Φ yalnız ağaç Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 peki daha 1 kaç hafta önceki lübnana savaşına ne diyeceksiniz...ABD EMPERYALİST DEĞİL Mİ.israil emperyalist değilmi bunları niye savunduğunuzu anlamıyorum.TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR KELİMESİ faşistlik değil hayatın bir gerçeğidir maalesef ..dediğim gibi inşallah siz haklı çıkarsınızda beni utandırırsınız...2015 gelince görücez ab müzakerelerinde kim dost kim düşman..üstelik pkk konusuna değinmemişsiniz ..sizin için pkk ne ifade ediyor Alıntı
Φ turkevladı Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 arkadaş yaşının 52 olduğunu söylüyorsun bu diyeceklerimi 18 yaşındaki benim değil senin söylemen gerekiyordu ama iş başa düştü.sürekli geriye bakmak yok diyorsunuz hep ileri hep ileri peki geçmişten ders almadan ileriye tek adım atılabilir mi?yeni doğmuş bebeği düşünün zaman geçtikçe çevresinden gördüğü kadarıyla yürümeyi konuşmayı öğreniyor .eğer geçmiş kavramı sizin dediğiniz gibi önemsiz olsaydı bu bebek hergün konuşmayı yürümeyi yeniden öğrenmek zorunda kalmazmıydı?bakın siz(solu kastedmiyorum sol sağ çok komik kavramlar bunlar ancak basit insanların toplumda bir yer edinmek için içine girdikleri kalıplardır)yılardır kendinizi ilerici saydınız milliyetçileri ve geleneklerine sahip insanları gericilikle suçladınız ama bunun egolarınızı tatminden öteye geçmediğini siz de çok iyi biliyorsunuz.sürekli ileri ileri demekle bu işler olmaz.ilericilik kafada olur hareketlerde şekillenir.ben öyleyim biz böyleyiz biz harikayız mükemmeliz ilericiyiz Atatürkçüyüz falan filanla olmaz yürümez bu işler.şunu bilinki o sahiplenmeye tekelinize almaya çalıştığınız Atatürk bu ***** ******* görseydi ********* ********* kanımca.bir de sizin şu dost edinme anlayışınıza hayran kaldım.benden daa iyi bilmeniz lazımdı ki aramakla sürekli taviz vermekle kendi kişiliğini ayak altına sererek dost edinilmez.dostluklar karşılıklı adımlarla şekillenir.sizin dediğiniz gibi sürekli ileri sürekli ileri adım atmayla değil!!!TÜRK ASIRLARDIR İLERİ ADIM ATTI ANCAK ADIMINA KARŞILIK HEP KURŞUN YEDİ HANÇER YEDİ .TüRkÜn TüRkTeN BaŞkA DoStU YoKtUr ÜLKELER ARASI MENFAAT İLİŞKİLERİ AYRI TABİ. BU BÖYLE BİLİNE YAŞINIZ 52 OLDU AMA HİÇBİRŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL SÜREKLİ İLERİ ADIM ATARKEN BİRAZ DA GERİYE BAKIN İNANIN BANA ADIMLARINIZ YERE DAHA SAĞLAM BASACAKTIR Alıntı
Φ yalnız ağaç Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 çok şükür nihayet beni anlayan biri çıktı..teşekkürler Türkevladı bu arada nick name inde çok güzel Türkevladı Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 peki daha 1 kaç hafta önceki lübnana savaşına ne diyeceksiniz...ABD EMPERYALİST DEĞİL Mİ.israil emperyalist değilmi bunları niye savunduğunuzu anlamıyorum.TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR KELİMESİ faşistlik değil hayatın bir gerçeğidir maalesef ..dediğim gibi inşallah siz haklı çıkarsınızda beni utandırırsınız...2015 gelince görücez ab müzakerelerinde kim dost kim düşman..üstelik pkk konusuna değinmemişsiniz ..sizin için pkk ne ifade ediyor Bunları savunduğumuda nereden çıkardınız? Ülkeleri değil halkları kasttettiğimi söyledim sanırım. PKK.ya gelince:Bölücü bir terör örgütüdür.(Ama konu bu değil) Alıntı
