebirilerinin keyfi icin sehit olmaktir.Ve Basbakan birde akil hocaligi yaparak vatandasa askerligin yatmak olmadigini vurguluyor,o sade vatandas askerligin yatmak olmadigini Basbakandan cok daha iyi bilmektedir ve yinede o kadar saygili bir vatandasmiski,kalkipta Tayyip bey ben askerligin nasil oldugunu biliyorum sen git onu Bilaline ögret diye karsilik vermemistir.Lübnana gidecek olan asker bizim askerimizdir,Tayyip Erdogan'in askeri degildir.

saygilarla

olay çok çarpıtılmış ve abartılmışş...

artık şehit görmek istemiyoruz cümlesine karşılık tayyip;

canım kardeşim,terörle mücadelede şehitler hep oldu,oluyor,olacak

askerlik yan gelip yatma yeri değildir..

biz yıllardır evlatlarımızı GİT OĞLU GİT,YA GAZİ OL YA ŞEHİT diyerek uğurladık...

terörle mücadelede de her ülke gibi bizlerde can veriyoruz...

dedi...

aradan bir cümle seçilip,bütün bir insanın kişiliği hakkında,bütün bir devlet politikası hakkında yorum yapılamaz...

tayyipin siyasi kişiliğini,görüşlerini falan savunmuyorum burda...

bir tek cümleden,diğer bütün güzel cümleleri atlayıp,bir insana hakaret edilmez...

insanlar hep bu boş işlerle uğraşıyor malesef...

cımbızla laf seçiliyor...

Gönderi tarihi:

olay çok çarpıtılmış ve abartılmışş...

artık şehit görmek istemiyoruz cümlesine karşılık tayyip;

canım kardeşim,terörle mücadelede şehitler hep oldu,oluyor,olacak

askerlik yan gelip yatma yeri değildir..

biz yıllardır evlatlarımızı GİT OĞLU GİT,YA GAZİ OL YA ŞEHİT diyerek uğurladık...

terörle mücadelede de her ülke gibi bizlerde can veriyoruz...

dedi...

aradan bir cümle seçilip,bütün bir insanın kişiliği hakkında,bütün bir devlet politikası hakkında yorum yapılamaz...

tayyipin siyasi kişiliğini,görüşlerini falan savunmuyorum burda...

bir tek cümleden,diğer bütün güzel cümleleri atlayıp,bir insana hakaret edilmez...

insanlar hep bu boş işlerle uğraşıyor malesef...

cımbızla laf seçiliyor...

Lübnandaki yahudi terörü bizim isimiz degildir,bizim isimiz Kandil dagindadir,bizim isimiz askerimize pusu kuranlarla capismaktir,tek bir cümle secilmis evet o tek cümlede Tayyip Erdoganin felsefesi yatmaktadir.Devlet politikasi Kibristada vardi ama Tayyip onu bir cirpida silip atti.Devlet politikasi Kuzey Irakta Kerkükte vardi ama AKP ile yok oldu,Lübnanda ise devlet politikasindan bahsediyorsunuz,devlet mi yoksa Usrael politikasimi??

Saygilarla

Gönderi tarihi:

saygilarla

Güzel söylüyorsun da, umarim Tayip i elestirip baska birini ögmiyorsundur?

Yani demem su, su an herkez AKP yi elestiriyor, ve öbür yandan kendi siyasi tercihine isaret ediyor!

Eger sen de böyle yapiyorsan elestirileri dinlemeye deymez dihe sinifliyorum, ama hayir ben birilerine yaranmak amacina elestirmiyorum sadece benim anlayisima ters dersen, o zaman sana katilip ve ben de bir sey ekleyeyim:

RTE ömrünü bugüne kadar Atatürk Türkiyesini elestirmekle gecirdi. bununla karier yapti, bu o kadar da zor bisey deyil, siz de Türkiye den Mustafa Kemal izlerini silmeye kalkar ve siyasete atilirsaniz icerden ve disardan boll destekciniz olur, yani yelkenlere rüzger verenler bolldur!

RTE Atatürk Türkiyesi deyil, Ilimli Islam Türkiyesinin pesinde, bu ugurda papaz elbisesi bile giyerim dememismiydi? Ben gömlegimi cikardim dedi ama ben bu son sözüne inanmiyorum.

Ee bir de ABD destegi ile iktidar olunca ne yapsin ABD ye borcunu ödüyor, unutmayin Genelkurmaydan secim sonrasi termin almak icin kendi müracaat etmemis, dogrudan ABD nin disisleribakani General Powel e mektub yazmis ve ondan rica ederek termin i onun almasini istemis, böyle sayfalar dolu Türkdurusuna ters davranislari vardir, hangisini yazalim?

Bu gün RTE yine bir sey söyler, yarin yine, hep onu elestirerek ömur mü tüketecegiz? RTE nin nerde durdugu sanki belli deyil!

