Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kocamustafapaşalı

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    14
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Kocamustafapaşalı - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. kocamustafapaşalı s.a. lütfen msn adresini werirmisin sana bişey söylemem gerekiyor lütfen:(((

  2. Geçen yıl bu zamanlarda hergün şehit haberleri gelirken Orgeneral Hilmi Özkök'ün birleştirici , sağ duyulu bir konuşması vardı sıcak bölgeden..Aynı zamanda Gamze Özçelik olayı ve Hülya Avşar'ın Kayaçilingiroğlûndan boşanması haberleride! vardı(aman ne önemli haber)..İşte bu zor zamanımızda inanın STV ye haber oldu burda garip bir durum! Hilmi Özkök'ün konuşmasının verildiği süre yanlış hatırlamıyorsam 3 kanalda toplam bir buçuk dakika ! Ama aynı zamandaki bu sanatç.ıların! diyelim özel hayatları bu zor dönemde verildiği süre toplam 21 dakika ! Show ATV Flash yanlış hatırlamıyorsam o kanallar..Özeleştiri haberiydi bu kanal bozuntularına..Zaten bu kanalların sahiplerini , kimlerin düğmesi olduğunu çok iyi biliyoruzda zamanı gelince deşifre olacaklar..
  3. evet abi aynen , bunlar okuyorya hani o sol dergileri gazeteleri , ordaki masalları mantık çerçevesine koyup asıl olan şeyleri saklayıp bunlara yutturuyorlar.Bunlarda burda bizim gözümüzü açmaya uğraşıyorlar evet eline bacağına makamına sağlık kapatanların..Bu ülkeyi kolay yutulacak hale batıracak ipleri ele alacak hale getirmenin kestirme yolu onu müslümanlıktan uzaklaştırmakla ahlaki değerleri bitirmeyle , ecdadıyla bağını kesmekle , din Allah inancını ortadan kaldırmayla , eğitiminin önünü tıkamayla , medyadan narkoz verme asıl haberleri saklamayla , şucu bucu diye damgalayıp bölmeyle iç savaş çıkartmayla evrim ve darwinizmle vs olur ! Yani komunizmle hepsi biribiriyle sarmaoş dolaş karışmıştır , onu musallat eden yahudi ülküsüne çalışanlardır..Yani bu talihsizler düşmanlarımıza çalıştıklarının onların esrarengiz fikirlerine çalıştıklarının farkında değiller..
  4. işte akıl erdirememenin sınırarı zorlanıyor Arkadaşım senin Allaha imanın var mı ? Vatanını en çok seven , onun kurtulması ızdırabıyla yaşayan alim kahraman imanlı insanlardır.İmanlarından gelir o..Allah kitap tanımayanlar kadar pkk sempatizanlarıda bu vatanı seviyorlar..AMA YAPTIKLARI HER BİR VATNNSEVERLİK! BİZDEN CANLAR ALIYOR BATIRMAYA YÖNELİK BİRİLERİNİN HESABINA YÖNELİK OLUYOR ! Dha onu ayırt edemezsiniz siz. Bu arada 12563536565145. kez yazdığıma cevap gelmiyor nedense..Optik çarpıtmalar sürüyor..Körü körüne bağlandığınız cumhur gazetesi için 1. sayfadakileri neden görmüyorsunuz ? Neden onlara bi gerçeği görüp cevap yazmıyorsunuz ? Neden ilhan abinizin eskiden içinde bulunduğu oluşumları , kökenini , azınlıklara asıl Türklerdir diyen yazısını GÖRMÜYORSUNUZ ? İşte dinsizler böyle kim hainlerin adamı kim vatan delisi dertlisi GÖREMEZ VE GÖRSEDE HAKİKATA YÖNELEMEZLER..Kalpleriniz mühürlenmiş sizlerin..
