Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 de gülüm! De ki: ela bir günde gelecegimistanbul darmadagin olacak, saçlarim darmadagin. Hepsi, darmadagin! üzülme gülüm! Toparlanacagiz, birlikte, ayaga da kalkacagiz, yürüyecegiz de gülüm hem de çelikten topragini dele dele hayatin! de gülüm! De ki: bitmiştir umut, bitmiştir sevgi, bitmiştir güven! güven bana gülüm! sana bitmemişligi ögretecek, tattiracaktir hasretten-hakikaten-ten degiştiren yüzüm! göreceksin gülüm! Bekle! hirslarimiz, acilarimiz gitgide ihanetlere hainlere, ezilmelere alişacak.. göreceksin-sevinçten aglayacaksin gülüm-ki işte o vakit bana-dogrudur!- şair olmak, seni sevmek pek çok yakişacak! bak! şiirler var, mektuplar var, çocuklar var, sokaklar var, kediler! inan bana gülüm, ölüm yok bir tek! ölüm yok bize! ölüm inananlar için sessizce kara kapli kitaplardan çikartilacak.. göreceksin gülüm! Bekle! Göreceksin! artik hiçbir insan, hiçbir kavga ve hiçbirimiz bu dünyada, yapayalniz, umarsiz kalmayacak! Küçük İskender bekle bizi izmir, lokmalarda beklesin, az kaldı yola çıkmaya keşke söylenenler olabilse keşke her şey toz pembee ama neylersin ki siyah yada griler var gönlümde canım bekliyorum cennet yüreklim tamam olur bulursam veririm olmazsa ,rengi falan tutmazsa boyatırız k.i.b .....! Gönül yorgunuyuz seninle arkadaş. Gel tut ellerimden, dağların doruklarına çıkalım. Kardelenlerimizi toplayalım. Bırakalım iki tanesini, aşağıya arkadaş. Umutlarımız büyüsün. Gönül yorgunuyuz seninle arkadaş. Uzak diyarlardan geldik birlikte,elele. Kader şerbetini içtik seninle. Kumsaldaki iki kum tanesi olduk bazende. Dalgalara kapılıp, meçhulde dağılsak bile, yüreklerimiz buluşur, birgün arkadaş, hasret izleriyle..... hasretler yorar yürekleri kaçmak gelir aklına ölmek belki de neyse iç karartıyom yine en iyisi susmak saol arkadaşım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 öğretmenim ne zamandır görüşemedik senle yaw öyle öğrencim nasılsın iyisindir umarım geçen hafta folklor ekibinin gösterisi vardı para topladık saz çalan abiye gözleri görmüyordu ama öyle ilginçti ki bi kere duydu mu sesi asla unutmuyordu hocam diye diye sevdiğim şarkıyı çaldı bana bağlamasıyla sonra yine davet ettik bu hafta hocama çal dediler aynı şarkıyı çaldı unutmamış hayat ne zalim değil mi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 nerelerdesin çalıkuşum karşılaşamadık senlede, çok özledim bitanem... gecenin nemimi düşmüş gözlerine ne olur ıslak ıslak bakma öyle saçını dök sineme derdini söyle yeterki ıslak ıslak bakma öyle Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 yumote şeker; ne oldu sana merak ettim..hiç görünmüyorsun.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 nerelerdesin çalıkuşum karşılaşamadık senlede, çok özledim bitanem... gecenin nemimi düşmüş gözlerine ne olur ıslak ıslak bakma öyle saçını dök sineme derdini söyle yeterki ıslak ıslak bakma öyle ben de cennet yüreklim bu şarkıya bayılırım sardunyam bi tane pazar günü meydanlara ablacımmm yumote şeker; ne oldu sana merak ettim..hiç görünmüyorsun.. bi sürü şey tatlım en kısa zamanda gelmeye çalışıcam söz ben de sıkıldım ama neyse öpüyorum sayfama gelenler boş dönmesin ama di mi Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Merhaba Yumote, İzmir pazar günü coşacak sizlerle. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 kesinlikle görülsün bakalım izmir rahatına düşkün mü yoksa cumhuriyetine aşık mı Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Cumhuriyetimle ATAMLA gurur duyuyorum helal sana İZMİRRRRRR Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 yumoşcumm canımıniçiii ösledim seni amaaaa Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Ne kadar dönüp dolaşsam, yine de Hep o çıkmaz sokaktayım çaresiz Bir umut kırıntısı gözlerimde Yürüyorum durmadan, dalgın, sessiz Sokak o sokak, bense ben değilim Sanki bin yıllar geçmiş aradan Boşlukta bir şeyler