Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 432
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bu nazik davranışın için teşekkürler sedat....:)

yüreğine ve kalemine sağlık...

her kelimeyi seçerek ve güzel bir ustüpla bize sunuyosun herşey için saol... seni tanımak hayata yeni bir sayfa açmak...

Bir sen gördün, benim bendeki gördüğümü gören

Birde ben gördüm,senin içindeki seni gören...

Anladımki hayat bir köprüydü sevgiye giden...

Yitirilmemiş ve özlemle beklenen umutlarına,

hayallerine en parlak güneşlerin doğması dileğiyle...

wild_beatiful saygılarımla:)

Gönderi tarihi:
her kelimeyi seçerek ve güzel bir ustüpla bize sunuyosun herşey için saol... seni tanımak hayata yeni bir sayfa açmak...

Bence yetersiz bile..

Daha güzel şeylere layıksın..:)

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:

ya sedat hep bayanların analizini yapıyosun..... bi kere de bizimkini yap be....

ama olmuyo bole :D

Gönderi tarihi:
ya sedat hep bayanların analizini yapıyosun..... bi kere de bizimkini yap be....

ama olmuyo bole

Yok kardeş, erkeleride analiz etmişim bak..

Bugüne kadar analiz ettiğim..;

ERKEKLER

Bozan

Taurus

The Boss

Eren

MurtiSan

BAYANLAR..

Yeşim

Paula

Geceyağmuru

Yumote

Aça

Suheda

Sessizliğinkızı

Leyla24

Bohem

Lilac

Sardunyam

Sedelina

Wild Beatiful

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:
Yok kardeş, erkeleride analiz etmişim bak..

Bugüne kadar analiz ettiğim..;

ERKEKLER

Bozan

Taurus

The Boss

Eren

MurtiSan

BAYANLAR..

Yeşim

Paula

Geceyağmuru

Yumote

Aça

Suheda

Sessizliğinkızı

Leyla24

Bohem

Lilac

Sardunyam

Sedelina

Wild Beatiful

fazla yoruma gerek yok.....

erkekler zaten bu kadar dı dimi?

:) .......................sadece gülerim....................... :)

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:

sana gore ole tabi ki....

ama senin erkekten anlayışın veya kastın ne bu düşünceni bilemem...

dediğim gibi gülerim.............................. :) sadece :)

yoruma gerek bilee yok aslında....

anlayan anlar dimi ama?....

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:

tmm ok...

belki de doğrusunu sen yapıyosundur... bilmem ama???

:)

Gönderi tarihi:
tmm ok...

belki de doğrusunu sen yapıyosundur... bilmem ama???

Analiz ettiklerimin hepsi dostum arkadaşım..

Belli bir süre sohbet ettikten sonra kişi hakkında bir görüşe varabiliyorsun..

Yani rastgele analiz değil onlar..

Önce analiz ediyor sonra dost oluyorda değil..

Tanımadıklarımı nasıl analiz edeyim..

Dimi..?:)

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:

topu iyi çevirdin :)

bu iyiydi ama bu kadar erkek demen hoş deildi :)

ama bi sorun var analizlerinde......bi açık

:D puha puha :D farkettin mi bilmem ama wild beautiful un ileti sayısı henüz 2 ama onu tanımışsın bile helal olsun :D

analiz yapmadım diyebilirsin belki de... ama hiç bir erkeğe bole jest yaptığını sanmıyorum :D

Gönderi tarihi:
topu iyi çevirdin

bu iyiydi ama bu kadar erkek demen hoş deildi

puha puha farkettin mi bilmem ama wild beautiful un ileti sayısı henüz 2 ama onu tanımışsın bile helal olsun

analiz yapmadım diyebilirsin belki de... ama hiç bir erkeğe bole jest yaptığını sanmıyorum

Bak iki kere mesajlaştık senide tanıdım..:)

Analiz ediyorum..

1- Ön yargılısın.. İzahının ne olacağını bilmediğin konularda peşin hüküm veriyorsun, az sonra o hüküm verdiğin konularla ilgili gereken izahı yapacağım.. :)

2- İyi bir insansın, vicdanın kuvvetli, kalbin çok hassaski (bu yönünle bana benziyorsun) kaptırmışsın ve aşıksın..

3- Yukardaki iki madde doğrudur..:D

Dedikten sonraaa...

Wild beatiful konusunda yanıldın..

