Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

dalgıç

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

dalgıç - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. O zaman sadece ermenilere inat olsun diye gidimeli diyorsan. git silahlı kuvvetlere ben gonulluyum gidicem lubnana de? burdan konusması cok kolay degil mi? evet askerlik yan gelip yatma yeri degil. Zaten bu toraklar da yan gelip yatarak alınmadı. ama simdi yan gelip yatarak satılıyor.. Hicbir avrupa ulkesi lubnana asker gondermezken ( ki lubnanın PKK'ya yıllarca yarım ve yataklık yaptıgı ve lubanadaki pkk egitim kamplarından hic behsetmiyorum ) sadece Turkiye daha ortada hicbir sey yokken biz lubnana asker gonderebilirz dedi? hic dusundunuz mu? peki bana biriniz tek mantıklı acıklama yapabilir misiniz? Turkiye Lubnana neden asker gonderiyor? bunda turkiyenin siyasi cıkarı ne olacaktır?
  2. dalgıç

    HAŞEMALI DEHŞETİ

    milletin karısına kızına bakıyorsunuz. belki sen degil diğeri. madem bu kadar gunah bu is. girme kardeşim denize. çok mu lazım? doldur evinde küvetini oh mis gibi. hep o vücuduna yapısan sacma sapan seyi de giymek zorunda kalmazsın. al bir tekne acıl deniz buyuk. kimse gormez karını kızını. hee ben senin karından kızından rahatsız olmuyorum beraberde kullanabiliriz halk plajını ama sen benden rahatsız oluyorsun. cunku farklı olan sensin. saklanan kacan sensin. evet ben tesettue karsıyım. bunu sembol olarak kullanıp hem kendini hemde baskalarını rahtsız edene karsıyım. bu müslümanlık degil. acıkca sapıklık. mayolu bir erkek gordugumde hicbir sey hissetmiyorum. benim esimde bikinili bir kız gordugunde! cunku ac degiliz. yasak degil. yazık gercekten cok yazık. nasıl beğinlerle fikirlerle tartısıyorum. burnunun ucunu gormekten aciz. sen uyumaya ve uyutmaya devam et.
  3. evet tabiki 100 yıl oncesinin kıyafetlerini giymiyorlar. ben yarı çıplak dolasanlara da karsıyım. bas kapatmayada. ama herkesin kendi tercihidir. istedigini yapar. bilmiyorum üniversite okudunuz mu ama bu bayanlar universitelere türbanı ile girerken na mahrem oldukarı icin ustlerini arattırmıyorlar. ve üniversitelerde cıkan olaylarda kullanılan silahları da bu tesetturlu bayanlar sokuyor iceriye. ama bize gelince didik didik aranıyoruz. ellenmedik yerimiz kalmıyor. cunku bizim icin farketmez biz namussuzuz onlar namuslu. resmi dairelerde de aynı sey. sadece bu yuzden bile cok mantıklı. en basiti güvenlik acısından. bastırılmıs yasaklanmıs her sey tatlı gelir insana. bir insan kendine bu eziyeti neden yapar ki. ben goruyorum alıs-veris yaparken iç çamaşır mağzalarında gen kızların aldıgı iç çamaşırları. her halde bunları sadece kendilerini guzel hissetmek icin giyinmiyorlar. o örtünün altında ne beyinler ne zihniyetler saklıyorlar. oyle seyler alıyorlar ki benim diyen kadın giyemez. kala kalıyorsun. simdi bu ne pehriz bu ne lahana tursusu. makyaj desen zaten almıs basını gidiyor. ben ömrümde goz kapağımı pembe eflatuna boyamadım. ama onlar boyuyor goruyorum. neden biliyormusunuz cunku ozeniyor! bir kadın bunu kendine neden yapar. her kadın begenilmek ister. ilgi ister. biri de cıksın bana yalan desin. e peki neden saklıyor bu kadınlar kızlar kendilerini. baskıdan. erkelerin baskısından. e kendini ozgur hissettgi en ufak bir andan da ipin ucunu kaçırıyor. çünkü yasak her zaman tatlıdır. bu yuzden en aşırısını yapıyor. bu mu şimdi müslümanlık.