Peki ne yapmak gerek? Cumhuriyetin kazanimlarini koruyup kollamak ve sahip cikmak, bunu yapmaliyiz, energymizi bu ugurda harcamaliyiz!

En önemlisi secimlere mutlaka katilmak!

A-politik bir genclik deyil de, ülkenin tüm sorunlarina duyarli, siviltoplum hareketlerinde kendini göeteren bir genclik! Partilerin genclikkollarinda mesela?

O kadar universite mezunu genc var ne yapiyor bunlar? Hepsi ayagi disari atmaya ugrasirlarsa icerde kalanlarda meydani bos buluyor.

Oturup sapkamizi önümüze koyalim bi düsünelim biraz!!! slm.

Hal böyle olunca, RTE nin

Gönderi tarihi:

Lübnandaki yahudi terörü bizim isimiz degildir,bizim isimiz Kandil dagindadir,bizim isimiz askerimize pusu kuranlarla capismaktir,tek bir cümle secilmis evet o tek cümlede Tayyip Erdoganin felsefesi yatmaktadir.Devlet politikasi Kibristada vardi ama Tayyip onu bir cirpida silip atti.Devlet politikasi Kuzey Irakta Kerkükte vardi ama AKP ile yok oldu,Lübnanda ise devlet politikasindan bahsediyorsunuz,devlet mi yoksa Usrael politikasimi??

Saygilarla

ya günlerce lübnandaki kardeşlerimiz ölüyor diye ağladık...

günlerce maddi yardım söylemleri yaptık..

günlerce israile sövdük...

günlerce kardeşlerimize ellerimizi uzatalım dedik...

şimdi barış gücüne gerek var derken 500 kişilik....

hoooopppp olurmu canımm..... orası lübnan...burda pkk varken ne işimiz var orda....

HİZBULLAH Türk askerine gelin diyor...

LÜBNAN Türk askerine gelin diyor...

LÜBNAN HALKI Türk askerine gelin diyor..

LÜBNAN NÜFUSUNUN YÜZDE 4ÜNÜ OLUŞTURAN ERMENİLER, sakın Türk askeri gelmesin diyor...eylemler yapıyor..sözde ermeni soykırımını hatırlatıyor...mitingler düzenliyor...

iyinin kötünün ne tarafta olduğu açık...

sırf o ermenilerin söylemlerine inat gidilmeli oraya...

saygılar....

Gönderi tarihi:

1984 den buyana PKK belasıyla savaşan ordumuz,çok bilmişlerin lafıyla hareket etmez herhalde.

Ancak siyasi irade git derse gidilecek başka yolu yok.İsmet paşanın türkiyeyi savaştan uzak tutmak

için yaptığı diplomatik manevraları düşündükçe.Ülke yönetmekle belediye yönetmek arasındaki

derin uçurumu keşfediyorsunuz.Acı ama gerçek bu.......

Gönderi tarihi:

Güzel söylüyorsun da, umarim Tayip i elestirip baska birini ögmiyorsundur?

Yani demem su, su an herkez AKP yi elestiriyor, ve öbür yandan kendi siyasi tercihine isaret ediyor!

Eger sen de böyle yapiyorsan elestirileri dinlemeye deymez dihe sinifliyorum, ama hayir ben birilerine yaranmak amacina elestirmiyorum sadece benim anlayisima ters dersen, o zaman sana katilip ve ben de bir sey ekleyeyim:

RTE ömrünü bugüne kadar Atatürk Türkiyesini elestirmekle gecirdi. bununla karier yapti, bu o kadar da zor bisey deyil, siz de Türkiye den Mustafa Kemal izlerini silmeye kalkar ve siyasete atilirsaniz icerden ve disardan boll destekciniz olur, yani yelkenlere rüzger verenler bolldur!

RTE Atatürk Türkiyesi deyil, Ilimli Islam Türkiyesinin pesinde, bu ugurda papaz elbisesi bile giyerim dememismiydi? Ben gömlegimi cikardim dedi ama ben bu son sözüne inanmiyorum.

Ee bir de ABD destegi ile iktidar olunca ne yapsin ABD ye borcunu ödüyor, unutmayin Genelkurmaydan secim sonrasi termin almak icin kendi müracaat etmemis, dogrudan ABD nin disisleribakani General Powel e mektub yazmis ve ondan rica ederek termin i onun almasini istemis, böyle sayfalar dolu Türkdurusuna ters davranislari vardir, hangisini yazalim?

Bu gün RTE yine bir sey söyler, yarin yine, hep onu elestirerek ömur mü tüketecegiz? RTE nin nerde durdugu sanki belli deyil!

Peki ne yapmak gerek? Cumhuriyetin kazanimlarini koruyup kollamak ve sahip cikmak, bunu yapmaliyiz, energymizi bu ugurda harcamaliyiz!

En önemlisi secimlere mutlaka katilmak!

A-politik bir genclik deyil de, ülkenin tüm sorunlarina duyarli, siviltoplum hareketlerinde kendini göeteren bir genclik! Partilerin genclikkollarinda mesela?