Wild beatiful arkadaşımız tıpkı leyla24 ün bir zamanlarki üyeliği gibi, üyeydi ama yazmazdı okurdu takip ederdi fakat ÖM yoluyla görüştüğümüz yada msn den görüştüğümüz arkadaşlarımızdır..

Yani onlarıda tanıyordum..

Eğer senin ima etmek istediğin mantık doğru olsaydı foruma hemen hemen her gün yeni bayan üye kaydoluyor... :)

Yani o mantıkla bu zamana kadar analiz ettiğimi bayan üye sayısı bin'i geçerdi.. :)

Saygılar..

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:
Bak iki kere mesajlaştık senide tanıdım..:)

Analiz ediyorum..

1- Ön yargılısın.. İzahının ne olacağını bilmediğin konularda peşin hüküm veriyorsun, az sonra o hüküm verdiğin konularla ilgili gereken izahı yapacağım.. :)

2- İyi bir insansın, vicdanın kuvvetli, kalbin çok hassaski (bu yönünle bana benziyorsun) kaptırmışsın ve aşıksın..

3- Yukardaki iki madde doğrudur..:D

Dedikten sonraaa...

Wild beatiful konusunda yanıldın..

Wild beatiful arkadaşımız tıpkı leyla24 ün bir zamanlarki üyeliği gibi, üyeydi ama yazmazdı okurdu takip ederdi fakat ÖM yoluyla görüştüğümüz yada msn den görüştüğümüz arkadaşlarımızdır..

Yani onlarıda tanıyordum..

Eğer senin ima etmek istediğin mantık doğru olsaydı foruma hemen hemen her gün yeni bayan üye kaydoluyor... :)

Yani o mantıkla bu zamana kadar analiz ettiğimi bayan üye sayısı bin'i geçerdi.. :)

Saygılar..

vay vay :D

1. madde ile ilgili tam tanımıyosun beni diyebilirim..sadece.. 2. maddeye yorum yok :)

ama seni deneme ihtimalimi hiç göz önünde bullundurmuyorsun :D

savunman sağlam...din konusun da iyi ki bizim tarafımızdasın... ;)

şimdi bu muhabbetten çıkarılacak ders ne?

sadece seni denedim ve seni daha çok sevdim inan bana :D

ikimizde aynı taraftayız nede olsa :)

Gönderi tarihi:
vay vay

1. madde ile ilgili tam tanımıyosun beni diyebilirim..sadece.. 2. maddeye yorum yok

ama seni deneme ihtimalimi hiç göz önünde bullundurmuyorsun

savunman sağlam...din konusun da iyi ki bizim tarafımızdasın...

şimdi bu muhabbetten çıkarılacak ders ne?

sadece seni denedim ve seni daha çok sevdim inan bana

ikimizde aynı taraftayız nede olsa

Eyvalah..:)

Gönderi tarihi:
topu iyi çevirdin :)

bu iyiydi ama bu kadar erkek demen hoş deildi :)

:D puha puha :D farkettin mi bilmem ama wild beautiful un ileti sayısı henüz 2 ama onu tanımışsın bile helal olsun :D

analiz yapmadım diyebilirsin belki de... ama hiç bir erkeğe bole jest yaptığını sanmıyorum :D

Tartışmanıza karışmak istemezdim ama hem adım geçmiş hem de Sedat'a hakkını teslim etmem gerek..

Tabiki sen bilmiyorsun arkadaşım,biz Sedat'la hiç te hoş tanışmadık.Aramızda bir müddet süren ve hatta uyarılar almamıza neden olan tartışmalar yaşadık.Daha sonra ikimizde farkettik ki baskın karakterlerimiz belli paydalarda buluşuyor.O bana burada analiz adı altında çok güzel bir jest yaptı ki bu senin yanıldığını gösterir..

Sevgili vampirimiz;Lütfen yazdıklarımı kötü alma,sadece bir yanlışı düzeltme adına yazdım bu iletiyi..;)

Sevgilerimle..:clover:

Gönderi tarihi:

sedat sana herşey için teşekkürler....:)

sedat araştırmacı kişiliği ve düzgün yazılarıyla dediğim gibi kelimeleri, insanları anlatım tarzı, sunumu çok iyi..kelimeleri seçerek ve itinayla yazıyor...

hem karakteri itibariyle hem yaşayış tarzı dobralığıyla mükemmel biri ve hayatta bir duruşu var en güzelide bu....

hayatta her kişinin bir duruşu ve tavrı olmalı.....