Φ ilkay55 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Üretimi, yabancılara karşı sömürtmemektir milliyetçilik! Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 arkadaş yaşının 52 olduğunu söylüyorsun bu diyeceklerimi 18 yaşındaki benim değil senin söylemen gerekiyordu ama iş başa düştü.sürekli geriye bakmak yok diyorsunuz hep ileri hep ileri peki geçmişten ders almadan ileriye tek adım atılabilir mi?yeni doğmuş bebeği düşünün zaman geçtikçe çevresinden gördüğü kadarıyla yürümeyi konuşmayı öğreniyor .eğer geçmiş kavramı sizin dediğiniz gibi önemsiz olsaydı bu bebek hergün konuşmayı yürümeyi yeniden öğrenmek zorunda kalmazmıydı?bakın siz(solu kastedmiyorum sol sağ çok komik kavramlar bunlar ancak basit insanların toplumda bir yer edinmek için içine girdikleri kalıplardır)yılardır kendinizi ilerici saydınız milliyetçileri ve geleneklerine sahip insanları gericilikle suçladınız ama bunun egolarınızı tatminden öteye geçmediğini siz de çok iyi biliyorsunuz.sürekli ileri ileri demekle bu işler olmaz.ilericilik kafada olur hareketlerde şekillenir.ben öyleyim biz böyleyiz biz harikayız mükemmeliz ilericiyiz Atatürkçüyüz falan filanla olmaz yürümez bu işler.şunu bilinki o sahiplenmeye tekelinize almaya çalıştığınız Atatürk bu ***** ******* görseydi ******** ********kanımca.bir de sizin şu dost edinme anlayışınıza hayran kaldım.benden daa iyi bilmeniz lazımdı ki aramakla sürekli taviz vermekle kendi kişiliğini ayak altına sererek dost edinilmez.dostluklar karşılıklı adımlarla şekillenir.sizin dediğiniz gibi sürekli ileri sürekli ileri adım atmayla değil!!!TÜRK ASIRLARDIR İLERİ ADIM ATTI ANCAK ADIMINA KARŞILIK HEP KURŞUN YEDİ HANÇER YEDİ .TüRkÜn TüRkTeN BaŞkA DoStU YoKtUr ÜLKELER ARASI MENFAAT İLİŞKİLERİ AYRI TABİ. BU BÖYLE BİLİNE YAŞINIZ 52 OLDU AMA HİÇBİRŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL SÜREKLİ İLERİ ADIM ATARKEN BİRAZ DA GERİYE BAKIN İNANIN BANA ADIMLARINIZ YERE DAHA SAĞLAM BASACAKTIR Yalnız ağaç demiştiki:Büyümen gerek.Sende büyüdüğünde çok şey değişecektir. Bir çocuğa daha ilkokul çağlarında,Yunan düşmanlığı,Dünya düşmanlığı öğretirsen,o çocuk hayatı boyunca tüm Dünya'ya düşman yetişir.(Senin gibi) Büyüdükçe birşeyler öğreneceksin ama okulda öğrendiklerinin dışına çık.Hayat mektebi ana okullarına benzemez.Hayat mektepleri insanlara tahmin edemeyeceği kadar bilgiler verir.O hayat mekteplerinide doğru yerlerde okumak gerek.Doğruyu bulabilirsen,gelecekte acı çekmezsin,bunu bil. Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 peki şu dost(!)larımıza bir bakalım ingiltere 100 yıllardan beri düşmanımız.1. dünya savaşında istanbula göz dikmiş fransa1. dünya savaşında gözlerini ülkemize dikmiş italya 1. dünya savaşında ülkemize gözlerini dikmiş yunanistan izmiri işgal edip yerli halkı katletmiş araplar hicazdaki Türk askerlerinin boğazını ALLAHUEKBER nidalarıyla kesmiş ABD ortadoğu projesi ama cıyla kürt vatandaşlarımızı ayaklandırıp pkk terörüne göz yumuyor rusya akdenize inme hayaliyle sürekli topraklarımıza göz dikmiş çin sattığı herşey 1 milyon ürünleriyle kalitesiz malzemeleriyle ekonomimizi işgal etmiş ermenistan soykırım gbi ********* bir suçla Türkiyeyi suçlamaktadır şimdi bana söylermisiniz TÜRKÜN/YADA TÜRKİYENİN_İKİSİDE AYNI ŞEY_) TÜRKTEN BAŞKA DOSTU VARMIDIR Bu yazdığın ülkeler hiçbir zaman Ülkemize dost olmamışlardır. Onların dostu bellidir.Fethullah ve avanesi.Ülkücüler ve sağcılar.Sol canh bu yönden vebal altında dğildir.Her zaman onurunu ve ülke çıkarını ön planda tutmuştur. Günah çıkaracaksanız biz kenardan izlemekle yetinelim. Alıntı
