Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl İşte ya düşünceli insanın hali de bir başka oluyor kaymaksın sen kaymak
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl canım sardunyam başta olmak üzere sayfama giren tüm arkadaşlara sevgilerimle love youuuuu bişiy değil aysumum i really love all of you
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl yumotem canım nereye gidiyosun çabuk dön olurmu...kendinede çok iyi bak
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl canım sardunyam başta olmak üzere sayfama giren tüm arkadaşlara sevgilerimle love youuuuu I Lowe you, yumotem... teşekkür ederim bendende sana kocaman sevgiler...
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl Bir akşam getir bana, Bütün akşamlardan farklı Hançerle güneşi batır deniz kan rengi olsun En güzel yerinde değişen ufkumuzun Yaşayalım, eskiden duyduğumuz masalı Zamanlar kalleş şimdi, herşey artık bir oyun Manzaralar hüzünlü insanlar ağlamaklı Bir akşam getir bana, gizlice ve en saklı Saatleri birer birer dudaklarında sun Günler; şimdi kırık bir cam parçası, boyalı Gel dinle, telleri ses vermiyor ruhumuzun Biz bu şehirin gürültüsünde kaybolalı Bir akşam getir bana, yaklaş, sessizce soyun Baksana perdeler inik, kapılar kapalı Sus! Akşamla gelişini kimseler duymamalı ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl Herşey gönlünce olsun ! Yeni yılını ve Kurban bayramını kutlarım dikkat et kendine ....!!!!!! Sevgiler..............
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl canım arkadaşım....yeni yılında hüzünlerinden arınmış olman dileğimle...bayramın da kutlu olsun canım..
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl kurban bayramın ve yeni yılın kutlu ve mutlu olsun.................
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 18 yıl canimm,bayramin ve yeni yilin kutlu olsun..seni de ozledim yumotecimm
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 18 yıl yumotemm... bayramınıı ve yeni yılını kutluyorumm... sewgiler canımm...
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 18 yıl YUMOTE........ bayramın kutlu olsun.. yeni yılı sana mutluluk getirsin........
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 18 yıl bayramını en içten dileklerimlen kutlurım.... yumote fazla tanımasamda .. saygı ve sevgi dolu bir insan olduguna hiç şüphem yok... yeni yılda herşey istediğin gibi gider inşallah
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl yumotem canım nereye gidiyosun çabuk dön olurmu...kendinede çok iyi bak saol tatlımmmmmmm sevgiler rapunzelll dünya güzeliiii Bir akşam getir bana, Bütün akşamlardan farklı Hançerle güneşi batır deniz kan rengi olsun En güzel yerinde değişen ufkumuzun Yaşayalım, eskiden duyduğumuz masalı Zamanlar kalleş şimdi, herşey artık bir oyun Manzaralar hüzünlü insanlar ağlamaklı Bir akşam getir bana, gizlice ve en saklı Saatleri birer birer dudaklarında sun Günler; şimdi kırık bir cam parçası, boyalı Gel dinle, telleri ses vermiyor ruhumuzun Biz bu şehirin gürültüsünde kaybolalı Bir akşam getir bana, yaklaş, sessizce soyun Baksana perdeler inik, kapılar kapalı Sus! Akşamla gelişini kimseler duymamalı ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN sen kadar güzel bi şiir tatlımmmm Herşey gönlünce olsun ! Yeni yılını ve Kurban bayramını kutlarım dikkat et kendine ....!!!!!! Sevgiler.............. saol murticim çok incesin teşekkür ederim sevgiler
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl keskinkalem,sen estikçe ben titrerim, mrs su, the boss,leylam,xminex,kaan bebeto,figgaro hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederimm iyi dilekler değerli insanlarca yapılır ve değerli insanlar içindir. çok mutlu oldum her şey gönlünüzce olsunnn. leylam saol çay için süperdi
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl çalıkuşum ben geldim sende geldin mi gelsiysen bir ses ver yaww geldim canım ablam daha iyiyim sanırım moral olarak tabi sesim de geldi artık konuşabiliyorum ancak arada çok konuşunca çatallaşıyo boğazım acıyo umarım bu sorun ortadan kalkar seni çok seviyorum canım ablam çalıkuşunnn
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl nihayet gelebilmene cokk sevindim,hasta miydin caniim,gecmis olsun.
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl geldim canım ablam daha iyiyim sanırım moral olarak tabi sesim de geldi artık konuşabiliyorum ancak arada çok konuşunca çatallaşıyo boğazım acıyo umarım bu sorun ortadan kalkar seni çok seviyorum canım ablam çalıkuşunnn HOŞGELDİN ÇALIKUŞUM SEN GELDİN BAHAR OLDU BURALAR YA
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 18 yıl yumoteciğim seni tekrar görmek güzel umarım iyisindir. görüşmek üzere kendine iyi bakk !
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl yumotem nasılsın canım bir türlü denk gelemedik öpüyorum seni kocaman kocaman
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl sen çekil bakayım şöyle sardunyam heryerde sen aaaa ....bak yumotecim sana gene diyom bu gısss senin için heç iyi konuşmuyorr... bak sen anlamıyon inanma diyiveriyomda başkada birşey diyemiyom canımmm iyisindir inşallah...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.