arıyor elim Belki de mahşere dek bulunmayan Yitirdiğim neydi, aradığım ne Çöken ne yüreğime kurşun gibi Tanrım! ben mi değiştim söylesene Yoksa bende zamanlar mı eskidi Bir yerlere varmadan, nasıl böyle Hiç durmadan akıp gidiyor günler Yaşam diye verdiğin bu mu söyle O mu sırtıma sapladığın hançer Bir çıkmaz sokağın sonunda, işte Suskun ve tek başına seninleyim Fanilikten ölmezliğe geçişte Bilmiyorum, söyle bana, ben neyim Sevdimse; verdiğin yürekle sevdim Sen açtın bu ufku karşımda sonsuz Yürüdüm bir yolun sonuna geldim Yıkık, üzgün ve paramparça onsuz Ölüm buysa, Tanrım buysa yaşamak Sil alnımdan yazdığın bu yazgıyı Ya bir yere çıksın artık bu sokak Ya da öldür içimdeki Tanrıyı!.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Beni uykudan uyandırır uyandırmaz Dünyanın bütün huyları yüzünde Ben bunlardan birini seviyorum en çok Sana bir nar kesip uzatıyor ya doğa Tutsam tanelerini Sevincin gözyaşları derdim buna. Bir süre bakışıyoruz karşılıklı Ben uykudan uyanır uyanmaz Benimle şiir gibidir bu Tam karşımda ama yazılmamış Durmadan bileniyor aklımda. Seni unutarak baktığımda bile Dünyanın her yerlerinden geçiyorsun Yayılıyorsun kalabalıklara Yalnız yayılmak mı Aşkın en büyüğü, en dayanılmazı demeli buna. Özlenirsin, alabildiğine varsın da Daha da var oluyorsun gün günden Olgun bir meyva gibi güleceksin zamanla Bir kadın da değilsin, bir kişi de değilsin Bir kuş olsa mavilik derdi buna. İzmiri al gelinciklerle süslenmiş bir gelin gibi izledim... İzmirle İzmirliyle gurur duydum, bitanem çalıkuşum... Seni seviyorum... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 bir damla su bırakayım sanada...... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Canım kusenim, mankenim benim cok ösledim seni Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Coşkularla taşan Ümitlerle dalgalanan Hayeller masallar Hep güzeldir Boş umutlarla Yalan duygularla Doğrular gerçekler Hep acı gelir Tüm aşklar onun hayellerinde gizli Bak geldi masal prensesi Tüm tutkular onun masallarında gizli İşte orda masal prensesi Tüm yaşamlar onun rüyalarında gizli Çünkü o masal prensesi Çünkü o tutkunun esiri Çünkü o aşkın efendisi Çünkü o rüyalar perisi Çünkü o masal prensesi Çünkü o... neredesin Çalıkuşum, özledim ama bende... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 gıcık yumo hiç uğradığın yuk..alcan olsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 dün telefon ettim yumoşuma, biraz rahatsızmış ve çok yoğunmuş tez hazırlamaktaymış ve bizi çok özlemiş yakında gelecekmiş... selamı var hepinize... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 eyi bari.geçmiş olsun yumocum..gıcığım sanki sana sordumda cevap veriyon Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 bir bilene sor demişler, buyrun bir bilen cevap veriyor: bir şarkı vardı, hatırlayamadım nasıldı yaww, bir bilene sor demişler diyordu... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 var hatırlıyom sözleri şöyleydi.. bir bilene sor.. aman sarduna sorayım deme.. illaki bir bilene sor.. aşık frozen derki... herşeyi bilen bir kişi olaraktan ey ey bana sor.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 yok canem onun sözleri öyle değildi, sen yanlış hatırlıyorsun... bu aralar balık yemedin kanımca hafızada zayıflama var... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 tabe canem kedi ulaşamadığı balığa pis dermiş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 hııııh hiç bile, kedinin ulaşamadığı balık yoktur Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 evet bilmezsin yoksa bilirmisin? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Küçük çocuklar yapıp geceleri kendimden, Seni öpsünler diye getiriyorum sana. Bana, kucaklarında seni getiriyorlar; Ben de sonra o seni getiriyorum sana. Özdemir ASAF nerelerdesin guzel yumotemiz,cok ozledik garii olmuyor ama.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.