Φ yalnız ağaç Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 1.Sİ ÜLKÜCÜ KAVRAMININ NE OLDUĞUNU BİLMİYORSUNUZ(ÖRN. Bİ LKİŞİ ÇIKARLARI İÇİN MASONLARLA İŞBİRLİĞİ YAPSA SONRA BEN ÜLKÜCÜYÜM DESE BU ADAMA İTİBAR EDİLİR Mİ) aynı ilhan abinizin Atatürkçüyüm deyip sebataycılara hizmet etmesi gibi ,cumhuriyet gazetesinin hizmet etmesi gibi..Allahaşükür ben bu devletlerin hiçbiriyle dost olmadım 7 cihan biraraya gelsede dost olmam ama siz solcular sırf komünist olduğu için rusyaya ve çine yıllarca destek verdiniz ha kapitalist sermayeci emperyalistler,ha komünist yayılmacı ülkeler ne farkeder komünizmde kapitalizm de bu ülkenin düşmanı... günah çıkarmama gerek yok çünkü ben müslümanım hristiyanlar günah çıkarır mesela siz rus dostu olmanız itibariyle Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Bu yazdığın ülkeler hiçbir zaman Ülkemize dost olmamışlardır. Onların dostu bellidir.Fethullah ve avanesi.Ülkücüler ve sağcılar.Sol canh bu yönden vebal altında dğildir.Her zaman onurunu ve ülke çıkarını ön planda tutmuştur. Günah çıkaracaksanız biz kenardan izlemekle yetinelim. Doğru dedin asfalt. Burası günah çıkarılacak yer değil. Günahlarından arınıp öyle gelsinler,tartışalım. Fetullah Gülen ve benzerlerinin nerede yaşadıklarını unuttular sanırım. Sonrada ABD. düşmanlığından bahsederler.Önce yandaşlarınızın nerede yaşadığına bak demezmi elin adamı. Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Doğru dedin asfalt. Burası günah çıkarılacak yer değil. Günahlarından arınıp öyle gelsinler,tartışalım. Fetullah Gülen ve benzerlerinin nerede yaşadıklarını unuttular sanırım. Sonrada ABD. düşmanlığından bahsederler.Önce yandaşlarınızın nerede yaşadığına bak demezmi elin adamı. Derler Alıntı
Φ yalnız ağaç Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 seyrekler siz ne kadar çelişkilisiniz..biraz önce bu ülkeler bizim dostumuz diyordunuz .. şimdide evet onlar bizim düşmanımız diyen asfalta hak veriyorsunuz..demek insan 52 sine gelince kendiyle çeliiyor..bu arada ben fethullah gülenede gıcık kapıyorum bana o adamı öne sürmeyin masonik abd ******* Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 1.Sİ ÜLKÜCÜ KAVRAMININ NE OLDUĞUNU BİLMİYORSUNUZ(ÖRN. Bİ LKİŞİ ÇIKARLARI İÇİN MASONLARLA İŞBİRLİĞİ YAPSA SONRA BEN ÜLKÜCÜYÜM DESE BU ADAMA İTİBAR EDİLİR Mİ) aynı ilhan abinizin Atatürkçüyüm deyip sebataycılara hizmet etmesi gibi ,cumhuriyet gazetesinin hizmet etmesi gibi..Allahaşükür ben bu devletlerin hiçbiriyle dost olmadım 7 cihan biraraya gelsede dost olmam ama siz solcular sırf komünist olduğu için rusyaya ve çine yıllarca destek verdiniz ha kapitalist sermayeci emperyalistler,ha komünist yayılmacı ülkeler ne farkeder komünizmde kapitalizm de bu ülkenin düşmanı... günah çıkarmama gerek yok çünkü ben müslümanım hristiyanlar günah çıkarır mesela siz rus dostu olmanız itibariyle Yani siz ülkücüler vatanını seven,biz sevmeyeniz öylemi? Milliyetçi sizsiniz. Yani biz milletimizi sevmiyormuyuz.Demek istediğiniz bumu? Benim bildiğim kadarıyla,biz milletimizi sizden daha çok seviyoruz.Sizler kendinize milliyetçi lakapını takmışsınız sadece. Aslında milliyetçi biz,sizler ise IRK'çı sınız.Başka bir izahı olduğunu sanmıyorum. Hitler'in Kavgam'ı nıda, Türkeşin 9 ışık'ı nıda okudum.(Belki sizler okumadınız)9 ışık ufak değişikliklerle,Kavgam'ın aynısı.Demek oluyorki,hedefte aynı.Ama meydan boş değil görüyorsunuz.Katliamlar yaparak emellerinize ulaşamayacaksınız. Alıntı