O kadar universite mezunu genc var ne yapiyor bunlar? Hepsi ayagi disari atmaya ugrasirlarsa icerde kalanlarda meydani bos buluyor.

Oturup sapkamizi önümüze koyalim bi düsünelim biraz!!! slm.

Hal böyle olunca, RTE nin

--Sayin ILKAY 55,benim iletilerimi eger okuyorsaniz bilmeniz gerekiyorki ben bugüne kadar sadece Türkiyeden,Atatürkten,dogru calismaktan ülke icin calismaktan ve eger müslümaniz diyorsak adam gibi müslüman olmaktan insanlari bu sizden bu bizden diye ayirmamaktan bahsetmisimdir.Ülke icin kim calismis ve calisiyorsa bunu takdir etmek insanlik görevidir.ama kim ülkeyi problemlerin icine itmisse,kim kendini birilerinin masasi yaparak kariyer yapmissa ve yapiyorsa onu elestirmek gercekleri söylemekte insanlik görevidir.hükümetlerin hep taraftarlari olmaz karsitlarida olur bu en dogal bir seydir,bir hükümetin yaptigi icraatlar birilerinin hosuna gider birilerinin gitmez buda en dogal olan birseydir,ama bir hükümet beni halkin %35 i secti ve mecliste cogunluk bendedir ben her ne yaparsam dogrudur bunu halk istesede istemesede ben yaparim arkadas diye diktatörlügünü ilan ederse benim gibi birileride onu elinden geldigince elestirecektir.ben vatandasim ve elestirmeyede hakkim oldugunu düsünüyorum.helede kendini Türkten cok bir Amerikali görmek icin canatan bir basbakanin ben karsisindayim.hatirlarsiniz milletvekili bile olmaya hakki olmayan bu zat icin ne dümenler cevrildikten sonra önce milletvekili sonra basbakanliga atadilar.Bu zat icin alelacele ceza kanunu ve anayasa degistirildi.koca bir Türkiye Cumhuriyeti kendisini kuranlara küfür etmeyi bir sanat haline getirmis olan bu kisi icin kurulusundan bugüne kadar gecen zaman icinde en büyük zilleti yasamistir.Amerikadan aldigi icazetler dogrultusunda kollari sivayan bu zat önce Türkiye devletinin nekadar politikasi var ise hepsini alasagi etmis,Türk düsmani bir papanin heykelinin altinda Avrupa birligi anayasina imza atmis,Avrupa birligi sevdasina ülkenin gelecegini tehdit eden bir sürü uyum yasalarini pespese cikarmis,yine bir Türk basbakanina yakismiycak ve Türkie icin hayati önemler tasiyan konularda vermemesi gereken tavizler vermistir.Amerikadan aldigi icazetle Amerikanin ve Israilin sözcülügünü yapmayi üslenerek,Amerika ve Israilin düsman kabul ettigi Iran ve Suriyeye karsi Amerikan Israil yanlisi politikalar izlemistir.Kendilerinin yanlis ekonomik politikalari sonucu artan dis borclarin ödenmesine katki saglayabilmek icin,ülkenin hayati konumda olan kuruluslarini ve köy topraklarini satisa cikarmistir.

aslinda her iktidar döneminde yasanan kadrolasma maalesef AKP döneminde ayyuka cikmis ülkenin en önemli nereleri varsa kendi yandaslarina teslim edilmistir.Orduya karsi yürütülen sinsi ve ele gecirme politikasi cok sükür yürümemis ve en korktuklari ve korktuklari icin hakkinda en agir karalamayi yürüttükleri ORG.Yasar Büyükanit'in genel kurmay baskani olmasini önleyememisler ve sonunda onu biz istedik yalanlarini savurmuslardir.

Benim partim yok,Sayin Ilkay ben Türkiyeyi sevenleri severim Türkiye ve Türk halki icin calisani alkislarim.

Saygilarla

Gönderi tarihi:

hoooopppp olurmu canımm..... orası lübnan...burda pkk varken ne işimiz var orda....

LÜBNAN NÜFUSUNUN YÜZDE 4ÜNÜ OLUŞTURAN ERMENİLER, sakın Türk askeri gelmesin diyor...eylemler yapıyor..sözde ermeni soykırımını hatırlatıyor...mitingler düzenliyor...

saygılar....

O zaman sadece ermenilere inat olsun diye gidimeli diyorsan. git silahlı kuvvetlere ben gonulluyum gidicem lubnana de? burdan konusması cok kolay degil mi? evet askerlik yan gelip yatma yeri degil. Zaten bu toraklar da yan gelip yatarak alınmadı. ama simdi yan gelip yatarak satılıyor..