  5. asfaltçım sen ilk önce ne vatanı batırır , vatan millet düşmanları ne fikirler üretir hangi renge bürünür , kimler vatanseverdir onu akıl erdirde sonra gel sağdan soldan duyduğun 3-5 şeyi burda nazara ver..İşte peygamberimiz boşuna demiyor KÜFÜR TEK MİLLETTİDİR diye...Nasılda birleştiriyor onları dinsizlikleri , kökenlerinin farklı olması , seçilmişliğin verdiği üretken masalları..Bu adamın ne olduğunu nasıl bir matruşka olduğunu , kimlerin adamı olduğunu kimin düğmesi olduğunu çok iyi biliyoruz..İşte gerçek tufeyli bir örnek..Bu adam Türkiye'nin leninidir , satlinidir,,Bunları gizli karanlık güçler ve derin devlet destekler.
  6. Senin o gazeten değil mi bir dönem faşizmi bir dönem komunizmi bir dönem darbeleri , ondan sonrada din muhafazakar düşmanlığını ama genel itibariyle bakarsak DÜNYAYI VURAN İDELOLJİLERİ savunan..Cevap versene hadi..Atatürk dinsizdi değil mi..İşbirlikçi sabetayları koruyorsunuz , senin o gazetenin 40 yıllık sahibi Nadir Nadi git araştır lions kulüplerinden mi değil mi , dedelerimiz kurtluluş mücadelesi verirlerken ülkeden kaçıp lozan üniversitesinde okuyan o mu değil mi..Atatürk mü diyor size samimi hizmet insanlarını okullarını çalışmalarını karalamak için terör örgütü yandaşlarının propagandalarını alın takiyyelere uydurun , MGK nın Genelkurmayın yalanladığı şeyleri HİÇBİR İSPATI OLMAYAN ŞEYLERİ YAZIN DİYE..Ne kadar kolay cahil insanları kandırmak Allahım , adı cumhuriyet diye gerçek zannediyor bazıları hiç görmüyorlar kirli çabalarını
  7. Avustralya’nın en büyük bankasına Türk genel müdür Avustralya’nın en büyük bankası Commonwealth, bir Türk yöneticiyi banka idaresinin zirvesine atadı. Hüseyin Mustafa, dört genel müdürlük tarafından idare edilen dev finans kurumunun Avustralya genelindeki en üst düzey yöneticilerinden birisi oldu. Mustafa’nın sorumlu olduğu makam Orta Ölçekli İşletmeler Güneydoğu Avustralya Genel Müdürlüğü. Avustralya Türk toplumunun yakından tanıdığı simalardan Commonwealth Bankası’nın kredi bölümü Premium Finans Victorya ve Tazmanya müdürü ve aynı zamanda Avustralya Türkiye İş Konseyi’nin başkanı Hüseyin Mustafa, yeni görevinde daha çok işyeri sahiplerini hedef alacak. Mustafa, ilk etapta işyerlerinin çoğunlukta olduğu bölge ve semtlerde iş bankacılığı şubeleri açacaklarını ifade etti. Commonwealth Bankası’nın bundan sonraki hedefinin hızla büyüyerek daha fazla ve daha kaliteli servis vermek olduğunu söyleyen Hüseyin Mustafa, “Türk toplumu içerisinden yeni bir iş kurmak isteyen veya işini büyütmek isteyen işadamlarımızı bizimle çalışmaya davet ediyorum.” diye konuştu. Zaman Alem bizim devletimizin tepe noktalarına kadar adamlarını yerleştirdi , ilerde bizde yahudi için değil barış için devletlerin tepe noktalarına kadar yetiştirilen gençleri Allahın izniyle getireceğiz..