  4. peki ilköğretim kitapları için biraz müstehcen degil mi? okuma bayramlarında bu manilerle cıkarlar artık anne-babalın karsısına. e tabi boyle yetisen bir cocuk karsınıda tesetture sokar kızınıda. sahsen bir anne olarak cocugum bana boyle bir mani veya kitapla gelse dehsete düserim. ama çaresizsin ben istemedigim halde benim çocugum eğitim bakanlıgının onerdigi kitapları okumak zorunda ne yazık! bom boş kafalar yetişecek.
  5. inaılmazsınız gercekten! hiçbir hukuki dayanagı olmayan kılık kıyafet kanunu! bize soyluyorsunuz ama konuyu siz carpıtıyorsunuz. kimse asla surda su giyilecek bunrda bu giyilecek demiyor. sizin de bildiginiz gibi resmi dairelerde bu kanun gecerli. e türbanlı vatandaslarımız okumak istiyorlarsa bir zahmet okula / üniversitelere girereken cıkaracaklar kafalarındakileri. türbanlı / bikinili tartısması yapılmıyor aslında burada. ama tabiki anlayana.
  6. yazık. gercekten cok yazık. AKP hukumetinin gonderigi tasarılar memleketi satma yolundaki atılımlarıdır. Sayın Cumhurbaskanımız ulke cıkarlarını korumak icin tasarıları veto etmektedir. RTE'nin okumadan imzaladıgı anlasmaların sonuclarını birkac sene sonra hep beraber gorecegiz. bunlar iyi gunlerimiz. ama ne acıdır ki hala kim daha müslüman onu tartısıyoruz. Ecevit de cok iyi bir devlet adamıdır. en azından milliyetcidir. ama bazılarının isine gelmiyor iste bu tur adamlar. cunku din somurusu yapıp egitimsiz insanları kandırmak daha onemli. siz namazınızı kılın. az kaldı yakında ezan sesini duymaya hasret kalacaksınız.
  7. cevap: Konuyu carpıttıgınızı düsünüyorum. bunu bikinili bir kız ( ki artık ne acıdır ki sembol oldu ) asla yapmaz. bunun temelinde yatan nedir biliyor musunuz? egitim ! cunku bikini giyen bir kız egitimlidir. kendine guveni vardır ayakları yere basıyordur. Kimsenin korumasına ya da kimseden korunmaya , kacmaya , saklanmaya ihtiyacı yoktur. Eger sozunuz bana ise inanın bir cok müslümandan daha müslümanımdır ben. ama bu Allah ile benim aramdadır. bunun icin sembolik örtulere ya da konusmalara ihtiyacım yoktur. benim vicdanımdadır. Kimse ye de bak ben ne kadar müslümanım gördünmü? imajını vermeye de ihtiyacım yoktur. ayrıca ateistlik de bir gorustur. bunu kimse elestiremez yargılayamaz. ortunmekte bir özgürlüktür bununa oyle keza kimse yargılayamaz. benim bahsettigim sey basa takılan ortunun sembolik olması ve siyasette kullanılıyor olmasıdır. dinin sömürülüp insanların birbirine dusurulmesi ve iste bu plaj kapatan turden tarikatların bunlara alet olması.! hic kimse camilerde toplu namaz kılınıyor ben bundan rahatsızım arkadas diye cıkmamıstır piyasaya. bu gune kadar kimse rahatsız olmamıstır annelerimizin anneannelerimiz , köylümüzün taktıgı baş örtüsünden. lutfen konuyu carpıtmayalım.
  8. dalgıç