Hicbir avrupa ulkesi lubnana asker gondermezken ( ki lubnanın PKK'ya yıllarca yarım ve yataklık yaptıgı ve lubanadaki pkk egitim kamplarından hic behsetmiyorum ) sadece Turkiye daha ortada hicbir sey yokken biz lubnana asker gonderebilirz dedi? hic dusundunuz mu?

peki bana biriniz tek mantıklı acıklama yapabilir misiniz? Turkiye Lubnana neden asker gonderiyor? bunda turkiyenin siyasi cıkarı ne olacaktır?

Gönderi tarihi:

O zaman sadece ermenilere inat olsun diye gidimeli diyorsan. git silahlı kuvvetlere ben gonulluyum gidicem lubnana de? burdan konusması cok kolay degil mi? evet askerlik yan gelip yatma yeri degil. Zaten bu toraklar da yan gelip yatarak alınmadı. ama simdi yan gelip yatarak satılıyor..

Hicbir avrupa ulkesi lubnana asker gondermezken ( ki lubnanın PKK'ya yıllarca yarım ve yataklık yaptıgı ve lubanadaki pkk egitim kamplarından hic behsetmiyorum ) sadece Turkiye daha ortada hicbir sey yokken biz lubnana asker gonderebilirz dedi? hic dusundunuz mu?

peki bana biriniz tek mantıklı acıklama yapabilir misiniz? Turkiye Lubnana neden asker gonderiyor? bunda turkiyenin siyasi cıkarı ne olacaktır?

sana göre lübnana asker gönderilmeli diyen herkes,lübnan için gönüllü olsun..çağırdılar da gitmedik mi!!

orta doğu da susup pusup oturmaktansa, söz geçirmemizin artık vakti geldi...

Gönderi tarihi:

Askerimizin oraya gitmemesini , orda tüm dünyayı hakimiyeti altına alma tevhidi yok etme yeryüzünün en fasık milleti Türk askerini karşısında görmek istemeyen İSRAİL İSTİYOR. Yine buna bir kılıf uydurmuşlar ve inanmış cahal insanımız..O Lübnandaki müslümanların üzerine yağan bombalardan biri sizin evinize 10 metre uzağa gelse hemen ortalığı ayağa kaldırır asker nerde polis nerde dersiniz ! Türklüğü bilmeyen , Allahtan uzaklar peygamberini tanımayanlar ancak askerimizin oraya gitmesine karşı çıkar ! Hem Türk askeri daha öncedende taaaaa Kuzey Koreye gitmişti , 13 tane tezkereden 12 si geçmişti ! O geçmeyen biride Irak için 1 Mart tezkeresiydi ! Anlayın artık , birileri hem Türkiyenin elini bağlamak hem acımasız ülküsünü gerçekleştirmek için her türlü müslümanlara karşı acımasızlığı katliamı mübah görüyor..Bazı işbirlikçilerde daha ordaki savaşta halkımızın kimin yanında olacağını dahi kestiremiyor , barışı kurmak bizim işimiz değil diyor ve bunlar Atatürk'ün koltuğunda oturuyorlar.

Askerimiz Lübnan'a gitmeli , hem o masum halkın yanında olmalı , hem gerekirse İsrail'le savaşmalı , orda barışı kurmalı VE BÖLGEDEKİ SİYASETTE SÖZ SAHİBİ OLMALIDIR , OSMANLI SELÇUKLU GİBİ OLMALIDIR...

Gönderi tarihi:

Hizbullah israilin pkk sıdır.Bunun için ortaliğı kan gölüne çevirenler barış gücünüde kendisini destekleyenlerden oluştursun.Benim pkk ile mücadele ederken verdiğim şehit sayısı ÖLEN KÜRT VATANDAŞLARLA BİRLİKTE 30 bin ,son 7ayda verilen şehitsayısı 200 herkes kendi pisliğini kendi temizlesin.O kadar büyük devletsen amerikanın uşağı olmazsın sen dahakendi sınırlarını korumaktan acizsin.Zamanında Özal da bir koyup beş almaktan sözediyordu.Beş koyduk ne aldığımızı herkes gördü elimizle kuzey ırakta kürt devleti kuruldu.

Ayrıca bu tür söylemleri bu başbakan sıfatındaki adam hep yapıyor.Dün köylüsüne -al ulan ananıda git-diyende o bugün şehit babasına bunu söyleyende.Folkland savaşı olduğunda ilkin savaşa ingiltere krali,çesinin oğluda gitti.Adama sorarlar sizin oğullarınız nerde diye!Bugün cenazelere rütbeleriyle gelen askerler ,sözde devlet büyükleri acaba hangi yüzle geliyorlar.Üç beş çapulcu dedikleri adamlar 7 ayda 200 şehit verdirdiler.Siz ne yapıyorsunuz öyle ya askerlik tatil yeri değil gebersin sade vatandaşın evlatları.