  8. DİPNOT , cumhuriyet düşmanları arıyorsan eğer okuduğun gazeteye bak emi..Onun geçmişte bulunduğu oluşumlara bak emi..Sonra onun YALAN haberlerine bak emi..Sonra onun azınlıklara asıl Türklerdir diyen , Aleviliğin dünyadaki en doğru din olduğunu söyleyen , kökenindeki abuk subuk isimleri olan İLHAN ABİNİZE , şimdi tek tek yazdırtma bana..Siz provoke ediyorsunuz muhafazakarları..Başörtüsünü domuza giydirdiniz , ahirette Allah size ateşten ayakkabılar giydirecek , başınıza kaynar sular dökecekler , İLHAN ABİNLE EVRİMCİLERİNİ ÇAĞIRIRSIN SENİ KURTARMAYA ORDA..BAK ŞUNU İYİ ÖĞREN , bu ülkeyi yıkıma kestirmeden götüren ensurlar MÜSLÜMANLIKTAN UZAKLAŞTIRMA , AHLAKİ YOZLAŞTIRMA , ŞUCU BUCU DİYE YA-LAN-LAR-LA BÖLMEYLE , bizden olmayan işbirlikçöi azınlıkları önemli değerlerimize getirmeyle olur ! VAKANA , o ezberi bozmalısın , onlar solcu diye onlarlarıda safına katıyorsun değil mi ! Peygamberimiz zaten boşuna demiyor KÜFÜR TEK MİLLETTİR ,gerçi sizlerde Allah inancı var mı belli değil..Vatan sevgisi imandandır , ne güzel birleştiriyor sizleri , solcusu dinsizi alevisi kürdü sabetayı komunisti moskovası mossadı muhaberatı..BİZ HERŞEYDEN VEDE HERKESTEN İHANET GÖRMÜŞ BİR MİLLETİZ , EN ZOR ZAMANLARIMIZDA DAHİLDİR BUNA ! Kızılcabaşlardanmısınız kimlerdensiniz laf ebeliği yapmayın safınızı doğru yazın..Vatan caddesinden geçen askerlerimize kurşun sıkan hainlerle onları aynı kefeye koyma ! Sapla samanı iyi ayırt et
  9. En büyük tehlike , terörden bile daha fazla tahribat yapacak şeyleri savunıyorsun sen dipnot.Onları bizim düşmanlarımız uyduruyorlar . çünkü Gülen'i muhafazakar insanlardaki samimiyeti gücü fedakarlığı biliyorlar..Yahudi hakimiyetine dayalı bir dünya kurmak için sabetayları Türk adı vererek ve cumhuriyetçi göstererek hem yalan şeyler hemde karışıklık çıkartıcı şeyler diyorlar bu ülkede..Ama senin nhakikati görmeye niyetin yok , olsa bile göremezsin..Bizim açtığımız önemli başlıklarla değilde ha bire Gülen'le evrimle ilgili başlıklar açman , İlhan selçukun yazılarını koyman umarım bazı arkadaşlarıma ve sana kime benzediğini gösteriyordur ! Bazen iyi şeylerde söylüyorsun çok nadir olsada , ama cumhur gazetesi okuyan biri ne kadar doğru söyler ki..Senden rica etsem ben giremiyorum cumhuriyetin arşivine..Ordaki Uğur Mumcu'unun derin devletle ilgili yazılarını buraya koyabilirmisin ? Veya bana ver şifreni ben bakayım..Şöyle biraz milletin gözünü açalım NE DERSİN ? Yanlız ağacın amcasına çok üzüldüm..Bu ülkede ateş iki taraflı körüklendi.Sadece ülkücüler değil marsist leninist rejim kurma yanlılarıda çok can aldı..Yoksa nasıl darbeler oldu sanıyorsunuz bu ülkede siz..Amcan sevgili yanlız ağaç imtihanını verdi ve onu ebedi bir cennet hayatı bekliyor..İnan o senden çooook çook daha iyi bir hayatı var şu anda..Ülkücü kaç tane ocak parti var bilmiyorum ama bir kere başlık açmıştım burda o sol çoğu silahlı örgütlerin sayısıTAM 150-200 TANE Bazılarında cumhur gazetesinin baş yazarı köşe yazarlarıda vardaa neyseee..Bunlar cumhuriyeti tehdit etmiyordur !