eğer kendinizi olduğunuz gibi,özünüzü sunarsanız karşınızdaki kişinin sizi tanıması o kadarda zor değil...ayrıca allah tarafından verilen bir özelliğiniz varsa çok fazlasıyla algılama yeteneği...ki bu sedat arkadaşımda mevcut.... birilerini tanımak için çok seneler gerekmiyor....

mutlaka insanların bir çok özelliği vardır ve zaman içinde ortaya çıkar ama belli ve asıl kişisel özellikleri hayatını yaşarken zaten ifade eder..nedir bu ; doğru söz sahibi olmak, samimi ve güvenilir olmak karşındaki insandan hiç bir zaman özünde ve aslında olmayan bir haraketi beklememek.....

ben kendimi doğru ve düzgün bir o kadarda samimi tanıttım çünkü asıl olan bu ve güzel sunumuyla size yansıtan sedat oldu..

ona minnetarım tanıdığım bir çok kişiden daha dobra ve dürüst....

başarılar diliyorum ona her yaptığı işte umarım muaffak olur çünkü o herşeye layık bir insan.....

kendine dikkat et sedat :)

wild_beatiful:kötülüklere vahşi :)))

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:
Tartışmanıza karışmak istemezdim ama hem adım geçmiş hem de Sedat'a hakkını teslim etmem gerek..

Tabiki sen bilmiyorsun arkadaşım,biz Sedat'la hiç te hoş tanışmadık.Aramızda bir müddet süren ve hatta uyarılar almamıza neden olan tartışmalar yaşadık.Daha sonra ikimizde farkettik ki baskın karakterlerimiz belli paydalarda buluşuyor.O bana burada analiz adı altında çok güzel bir jest yaptı ki bu senin yanıldığını gösterir..

Sevgili vampirimiz;Lütfen yazdıklarımı kötü alma,sadece bir yanlışı düzeltme adına yazdım bu iletiyi..;)

Sevgilerimle..:clover:

sedat sana herşey için teşekkürler....:)

sedat araştırmacı kişiliği ve düzgün yazılarıyla dediğim gibi kelimeleri, insanları anlatım tarzı, sunumu çok iyi..kelimeleri seçerek ve itinayla yazıyor...

hem karakteri itibariyle hem yaşayış tarzı dobralığıyla mükemmel biri ve hayatta bir duruşu var en güzelide bu....

hayatta her kişinin bir duruşu ve tavrı olmalı.....

eğer kendinizi olduğunuz gibi,özünüzü sunarsanız karşınızdaki kişinin sizi tanıması o kadarda zor değil...ayrıca allah tarafından verilen bir özelliğiniz varsa çok fazlasıyla algılama yeteneği...ki bu sedat arkadaşımda mevcut.... birilerini tanımak için çok seneler gerekmiyor....

mutlaka insanların bir çok özelliği vardır ve zaman içinde ortaya çıkar ama belli ve asıl kişisel özellikleri hayatını yaşarken zaten ifade eder..nedir bu ; doğru söz sahibi olmak, samimi ve güvenilir olmak karşındaki insandan hiç bir zaman özünde ve aslında olmayan bir haraketi beklememek.....

ben kendimi doğru ve düzgün bir o kadarda samimi tanıttım çünkü asıl olan bu ve güzel sunumuyla size yansıtan sedat oldu..

ona minnetarım tanıdığım bir çok kişiden daha dobra ve dürüst....

başarılar diliyorum ona her yaptığı işte umarım muaffak olur çünkü o herşeye layık bir insan.....

kendine dikkat et sedat :)

wild_beatiful:kötülüklere vahşi :)))

:D

taurus abi alınmam solediklerinden.. :D

bi de wampir dedimde kendime istifa edicem yakında bundanda :)

Gönderi tarihi:
:D

taurus abi alınmam solediklerinden.. :D

bi de wampir dedimde kendime istifa edicem yakında bundanda :)

Yaklaşımın için teşekkür ederim..:clover:

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

RA_DYA____________________________________________________RA_DYA

xxxxos7.gifsssxc6.gif

RA_DYA_____________________________________________________RA_DYA

Gönderi tarihi:

Kitlendim kaldım, nutkum tutuldu Sedat :wub:

Beni nasıl mutlu ettin bilemezsin :)

Öncelikle emeğin için,

Bunca güzelliğe beni laik gördüğün için,

Bana kattıkların için,

Ve var olduğun için TEŞEKKÜR EDERİM :clover::clover::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.