Size son olarak tarihte olmuş bir olayı anlatacağım.Bu pek kitaplarda geçmez.Eskiden Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu yıllarda vergi tahsildarları doğuda vergi topluyorlar kapı kapı dolaşıp -yaşı genç olanlar pek bilmeyebilir ben çocukken de su ve elektrik paralarıda devletin memurları tarafından toplanırdı-Doğuda bir kürt köyünde adama vergi vermiyorlar ve devletin memurunu öldürüyorlar.Devlet devletliğini gösteriyor ve onları bunu yaptığına pişman ediyor o köy haritadan siliniyor.Sen bu kadar şehit verirken ne bekliyorsun ne yapıyorsun acaba.Önce bunu düşünün gerisi sonra gelir.

Gönderi tarihi:

Askerimizin oraya gitmemesini , orda tüm dünyayı hakimiyeti altına alma tevhidi yok etme yeryüzünün en fasık milleti Türk askerini karşısında görmek istemeyen İSRAİL İSTİYOR. Yine buna bir kılıf uydurmuşlar ve inanmış cahal insanımız..O Lübnandaki müslümanların üzerine yağan bombalardan biri sizin evinize 10 metre uzağa gelse hemen ortalığı ayağa kaldırır asker nerde polis nerde dersiniz ! Türklüğü bilmeyen , Allahtan uzaklar peygamberini tanımayanlar ancak askerimizin oraya gitmesine karşı çıkar ! Hem Türk askeri daha öncedende taaaaa Kuzey Koreye gitmişti , 13 tane tezkereden 12 si geçmişti ! O geçmeyen biride Irak için 1 Mart tezkeresiydi ! Anlayın artık , birileri hem Türkiyenin elini bağlamak hem acımasız ülküsünü gerçekleştirmek için her türlü müslümanlara karşı acımasızlığı katliamı mübah görüyor..Bazı işbirlikçilerde daha ordaki savaşta halkımızın kimin yanında olacağını dahi kestiremiyor , barışı kurmak bizim işimiz değil diyor ve bunlar Atatürk'ün koltuğunda oturuyorlar.

Askerimiz Lübnan'a gitmeli , hem o masum halkın yanında olmalı , hem gerekirse İsrail'le savaşmalı , orda barışı kurmalı VE BÖLGEDEKİ SİYASETTE SÖZ SAHİBİ OLMALIDIR , OSMANLI SELÇUKLU GİBİ OLMALIDIR...

:clover::clover::clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

sana göre lübnana asker gönderilmeli diyen herkes,lübnan için gönüllü olsun..çağırdılar da gitmedik mi!!

orta doğu da susup pusup oturmaktansa, söz geçirmemizin artık vakti geldi...

--3,5 pesmergeye söz gecirememissin cünkü Amerika var karsinda simdi Amerika emrettigi icin birden söz gecirme zamaninizmi geldi yoksa.Kimi korumaya gidecek benim askerim,Yahudilerimi Ermenilerimi,Lübnanlilarimi?git okadar söz gecirmeye merakli isen Kuzey Iraka gecir sözünü orada yoksa isinize gelmezmi Kuzey Iraka gitmek.Sevgili Barzani ve pesmergeler üzülürmü Türk askeri geldi diye.yoksa oradan Türkiyeye sizan PKK lilarla carpismak isinize gelmezmi,hem müslüman kardeslerinden bahsediyorsun,Irakta bugüne kadar 100 binin üzerinde Irakli müslüman öldürüldü,kilinizi bile kipirdatmadiniz,cüünkü Segili basbakaniniz icin Irak olayi artik kapanmistir,simdi ise Lübnandan Israile saldirilarin önlenmesi icin Türk askerinin görev almasi gerekiyor,yani yahudilerin güvenligi icin.daha gecenlerde Iran ucaklari Türkiyeye mecburi inise zorlanip lübnandaki müslümanlara giden silahlara elkondu,cünkü agababa Amerika öyle emir vermisti sayin basbakaniniza.Müslüman lara arka cikmak lafla ol maz.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Hizbullah israilin pkk sıdır.Bunun için ortaliğı kan gölüne çevirenler barış gücünüde kendisini destekleyenlerden oluştursun.Benim pkk ile mücadele ederken verdiğim şehit sayısı ÖLEN KÜRT VATANDAŞLARLA BİRLİKTE 30 bin ,son 7ayda verilen şehitsayısı 200 herkes kendi pisliğini kendi temizlesin.O kadar büyük devletsen amerikanın uşağı olmazsın sen dahakendi sınırlarını korumaktan acizsin.Zamanında Özal da bir koyup beş almaktan sözediyordu.Beş koyduk ne aldığımızı herkes gördü elimizle kuzey ırakta kürt devleti kuruldu.

Ayrıca bu tür söylemleri bu başbakan sıfatındaki adam hep yapıyor.Dün köylüsüne -al ulan ananıda git-diyende o bugün şehit babasına bunu söyleyende.Folkland savaşı olduğunda ilkin savaşa ingiltere krali,çesinin oğluda gitti.Adama sorarlar sizin oğullarınız nerde diye!Bugün cenazelere rütbeleriyle gelen askerler ,sözde devlet büyükleri acaba hangi yüzle geliyorlar.Üç beş çapulcu dedikleri adamlar 7 ayda 200 şehit verdirdiler.Siz ne yapıyorsunuz öyle ya askerlik tatil yeri değil gebersin sade vatandaşın evlatları.