  10. Fethullah Gülen 1997 ye kadar Türkiyede yaşadı , sonra tedavi olmak için gitti..Ama onun bu ülkedekilerin gözünü açacağını , o kökü dışarda azınlıkların egemenliğindeki köşelerinin ellerinden çıkacağını anladıklarından , bu ülkedeki insanların birlik olmamasını , müslümanlıktan uzaklaştırılmasını istediklerinden KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATTILAR.Sana soruyum bakıyım , hayatından kaç tane Fethullah Gülen'in kitabını okudun ? Kaç tane konuşmasını dinledin ? O kadar hakkında bilgiye sahipsinde böyle aslı astarı İSPATI olmayan şeylerle itham ediyorsun , ediyorsunuz..Şu düşmanlarımız kadar tanımıyorsunuz Allahı , peygamberimizi , Kuranımızı , alimlerimizi , ecdadımızı..Onlar çok iyi biliyorlar bunlara sarıldığımızda nasıl bu ülkenin başındaki kara bulutların dağılacağını , o kaptıkları köşelerin elinden çıkacağını.Onlardan sizi uzaklaştırmaya çalışyorlar..Aslen ne Fethulah Gülen'in nede Said Nursi nin tek bir günahı kötü sözü yoktur , işte mahkemedediğine bakın innamıyorsanız bana..'İdda edilen suç unusuruna ilişkin bir delil bulunamamıştır , yapılan yakıştımalar mesnetsizdir' ABD de akrabasının yanında istediği ZAMAN DÖNER , O ZAMAN NE DİYECEKSİNİZ ? Tanımadığınız , hakkında iddaa edilen unsurlara ilişkin ispatınız olmadığı , milyonların sevdiği bir insan hakkında lütfen böyle kötü yorum yapmayınız ! Asfalt sana bir tufeyli sitesi tavsiye edeyim , orda anlaşacağın çok kişi bulabilirsin ! SİZİN GİBİ ATATÜRKÇÜLER OLACAĞINA AKILLI DÜŞMANIMIZ OLSUN DAHA İYİDİR !
  11. Geçen gün sabah haberlerde gördüm , Cumhur başkanı Ahmet Necdet bey , hükümetin Talabani'nin Ankara gelmesi kararını veto etmişti...! Hatırlarsanız (kesin hatırlamazsınız) Turgut Özal'da zamanında onlarla ilişkileri güçlendirmiş ve pkk yı o bölgeye sıkıştırmış hem Irak'tan hem bizim sınırlarımızdan ağır zayiatlar verdirmişti..Bu Can Dündar'ın ; Ergenekon , devlet içinde devlet kitabında çok özet bir şekilde ayrıntısıyla yazıyor..Turgut Özal teröre karşı mücadele için Kürt liderleriyle görüşmüş onları ikna etmişti ve meyvesinide vermişti..Kürtler üstünden çıkarılmak istenen büyük karışıklık içinde onlara demokrasi yolunu göstermişti..Bu sorun gerçekten bitiriliecekti..Dağa çıkanlar inecek , silah bırakılacak , onlara gene hapis cezası verilecek ve devletten aynı zamanda uzak tutulacaktı..Tam bı sorun sonuca bağlanırken Turgut Özal kalp krizi geçiriyor! ve ölüyor..Apdulah öcalanın yanındaki Özal ın yardımcısı adını hatırlamıyorum şimdilik , öcalanın yanından geldikten sonra öcalanla ne konuştuğu sorulunca öcalan ne dedi biliyormusunuz 'öldürüldü , çünkü bu işi çözecekti!'..Bunun hemen arkasından bu sorunu bitirme umutlarını kırmak için hemen düğmeye basıyorlar ve tam 33 mehmetçiğimizi karayolunda arabadan indirip kurşunluyorlar.. Şimdi gelmek istediğim nokta şu ! Buna benzer bir metodu şimdiki hükümette yapmak istiyor , çünkü en mantıklısı bu..Iraktaki Kürt liderlerle görüşüp bu sorunu bitirmek için konuşacaklardı ama Cumhur başkanı buna veto dedi ! Çünkü bu adam bize değil , sebatayist ülküsüne çalışıyor..Çünkü gizli cemiyet bu sorundan zarar görmemizi istiyor..Bunun içinde işte buna veto ettiriyor..Siz ergenekon yapılanmasını bilmezsiniz , adamlar asırlarca kavgalar vererek ne önemli köşeleri kaptılar adamlarını koydular gizliden..Sakın Sezer'in bizden olduğuna inanmayın , büyük hakikatler kendini inkar ettirir..İşte 400 den fazla vetonun , anayasa kitabını fırlatmanın , gerekçeklş gerekçesin vetoların , ilhan sekçukla yakınlığı , sabetay gazetelerinden gördüğü desteğin nedeni , halkın için ekarışmaması ve aracını çift zırhla kaplanmasının vs vs vs sebebi budur.İşin aslı budur arkadaşlarım ! Bu adam bizden değil !