Φ yalnız ağaç Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 peki komünist rusyanın yaptığı katliamlarla bugün pkk nın temelini oluşturup Türkiyeye zarar veren komünizme ne demeli 1 mayısta bütün komünist işçilerin şahısların arabalarının dükkan ve evlerinin camlarını indirmelerine neden olan komünizme ne demeli eğer siz komünistseniz milliyetçi olamazsınız..yada komünizm doktrinlerini bilmiyorsunuz komünizm milliyetçiliğe karşıdır daha siz 70 lerde faşistler diye bağırdığınız milliyetçilik kavramına bugün savunuyorsanız bir komünist doktrini veya das capitali gözden geçirin. KOMÜNİSTLER MİLİYETÇİ OLAMAZ.ÇÜNKÜ DOKTRİN OLARAK MİLLİYETÇİLİĞE KARŞIDIR. Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 bu arada ben fethullah gülenede gıcık kapıyorum bana o adamı öne sürmeyin masonik abd ****** Çok güzel sanırım sizinle anlaşabileceğiz.En azından dürüst bir yanınızı gördük. Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 peki komünist rusyanın yaptığı katliamlarla bugün pkk nın temelini oluşturup Türkiyeye zarar veren komünizme ne demeli 1 mayısta bütün komünist işçilerin şahısların arabalarının dükkan ve evlerinin camlarını indirmelerine neden olan komünizme ne demeli eğer siz komünistseniz milliyetçi olamazsınız..yada komünizm doktrinlerini bilmiyorsunuz komünizm milliyetçiliğe karşıdır daha siz 70 lerde faşistler diye bağırdığınız milliyetçilik kavramına bugün savunuyorsanız bir komünist doktrini veya das capitali gözden geçirin. KOMÜNİSTLER MİLİYETÇİ OLAMAZ.ÇÜNKÜ DOKTRİN OLARAK MİLLİYETÇİLİĞE KARŞIDIR. Olurlar çünkü komünistlerde bu ülkede yaşarlar.Ve bu ülkenin hesabı benden sorulur mantığı yanlış kere yanlıştır.Sen kendince bir hükümeti kollarken,onlar deveyi hamuduyla götürme cihetindedirler. Ve sen ve ben aynı zamanda onların gözünde ****** ***** türküzdür. Bu asla değişmeyen kural senide benide kalbimizden yaralar. *****.......... Alıntı
Φ yalnız ağaç Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 asfalt kardeşim seninle ortak bir noktabulduğumuza sevindim(yani dini kendi ekonuomik ve siyasi çıkarlarına göre kulllannalara karşı olam)bak 1 ortak noktamız daha var ben akp iktidarınada tav oluyorum .. Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 asfalt kardeşim seninle ortak bir noktabulduğumuza sevindim(yani dini kendi ekonuomik ve siyasi çıkarlarına göre kulllannalara karşı olam)bak 1 ortak noktamız daha var ben akp iktidarınada tav oluyorum .. Demekki kimse büsbütün doğru yada yanlış olamazmış.Ortak nokta bulmamız sevindirici.Umarım devam eder.... Alıntı
Φ Kocamustafapaşalı Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Doğru dedin asfalt. Burası günah çıkarılacak yer değil. Günahlarından arınıp öyle gelsinler,tartışalım. Fetullah Gülen ve benzerlerinin nerede yaşadıklarını unuttular sanırım. Sonrada ABD. düşmanlığından bahsederler.