Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 nihayet gelebilmene cokk sevindim,hasta miydin caniim,gecmis olsun. saol canım leylam şu an leyla şarkısını dinliyorum mecnun nerde kız ??? HOŞGELDİN ÇALIKUŞUM SEN GELDİN BAHAR OLDU BURALAR YA çalıkuşun sana bahar değil baharlar getirsin inşallah hep bahar olsun günler hep sevgi dolu hep neşe dolu Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 yumoteciğim seni tekrar görmek güzel umarım iyisindir. görüşmek üzere kendine iyi bakk ! iyiyim murticim çok sağol ben de özledim valla hem de çoooooook sen nasılsın iyisin di mi bak ne dinliyorum kederli oldum bu aralar valla bir feryat yillarca cevapsiz kaldi oyle bir feryat ki bu duyan agladi hasret dolu cile dolu sevgi dolu dert dolu boyle ask dunyada hic yasanmadi hasret dolu cile dolu sevgi dolu dert dolu boyle ask bir daha yasanmadi askimin goz yaslari tek umidim hala doktugum kanli yas yalnizlik ne bela mahserde seninim senin leyla... olmek bir son degil bize seven olumsuzdur leyla dunya durdukca biz variz sevdikce leyla biz variz leyla bir efsane olduk dertle cilede hep sordular mecnun leylan nerede dedim ki leylam benim feryadimda kaderimde kederimde son nefesimde hep sordular mecnun leylan nerede dedim ki leylam benim gunduzumde hem gecemde kaderimde kederimde her nefesimde Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yumotecim bunlar senin için saol bi tanem çok güzeller kalbin gibi daha güzelleri senin olur umarım tatlımmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 sen çekil bakayım şöyle sardunyam heryerde sen aaaa ....bak yumotecim sana gene diyom bu gısss senin için heç iyi konuşmuyorr... bak sen anlamıyon inanma diyiveriyomda başkada birşey diyemiyom canımmm iyisindir inşallah... inanmıyorum yalan olmalı bunlar nayır yoksa o beni beğenmiyor mu hı sardunyam bunu bana nasıl yaparsın ühü ühü ühü canım canlarım iyiyim de siz nerelerdesiniz ya??? ne zaman rastlaşacağız? bak gene geç kaldım ya bana ne oynamıcam ben Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 iyiyim murticim çok sağol ben de özledim valla hem de çoooooook sen nasılsın iyisin di mi bak ne dinliyorum kederli oldum bu aralar valla bir feryat yillarca cevapsiz kaldi oyle bir feryat ki bu duyan agladi hasret dolu cile dolu sevgi dolu dert dolu boyle ask dunyada hic yasanmadi hasret dolu cile dolu sevgi dolu dert dolu boyle ask bir daha yasanmadi askimin goz yaslari tek umidim hala doktugum kanli yas yalnizlik ne bela mahserde seninim senin leyla... olmek bir son degil bize seven olumsuzdur leyla dunya durdukca biz variz sevdikce leyla biz variz leyla bir efsane olduk dertle cilede hep sordular mecnun leylan nerede dedim ki leylam benim feryadimda kaderimde kederimde son nefesimde hep sordular mecnun leylan nerede dedim ki leylam benim gunduzumde hem gecemde kaderimde kederimde her nefesimde Bu aralar kederlimisin ? dinlediğin kimin şarkısı söylesene ! O zaman efkar dağıtırız ! sen gel....! ! ! sen şiir seviyorsan sana bir ara şiir ekleyeyim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 elimden gelen bu ben iki kişiyim çoğalmak neyse ne azalmak zor birisi seni her an bırakıp gittiğim öbürü kan gibi tutulmuş seviyor ağzındaki acı alnındaki çizgiyim gözlerine kirli bir bulut getirdim hiçbir sevinç aydınlığı onu silemiyor elimden gelen bu ben iki kişiyim birisi kapadığın kapılardan gitmiyor yağmur yağmaksa o güneş açmaksa o bir yerin üşüse onun sıcaklığı öbürü en içten çağrını ısıtmıyor hüneri ne dersen duygu kaçakçılığı alıp tutmaksa o basıp gitmekse o bakışları kıyısız bir deniz uzaklığı elimden gelen bu ben iki kişiyim ikisi birbirinden çikmaya uğraşıyor bilmem ki hangisinden nasıl vazgeçeyim birisi yeni baştan serüvene başlamış öbürü silahında son mermiyi yakıyor çoğalmak neyse ne azalmak zor ATTİLA İLHAN sevgili yumotem... topiclerde okuduğumm kadarıylaa şiiri seviyorsunn... bu da benden sanaa gelsinn kabull edersenn... pekk sık görüşemiyoruzz canımm kendine iyii bak olur mu... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 sen çekil bakayım şöyle sardunyam heryerde sen aaaa ....bak yumotecim sana gene diyom bu gısss senin için heç iyi konuşmuyorr... bak sen anlamıyon inanma diyiveriyomda başkada birşey diyemiyom canımmm iyisindir inşallah... sen ne diyiveriyon bakıvereyim bende. yalançıııııııııı saol canım leylam şu an leyla şarkısını dinliyorum mecnun nerde kız ??? çalıkuşun sana bahar değil baharlar getirsin inşallah hep bahar olsun günler hep sevgi dolu hep neşe dolu mecnun çöllerde divane olmuş leylasına sen gelince bahar geliyor zaten meleğim inanmıyorum yalan olmalı bunlar nayır yoksa o beni beğenmiyor mu hı sardunyam bunu bana nasıl yaparsın ühü ühü ühü canım canlarım iyiyim de siz nerelerdesiniz ya??? ne zaman rastlaşacağız? bak gene geç kaldım ya bana ne oynamıcam ben rastlaşırız mutlaka canımıniçi kıs ben bişi yapmadım sen inanma o cadıya Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Seninle konuşmayı özledim keşke görüşebilsek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 SEVGİ YAŞATAN BİR İKSİRDİR; İNSAN SEVGİYLE YAŞAR, SEVGİYLE MUTLU OLUR VE SEVGİYLE ÇEVRESİNİ MUTLU EDER. CİNLERİN, İNSANLARIN SULTANLARI, ARILARIN, KARINCALARIN, TERMİTLERİN BİLE KRALİÇELERİ ; BU SULTAN VE KRALİÇELERİNDE TAHTLARI VARDIR. KİMSENİN İNTİHABINA İHTİYAÇ DUYMADAN GELİP GÖNULLERİMİZE TAHT KURAN BİR SULTAN VARSA O DA SEVGİDİR. DİL- DUDAK, GÖZ-KULAK ONUN BAYRAĞINI ÇEKTİKLERİ ÖLÇÜDE BİRER KIYMET İFADE EDERLER; SEVGİ İSE KENDİNDEN KIYMETLİDİR. BİNBİR FENALIĞIN KOL GEZDİĞİ SU FEVKALADE KİRLENMİŞ DÜNYADA, HER ZAMAN TEMİZ KALABİLMİŞ BİR ŞEY VARSA O SEVGİ, ONCA SARARIP SOLAN GÜLENDAM ŞEYLERİN YANINDA HİÇ RENK ATMADAN GÜZELLİK VE CAZİBESİNİ KORUYABİLMİŞ BİR DİLBER VARSA O DA YİNE SEVGİDİR. DÜNYADA HİÇBİR MİLLET VE HİÇBİR TOPLUMDA ONDAN DAHA GERÇEK, DAHA KALICI BİR ŞEY YOKTUR. İNSANLAR ARASINDA HER ZAMAN REVACINI KORUYAN BİR AKÇE VARSA O DA SEVGİDİR... VE SEVGİNİN DEĞERİ KENDİNDENDİR. CANAVAR RUHLARI UYSALLAŞTIRMANIN BİRİCİK İKSİRİ DE SEVGİDİR. O EN SAF ALTINLA BİLE TARTILSA ONDAN DAHA AĞIR GELİR... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Bu aralar kederlimisin ? dinlediğin kimin şarkısı söylesene ! O zaman efkar dağıtırız ! sen gel....! ! ! sen şiir seviyorsan sana bir ara şiir ekleyeyim şarkıyı orhan gencebay söylüyor ancak sözleri kime ait onu bilmiyorum ama şahane sözler bugün dağıtıcam biraz bakalım ne bulursam şiir istiyorum tabi ki neden olmasın sevgiler murtimmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 elimden gelen bu ben iki kişiyimçoğalmak neyse ne azalmak zor birisi seni her an bırakıp gittiğim öbürü kan gibi tutulmuş seviyor ağzındaki acı alnındaki çizgiyim gözlerine kirli bir bulut getirdim hiçbir sevinç aydınlığı onu silemiyor elimden gelen bu ben iki kişiyim birisi kapadığın kapılardan gitmiyor yağmur yağmaksa o güneş açmaksa o bir yerin üşüse onun sıcaklığı öbürü en içten çağrını ısıtmıyor hüneri ne dersen duygu kaçakçılığı alıp tutmaksa o basıp gitmekse o bakışları kıyısız bir deniz uzaklığı elimden gelen bu ben iki kişiyim ikisi birbirinden çikmaya uğraşıyor bilmem ki hangisinden nasıl vazgeçeyim birisi yeni baştan serüvene başlamış öbürü silahında son mermiyi yakıyor çoğalmak neyse ne azalmak zor ATTİLA İLHAN sevgili yumotem... topiclerde okuduğumm kadarıylaa şiiri seviyorsunn... bu da benden