  12. O kitabı eğitime koymaktaki maksat , her zaman ki gibi çocuklarımızı gençlerimizi azgınlaştırmak , vatana bela olacak hale getirmek , bozmak , karışıklık çıkartmak , ......... etmek , namus gibi değerleri önemsiz gibi göstermek AHİRETTEKİ VARACAKLARI YERE TÜRK MİLLETİNİDE GÖTÜRMEK , devletimizi kolay yutulacak hale getirmek vs vs vs içindir..Lakin sizin 1000 taneniz gelse artı başınızdada örnek aldığınız insanlar bunu çözemez akıl erdiremezsiiz... Ayrıca SEZER VE ECEVİT GERİCİ DEĞİL BA-TI-RI-CI-DIR , SABETAYLARIN ÇIKARINA HİZMET EDERLER , O KADAR AŞİNAKİ İLHAN ABİNİZ BİLE AĞZINDAN KAÇIRDI BİR KERE Ama ecevit samimi bir insandır , birde vasat bir zekaya dahi sahip olabilseydi keşke...Batırdıkları ekonominin fatırasını görmeyecek kadar ** *********, düşmanlarımızın esrarengiz fikirlerini çözemeyecek kadarda ************ sizler..Taşıyın bakalım taşıyın düşmanlarımızın yaranları , onların değirmenine su taşımaya devam edin bakalım..ÖLDÜKTEN SONRA NE YAPACAKSINIZ.
  13. Sen neden ilhan abinizin geçmişinde içinde bulunduğu oluşumları görmezden geliyorsun , üstte yazdığımız azınlıkları koruyan asıl Türk olarak onları gördüğü yazısını , soyunu sopunu , TAHRİKKER yazılarını VE İFTİRALARINI vs neden görmezden geliyorsunuz , geliyorsunuz ? Bu adama sizin bey demeniz apdullah öcalana sayın demekle aynıdır be..İkiside o bizi batırmaya çalışan , ülkemizi kökü dışarda azınlıkların hakimiyetine almaya çalışan hainlerin maşası işte..Ama sizde ne gezer bunu görecek vede çözecek akıl..O bir yahudi kökenlidir , o yahudiye çalışmaktadır..Bunlar islama düşmandır aynı okurları gibi..Kadın vücudunu örtmeyerek mi üzerine şeytani bakışları çevirecek he ? Nevzuhur kafalılar..O bez parçası dediğiniz şeyi Atatürkün anneside manevi kızıda takmıştır..Siyasi simge falan değildir..Kıvırın bakalım..O din bilgini gördüğün örnek aldığın kanı soyu sopu ************* yaşar nuri için , CHP li canavar suratlı CHP nin ilerde başına geçecek olan Şinasi Öktem onu partimize almamız bir seçim taktiğiydi demişmi demmiş mi bakalım.Oh ne güzel valla , düşmanlarımızın esrarengiz fikirlerini çözecek zerre **** yok sizde..Hala daha ilhan bey diyor..SİZİN GİBİ ATATÜRKÇÜ CUMHURİYETÇİ İLERİCİMİZ OLACAĞINA AKILLI DÜŞMANIMIZ OLSUN YEMİN EDERİM DAHA İYİDİR..! Ne güzel demiş Mehmet Akif Ersoy ; Bacımın örtüsü bakmakta rezilin gözüne ; Acırım tükürüğe , billah tükürsem yüzüne.
