Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 İki katı güzel dilekler de benden... Seni analiz etmek o kadar zor ki... Her zaman zoru başarabilen Sedat bunu da yapmış İyi ki aramızdasın Lilac... Erencim çok teşekkür ederim sevgili kardeşim,hakkımda bu şekilde düşündüğünüzü görmek beni gerçekten çok mutlu etti deli yürek...manalı kişilik... sözler banaysa teşekkür ederim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 o ereneydi. şimdi sana. güzel insan.. deli dolu ama bir o kadar da oturaklı... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 o ereneydi.şimdi sana. güzel insan.. deli dolu ama bir o kadar da oturaklı... tamam asıl teşekkür şimdi çok teşekkür ederim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 matmazel kuşum benim... sohbet etmekten zevk aldığım üyelerden bitanesi.. sevgi dolu..tartışmalardan uzak duran..kendini çabuk sevdirenlerden.. foruma ışık saçan kuşum.. iyiki kuşumsun lilac.. iyiki aramızdasın.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 matmazel kuşum benim... sohbet etmekten zevk aldığım üyelerden bitanesi.. sevgi dolu..tartışmalardan uzak duran..kendini çabuk sevdirenlerden.. foruma ışık saçan kuşum.. iyiki kuşumsun lilac.. iyiki aramızdasın.. cnmsın ya ben de seni çok seviyor ve sohbetinden çok zevk alıyorum sıcaklığın,samimiyetin ve yakınlığın için çok teşekkürler Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 cnmsın ya ben de seni çok seviyor ve sohbetinden çok zevk alıyorum sıcaklığın,samimiyetin ve yakınlığın için çok teşekkürler kuşum bana kendini analiz etmişsin... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 kuşum bana kendini analiz etmişsin... şımarcam ama bak şimdi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Lilaccım seni pek tanımıyorum ama çok iyi kalpli biri olduğunun farkındayım.. Şu ana kadar tek bir kişiyi bile kırmadın. Çok sıcakkanlısın ve en önemlisi güleryüzlüsün... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Lilaccım seni pek tanımıyorum ama çok iyi kalpli biri olduğunun farkındayım..Şu ana kadar tek bir kişiyi bile kırmadın. Çok sıcakkanlısın ve en önemlisi güleryüzlüsün... beni şımartmaya kararlısınıs anlaşılan çok tşk ederim aysumcum bütün samimiyetimle söylüyorum sen de çok şekersin içimden gelmedikten sonra hiçkimseye böle şeyler söleyemem Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 beni şımartmaya kararlısınıs anlaşılan çok tşk ederim aysumcum bütün samimiyetimle söylüyorum sen de çok şekersin içimden gelmedikten sonra hiçkimseye böle şeyler söleyemem Saol canım yaa En ufak güzel bir söz bile insanı o kadar mutlu ediyor ki Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Saol canım yaa En ufak güzel bir söz bile insanı o kadar mutlu ediyor ki mutlu olmasını biliyorsun canım,ne mutlu sana Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 mutlu olmasını biliyorsun canım,ne mutlu sana Ondan mutlu olmazsak bundan mutlu olmazsak neden olcas Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Ondan mutlu olmazsak bundan mutlu olmazsak neden olcas bence de hayattan her zaman zevk almaya bakacaksın. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Çok teşekkür ederim xlark tades O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Seni tanıdığıma çok memnun oldum Bilgili insanlarla sohpet etmek, cahillerle harcanacak vakitten çok kıymetlidir. Göstermiş olduğun bu ince nezaketin için çok teşekkür ederim. Emeklerinden Allah razı olsun. Çok beğendim. Sevgiler Kralx Bu çiçekler senin için... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 bu animasyonları yaptığın programları söylermisin xlark tades (cevap vermiyeceğini biliom ama naparsın belki verirsin ) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Çiçekleri kabul ediyorum sevgili sardunyam.. Mutlu ettin.. Çok teşekkür ederim, yazdıklarının aynısını bende sana iletiyorum.. Bilmukabele... Sevgili elektro manyetik arkadaşım, konu başlığının altında da belirttiğim gibi bu animasyonlar bir Kral yapımdır.. Her hakkı mahfuzdur.. Sadece programlardan faydalanmıyorum, programlar, programcıklar, kodlar vs..vs.. Ksr bakma elektro manyetik dedim çünkü sende çok iyi bir arkadaşımsın, etrafında sevgi çemberinden bir manyetik alan oluşmuş.. Bu yüzden manyetik dedim affet.