Size son olarak tarihte olmuş bir olayı anlatacağım.Bu pek kitaplarda geçmez.Eskiden Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu yıllarda vergi tahsildarları doğuda vergi topluyorlar kapı kapı dolaşıp -yaşı genç olanlar pek bilmeyebilir ben çocukken de su ve elektrik paralarıda devletin memurları tarafından toplanırdı-Doğuda bir kürt köyünde adama vergi vermiyorlar ve devletin memurunu öldürüyorlar.Devlet devletliğini gösteriyor ve onları bunu yaptığına pişman ediyor o köy haritadan siliniyor.Sen bu kadar şehit verirken ne bekliyorsun ne yapıyorsun acaba.Önce bunu düşünün gerisi sonra gelir.

--Sagol Gelincik,Türk askerinin düsmanlari müslümanlar palavralari ile Yahudilerin vahsetine ortak edilmek istenmektedir.ve burada bazi aklievveller ise olayi yine din simsarligina döküp insanlarin dini duygularini istismar edip sömürmektedirler,ve bunlari savunanlar bilinizki hepside Tayyyip Erdoganci yani Amerikan mandaciligina evet diyen kisilerdir.

Gönderi tarihi:

--3,5 pesmergeye söz gecirememissin cünkü Amerika var karsinda simdi Amerika emrettigi icin birden söz gecirme zamaninizmi geldi yoksa.Kimi korumaya gidecek benim askerim,Yahudilerimi Ermenilerimi,Lübnanlilarimi?git okadar söz gecirmeye merakli isen Kuzey Iraka gecir sözünü orada yoksa isinize gelmezmi Kuzey Iraka gitmek.Sevgili Barzani ve pesmergeler üzülürmü Türk askeri geldi diye.yoksa oradan Türkiyeye sizan PKK lilarla carpismak isinize gelmezmi,hem müslüman kardeslerinden bahsediyorsun,Irakta bugüne kadar 100 binin üzerinde Irakli müslüman öldürüldü,kilinizi bile kipirdatmadiniz,cüünkü Segili basbakaniniz icin Irak olayi artik kapanmistir,simdi ise Lübnandan Israile saldirilarin önlenmesi icin Türk askerinin görev almasi gerekiyor,yani yahudilerin güvenligi icin.daha gecenlerde Iran ucaklari Türkiyeye mecburi inise zorlanip lübnandaki müslümanlara giden silahlara elkondu,cünkü agababa Amerika öyle emir vermisti sayin basbakaniniza.Müslüman lara arka cikmak lafla ol maz.

saygilarla

ne alaka??

lübnandaki bütün müslümanlar TÜRK ASKERİ GELSİN derken ERMENİLER gelmesin diyor....

kimin hangi safta olduğu açık..

daha ne diyorsunuz...

Gönderi tarihi:

bir devletin başbakanının, ülkesinde evlatlarını kaybeden binlerce ailenin özellikle taptaze gelişen olayların ardından böyle bi açıklama yapması çok acı. askerlik elbette kolay değil, ama ölümün ardından ağıtların yakıldığı bi zamanda böyle bi laf edilmez. lübnan'a asker göndermek ise çok gerekli bir hamle olur. türkiye artık çıkarlarını koruyacak seviyeye ulaşmak istiyorsa, bunu içedönük bir politikayla başaramaz. bölgeye asker göndererek bölge ülkelerinin ve halkının gözünde hem algısını kuvvetlendirir, hem de ekonomik çıkarlarıyla siyasi kozunu kullanarak daha iyi adımlar atabilir.

Gönderi tarihi:

bir devletin başbakanının, ülkesinde evlatlarını kaybeden binlerce ailenin özellikle taptaze gelişen olayların ardından böyle bi açıklama yapması çok acı. askerlik elbette kolay değil, ama ölümün ardından ağıtların yakıldığı bi zamanda böyle bi laf edilmez. lübnan'a asker göndermek ise çok gerekli bir hamle olur. türkiye artık çıkarlarını koruyacak seviyeye ulaşmak istiyorsa, bunu içedönük bir politikayla başaramaz. bölgeye asker göndererek bölge ülkelerinin ve halkının gözünde hem algısını kuvvetlendirir, hem de ekonomik çıkarlarıyla siyasi kozunu kullanarak daha iyi adımlar atabilir.

:clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Evet haklisiniz,Irak icin bize adim attirmadilar,cünkü orada öldürenler Amerikan ordusuydu,Lübnana asker gönderme emrini alan hükümet müslümanlara karsi Israilin cikarlarini koruma görevini üstleniyor.Türkiyenin cikarlari Irakta idi lübnanda degil.ama haklisiniz ölecek olanlar sizlerden degilki.bir prestij ugruna ne canlar gidecektir,ama yanan sizin yüreginiz degilki.Siz varsa yoksa askerler ölmek icin vardir diyorsunuz ama hangi amac ugruna olursa olsun önemli degil.ha vatan icin ölmüs ha Israil icin Amerika icin ne farkederki yeterki Türkiyeyi sevsin Yahudiler.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Evet haklisiniz,Irak icin bize adim attirmadilar,cünkü orada öldürenler Amerikan ordusuydu,Lübnana asker gönderme emrini alan hükümet müslümanlara karsi Israilin cikarlarini koruma görevini üstleniyor.Türkiyenin cikarlari Irakta idi lübnanda degil.ama haklisiniz ölecek olanlar sizlerden degilki.bir prestij ugruna ne canlar gidecektir,ama yanan sizin yüreginiz degilki.Siz varsa yoksa askerler ölmek icin vardir diyorsunuz ama hangi amac ugruna olursa olsun önemli degil.ha vatan icin ölmüs ha Israil icin Amerika icin ne farkederki yeterki Türkiyeyi sevsin Yahudiler.

saygilarla

türkiye'nin yahudi ya da emperyalist çıkarlarını savunmasından dolayı övünücek halim yok elbette. ben de istemiyorum böyle bir şeyi. türkiye kendi çıkarlarını korumak için, kendini güçlü kılmak için başka ne yapabilir peki? bu bölgede başka alternatifler var mı? israil ve amerika'ya posta koyucaz da gidicekler mi hemencecik? türkiye'de 1945'ten sonra zamanında vatan uğruna çok insan öldü. kore'ye giderken ülkenin ana savunması değil miydi sağlanması gereken? sovyetler mi girseydi türkiye'ye ya da sosyalist mi olsaydık? Kuzey ırak'a girmedik de ne oldu, işte terörün hortlayışı. kuzey ırak sınırına tampon bölge kurabilseydik sınırdan sızmalar bu kadar sık mı olurdu? türkiye sınırötesinde yardım amaçlı askeri gücünü kullanırsa elmanın yarısı dolar, askeri gücün yanında bölgenin kalkınmasında etkin rol oynarsa, öteki yarısını da getiricek cesarete sahip siyasetçilerimiz doldurabilir.

Gönderi tarihi:

saygılar....

Hizbullah Türk askerine illa gelin diye birşey demiyor, öncelikle bu hatanı düzelt... Türk askerlerinin bazı şartlarla ancak Lübnan'a girmesini kabul ediyor... İnsanı yardım ve alt yapının yenilenme inşası için istihkam birlikleri gerlirse buna itirazı olmadıgını söyleyen Hizbullah, ancak silahsızlandırılmaları istenecekse kesinlikle askeri güçlerin Lübnan'a gelmesini kabul etmiyor ki bu sadece Türk askeri için değil aynı zamanda bütün BM güçleriyle ilgili almış oldukları karardır.

Gönderi tarihi:

Hizbullah Türk askerine illa gelin diye birşey demiyor, öncelikle bu hatanı düzelt... Türk askerlerinin bazı şartlarla ancak Lübnan'a girmesini kabul ediyor... İnsanı yardım ve alt yapının yenilenme inşası için istihkam birlikleri gerlirse buna itirazı olmadıgını söyleyen Hizbullah, ancak silahsızlandırılmaları istenecekse kesinlikle askeri güçlerin Lübnan'a gelmesini kabul etmiyor ki bu sadece Türk askeri için değil aynı zamanda bütün BM güçleriyle ilgili almış oldukları karardır.