    HAŞEMALI DEHŞETİ

    neden inanmıyorsun. Butun medya bu olay ile calkalanıyor? aynı seyi bikinili bir kız tesetturlu bir kadına kıza yapsa inanırsın ama degil mi? bu konuya başlık son derece yakışmış. bu resmen dehşet verici bir olay. saygısızlıgın ta kendisi ! ve ne yazıkki hala ve hala bunu goremeyip bu hasemalı dehsetin bir parcası olmaya ısrar eden insanlara canak tutup destek olanlar var. yazık. cok yazık ! biraz once bana okuma ozgurlugunden bahsediyordunuz? bakalım bu haberin yalan oldugunu idda etmekten ileri gidebilecekmisiniz merak ediyorm.
  9. Denize girmek bir özgürlüktür evet ama eğitim bundan daha büyük bir özgürlüktür. Başörtülü kızlar coplarla dövülüyor, kollarından tutulup çekiştiriliyorlar. Acaba bahsettiğiniz o bikinili kızlara bunların hangisi yapılıyor.Bu kızlar tartaklanıyorsa ancak erkeklerin onlara bakışlarından tartaklanabilirler. Hiç düşündünüz mü acaba? Burası Türkiye Cumhuriyetidir. Kimin nereye gidip gitmeyeceğine kimse karışamaz Bu ulkede kılık kıyafet kanunu var. yasalara karsı gelmek dogru mu? bu ulkede yasıyorsak buranın kurallarına uymak zorunda degilmiyiz? karsı geldigin zaman bir sekilde cezalandırılıyorsun. bunun kimsenin okuma ozgurlugu ile bir ilgisi yok. bak yine aynı sey. Iran cagirdi başı kapalı kızlarımız. gelin dedi ben burda sizi parasız okutayım? gelmeyin bu oyunlara. simdi sunu anlayamadım. "" Bu kızlar tartaklanıyorsa ancak erkeklerin onlara bakışlarından tartaklanabilirler. Hiç düşündünüz mü acaba? "" nasıl bir bakış acısıymıs bu? galiba yine benim dedigim yere gelecegiz
  10. peki ! suheda arkadasıma neden rahatsız oldugumu acıklayım. 1. Burası allahın denizi ise neden orada denize girmek isteyenler engelleniyor? dur kardeşim burası yasak bolge burada denize girmeyi bırak burdan gecemezsin bile deniyor? allahın denizi degil mi orası ben orda bikini ile denize girmek istiyorum ??? 2. denizilerin ve sahillerin kimlerin tek elinde oldugunu gazetelerden okuyoruz. haklısın bende aynı seyi dusunuyorum. 3. Yapılan kampın hiçbir yasal dayanagi yok. kimse onlara burda bu kampı yapabilirsiniz iznini vermemiş. su durumda allahın plajını kasbetmiş oluyorlar. 4. Evet bu sapıklıktır. bir bikinili kız gorunce aklına neler gelir bilmem. Ki bunlar degilmidir otelin kapısının onundeki sus heykelini giydiren !! bırak bikinili kızları !
  11. dalgıç

