Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl karcicegi m seni bekliyoruz hadi asıl siz gelin.tek başıma canım sıkıldı
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl operacıların hepsi çok gıcık çok gıcık çok bu müziği sırf entellik olsun diye dinleyenler dahada gıcık
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl banada lololo yaparsın artık, ve gülben ergen ve petek dinçözün bütün şarkıları
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl arabesk (orhan gencebay dışındakiler) opera klasik batı müziğine de en fazla 15 dk dayanabiliyorum... Tarih: 16 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: mystic river
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl mankenlikten şarkıcılığa geçen insanların şarkılarını asla dinlemem demek akalın hariç haaa bide mahsun kırmızıgül
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl müslüm gürses ve arabeks olan şarkılar öğğğğ artııı opera dakileri..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Müslüm Gürses i bana hic kimse dinletemez sesini duydum mu tüylerim ürperiyor iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl şu kill bill'in var ya ıslıklı mıslıklı bi müziği.hayatta dinlemem.tırsıyorum ben ondan:)
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl şu kill bill'in var ya ıslıklı mıslıklı bi müziği.hayatta dinlemem.tırsıyorum ben ondan:) Ayy o çok küsel pek sewerim kendisini ..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 19 yıl Yıldız tilbe, haluk levent şarkılarını dinlemem! Uzak tutun benden onları! (Uzun bi aradn sonra döndüm, gerçi pazartesi vizelerim başlıo tekrar gitcem )
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl hiç kimse ama hiçkimse bana bidaha Nil Karaibrahimgil in babasının şarkısını dinletemez.. düşündüğüm zaman bile tüylerim diken diken oluyor, içimi bir korku kaplıyor, ellerim uyuşmaya başlıyor, gözlerim kararıyor
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl gülşenin son şarkısını Kralı dinlettiremezzz 5 sn duydum o nee yaaaa iğiğiyiğyiy
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl le le le sakine......... Düğünümde bu şarkıyı çalıdrıcam bol bol dinlersin ozaman
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.