Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 İşte ya düşünceli insanın hali de bir başka oluyor kaymaksın sen kaymak Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 canım sardunyam başta olmak üzere sayfama giren tüm arkadaşlara sevgilerimle love youuuuu bişiy değil aysumum i really love all of you Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 yumotem canım nereye gidiyosun çabuk dön olurmu...kendinede çok iyi bak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 canım sardunyam başta olmak üzere sayfama giren tüm arkadaşlara sevgilerimle love youuuuu I Lowe you, yumotem... teşekkür ederim bendende sana kocaman sevgiler... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Bir akşam getir bana, Bütün akşamlardan farklı Hançerle güneşi batır deniz kan rengi olsun En güzel yerinde değişen ufkumuzun Yaşayalım, eskiden duyduğumuz masalı Zamanlar kalleş şimdi, herşey artık bir oyun Manzaralar hüzünlü insanlar ağlamaklı Bir akşam getir bana, gizlice ve en saklı Saatleri birer birer dudaklarında sun Günler; şimdi kırık bir cam parçası, boyalı Gel dinle, telleri ses vermiyor ruhumuzun Biz bu şehirin gürültüsünde kaybolalı Bir akşam getir bana, yaklaş, sessizce soyun Baksana perdeler inik, kapılar kapalı Sus! Akşamla gelişini kimseler duymamalı ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Herşey gönlünce olsun ! Yeni yılını ve Kurban bayramını kutlarım dikkat et kendine ....!!!!!! Sevgiler.............. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 canım arkadaşım....yeni yılında hüzünlerinden arınmış olman dileğimle...bayramın da kutlu olsun canım.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 kurban bayramın ve yeni yılın kutlu ve mutlu olsun................. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 canimm,bayramin ve yeni yilin kutlu olsun..seni de ozledim yumotecimm Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 yumotemm... bayramınıı ve yeni yılını kutluyorumm... sewgiler canımm... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 YUMOTE........ bayramın kutlu olsun.. yeni yılı sana mutluluk getirsin........ Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 bayramını en içten dileklerimlen kutlurım.... yumote fazla tanımasamda .. saygı ve sevgi dolu bir insan olduguna hiç şüphem yok... yeni yılda herşey istediğin gibi gider inşallah Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 sana cay yaptim canimm,bos gitmez, pastadan da al yumotecim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 selam..ne haber..iyi yıllar..iyi bayramlar.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 çalıkuşum ben geldim sende geldin mi gelsiysen bir ses ver yaww Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 yumotem canım nereye gidiyosun çabuk dön olurmu...kendinede çok iyi bak saol tatlımmmmmmm sevgiler rapunzelll dünya güzeliiii Bir akşam getir bana, Bütün akşamlardan farklı Hançerle güneşi batır deniz kan rengi olsun En güzel yerinde değişen ufkumuzun Yaşayalım, eskiden duyduğumuz masalı Zamanlar kalleş şimdi, herşey artık bir oyun Manzaralar hüzünlü insanlar ağlamaklı Bir akşam getir bana, gizlice ve en saklı Saatleri birer birer dudaklarında sun Günler; şimdi kırık bir cam parçası, boyalı Gel dinle, telleri ses vermiyor ruhumuzun Biz bu şehirin gürültüsünde kaybolalı Bir akşam getir bana, yaklaş, sessizce soyun Baksana perdeler inik, kapılar kapalı Sus! Akşamla gelişini kimseler duymamalı ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN sen kadar güzel bi şiir tatlımmmm Herşey gönlünce olsun ! Yeni yılını ve Kurban bayramını kutlarım dikkat et kendine ....!!!!!! Sevgiler.............. saol murticim çok incesin teşekkür ederim sevgiler Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 keskinkalem,sen estikçe ben titrerim, mrs su, the boss,leylam,xminex,kaan bebeto,figgaro hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederimm iyi dilekler değerli insanlarca yapılır ve değerli insanlar içindir. çok mutlu oldum her şey gönlünüzce olsunnn. leylam saol çay için süperdi Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 çalıkuşum ben geldim sende geldin mi gelsiysen bir ses ver yaww geldim canım ablam daha iyiyim sanırım moral olarak tabi sesim de geldi artık konuşabiliyorum ancak arada çok konuşunca çatallaşıyo boğazım acıyo umarım bu sorun ortadan kalkar seni çok seviyorum canım ablam çalıkuşunnn Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 nihayet gelebilmene cokk sevindim,hasta miydin caniim,gecmis olsun. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 geldim canım ablam daha iyiyim sanırım moral olarak tabi sesim de geldi artık konuşabiliyorum ancak arada çok konuşunca çatallaşıyo boğazım acıyo umarım bu sorun ortadan kalkar seni çok seviyorum canım ablam çalıkuşunnn HOŞGELDİN ÇALIKUŞUM SEN GELDİN BAHAR OLDU BURALAR YA Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 yumoteciğim seni tekrar görmek güzel umarım iyisindir. görüşmek üzere kendine iyi bakk ! Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yumotecim bunlar senin için Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 yumotem nasılsın canım bir türlü denk gelemedik öpüyorum seni kocaman kocaman Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 sen çekil bakayım şöyle sardunyam heryerde sen aaaa ....bak yumotecim sana gene diyom bu gısss senin için heç iyi konuşmuyorr... bak sen anlamıyon inanma diyiveriyomda başkada birşey diyemiyom canımmm iyisindir inşallah... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.