Türk askerine gelin diyen zaten yokki,bu birilerinin AKP politikasini güclendirebilmek icin ortaya attiklari yalanlardir.Amerika ilk tezkerenin kabul edilmemesi icin AKP icinden 100 milletvekiline hayir oyunu kullandirarak ilk oyununu oynamistir;amac Türk askerinin Iraktan uzak tutulmasi idi bunu Amerika avucunda tuttugu ve atadigi AKP sayesinde basarmistir.Amerikan askerinin bölgeye yerlesmesini önledik yalanlarina kimse kanmasin.Tayyip Erdoganin Basbakanligi cesitli dümenlerden sonra tescillenince bu sefer Amerikanin ikinci oyunu sahneye kondu ve ikinci tezkere oylamaya sunuldu,nekadar ilginctirki hayir diyenler evet demislerdi iknci tezkereye.Tezkere kabul edildi edilmesine ama dostumuz!!Amerika küsmüstü artik,Silah cephane ve gereken levazimi Türkiye üzerinden askerini incirlik üzerinden Iraka rahatca sevkederken Türkiyeye de hayir sen söyle bir kenarda dur bakalim,tezkereye hayir demistin simdi cek cezani der gibiydi Amerika,halbuki oyunlar oynanmis ve stratejiler belirlenmisti.PKK Barzani ve Amerikanin himayesindeydi artik ve Türkiye basta Tayyip Erdogan hükümeti olmak üzere Türk halkini uytmakla mesguldüler.Busha telefon actik diyordu disisleri bakanimiz;telefon actik Busch bize söz verdi PKKyi halledecekler diye yalanlarla halkimizi uyuturlarken sehitlerimizin sayilarida hergecen gün artmakta idi.ve hükümet hala telefon basinda Bushun agizlarina sürecegi balin tadini almayi bekliyorlardi.Iran uranyum zenginlestirme faaliyetlerine baslamis bundan encok gocunan Amerika ve Israil olmustu,Türkiye devreye sokularak Irana gözdaglari verdirilmeye baslanmis,tarihi boyunca rahat duramayan ortaligi fitne fesata bogan Israil ise Lübnandan kendisine saldiran Hizbullahi bahane ederek Lübnana vurmaya basladi ve bu arada Türkiye PKK yi hallettik diye haber bekledigi Amerikadan ve Israilden cok farkli bir emir almis ve Türk hava sahasindan gecen Irana ait ucaklari hizbullaha silah tasiyor diye inise mecbur etmis ve resmen Iranla arasini politik olarak acmisti.Ikinci bir emirlede Türk askerinin Lübnana baris gücü olarak gönderilmesi emriydi.Bunu yapan Amerikanin emrinde calisan ve siyonizmin hamisi BM di.

Israil ve Amerika ugruna tek bir askerimizin sehit olmasi bile bir skandaldir ve bu karari alkislayanlari bu millet asla affetmeecektir.Türkiyenin ali cikarlari Irakta idi Kibrista idi ,bunlari peskes ceken bir iktidar Lübnana asker göndermeyi Türkiyenin cikari olarak lanse etmektedir.Hayir Türkiyenin cikarina degildir.Irakta 100 binlerce müslümanin katlini tüyleri ürpermeden seyreden bir hükümet ve onun yandaslari Lübnandaki müslümanlari hangi yüzle savunmaya calisiyorlar.

Gönderi tarihi:

.

.

.

saygılar....

1- Hizbullah Birleşmiş Milletler planına ve barış gücünün bölgeye gelmesine karşı.

2- Lübnan Halkı Hizbullahı destekliyor.

3- Türk askeri gelsin diyen İsrail

Sokakta ki çocuklar bile biliyorki. Barış gücü oraya İsrail'i korumak için gidiyor. Ve bunu BM de talep eden İsrail ve Amerika'dır.

Gönderi tarihi:

Sizi kim inandırıyor böyle asılsız şeylere yaa SİZ HANGİ GAZETEYİ OKUYORSUNUZ VEYA DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZI HÜKÜMETİN KONUŞMALARINI DİNLEMİYORMUSUNUZ ? Orada hem barışı sağlama adına , hem ordaki halkı koruma adına hem o bölgedeki siyasette söz sahibi olmamız adına EN ÇOK ORADAKİ HALK İSTİYOR BİZİ.Artık Türkiye eski Türkiye değil..Çile çeken değilsiniz inançlı değilsiniz anlayamazsınız bir çok şeyi..Askerimizi hangi şartlarda orda olacağı hangi durumda ne yapacağı ortada , lanet olsun o yalanları uyduran muhalefete , yok israili korumaymış yok lübnan karşıymış iran mısır başka bişey demiş biz niye öyle demiyormuşuz her önlerine konulanı yiyor hala bunlar yaa

Gönderi tarihi:

Sizi kim inandırıyor böyle asılsız şeylere yaa SİZ HANGİ GAZETEYİ OKUYORSUNUZ VEYA DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZI HÜKÜMETİN KONUŞMALARINI DİNLEMİYORMUSUNUZ ? Orada hem barışı sağlama adına , hem ordaki halkı koruma adına hem o bölgedeki siyasette söz sahibi olmamız adına EN ÇOK ORADAKİ HALK İSTİYOR BİZİ.Artık Türkiye eski Türkiye değil..Çile çeken değilsiniz inançlı değilsiniz anlayamazsınız bir çok şeyi..Askerimizi hangi şartlarda orda olacağı hangi durumda ne yapacağı ortada , lanet olsun o yalanları uyduran muhalefete , yok israili korumaymış yok lübnan karşıymış iran mısır başka bişey demiş biz niye öyle demiyormuşuz her önlerine konulanı yiyor hala bunlar yaa

Sizin gerici gazetelerinizi zaten hic okumuyoruz,Iraka gitseydiniz Iraka,yüzbinlerce müslüman katledildi,neredeydi Tayyip beyiniz ve Gülünüz,Amerikanin emrinden cikamayanlar iste simdi Yaahudileri korumak icin,Lübnana Askerimizi gönderiyorlar.Yahudi sermayesinden cikari olanl AKP hükümetinede zaten böylesi yakisirdi,kina toplatiyoruz yakip yakip dursunlar artik sizlerde seyredersiniz.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.