Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 BENİM BİLDİĞİME GÖRE DÜNYADA 1 TANE BİLE MÜSLÜMAN KALMADIKTAN SONRA KIYAMET KOPACATIR.BÖLE Bİ HADİSİ HATIRLIYORUM.AMA BAŞKA KAYNAKLARDA DA HERKES MÜSLÜMAN OACAKTIR DİYOR.BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN LÜTFEN EN İYİSİNİ CENABI ALLAH BİLİR..... Alıntı
Φ Azure Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 onun saatini sadece Allah biliyor.ancak şu anda ne kadar gerçek müslüman var sanıyorsunuz.çoğu sadece müslüman olduklarını sananlardan ibaret. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 onun saatini sadece Allah biliyor.ancak şu anda ne kadar gerçek müslüman var sanıyorsunuz.çoğu sadece müslüman olduklarını sananlardan ibaret. birincisicevaplarını kendi adına ver her zaman verdiğin bu cevabıda kendi adına vermiş kabul ediyorum.bu forumda veya çevrede kimin ne olduğu ne kadar müslüman olduğunu sadece rabbim bilir o yüzden cevaplarını her zaman kendi adına ver herkesin konuşma hakkı vardır.sen gerçek müslümansan o zaman başkalarının gaybetini yapma bedelini ödeyemessin. Alıntı
Φ Azure Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 yok sadece ben ve benim gibiler gerçek müslüman diğerleri değil anlamına söylemedim.biz müslümanlarız diyen kişilerin çoğu müslümanlığın bile ne olduğundan habersiz ****** kişilerdir.yoksa sayıları milyarları bulan müslümanların yaşadığı bir dünyanın bu halde olması imkansız. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 yok sadece ben ve benim gibiler gerçek müslüman diğerleri değil anlamına söylemedim.biz müslümanlarız diyen kişilerin çoğu müslümanlığın bile ne olduğundan habersiz ****** kişilerdir.yoksa sayıları milyarları bulan müslümanların yaşadığı bir dünyanın bu halde olması imkansız. bu dünyayı bu hale getirenler müslümanlar değil dini saptıranlar zaten bir müslüman dini asla saptırmaz. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 BENİM BİLDİĞİME GÖRE DÜNYADA 1 TANE BİLE MÜSLÜMAN KALMADIKTAN SONRA KIYAMET KOPACATIR.BÖLE Bİ HADİSİ HATIRLIYORUM.AMA BAŞKA KAYNAKLARDA DA HERKES MÜSLÜMAN OACAKTIR DİYOR.BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN LÜTFEN EN İYİSİNİ CENABI ALLAH BİLİR..... Onun açıklaması şu arkadaşım: Allah'ın emri ile İsrafil Sur'a üflediğinde hafif bir esinti ile tüm iman edenler ölecek.Böylece dünya üzerinde hiç müslüman kalmayacak.İşte asıl gazplı,azametli kıyamet ondan sonra iman etmeyenlere kopacak.Onlar bu kıyametle can verecekler.Bu gazabı ve dehşeti iman edenler görmeyecek.Allah bize o gazabı yaşatmasın inşallah.. Herkes müslüman olacak sözü yanlış bilgi,kıyamete 40 sene kala yaşanacak altın çağda bile iman etmeyenler çıkacaktır.. Saygı ve sevgilerimle.. Alıntı
Φ Multi Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Ya bi kere mantıken gerçekten inananların kıyamet azabını çekmesi saçma olur değil mi? Arkadaşlara da teşekkür ediyorum, güzelce açıklamışlar Alıntı
Φ akıncı Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 sessizliğin_kızı Duyduklarında çelişki yok Hz.İsa ve Mehdi den sonra yeryuzune İslam hakim olacak adalet ve huzur gelecek Allahın va'di gerçeleşek (bu herkes musluman olacak anlamına gelmiyor)daha sonra muslumanların hepsi vefat edecek kıyaneti müslüman olmayanlar görecek.... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Onun açıklaması şu arkadaşım: Allah'ın emri ile İsrafil Sur'a üflediğinde hafif bir esinti ile tüm iman edenler ölecek.Böylece dünya üzerinde hiç müslüman kalmayacak.İşte asıl gazplı,azametli kıyamet ondan sonra iman etmeyenlere kopacak.Onlar bu kıyametle can verecekler.Bu gazabı ve dehşeti iman edenler görmeyecek.Allah bize o gazabı yaşatmasın inşallah.. Herkes müslüman olacak sözü yanlış bilgi,kıyamete 40 sene kala yaşanacak altın çağda bile iman etmeyenler çıkacaktır.. Saygı ve sevgilerimle.. açıklaman için ben teşekkür ederim saolasın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.