  14. Bir insan ! Hem 9 Martçıların içinde bulunmuşsa , hem benim sözüm cumhurbaşkanın sözüdür diyorsa , hem bu kadar milleti tahrik etmek için yalandan tutunda karikatürlere kadar elinden geleni yapıyorsa , alevililiği en doğru din olarak söyleyip azınlıklar için:“Bugün Türkiye'de Çerkesler, Lazlar, Kürtler, Araplar, Rumlar, Yahudiler, Ermeniler, Süryaniler vb. yaşıyorlar... ….. Bizim için en değerli Türkler onlardır... Hele Yahudiler.. Rumlar.. Ermeniler.. Sayıları gün geçtikçe azalıyor.. Onlara gözümüz gibi bakmalıyız.. El üstünde tutmalıyız.. Üstlerine titremeliyiz..” diyorsa , aile kütüğünde ertel köymen kiper oskay uzel gibi isimler oluyorsa , gazeteyi yılardır etkisi altına alıp , sözüne gelmeyenleri uzaklkaştırıyorsa , uğur mumcuyu unutturmayacağız deyip mumcunun pkk nın devsolun ülkü ocaklarının anti laik hareketlerin gizli servislerle MİT le gizli güçlerle orataya çıkardığı bağlantılarını yayınlamıyorsa , derin devletin cinayetlerinide muhafazakar insanlara yüklüyorsa , halkın gözü açılmasın diye dindar insanları karalamak için yusuf yusuf oluyorsa ARTIK ŞU NET BİR ŞEKİLDE GÖRÜLMELİDİRKİ BİRİLERİ BU ADAMI BU MAKAMA BOŞİUNA GETİRMEMİŞ VE BİZİ BATIRMAK İÇİN UĞRAŞAN GERÇEK BİR İŞBİRLİKÇİDİR..İşte Osmanlıyı yıkan unsuru ben görüyorum resmen İlhan Selçuk uyguluyor..İnsanımızı müslümanlıktan uzaklaştırmaktan azınlkları başımıza getirmeye kadar..Darbecilikten , cuntalartda bulunmasına kadar , komunizm muhafazakarlığı yapmasına soyuna sopuna kadar..Artık görmeyen varsa bunları hala onu savunan varsa ancak o kişi düşmanlarımızın istediği türden bir Atatürkçü laikçi cumjhuriyetçi sabetaycı olmıştur! [/b9 Bu kadar çaık ve net , ve onların iyi adımları bile aslında bu ülkeye zarar verecektir başka bişey değil.
  15. İsrafil Kumbasar/Yeniçağ İlhan Selçuk'un seçkin cemaatine verdiği başörtüsü fetvası Türkiye’de sadece ‘dini’ cemaatler yok!.. Son yıllarda ‘din dışı’ cemaatler de bir hayli etkinlik kazanmaya başladı!.. Bazen ‘Atatürkçülüğün’, bazen ‘laikliğin’ arkasına sığınan bu ‘seçkin’ cemaatler, batının kokuşmuş ne kadar değeri varsa, ‘çağdaş kurtuluş reçetesi’ olarak millete dayatmaya çalışıyorlar!.. Devletin içerisinde ‘bağlantıları’ da olduğu bilinen bu cemaatlerden birinin ‘akıl hocalığını’ eski tüfek marksistlerden İlhan Selçuk yapıyor!.. Sık sık emekli subaylar ile ‘sohbet toplantıları’ düzenleyen İlhan Hocaefendi, arada sırada Çankaya’ya post serip eski talebesine de ‘ders’ veriyor!.. *** İlhan Hocaefendi’nin bir ayağı çukurda!.. Ama o, ömrünün son kertesinde dahi memleketi ‘ilkel’, ‘gerici’ ve ‘yobaz’ müslümanlara kaptırmamak için aslanlar gibi mücadele veriyor!.. Zaman zaman mübarek huzurunda diz çöküp ‘günümüz meselelerine’ cevap bekleyen cemaat mensuplarına ‘fetvalar’ da yayınlıyor!.. İlhan Hocaefendi, 43’ncü Hacıbektaş-ı Veli’yi anma törenlerinde nihayet kendisinden beklenen o çok önemli fetvayı patlatıverdi: - “Başörtüsü takmak insan hakkı değildir. Kadını