sanaa gelsinn kabull edersenn... pekk sık görüşemiyoruzz canımm kendine iyii bak olur mu... teşekkür ederim tatlım çok incesin Akma gözlerimden çıkma düslerimden Kaçma ellerimden Gitmek...sana göre degil Yagma yagmur gibi... Gitme öksüz gibi... Hasret daglar gibi... Gitme!!!!!! Kalpler yine kirik mahzun olacak n:( Sevda yine yarim, yarim kalacak Kalpler yine kirik mahzun olacak Sevda yine dertle tamamlanacak... Susmus anilarda, dertli yarinlarda Çikmaz sokaklarda Kalmak.... bana göre degil Kir su inadini.... Tanri yazisini Bozmak.... bize göre degil Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Seninle konuşmayı özledim keşke görüşebilsek keşke tatlım ben de çok ösledim seni iyisindir umarım öpüyorum seni şekerrrrr şekerrrr yerimmmmm pıtırcığım benimmmmmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 SEVGİ YAŞATAN BİR İKSİRDİR; İNSAN SEVGİYLE YAŞAR, SEVGİYLE MUTLU OLUR VE SEVGİYLE ÇEVRESİNİ MUTLU EDER. CİNLERİN, İNSANLARIN SULTANLARI, ARILARIN, KARINCALARIN, TERMİTLERİN BİLE KRALİÇELERİ ; BU SULTAN VE KRALİÇELERİNDE TAHTLARI VARDIR. KİMSENİN İNTİHABINA İHTİYAÇ DUYMADAN GELİP GÖNULLERİMİZE TAHT KURAN BİR SULTAN VARSA O DA SEVGİDİR. DİL- DUDAK, GÖZ-KULAK ONUN BAYRAĞINI ÇEKTİKLERİ ÖLÇÜDE BİRER KIYMET İFADE EDERLER; SEVGİ İSE KENDİNDEN KIYMETLİDİR. BİNBİR FENALIĞIN KOL GEZDİĞİ SU FEVKALADE KİRLENMİŞ DÜNYADA, HER ZAMAN TEMİZ KALABİLMİŞ BİR ŞEY VARSA O SEVGİ, ONCA SARARIP SOLAN GÜLENDAM ŞEYLERİN YANINDA HİÇ RENK ATMADAN GÜZELLİK VE CAZİBESİNİ KORUYABİLMİŞ BİR DİLBER VARSA O DA YİNE SEVGİDİR. DÜNYADA HİÇBİR MİLLET VE HİÇBİR TOPLUMDA ONDAN DAHA GERÇEK, DAHA KALICI BİR ŞEY YOKTUR. İNSANLAR ARASINDA HER ZAMAN REVACINI KORUYAN BİR AKÇE VARSA O DA SEVGİDİR... VE SEVGİNİN DEĞERİ KENDİNDENDİR. CANAVAR RUHLARI UYSALLAŞTIRMANIN BİRİCİK İKSİRİ DE SEVGİDİR. O EN SAF ALTINLA BİLE TARTILSA ONDAN DAHA AĞIR GELİR... SEVGİLER HİÇ BİTMESİN SARDUNYAM YAŞAMAYI ÖĞRENMEK LAZIM ÖNCE.... SAYMADAN ÖNCE, ÇARPMADAN TOPARLANMADAN ÖNCE Kİ ÇIKMASIN KİMSE GÖNÜLDEN VE BÖLÜNMEYELİM PARÇALARA seni çok seviyorummmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 hiç korkma sevmekten hiç bekleme karşılık ki; gerçek sevgi olsun orada o sana sarılmasa da sarıl o tutmazsa sen tut ellerinden o sana bakmadığı zaman bile bak gözlerine o yanında değilken sen ol yanında o bilmese bile sen bil sevdiğini ve hiç unutma esen rüzgar seni ona savurdukça kopar engeller, ve sarılırsın.... o sana.. sen... ona .......... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Ağır aksak Kıpırdayan Uzak uzak Bu sızlayan Şimdi seni Uyutmayan Tül tül olmuş Hatıran İki kışın Arasından Şu kopkoyu Haziran Vahşi hazin Zamanlardan Arta kalan Yarandan Yıkıldın doğruldun tekrar Bir avuç külde uyandın Ateşin tam ortasında Soğukla yıkandın Rüzgar kadar Çıplak duran Koyu yeşil Bu ormandan Bize kalan Bir yalanmış Hiçbir yere Sığmayan Çınla cismim Her nerede Bu mecalsiz Kesik hece Varmıyor ki Hiçbir yere Aklı kalbe Bağlayan Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 ÖLMÜŞ SEVDA Ayı ufuktan saldım bu gece Batsın yüreğinde diye okşadım yüzünü Sevginle beslediğim beyaz karanfil Ulaşamadığım özlemlerin gölgesinde Denizlerin bulutlara yükselmesi bundan Aklımı yuyduğunda gözlerinin tanesi Şimşek ininde karanlığa çekildi Arınmak istedim kirlendiğim ormanlarda Bahtımı morartan sevdalardan Kalbime akan gecelerde ince bir sızı vardı Her yanım serap her yanım çöl Zakkumlar susuz kuyular Yusufsuz Yoruldum yorgun zamanların akışından Varın gidin bu diyardan gidin ötelere Bırakın bütün sevda çöllerini bana Goncalarıma bırakacağım sevdayı aşkla Karanlıklarla beslediğim onbir lalemi Uykularımda sakladığım derin ağrılarımı Hüseyinsem