Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 yumoşcumm canımıniçiii ösledim seni amaaaa ben de biriciğim ya dansı bırakalım mı ne Ne kadar dönüp dolaşsam, yine de Hep o çıkmaz sokaktayım çaresiz Bir umut kırıntısı gözlerimde Yürüyorum durmadan, dalgın, sessiz Sokak o sokak, bense ben değilim Sanki bin yıllar geçmiş aradan Boşlukta bir şeyler arıyor elim Belki de mahşere dek bulunmayan Yitirdiğim neydi, aradığım ne Çöken ne yüreğime kurşun gibi Tanrım! ben mi değiştim söylesene Yoksa bende zamanlar mı eskidi Bir yerlere varmadan, nasıl böyle Hiç durmadan akıp gidiyor günler Yaşam diye verdiğin bu mu söyle O mu sırtıma sapladığın hançer Bir çıkmaz sokağın sonunda, işte Suskun ve tek başına seninleyim Fanilikten ölmezliğe geçişte Bilmiyorum, söyle bana, ben neyim Sevdimse; verdiğin yürekle sevdim Sen açtın bu ufku karşımda sonsuz Yürüdüm bir yolun sonuna geldim Yıkık, üzgün ve paramparça onsuz Ölüm buysa, Tanrım buysa yaşamak Sil alnımdan yazdığın bu yazgıyı Ya bir yere çıksın artık bu sokak Ya da öldür içimdeki Tanrıyı!.. ya böyle öğrenciye can kurban canım benim ya vefalı dostum teşekkürler Beni uykudan uyandırır uyandırmazDünyanın bütün huyları yüzünde Ben bunlardan birini seviyorum en çok Sana bir nar kesip uzatıyor ya doğa Tutsam tanelerini Sevincin gözyaşları derdim buna. Bir süre bakışıyoruz karşılıklı Ben uykudan uyanır uyanmaz Benimle şiir gibidir bu Tam karşımda ama yazılmamış Durmadan bileniyor aklımda. Seni unutarak baktığımda bile Dünyanın her yerlerinden geçiyorsun Yayılıyorsun kalabalıklara Yalnız yayılmak mı Aşkın en büyüğü, en dayanılmazı demeli buna. Özlenirsin, alabildiğine varsın da Daha da var oluyorsun gün günden Olgun bir meyva gibi güleceksin zamanla Bir kadın da değilsin, bir kişi de değilsin Bir kuş olsa mavilik derdi buna. İzmiri al gelinciklerle süslenmiş bir gelin gibi izledim... İzmirle İzmirliyle gurur duydum, bitanem çalıkuşum... Seni seviyorum... ben seni daha çok seviyorum cennet yüreklim bitanecik ablamsın bir damla su bırakayım sanada...... kleom canım benim su her şeye deva ilaç gibi değil mi ilacım oldun canım benim saol Canım kusenim, mankenim benim cok ösledim seni ben de kusenim ya esmer güzelim iyisindir inşallah ilk fırsatta sohbet edicez söz özledim ben ya Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Coşkularla taşanÜmitlerle dalgalanan Hayeller masallar Hep güzeldir Boş umutlarla Yalan duygularla Doğrular gerçekler Hep acı gelir Tüm aşklar onun hayellerinde gizli Bak geldi masal prensesi Tüm tutkular onun masallarında gizli İşte orda masal prensesi Tüm yaşamlar onun rüyalarında gizli Çünkü o masal prensesi Çünkü o tutkunun esiri Çünkü o aşkın efendisi Çünkü o rüyalar perisi Çünkü o masal prensesi Çünkü o... neredesin Çalıkuşum, özledim ama bende... ah ah sorma ablacım anlattığım gibi yalnızım bahtsızım gıcık yumo hiç uğradığın yuk..alcan olsun.. gıcıklar prensesi naber sen uğruyon sanki hıh döviciğim kız seni emin ol dün telefon ettim yumoşuma, biraz rahatsızmış ve çok yoğunmuş tez hazırlamaktaymış ve bizi çok özlemiş yakında gelecekmiş... selamı var hepinize... ya vefa örneği görmeyen duymayan görsün duysun senden başka arayanım yok be ablam Küçük çocuklar yapıp geceleri kendimden, Seni öpsünler diye getiriyorum sana. Bana, kucaklarında seni getiriyorlar; Ben de sonra o seni getiriyorum sana. Özdemir ASAF nerelerdesin guzel yumotemiz,cok ozledik garii olmuyor ama.. bence de olmuyor böle baktınız ben gelemiyom siz gelin aaaa hayret bişiy nasılsın leylam ben de özledim şaka bi yana ama işte dünya işi bitmiyo Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Yumoş'cum;Özledim seni,nerelerdesin..Kaybolduysan sesime gel..YUMOOOOOOŞŞŞŞ.