Önce yandaşlarınızın nerede yaşadığına bak demezmi elin adamı. Fethullah Gülen 1997 ye kadar Türkiyede yaşadı , sonra tedavi olmak için gitti..Ama onun bu ülkedekilerin gözünü açacağını , o kökü dışarda azınlıkların egemenliğindeki köşelerinin ellerinden çıkacağını anladıklarından , bu ülkedeki insanların birlik olmamasını , müslümanlıktan uzaklaştırılmasını istediklerinden KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATTILAR.Sana soruyum bakıyım , hayatından kaç tane Fethullah Gülen'in kitabını okudun ? Kaç tane konuşmasını dinledin ? O kadar hakkında bilgiye sahipsinde böyle aslı astarı İSPATI olmayan şeylerle itham ediyorsun , ediyorsunuz..Şu düşmanlarımız kadar tanımıyorsunuz Allahı , peygamberimizi , Kuranımızı , alimlerimizi , ecdadımızı..Onlar çok iyi biliyorlar bunlara sarıldığımızda nasıl bu ülkenin başındaki kara bulutların dağılacağını , o kaptıkları köşelerin elinden çıkacağını.Onlardan sizi uzaklaştırmaya çalışyorlar..Aslen ne Fethulah Gülen'in nede Said Nursi nin tek bir günahı kötü sözü yoktur , işte mahkemedediğine bakın innamıyorsanız bana..'İdda edilen suç unusuruna ilişkin bir delil bulunamamıştır , yapılan yakıştımalar mesnetsizdir' ABD de akrabasının yanında istediği ZAMAN DÖNER , O ZAMAN NE DİYECEKSİNİZ ? seyrekler siz ne kadar çelişkilisiniz..biraz önce bu ülkeler bizim dostumuz diyordunuz .. şimdide evet onlar bizim düşmanımız diyen asfalta hak veriyorsunuz..demek insan 52 sine gelince kendiyle çeliiyor..bu arada ben fethullah gülenede gıcık kapıyorum bana o adamı öne sürmeyin masonik abd ******* Tanımadığınız , hakkında iddaa edilen unsurlara ilişkin ispatınız olmadığı , milyonların sevdiği bir insan hakkında lütfen böyle kötü yorum yapmayınız ! Çok güzel sanırım sizinle anlaşabileceğiz.En azından dürüst bir yanınızı gördük. Asfalt sana bir tufeyli sitesi tavsiye edeyim , orda anlaşacağın çok kişi bulabilirsin ! SİZİN GİBİ ATATÜRKÇÜLER OLACAĞINA AKILLI DÜŞMANIMIZ OLSUN DAHA İYİDİR ! Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 . . Hala Fethullah denen o ABD kucağında bilinçli olarak büyütülen o adamın ve birtakım amerikancı dinci kesime arkanı yaslayarak bu işleri olmayacağını görememek gerçekten talihsizlik.. Bakın arkadaşlar şu yazıları çok iyi okuyun... Sevgili Prf. Erol Manisalı ne güzel ifade etmiş bugün olup biteni ve dayatılan modelin şeklini... ABD odaklı bazı çevrelerin en büyük korkusu yeni Ortadoğu projelerine ve haritalarına karşı Türkiye''de geniş bir ulusal ve antiemperyalist cephenin oluşmasıdır. Köktendincinin ''işbirlikçi'' olanını istiyorlar; bölücüler zaten yanlarında; bazı gayri milli sermaye çevrelerinin elleri mahkûm, baştan teslim olmuşlar. Ulusalcı ve antiemperyalist cephenin genişlik ve derinlik kazanması onları korkutuyor. Güney Amerika''da karşılaştıkları durumla Türkiye ve Ortadoğu'da karşılaşmak istemiyorlar. ''Böl ve yönet'' kuralını uyguluyorlar. Bütün gürültü patırtı bundan kopuyor, fincancı katırlarını ürküten bu... Bilmem herşey yeterince açık değilmi? Nedersiniz?... Dost sevgilerimle.. Alıntı
Φ yalnız ağaç Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 sevgili kocamustafa paşalı f. gülenin hapis yıllarındaki koğuş arkadaşıyla konuştum ve adam bu adamın ajan olduğunu ve o yıllarda geceleri görevliler tarafından bir yere götürüldüğünü ve hiçkimseye yapılmayan iltimasların koğuşta gülene yapıldığını söyledi..bu arada f. gülen hayatında hiç evlenmemiştir(papazlarında ruhban sınıfı olması dolayısıyla evlenmediğini biliyoruz,üstelik eğer bir din adamı ise peygamberimizin sünnetini yani evlenmeyi niye terketmiş)ayrıca dinlerarası diyalog konusundada misyoner faaliyetlere baya katkısı oldu..