haberimi duyurmayın Fatmaya Duyurmayın yaşanmamış sevdaları turnalara Sen şiirlerin dizelerinde bir hayat misali Davulu hoyratça döven tokmak benim Tebessüme hasret dudaklarının sırrı ezberim Biliyorum isyanın tüm şiirlerini ta çocukluktan Ama ne sen çocuksun ne de ben konuşkan Ayı saldığımız ufuklar bir sevdayı besler Sessiz çığlıkları kabartır denizleri Büzüşecek biliyorum tüm karanlıklar senin koynunda Yürek rengine boyanacak her akşam ufuklar Sevgiyle örülmüş sütunlar belirecek gözlerinde Belki de ilk kez bir yüreği kurtaracaktı sözlerin… Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 ANI Bir çift güvercin havalansa Yanık yanık koksa karanfil Değil bu anılacak şey değil Apansız geliyor aklıma Nerdeyse gün doğacaktı Herkes gibi kalkacaktınız Belki daha uykunuz da vardı Geceniz geliyor aklıma Sevdiğim çiçek adları gibi Sevdiğim sokak adları gibi Butun sevdiklerimin adları gibi Adiniz geliyor aklıma Rahat döşeklerin utanması bundan Öpüşürken o dalgınlık bundan Tel orgunun deliğinde buluşan Parmaklarınız geliyor aklıma Nice aşklar arkadaşlıklar gördüm Kahramanlıklar okudum tarihte Cağımıza yakışan vakur, sade Davranışınız geliyor aklıma Bir çift güvercin havalansa Yanık yanık koksa karanfil Değil, unutulur şey değil Çaresiz geliyor aklıma MELİH CEVDET ANDAY Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 ÖLMÜŞ SEVDA Ayı ufuktan saldım bu gece Batsın yüreğinde diye okşadım yüzünü Sevginle beslediğim beyaz karanfil Ulaşamadığım özlemlerin gölgesinde Denizlerin bulutlara yükselmesi bundan Aklımı yuyduğunda gözlerinin tanesi Şimşek ininde karanlığa çekildi Arınmak istedim kirlendiğim ormanlarda Bahtımı morartan sevdalardan Kalbime akan gecelerde ince bir sızı vardı Her yanım serap her yanım çöl Zakkumlar susuz kuyular Yusufsuz Yoruldum yorgun zamanların akışından Varın gidin bu diyardan gidin ötelere Bırakın bütün sevda çöllerini bana Goncalarıma bırakacağım sevdayı aşkla Karanlıklarla beslediğim onbir lalemi Uykularımda sakladığım derin ağrılarımı Hüseyinsem haberimi duyurmayın Fatmaya Duyurmayın yaşanmamış sevdaları turnalara Sen şiirlerin dizelerinde bir hayat misali Davulu hoyratça döven tokmak benim Tebessüme hasret dudaklarının sırrı ezberim Biliyorum isyanın tüm şiirlerini ta çocukluktan Ama ne sen çocuksun ne de ben konuşkan Ayı saldığımız ufuklar bir sevdayı besler Sessiz çığlıkları kabartır denizleri Büzüşecek biliyorum tüm karanlıklar senin koynunda Yürek rengine boyanacak her akşam ufuklar Sevgiyle örülmüş sütunlar belirecek gözlerinde Belki de ilk kez bir yüreği kurtaracaktı sözlerin… neden ölsün bu sevda neden yaşatmıyoruz sonsuza ve neden ben sensiz de sevebiliyorum seni???? ..... yumo..... tatlım xminex çok teşekkür ederim canımm şiirlere bayılırım hele de değerli bir arkadaşla paylaşılıyorsa daha da değerli olurlar saolasın canım benm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 ANI Bir çift güvercin havalansa Yanık yanık koksa karanfil Değil bu anılacak şey değil Apansız geliyor aklıma Nerdeyse gün doğacaktı Herkes gibi kalkacaktınız Belki daha uykunuz da vardı Geceniz geliyor aklıma Sevdiğim çiçek adları gibi Sevdiğim sokak adları gibi Butun sevdiklerimin adları gibi Adiniz geliyor aklıma Rahat döşeklerin utanması bundan Öpüşürken o dalgınlık bundan Tel orgunun deliğinde buluşan Parmaklarınız geliyor aklıma Nice aşklar arkadaşlıklar gördüm Kahramanlıklar okudum tarihte Cağımıza yakışan vakur, sade Davranışınız geliyor aklıma Bir çift güvercin havalansa Yanık yanık koksa karanfil Değil, unutulur şey değil Çaresiz geliyor aklıma MELİH CEVDET ANDAY ne güzel demiş değil mi şair belki de yalnızlıklar mesafelerle büyüyor sevdalar ne dersin ???? sevgiler ve sonsuz teşekkürler cnm Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 şiiri sevmenden çok içeriğini seveceğini düşündüm... senin ruhunda var olan baharı hissetmemek mümkün değil çünkü Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 öyle çok “sevdiğim” var ki... çocukların gözlerini sevdim... içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için... dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim... yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için... başarısızlıkları sevdim... başarıya giden yolu gösterdikleri için... geceleri sevdim... tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için... insanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için... duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için... sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim... bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için... buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için... uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için... yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için... bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için... her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için... sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için... arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için... ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...avcumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için... SENİİ DEE ÇOOOK SEVİYORUMMM MELEĞİMM.. KALBİNİ BANA AÇTIĞIN İÇİN.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Ağır aksakKıpırdayan Uzak uzak Bu sızlayan Şimdi seni Uyutmayan Tül tül olmuş Hatıran İki kışın Arasından Şu kopkoyu Haziran Vahşi hazin Zamanlardan Arta kalan Yarandan Yıkıldın doğruldun tekrar Bir avuç külde uyandın Ateşin tam ortasında Soğukla yıkandın Rüzgar kadar Çıplak duran Koyu yeşil Bu ormandan Bize kalan Bir yalanmış Hiçbir yere Sığmayan Çınla cismim Her nerede Bu mecalsiz Kesik hece Varmıyor ki Hiçbir yere Aklı kalbe Bağlayan şiir için teşekkür ederim egzorsist Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 şiiri sevmenden çok içeriğini seveceğini düşündüm... senin ruhunda var olan baharı hissetmemek mümkün değil çünkü harika bile az kalır neler anlattı bana neler tatlım bi bilsen baharlar hiç bitmesin ve hiç bitmesin sevgiler paylaşarak yer açalım yeni sevgilere ve dostluk kazansın sevgi kazansın hep gönüllerde Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 öyle çok “sevdiğim” var ki...insanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için... duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için... buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için... uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için... yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için... bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için... her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için... sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için... arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için... ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...avcumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için... SENİİ DEE ÇOOOK SEVİYORUMMM MELEĞİMM.. KALBİNİ BANA AÇTIĞIN İÇİN.... hepsi içten ve hepsi gerçek hepsi etkileyici çünkü içinde insan var bu da yeter zaten meleğin de seni seviyor miniğimmm ama kalpler açılmaz ki kapıların açıksa insanlara, onlar girer o kapıdan benim kapım herkese açık yeterki içten olsun ben de seni seviyorum miniğim sevgiyi karşılıksız verebildiğin ve emek verdiğin için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.