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Çiçekleri kabul ediyorum sevgili sardunyam.. Mutlu ettin.. Çok teşekkür ederim, yazdıklarının aynısını bende sana iletiyorum.. Bilmukabele... Sevgili elektro manyetik arkadaşım, konu başlığının altında da belirttiğim gibi bu animasyonlar bir Kral yapımdır.. Her hakkı mahfuzdur.. Sadece programlardan faydalanmıyorum, programlar, programcıklar, kodlar vs..vs.. Ksr bakma elektro manyetik dedim çünkü sende çok iyi bir arkadaşımsın, etrafında sevgi çemberinden bir manyetik alan oluşmuş.. Bu yüzden manyetik dedim affet.. saol ya.manyetik demen hoşuma gitti.benim işim bu alınmam aksine sevinirim. ama programlar konusunda hayel kırıkladığına uğradığımı söylameliyim. programlamaya bende girmek istiyorum.hangi programla başliyim. eğer böyle animasyonlar yapabiliosan programlamayla ilgili bi şeyler biliosundur(veya bayağı bi şey) diye düşündüm. tavsiyene ihtiyacım var.çünkü bu sene okulda zor bi programlama dersi görücez. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Sardunyam için ne kadar güzel şeyler yazılsa azdır Hep bizimle ol sardunyam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Sardunyam için ne kadar güzel şeyler yazılsa azdır Hep bizimle ol sardunyam Teşekkür ederim Aysum Allah izin verdiği sürece burdayım. Sizde burda kalın. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 sayin topik sahibi sirf sizin icin bakin alta resim koydum artik belki bende yorum yapilanlar listesine girerim yani senin yaorum yapman icin alta guzel kiz koymakmi gerekiyo boylece senide analiz etmis oldum sayilirr byeee Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 sayin topik sahibi sirf sizin icin bakin alta resim koydum artik belki bende yorum yapilanlar listesine girerim yani senin yaorum yapman icin alta guzel kiz koymakmi gerekiyo boylece senide analiz etmis oldum sayilirr byeee Sevgili hayal-et senin ne kadar asil ve kibar bir hanfendi oldunu biliyorum.. Ama lakin o güzel bayan resmini alta değil, avatara koysaydın, analizde onu kulanırdım.. Şuan avatarında elektrik direği var bu analizde bu direği kullanacağım..)) Çünkü avatardan başkasını kullanmıyorum analizlerde.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Sevgili hayal-et senin ne kadar asil ve kibar bir hanfendi oldunu biliyorum.. Ama lakin o güzel bayan resmini alta değil, avatara koysaydın, analizde onu kulanırdım.. Şuan avatarında elektrik direği var bu analizde bu direği kullanacağım..)) Çünkü avatardan başkasını kullanmıyorum analizlerde.. cok giciksin seni kiniyorum zaten kadin resmi koyma olayi beni deli ediyoo banane elektirik diregimi analiz.bay cok bilmis Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 cok giciksin seni kiniyorumzaten kadin resmi koyma olayi beni deli ediyoo banane elektirik diregimi analiz.bay cok bilmis Eyvallah...) Nasıl istersen.. Zaten önemli olan elektrik direkleri değildir.. Önemli olan o direklere çekilmiş, bakır yada aliminyum alaşımlı tellerin içinden geçen elektiriğin, hızı, salınımı, frekansı ve insanlar üzerinde oluşturduğu pozitivitedir.. Siz ne kadar güzel ve hatları itibariyle oranlı olursanız olun, karşı tarafta uyandırdığınız his, yaydığınız elektrik kadardır.. Yani direklerin çok fazla önemi yoktur.. Önemli olan o elektiriği alabilmek ve verebilmektir..)) Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 biri elektrik mi dedi yanlış mı duydum? evet ben de anliz ediyim yakışıklı,dini bilgisi üst düzeyde,fikirleri hoş bi insan.(xlarks tades için) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.