üstelik niye papanın elinin öptü..bu sorularımı yanıtlayabilirseniz sevinirim saygılarımla kocamustafapaşalı kardeşim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Dipnot Tebrikler dostum, çok beğendim... Milliyetçilik yakın geleceğin popüler yaklaşımı olacak, işte o zaman bu rüzgar nerden eserse o yana dönenler varya, onlar hepimizden daha milliyetçi olacaklar. Bunları görüyoruz ve onları gerçek milliyetçilerden ayırmak bizim için zor değil. Ab'ye bağımlı bir milliyetçilik olamaz, İmf'ye bağımlı bir milliyetçilik olamaz, askeri, siyasi, ekonomik anlamda egemenliğini başka güçlerin kontrolü altına sokarak milliyetçi olunamaz. İşte bunlar benim kriterlerim kalkıp tv'de, basında milliyetçilik yaygarası yapan herkesin sözlerinde bunlara dikkat ediyorum. Bizi her hangi bir grubun içine sokmadan gelişemeyeceğimizi söyleyenler, bağımsızlığın ve milliyetçiliğin ne olduğunu ya bilmeyenlerdir ya da onlar sahtekarlardır. Selamlar Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 peki komünist rusyanın yaptığı katliamlarla bugün pkk nın temelini oluşturup Türkiyeye zarar veren komünizme ne demeli 1 mayısta bütün komünist işçilerin şahısların arabalarının dükkan ve evlerinin camlarını indirmelerine neden olan komünizme ne demeli eğer siz komünistseniz milliyetçi olamazsınız..yada komünizm doktrinlerini bilmiyorsunuz komünizm milliyetçiliğe karşıdır daha siz 70 lerde faşistler diye bağırdığınız milliyetçilik kavramına bugün savunuyorsanız bir komünist doktrini veya das capitali gözden geçirin. KOMÜNİSTLER MİLİYETÇİ OLAMAZ.ÇÜNKÜ DOKTRİN OLARAK MİLLİYETÇİLİĞE KARŞIDIR. Rusya,Çin yada PKK.bizi bağlamaz. Onlarla bizim ne alakamız var? Hangi 1 mayıs'ta olmuştu bunlar. Belkide sizler yapmışsınızdır. 1977 bir Mayısını unutma.39 genç katledilmişti.Belki bilmiyorsundur,hatırlatayım dedim. Haa birde 70 li yıllar vardı değilmi? Biz 70 li yıllarda faşistler diye bağırırken,aynı zamanda ABD. defol diyede bağırıyorduk.Sizler o zamanlar ABD. nin etek altında geziniyordunuz.Neredeydiniz o zamanlarda.Şimdilerde ABD. düşmanı olup çıktınız işin içinden. 6. Filo İzmire geldiğinde,sokakları coniler işkal ederken,68 kuşağı gençleri kadınlarımızı,kızlarımızı korurlarken,sizler seyretmekten öte ne yapıyordunuz? Hep bizi takip ettiniz.Bugün bizden daha çok ABD. karşıtı oldunuz. Atatürk'ün heykellerini yıktınız,Atatürk'çü oldunuz.Nazım Hikmet'e vatan haini dediniz,Nazım'cı oldunuz.(Lideriniz oy toplamak uğruna Kızılay'da Nazım Hikmet'in şiirini okumuştu Altıncı Filo'ya dönersek. 6. Filo Protestosu ve Vedat Demircioğlu’nun Katledilmesi Ülkemizde 6. filoya yönelik ilk protestolar 1967 yılında yapılmaya başlanmıştı. O günlerde FKF İstanbul sekreterliği protesto amaçlı bir açlık grevi düzenlemişti. Olayların büyük bir hızla geliştiği 1968’de ise 6. Filo’yu yeniden karşılamak için 15 Temmuz’da İTÜ’de devrimci gruplar arasında bir toplantı düzenlendi. Toplantıda 76 kuruluş 6. Filo protestolarında ortak davranmak için biraraya gelmişti ve bildiriden mitinge kadar bir dizi eylem kararı alınmıştı. Toplantı dağılırken dışarda bekleyen polis, gruptan 11 öğrenci önderini gözaltına aldı. Ertesi gün FKF bunu protesto eden bir etkinlik düzenledi ve iki gün boyunca İTÜ’nün bulunduğu Gümüşsuyu’nun ara sokaklarında polisle öğrenciler arasıda küçük çaplı çatışmalar sürdü. 