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Ben iyiyim de sen iyi misin? Ösledim gercekten ya yine göremedim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Ben yokken sen gelmişsin çalıkuşum, hoşgelmişsin biraz hafiflettinmi yoğunluğunu... bende seni çok özledim, melek kalplim, yüzündeki gülücüğe kurban olduğum... seni seviyorum güzel kardeşim... Issızlıgına geliyorum prangalarımla, Gün görmemis yüreğimle şimdi. Yollar diz boyu tutku başakları, Buzdan bir gülümseme, çatlamış dudaklarımda... Asırlardır beklenen bir sevda yolculuğu bu, Zamana karşı yelken açtım uzaklara. Ellerim ayaklarım güçsüz, yüreğim sıcacık, Kapkara gecelerim aydınlığına bulanmış... Kim bilir kac dağın ardındasın? Kimbilir kaç kulacta geçerim o denizleri? Dünyanın yükünü taşısamda geliyorum, Kimbilir kaç karış uzaktasın belkı de şimdi.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yumotem...Şeker ismi gibim... Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yeşil imgeli kız! İlkyazım! Hangi harf gül, hangi dal dize? Bu büyük ağaçtan her ikimize Kalan hangimizdik... ey hayal hanım Yeşil imgeli kız! Biz size Yazılı sevdalar sunduktu Ve döne döne uçurumlar gibi şiirler... Şiirlerle örselenmiş yüzü Ve kalbi güllere belenmiş Biriydim ben... Ve hangimize Doğru akar suydum, ey hayal hanım Yeşil imgeli kız! Siz eğnimize Bir göçük sesi Gibi işlendinizdi Ve derin bir gül duygusu Verdiniz bana. Siz yazıp yok etmek gibi miydiniz? Ve o yokoluştan güz tenimize Bulanan siz miydiniz, ey hayal hanım Yeşil imgeli kız! ilkyazım! Hngi harf gül, hangi dal dize? Bu derin ağaçtan her ikimize Kalan hangimizdik ey hayal hanım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 SİZDEN SAKLI gelmediniz, ben hep sizi bekledim eksilen yanlarımla sizden saklı eskidim her şeyden önce aşk verilmiş bir sözdü benim için gün, ay, saat, hafta; takvimişi zaman yani Aldıkça dönemeçleri değişmedi hiçbir şey yalnızca ufuklar yeniledim Kaç aşktan oluşmuş bir şeydi aşk her sevgiliyle biraz daha biraz daha sizden saklı eskidim Seni çok özledim Yumotem, ve çok seviyorum... görüşmek üzere bitanem... Çalıkuşum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yumoş'cum;Özledim seni,nerelerdesin..Kaybolduysan sesime gel..YUMOOOOOOŞŞŞŞ.. kayboldum dedecim yaaaa Ben iyiyim de sen iyi misin? Ösledim gercekten ya yine göremedim ben de özledim nasılsın esmer şekeri kuzenimmmmm nasıl geçti sınavın umarım her şey istediğin gibi olur tatlımmmm Ben yokken sen gelmişsin çalıkuşum, hoşgelmişsin biraz hafiflettinmi yoğunluğunu... bende seni çok özledim, melek kalplim, yüzündeki gülücüğe kurban olduğum... seni seviyorum güzel kardeşim... Issızlıgına geliyorum prangalarımla, Gün görmemis yüreğimle şimdi. Yollar diz boyu tutku başakları, Buzdan bir gülümseme, çatlamış dudaklarımda... Asırlardır beklenen bir sevda yolculuğu bu, Zamana karşı yelken açtım uzaklara. Ellerim ayaklarım güçsüz, yüreğim sıcacık, Kapkara gecelerim aydınlığına bulanmış... Kim bilir kac dağın ardındasın? Kimbilir kaç kulacta geçerim o denizleri? Dünyanın yükünü taşısamda geliyorum, Kimbilir kaç karış uzaktasın belkı de şimdi.... bu aralar rahatladım biraz en azından rahatlamaya çalışıyorum biraz ara verdim her şeye ben de çok özledim be canım cennet yüreklimmmm Yumotem...