    Buna ‘çüş’ bile az

    Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullara tavsiye ettiği bilmece kitabındaki ifadeler için çüş demiştik. Maniler daha beter çıktı Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğrencilere tavsiye ettiği “100 Temel Eser” listesinde yer alan “Türk Bilmecelerinden Seçmeler”i küfür dolu sözcüklerle hazırlayarak piyasaya süren İlkbiz Yayınevi’nin skandal iki kitabı daha ortaya çıktı. Yine MEB tarafından önerilen listede yer alan “Türk Manilerinden Seçmeler” ve “Tekerlemeler” kitapları aynı yayınevi tarafından hazırlanarak, piyasaya sürüldü. Kitaplarda müstehcen ve argo kelimelerin yanısıra siyasi içerikli unsurlar da bulunuyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın “hazırlatılmasına” karar verdiği ancak geciktiği için İlkbiz Yayınevi’nin kendi insiyatifiyle hazırladığı “Türk Manilerinden Seçmeler” adlı kitapta, Cumhurbaşkanı Sezer ve eski Başbakanlardan Ecevit’in isimlerinin geçtiği “sözde bir mani” de yer alıyor. Kitapta, “Ecevit’in kafası, Cum Sezer’in sopası, Aptal olduk hepimiz, Kafaları kopası” dörtlüğüne yer alıyor. İçi küfürlerle dolu “Bilmecelerden Seçmeler” kitabını çıkaran İlkbiz Yayınevi’nin bu iki kitabı da müstehcen ve argo kelimelerle dolu. İkisinhde de dilbilgisi kurallarına dikkat edilmediği de görülüyor. İşte bazı dörtlükler... Manide Sezer ve Ecevit’in işi ne? Evleri sarı boya Gel yarim doya doya İç vereme tutuldum Gamıma koya koya Kara kabak bağ atar Altında yılan yatar Ben bilmem mi a yarim Goynunda neler yatar Irmak gumsuz galır mı Dibi sonsuz galır mı Senin gibi güzelin Goynu yarsız kalır mı Su koydum su taşına Masanın ortasına Memelerin benziyor Ferik yumurtasına Sarı pabuç tokalı Benim yarim Molalı Alacaksan tezce al Şimdiki kızlar pahalı Mendilin ipeklisi Tarlanın tezeklisi İyi olur oğlanlar Karının göbeklisi Ecevit’in kafası Cum Sezer’in sopası Aptal olduk hepimiz Kafaları kopası Kediler köpekler ile savaşır/Miçik deyu çarşı çarşı dolaşır/ Mekbeti’si ehl-ırz’a ulaşır/ O...lar kendi erin beğenmez (sözcük açıkça yazılı) ATASÖZLERİNDEN SEÇMELER Tabak mısın, it bo.una muhtaçsın İlkbİz Yayınevi tarafından yayınlanan ve Adem Kaymakçı tarafından hazırlanan, “Türk Atasözlerinden Seçmeler” isimli kitapta da küfür ve gayri ahlaki ifadeler yer alıyor: * Garip itin kuyruğu bacağı arasında (gö.ünde, kıçına kısık) gerek olur. Sığıntı durumunda olan kişi yabancı bir yerde hiçbirşeye karışmamalı, sessiz kendi halinde yaşamalıdır. * İbibibik sende bu gö. var, çok yuvalar korkutursun “Kötü huylu kişi, nereye gitse çevresine kötülük saçar. Hangi işe el atsa o işi yozlaştırır.” * Şaşkın ördek başını bırakır, kıçından dalar. “Ne yaptığını bilmeyen kişi, işi tersinden yürütmeye kalkar.” * Tabak mısın, it bo.una muhtaçsın “En değersiz nesnenin ya da hiç beğenilmeyen kişinin de işe yaradığı konu vardır.” Dalgıc: Diyecek soz bulamıyorum. nasıl bir nesil yetişiyor? gelecegi kimlere emanet edecegiz. Bu kitapları bizim cocuklarımıza okutulması icin tavsiye eden milli eğitim bakanlıgı ( Milli demek yanlış olur bence sadece eğitim bakanlıgı yeterli ) nasıl orumcek baglamıs kafalrla doludur. bu nasıl bir kadrolasmadır. allah sonumuzu hayır etsin !
  12. anlayamıyorum. gercekten anlayamıyorum. biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları degilmiyiz? neyi tartışıyoruz.? tıpkı 80'lerde oldugu gibi bizi bize dusman ediyorlar. o zaman sağcı solcu vardı şimdi dinci / laik. bu nasıl bir oyundur. tarihden hiç mi ders almayız? bu bir din sömürüsüdür. biz yllarca aynı plajlarda denize girmedik mi? başı örtülü kadınlarımız ile beraber. kimse kimseden rahatsız olmadı bu gune kadar son 4 senede cıktı bu moda haşema ! ! şimdide iyice azıtıp plaj kapatmalara bikinili kızları tartaklamaya geldi durum. bundan sonrasını dusunmek bile istemiyorum.! bu nasıl bir sapıklıktır. başı açıkları potansiyel olarak goren nasıl bir zihniyettir. burası Atatürk'ün kurdugu her bir topragı şehit kanı ile sulanmıs Türkiye cumhuriyetidir. beğenmeyen İran'a gitsin.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.