17 Temmuz akşamı, yukarıda bahsettiğimiz gelişmelerden dolayı öğrenciler yurt bahçesinde beklemektedirler. 18 Temmuz gecesi saat 01.30 cıvarlarında yurdu kuşatan polis ve inzibat çemberinin arasından Dolmabahçe’ye doğru beraberlerindeki kadınlarla gürültülü bir biçimde geçen ABD askerleri böylece fitili de ateşlemiş oldular. Yurttan çıkan öğrenciler inzibatları aşıp ABD’lilere müdahale ettiler. Öğrencilere saldıran polis, bir öğrenciyi gözaltına alırken, başkalarını da almaya çalışan bir komiser de öğrenciler tarafından rehin alınıp yurda götürülür. Beyoğlu İnzibat Bölge Komutanı Hikmet Silahçıoğlu’nun arabuluculuk girişimleriyle gözaltına alınan öğrenci, rehin tutulan komiser ile takas edilir. Bu arada yurda müdahale için gereken izin verilmiştir. Saat 4.30 cıvarında polis yurda saldırıya geçer ve arada kalmak istemeyen inzibatlar çekilir. Polis öğrencilerin kapattıkları demir kapıları kırıp içerideki çoğu uyuyan tüm öğrencilere vahşice saldırır. “Öldürün **********leri”, “Komünistlere vurun” nidaları arasında öğrenciler merdivenlerden aşağıya atılır, bu arada hukuk fakültesi öğrencisi Vedat Demircioğlu, 2. Kat penceresinden aşağıya atılır. Yıllar sonra Seher Şahin de aynı şekilde okulu basan polislerce pencereden atılarak katledilecektir. Baskın sırasında 47 öğrenci yaralanır, 30 öğrenci gözaltına alınır. Geride kalan öğrenciler saat 5.30 cıvarında ellerinde pankartlarla Taksim Anıtına kadar yürüyüp, ardından yaralı arkadaşlarının durumunu öğrenmek için hastanelere giderler. Bu sırada da polisle çatışmalar devam etmekte, Taksim İlkyardım Hastanesi’nin önündeki bir polis jipi tahrip edilmektedir. 18 Temmuz günü olayı duyan İTÜ’ye koşuyordu. Kitle sloganlar ve marşlar eşliğinde 12’deki mitingin ardından Dolmabahçe’de demirlemiş 6. Filonun üzerine yürümeye hazırlanırken o dönemin FKF İl Sekreterliğini elinde bulunduran reformistler, provakasyon edebiyatı yaparak Dolmabahçe’ye yürünmesini engellemeye çalışmaktadır. Harun Karadeniz ve Hasan Yalçın’ın bu içerikteki konuşmalarının ardından kitle Dolmabahçe’ye doğru yürüyüşe geçer. Bu arada miting alanını daha önce terk eden reformistler ise Gümüşsuyu’nda yürüyen kitlenin önüne barikat kurmaya çalışmaktadırlar. Son zamanlarda sık sık eklektik bir tarih anlayışıyla isimleri yan yana konulan Deniz Gezmiş ve Harun Karadeniz, işte bu barikatın iki karşıt cephesindedirler. Sonuçta, barikat aşılmış ve kitle bir sel gibi Dolmabahçe’ye akmaktadır. Kendilerini motorlara atmayı beceremeyen, geç kalan ABD askerleri denize dökülür. Rıhtımdaki kamyonlarda bulunan ABD’ye ait malzemeler de tahrip edilir, denize dökülür. Arabasıyla oradan geçmeye çalışan bir ABD askerinin aracı tahrip edilir. Oradan geçmekte olan halk da öğrencilere katılır, kitle 3-4 bini bulur. Saat 21 olduğunda, 7 saat geçmesine rağmen Dolmabahçe’deki öfke dinmemiştir. Bu kadar uzun süren bir kitle eylemini iyice kuşatan polis, kitleye yine vahşice saldırır. İki çember oluşturulmuştur ve birincisinden çıkan, ikincisinden de dayak yiyerek vahşetten sıyrılabilmektedir. 20 Temmuzda FKF Beyazıt Meydanında bir miting düzenledi. Yükselen anti-emperyalist öfkeyi ifade etmek, düşmana yönlendirmek bir yana, varolanı sönümlendirmeyi, parlementer mücadele içindeki hedeflere (Demirel, Sükan vb.) yönlendirmeyi amaçlayan TİP’lilerin bu mitingteki tavrı, o dönemin MDD-sosyalist devrim ayrışmalarına hız vermekten öte bir anlam ifade etmedi. 