Şeker ismi gibim... sen de yağmurumsun be güzelimmm sensiz olmaz hayat kaynağımızsın bizim çiçeklerin de sen gibi maşşalahhh muahhhh öpüldünnn Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Yeşil imgeli kız! İlkyazım!Hangi harf gül, hangi dal dize? Bu büyük ağaçtan her ikimize Kalan hangimizdik... ey hayal hanım Yeşil imgeli kız! Biz size Yazılı sevdalar sunduktu Ve döne döne uçurumlar gibi şiirler... Şiirlerle örselenmiş yüzü Ve kalbi güllere belenmiş Biriydim ben... Ve hangimize Doğru akar suydum, ey hayal hanım Yeşil imgeli kız! Siz eğnimize Bir göçük sesi Gibi işlendinizdi Ve derin bir gül duygusu Verdiniz bana. Siz yazıp yok etmek gibi miydiniz? Ve o yokoluştan güz tenimize Bulanan siz miydiniz, ey hayal hanım Yeşil imgeli kız! ilkyazım! Hngi harf gül, hangi dal dize? Bu derin ağaçtan her ikimize Kalan hangimizdik ey hayal hanım bayan pipo ve sevgili egzo çok saolun valla canımsınız hatırlanmak güzel SİZDEN SAKLI gelmediniz, ben hep sizi bekledim eksilen yanlarımla sizden saklı eskidim her şeyden önce aşk verilmiş bir sözdü benim için gün, ay, saat, hafta; takvimişi zaman yani Aldıkça dönemeçleri değişmedi hiçbir şey yalnızca ufuklar yeniledim Kaç aşktan oluşmuş bir şeydi aşk her sevgiliyle biraz daha biraz daha sizden saklı eskidim Seni çok özledim Yumotem, ve çok seviyorum... görüşmek üzere bitanem... Çalıkuşum Ben seni daha bi özledim be gülüm insan bazen hatırlanmak değil unutulmadığını bilmek istiyor her zaman yanımda olup varlığını hissettiriyorsun hep yanımda duran bir melek gibisin canımsın benim seni çok ama çok seviyorummm Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Sevgili Yumote, Seninle hiç sohbetimiz olmadı.Herzaman göremiyorum seni zaten ama sıcaklığını ve sevecenliğini yazdıklarından biliyorum.Eh hemşerimsin bide Bugün açtığım gibi senin yazdıklarını okudum.Ben etrafımdakilerin üzüntülerine kayıtsız olamıyorum :(Sorunun ne bilmesem de dilerim ki en kısa süre de kendini toparlarsın ne kadar eklense de yıllar yaşıma ne kadar büyüsem de dünya gözünde evrenin küçük kızıyım ben hep ve hala. işte bu yüzden sönmeyen coşkum tüm asık suratlara inat. bu yüzden hüznüm, çocuk gözyaşlarınca çabucak gelip, aniden geçen. nice düşsem de insana takılıp, kanayan dizlerimle oyuna dönüşüm bu yüzden. ve bu yüzden hala herkesi dost bilişim, herkesi aynı aileden kabul edişim. yıllar yükü bilgi yollarca deneyim... yine de şu an bilerek ve isteyerek büyüklerin mantığından uzak onların telaşından kaygısından azade olmak... çünkü evrenin çocuğuyum işte bu yüzden mutluluğum. Sevgiyle kal.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 yumotem canım..umarım iyisindir ..seni çok seviyorum Jazz Bu vapuru kaçırırsam beni belki de cinnet basar belki kanser olurum bu yıl sınıfta kalırsam nöbette uyursam eğer kitaplarımı yakarlar etimde şirpençe çıkar bu kızı alamazsam bu işi bitiremezsem şehirden beni kovarlar izin kağıdım yanar konuşacak olursam bu senet bankalar kapanmadan ruhumun rengini kapatmayacak olursa ölür kuyuya düşen çocuk çocuğun mercan saati çatlar mutlaka koşup haber vermeliyim yetkili memura bahar geliyor, ilerliyor yeminler alnımı kapıp getirmeliyim denizi karşılamaya kırlangıcın kanadındaki kezzap leylakta sıkışan buhar için nabzımı bulmalıyım nerede bulacaksam nabzımı çünkü ben kasadan fiş alarak yağmuru, selvileri zor durumda bıraktım benim yongalarımdan yapıldı bu çelenkler ben papatyaları şımartmadım diye oldu Mata Hari'ler casus, Al Capone'lar gangster inmem gerek gözbebeklerimin altına beynimin ortasına büzülmeliyim genşeyip kımıldayabilirim oradan sonra dum di dum duridum dubida kendi kalbimle zamanım arasındaki sarkaç püskürtüyor beni dünyaya bırakıyorum zerreciklerime kadar emsin beni Atlantik ve Pasifik ve beş kıta koşmam gerek yetişmem gerek yazgıma tutmam gerek, sormam gerek, bilmem gerek esenlemem, kargışlamam, irkitmem gerek niçin niçin, niçin, niçin kuyuya düşen çocuk niçin ölmesin İsmet ÖZEL... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Çiçek topiğindekı yazına çok üzüldüm,sen moralle herşeyı yapacak kızsın bılıyorum.Güldünmü gözlerin gülüyo.canım gülecek bişeler bul kendıne inan ıyı gelır,mesela bana uğra arada dualarım seninle Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Cnmm çok iyiyimm..1 hafta kadar oldu tatile gireli..çok şükür bi seneyi daha sağ salim atlattım..1 senem kaldı,beraber çalışcaz Sen nasılsın?Pek iyi diilsin gibi gördüm seni ama umarım düzelmiştir durum herneyse..ben de seni gerçekten çok özledim..bundan sonra daha sık görüşüz artık öptümmm kocaman Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 canım benim,iyi ol.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 canım iyi tatıller dılıyorum,izmire gelemedım ama başka zamana artık..öpüyorummm.allaha emanet edıyorum seni,herşey çok güzel olacak emınım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 evet bende uzun zamandır giremiyordum ama fırsat bulukça girmeye çalışıyorum umarım sende iyisindir herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Başımızın üstünde bir bulutun Güneşe asılmış gölgesi, Uzakta toz halinde dağılan Yoğurtçu sesi, Gün bitmeden başladı içimizde Yarınsız insanların gecesi. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 KUM Sen kum nedir bilmezsin Deniz görmedin ki. Yum gözlerini zamanı düşün, Deniz bir gözünde Kum bir gözündedir. Sen taş nedir bilmezsin Dağa çıkmadın ki. Yürü ufuklara doğru, Dağ bir ayağında Taş bir ayağındadır. Sen kül nedir bilmezsin Ateş yakmadın ki, Uzat ellerini gökyüzüne, Ateş bir elinde Kül bir elindedir. Sen kan nedir bilmezsin Ölmedin, öldürmedin ki. Yat toprağa boylu boyunca, Ölüm bir yanında Kan bir yanındadır. Sen aşk nedir bilmezsin Beni sevmedin ki. Ağla, ağlayabildigin kadar, Bütün güzellikler sende Aşk bendedir. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 tatilciler hemende belli oluyor... şişş yumote masal kahramanı nerelerdesin... prneses nerelerde.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 slm geliyorum gidiyorum yoksun . zili çaldım açan yok kapıyı sen kendine iyi bak .hayatın tüm güzellikleri seninle olsun . sevgiler yumoteciğim. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 canım Yumotem, çalıkuşum çok çok ama çok özledim seni... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Aşka Sobe…!!!! sen nerden bileceksin ki tüm firari aşkların tenhalarda buluşup gizlice bana sığındıklarını her gece dili yok ki bankların karanlık parkların kimsesiz sokakların kentler kör ve sağırdır düş görür derin uykularda aşktan bihaberdir boşluğunda muhteşem aşklar yaşanan ıssız kuytular da her gece sahil boyunca mavi yeşilin yeşil mavinin koynunda balıkçı tekneleri dalgalanır sevdalıların aşk oyununda bir an masmavi sahilleri düşün yemyeşil çimenleri düşün farkında mıdır? üzerindeki alev yumağı ateşin kimsecikler yok sanırsınız nerden bileceksiniz ki oysa ben hep varım başucunuzda bir gölge gibi nöbet tutarım nabızdaki atışları ürkek dokunuşları utangaç sokuluşları duyarım yudum yudum içmek için nice tiryaki aşklar kucağımda demlendi büyük umutlarla el ele yıldız saydılar kenetli dudaklarla koyun koyuna uçtular saatlerce bulutlarda sürgün aşklar ıssız köşelerde buluşunca yürek yüreğe can cana başlar aşk ayinleri ipeksi nağmeler yayılır her yana ve işte o zaman en güzel en mahrem en muhteşem yüzünü gösterir aşk bana hey barmen…! tanımadın mı? ben ay’ım salkım salkım aşk her yanım tazele kadehleri tam leyla kıvamındayım Tahsin ÖZMEN Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.