Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Kusen nerdesin ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 az önce msn deydi konuştuk Natalia merak etme gayet iyi Yumotem... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 İyi bari iyi haberini aldık.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Bir yere yaklaşıyoruz seninle Belki bilinmeyen bir azak şehir Belki o, en sakin deniz kıyısı Belki de bir dağ yamacı kimbilir O yerde her şey değişecek ansızın Hiç ayrılmayacak ellerimiz Kuşlar en yakın dostlarımız olacak Terkedilmiş bir kulübe evimiz Gün doğmadan uyanacağız seninle Tenimizde kırağların serinliği Kulaklarımızda en güzel şarkılar Çiçeklerin, ağaçların söylediği. Seninle mevsimler orada bambaşka Zaman bir suyun akışı, o yerde Hüzün artık unuttuğumuz bir şey Yalnızlıksa bizden çok ötelerde O yerde bütün güzellikler hayran sana İçi gülsün diye gözbebeklerinin Ve döndüren başını içki değil artık O baygın kokusu kır çiçeklerinin. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 ah be yumotem sen nasıl başa çıkıyon bu bozguncularla ..senide çok ihmal ettim dimi... bir şair ne demiş biliyonmu aşk kendi kendine konuşmaktır..madem öyle ihtiyacımız yok ikinci şahıslara ha ne dersin bitanem..dilerim anladın demek istediğimi ben bişe anlamadımda soldurmadan koru kendini..seni seviyorum güzel gülüşlüm.. Bir Pusu Düzenliyor Herşeyi Aşk değil bu merhamet akşamın durmayan atlarından anlıyorum bunu zaman boşluklarında dönmeyen başımdan İki sayıklama arasına bir günü sıkıştırıyorum Biliyorum, aşk değil bu merhamet sözgelimi bir tramvay özlüyor beni zihni karışıyor bir ırmağın denizin çukurlarına saklamak geliyor içimden bütün çalar saatleri... Çünkü bir pusu düzenliyor her şeyi av ve ölüm mevsimlerini Bense yanımda huysuz bencil bir çocuk bir ikindi vakti açık bırakılmış o pencereyi düşlüyorum Yavaş yavaş ölüyor bütün romantikler hızla iyileşmiyor aşk yaraları... cezmi ersöz.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Sensizlik vurur sahiline İstanbul'un.. Yosun bulaşır gözlerime, Yüreğim kamaşır, Bir sevda teknesi yanaşır, İskelesine İstanbul'un.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 nerelerdesin Çalıkuşum... sende kaybolmuşsun... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Şömine Muhabbetleri Boynunuzun borcuysa yaşamak denen ağrı sırf bu yüzden inatsanız ta başından hayata umudu unutmakla eş tutuyorsanız birde yufka yürekli hemde insan gibi bir insansanız unutmuşsanız Hele hele kendiniz için yaşamayı asırlar önce vefasız akşamlardan medet beklemekle geçmişse ömrünüzün tamamı yada buna yakın bir kısmı sabah güneşi gözlerinizin güzelliklerine veda etmek anlamına geliyorsa düşmanla zamanla paylaştığınız bir dilim ekmek takılıp kalıyorsa boğazınızda adınız da sevdaysa gözleriniz ela saçlarınız zifir kara sözleriniz doğru doğurgansanız acıları sürekli yarınlara doğru hem fakirseniz madem hem de benim gibi gurursuz hatırlayın her zaman büyük ateşler yakmak için önce küçük otları tutuşturursunuz buyurunuz tutuşturduğunuz alevin karşısında keyifle oturunuz nasılsa kor tutmaya başlayınca göz yaşlarınızla yeniden yeniden alevlendiriyorsunuz ölümü anlatmıştınız ya bir gece yarısı tedirgin sesinizle telefonda ruhumu öldürdünüz biliyor musunuz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 nerelerdesin çalıkuşum mesajlarımada yanıt vermedin? inşallah iyisindir... seni seviyorum... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Evet yaa nerelerdesin merak ediyorum seni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Yumotem , şekerim Hayırlı Ramazanlar cnm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da meleğime; seni her zaman ama her zaman çok seviyorum... Bir Ayrılış Hikayesi Erkek kadına dedi ki: - Seni seviyorum, ama nasıl? avuçlarımda camdan bir parça gibi kalbimi sıkıp parmaklarımı kanatarak kırasıya, çıldırasıya... Erkek kadına dedi ki: - Seni seviyorum, ama nasıl? kilometrelerce derin, kilometrelerce dümdüz, yüzde yüz, yüzde bin beşyüz yüzde hudutsuz kere yüz... Kadın erkeğe dedi ki: - Baktım dudağımla, yüreğimle, kafamla; severek, korkarak, eğilerek, dudağına, yüreğine, kafana. Şimdi ne söylüyorsam karanlıkta bir fısıltı gibi sen öğrettin bana... Ve artık biliyorum: Toprağın Yüzü güneşli bir ana gibi En son, en güzel çocuğunu emzirdiğini... Fakat neyleyim saçlarım dolanmış ölmekte olanın parmaklarına başımı kurtarmam kâbil değil! Sen yürümelisin, yeni doğan çocuğun gözlerine bakarak... Sen yürümelisin, beni bırakarak... Kadın sustu. SARILDILAR Bir kitap düştü yere... Kapandı bir pencere... AYRILDILAR... Nazım Hikmet Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Yumoşum nerelerdesin ya çok özledim ben seni..sen gelmeden ben gidiyorum..umarım uğradığım bi günde karşılaşırız..seni çok seviyorum pamuk şekerim Her daim mutlu kal cnm benim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Çıktığım dağlar küllenirdi içimde sessiz, serin sulara inerdim ceylanlardan önce sular yıkayabilirdi beni o zamanlar güneş alırdı içimin avlusunu uyurken sızlıyor içimdeki can: kanlısıydım öldürdüm çoğaldı düşlerim uyuduğum uyku artık ikimizin yerine sanki o sağ ben ölüyüm her gece her gece her gece Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 neredesin be çalıkuşum hala yoksun b u z g i b i s o ğ u k s u l a r i ç t i k koştuk terledik üstüne kendimize kokladıkça açan çiçekler seçtik özlediğim diz kanatan mahalle maçları bitiş düdüğü mü akşam ezanın gözlediğim uçsuz bucaksız çatapat bayramlar harçlıklar ürünü mü el öpen çok olsunların kendimize kovaladıkça kaçan ufuklar seçtik güzelim çocukluğun üstüne b u z g i b i s o ğ u k s u l a r i ç t i k Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 sardunyam cennet yüreklim, naty kuzenciğim, egzo, xprenses, frozen gıcığım, lilac, aça, kleo, aysum güzel göslüm, gecem, gloria çiçeğim, ilyada hepinize teşekkürler, geç oldu belki ama güç olmasın gergin dönemlerden geçiyorum umarım her şey yoluna girer herkesi çok özledim daha sık girmeye çalışacağım. cennet yürekli ablacım bayrmda aradım ulaşamadım mesaj attım umarım iyisindir. hepinize gönderiyorum bunları. sevginin gücü hepinizi sarsın sevgiler... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 sendemi meleğim sendemi çalıkuşum sendemi zor dönemlerden geçmektesin... umarım yoluna girer aslında muhakkak yoluna girer... ama senden neler alıp götürür o sana kalmıştır... iyi olacaksın, geleceksin ve biz yine herşeye inat kendi küçük dünyamızda birbirimizi mutlu edebilmeye devam edeceğiz... seni özledim... bende sana ulaşamadım bitanem ama haberini aldım ya rahatım şimdi seni seviyorum... Allah'a emanet ol ve mutlu ol... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.