24 Temmuz sabahı Vedat Demircioğlu’nun yaşamını yitirmesi üzerine ayrışmaya bir halka daha eklendi. FKF yönetimi aldığı karar uyarınca Beyazıt’taki Turan Emeksiz Anıtı önünden başlattığı yürüyüşü Valiliğe kadar sürdürmüş, polisin müdahalesi üzerine önceden alınan karar gereği oturma eylemi yaptıkları için hepsi gözaltına alınmıştır. Vedat Demircioğlu’nun cenazesi polis tarafından kaçırıldığı için temsili bir tabutla gösteri yapan devrimci öğrenciler ise Cağaloğlu’nda polisle çatışmaya girmişlerdi. KAYNAK: http://www.barikat-lar.de/barikat/14/tarih14.htm Alıntı
Φ yalnız ağaç Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 sizi anlayamıyorum gözleriniz kapalımı geziyorsunuz pkk bizi bağlamaz demişsiniz fakat pkk yüzünden hergün şehit veriyoruz..sanırım bu şehitler de sizi bağlamıyor..şehitlerede saygınız yok yani hangi 1 mayısta olmuş demişsiniz..bir tv kanalına gidin video arşivlerine bir bakın derim 1 mayısta neler oluyor neler olmuyor ya da en basitinden eski gazete arşivlerine bakınız örnek: ihanet şebekeleri [Arşiv] - Borsa ve Ekonomi SitesiBazı sendikaların özellikle DTP'ye yönelik "1 Mayıs'ta akıllı olun" uyarıları ... Polis dükkanlara saldıran göstericilere yine gözyaşartıcı gazla cevap ... www.dostborsa.com/forum/archive/index.php/t-2490.html - 648k - Önbellek - Benzer sayfalar hadi bunlarada hayır deyin itiraz edin işte size kanıt Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 sizi anlayamıyorum gözleriniz kapalımı geziyorsunuz pkk bizi bağlamaz demişsiniz fakat pkk yüzünden hergün şehit veriyoruz..sanırım bu şehitler de sizi bağlamıyor..şehitlerede saygınız yok yani hangi 1 mayısta olmuş demişsiniz..bir tv kanalına gidin video arşivlerine bir bakın derim 1 mayısta neler oluyor neler olmuyor ya da en basitinden eski gazete arşivlerine bakınız örnek: ihanet şebekeleri [Arşiv] - Borsa ve Ekonomi SitesiBazı sendikaların özellikle DTP'ye yönelik "1 Mayıs'ta akıllı olun" uyarıları ... Polis dükkanlara saldıran göstericilere yine gözyaşartıcı gazla cevap ... www.dostborsa.com/forum/archive/index.php/t-2490.html - 648k - Önbellek - Benzer sayfalar hadi bunlarada hayır deyin itiraz edin işte size kanıt Herhalde 1 Mayıslarda olanları sizden daha iyi biliyorum.Senin dediklerin her 1 Mayısta oluyor. Olayları saptırmakta üstünüze yoktur Türkiye'de.Ne demek istediğimi anladığınız halde,seni neden bağlamaz diye,bar bar bağırıyorsunuz. Demek istediğim bizim davamızda,onlarla ilişkimiz yoktur dedim.Çünki siz Rusya,Çin ve PKK.yı bizimle özdeşleştiriyorsunuz.Bizle ne alakası var onların. Aslında ben sizi anlayamıyorum. En ufak bir atlama yapsam,şu sorumu neden yanıtlamadın diyorsun. Yani şimdi siz benim sorularımı cevapladınızmı? Önce sorular yanıtlansın,anlama meselesine sonra geçeriz. Anlaştıkmı arkadaşım? Alıntı
Φ yalnız ağaç Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 peki cevaplayım ..bugün pkk nın temelini oluşturan sistem komünizm dir ki bunu APO K..PEĞİ bile bizim temelimizi markszim oluşturmaktadır sözlerinden anlarız.ayrıca sol görüşlü işçi partili Doğu Perinçek in pkk lı militanların elini sıkarken fotoğrafları basına yansımıştı belki siz bilerek pkk ve yandaşlarına destek vermiyor olabilirsiniz ama komünizm ,kapitalizm ve faşizm için atılan her bir adım bu ülkeye ihanettir.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.