erkekten aşağı gören, insan haklarına aykırı bir fikrin hayata uygulanmasıdır.” *** Bu fetva karşısında dudakları uçuklayan Sağlık İş Sendikası Başkanı Mustafa Başoğlu, şöyle dedi: - “Sayın İlhan Selçuk, Kur’an-ı Kerim’den kaynaklanan bir dini vecibeyi reddetmektedir. Eğer İslam’a inanıyorsa, tevbe edip iman tazelemelidir.” (Aman , Mustafa Başoğlu gerici oldu şimdi ) Türkiye ‘demokratik’ ve ‘laik’ bir cumhuriyet!.. Ol sebepten dolayı İlhan Hocaefendi’nin ‘hangi dine’ inandığı bize pek fazla ilgilendirmiyor!.. Kendisi ‘sabatayist’ dahi olabilir!.. Ama herkesin ‘inancına’ saygı duymak zorundadır!.. Çünkü, ‘din ve vicdan hürriyeti’, en temel insan haklarından birisidir ve ‘Anayasa’ ile de güvence altına alınmıştır. *** Allah’ın ayetlerini kendi kafasına göre yorumlayıp ‘başörtüsü’ ile ilgili bir emir olmadığını savunanların ne söylediklerinin hiçbir ‘ilmi’ değeri yok!.. Zira, Türkiye’de İslam dinini ilgilendiren hususlarda ‘fetva’ vermeye yetkili tek bir makam var!.. O da Diyanet İşleri Başkanlığı!.. Nitekim 30 Aralık 1980 tarihinde toplanan Din İşleri Yüksek Kurulu, şu kararı verdi: - “Cenab-ı Hak, kadınların başörtülerini, saçlarını, başlarını, kulaklarını, boyun ve gerdanlarını örtecek şekilde yakalarının üzerine salmasını emretmiştir. Kadının örtünmesi İslamın hükmüdür.” Aynı fetva 1993’de bir kez daha tekrarlandı!.. *** İlhan Hocaefendi, Cumhuriyet'i ‘babasının çiftliği’ zannedip insanların inançlarına karşı ağzına gelen her türlü ‘hakareti’ ve ‘küfürü’ savuruyor, kafasına başörtüsü geçirilmiş ‘domuz’ karikatürlerini yayınlayarak, insanları tahrik ediyor!.. Ama, yaptıklarına karşı seslerini yükseltip “Hop, ne oluyor orada len!” diyenleri “Müslümanlığın papazları!” (!) ilan edip, “Bakın, yine bizi hedef gösteriyorlar!” diye ortalığı ayağa kaldırmaya çalışıyor!.. İslam’ın emirlerini ‘hurafe’ olarak görüyor da Selçuk’daki ‘Meryem Ana Evi’ mucizesi saçmalığı hakkında bir tek yorum dahi yapmıyor!.. Yok öyle yağma!.. *** Herkesin dini kendine!.. Emme velakin, bizi ilgilendiren nokta, İlhan Hocaefendi’nin kendisini ‘ulusalcılığın duayeni’ olarak göstermeye kalkışmasıdır!.. Ama, her ne hikmetse ‘mütareke’ medyasında ‘milli devlet yapısını’ ortaya kaldırmak isteyen ne kadar ‘işbirlikçi’, ‘dönek’, ‘liboş’ varsa, mutlaka Hocaefendi’nin rahle-i tedrisinden geçmiştir!.. Dünyayı ‘örümcek ağı’ gibi kuşatan uluslararası sermaye şirketlerinin Türkiye’deki ‘acentalığını’ yapan sermaye ağası Rahmi Koç’un ‘koruyucu kanatları’ altında ‘ulusalcılık’ olur mu dersiniz?.. Olursa, herhalde İlhan Hocaefendi gibi olur!.. *** - “Başörtüsü İslamcıların simgesidir!..” - “Başörtüsü Cumhuriyete karşı başkaldırıdır!..” - “Başörtüsü, insan hakkı değildir!..” Evrim geçiren bu cümlelerin, bir süre sonraki ulaşacağı nokta, hiç şüphe yok ki şöyle olacak: - “Böşörtüsü takanlar insan değildir!..” Sizi gidi ‘Cumhuriyet’ papazları sizi!.. İsrafil Kumbasar/Yeniçağ
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.