Φ Zaman egleme beni Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Nice mutlu yillara made in demekki sen bir Akreb sin, güzel güzel Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Ben geldimmmmm.... Dogumgunun kutlu olsun made in.... Geciktim mi yoksa.... Bana pasta ayirdiniz miiiii?? :P Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Bu arada meydünün pastası buydu! Dreamer pasta kalamdı sana maalesef, meydü pastayı bırak partiye gelen misafirleride yedi! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 hepinize teşekkür ederim....ewet şimdi parti zamanı........keselim pastayı......bu arada terazi burcuyum......yaşta 76 oldu..... zizi ben o pastayı sana yedirtirdim ama neyse..... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 hepinize teşekkür ederim....ewet şimdi parti zamanı........keselim pastayı......bu arada terazi burcuyum......yaşta 76 oldu..... zizi ben o pastayı sana yedirtirdim ama neyse..... aman da aman ne güzel pasta made in'cim aziiina layik Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 biraz gec oldu ama: dogum günün kutlu olsun! HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY DEAR MADE IN HAPPY BIRTHDAY TO YOU Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 biraz gec oldu ama: dogum günün kutlu olsun! HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY DEAR MADE IN HAPPY BIRTHDAY TO YOU canım canım çok sağolun ya...beni duygulandırıyorsunuz bole yapmayın şımartmayın.... Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 ayyy ben kaçırmışım.......geçmiş doğum günün kutlu olsun...made in..... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Sanırım geç kaldım. Umarım hep böyle şen şakrak olursun mutlu yıllara Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 ya meydoş 16 Ekimden beri senin doğum gününü kutluyoruz beter be artık.....bi dahaki seneye kutlarız arkadaşlar şımartıpta başımıza çıkartmayın şunu... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 ya meydoş 16 Ekimden beri senin doğum gününü kutluyoruz beter be artık.....bi dahaki seneye kutlarız arkadaşlar şımartıpta başımıza çıkartmayın şunu... benim de 19 mart kankam karçiçegim, canim made in'im, degerli dostlarim hani belki unutursunuz diye 1 ay oldu made yeter mutlu yillar iste Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 doğum gününü kutlarım çok teşekkür edederim... ayyy ben kaçırmışım.......geçmiş doğum günün kutlu olsun...made in..... önemli değil şirinim..... Sanırım geç kaldım. Umarım hep böyle şen şakrak olursun mutlu yıllara yoo tam zamanı..... ya meydoş 16 Ekimden beri senin doğum gününü kutluyoruz beter be artık.....bi dahaki seneye kutlarız arkadaşlar şımartıpta başımıza çıkartmayın şunu... kıskanmayalım pls....... benim de 19 mart kankam karçiçegim, canim made in'im, degerli dostlarim hani belki unutursunuz diye 1 ay oldu made yeter mutlu yillar iste alla alla yetmez kardeşim ben bir yıl boyunca kutlayacam.......seninde şimdiden doğum günün kutlu olsun.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Tekrar doğum günün kutulu olsun meydün ablacım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Tekrar doğum günün kutulu olsun meydün ablacım çok sağol......hem sen bu karad tatlı olmak zorundamısın böcük bakar mısın pastanın gözelliğine......bide mumların alevi sarı kırmızı olmasaydı..... şaka bir yana sende iyiki varsın..... Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Doğum Gününüz Kutlu olsun Made İn Turkey Allah Uzun ömürler versin:)Biraz geç oldu ama temiz oldu Her şey gönlünce olsun... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Doğum Gününüz Kutlu olsun Made İn Turkey Allah Uzun ömürler versin:)Biraz geç oldu ama temiz oldu Her şey gönlünce olsun... imzanda da demişsinya "hayat paylaşmaya değer"...aynen ole..paylaşmak güzel be arkadaş.... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 doğum günüm kutlu olsun aplacım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 doğum günüm kutlu olsun aplacım Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Apla doğum günün gene kutlu olsun Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 sağol.... herkes gönlünce yaşar umarım..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 doğum günün gene kutlu olsun Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 ben bunu kaçırmış olamam ya...alla alla.. made in turkey doğum günün kutlu olsun arkadaşım.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.