Φ backstreetboy Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Eğer uğruna ölmeyi göze alabiliyorsanız, yaşadığınız süreçte aldığınız her nefes onun içinse , onun mutluluğu için kendi isteklerinizden vazgeçebiliyorsanız, adını duyduğunuzda dahi heyecanlanıyorsanız, onsuz bir yaşam düşünemiyorsanız aşıksınız demektir... ...aşk bize göre fedakarlık ve sevgiden olur ve aşk bizce bu iki şey tamamlar .... aşk biribirizi sevmektir değerini bilmektir Allah kimseye aşk acısını vermesin ...bazen ona hiç ulasamayacağını bile bile gözü kara onu yıllarca;bazen isyan edip,ama vazgeçemeden beklemektir.Enazından ben böylesini yaşıyorum.....yinede güzel beeeeee ...AŞKI YAŞAYANBİLİR AŞK SONUNUN NE OLDUĞUNU BİLMEDEN ÜSTÜNE KOŞARAK GİTMEKTİR.HE VALLA ...sonu gözükmeyen bir okyanustur.eğer önceden aşk denizinde yüzme gibi bir antremanın varsa sonuna kadar gidersin eğer ilk defa yüzersen kıyıdan 10 metre sonra boğulursun.nokta ..aşk dediğin karşındaki kişiden karşılık beklemeden onu unutana kadar sevmektir ..Aşk göktebirbirine çarpan ikibulut gibidir.Biranda her yeri aydınlatırve büyük ses getirir.insanlar ya hayretle izler yada korkuyla bakarlar. ..İnsan Aşıkolacağına üzerinden damperlikamyon geçsin dahaiyi • Kendin olamamaktır • sevilmezken bile sevebilmektir aşk ama hiç gerek yok sevmiyorsa unutma yoluna git unutuyorsa sen de unutabilirsin • aşk aşktır.aşkın tanımını yapmak aşkı yaşamktır • : hissetmediğin hisleri hissetiğini hissettiğin anda hissettiği his aşktır galiba.. • aşk iki kişiyle yaşandığı zaman mutluluk karşılıksız olduğu zaman acı dır.. • aşk güneşli bir havada sırılsıklam ıslanmaktır • aşk içi su dolu bir kaba benzer • Ask tutkudur.. • bence aşk ateşten bir gömlektir.insanlar gerçek aşk için seve seve canını bile vermelidir.. • ask dünyanın en güzeli • Aşkın tanımı olmaz, bence aşk; belirlenemeyen bir duygu yoğunluğu diye adlandıra biliriz. • Aşk asla gerçek değildir.Sadece bir oyundur.İnsan beyninin insana oynadığı bir oyun.Aşk sadece elde etme arzusudur.İnsan elinde olan şeylerden çabuk bıkar.Bu yüzden aşkın ömrü kısadır.Boşuna inanmayın çabuk geçer... • aşk iki kişinin birbirini sevmesidir • bitmez bir mutluluktur • Aşk tek taraflı yaşanan bir duygudur... • ask paradır paran varsa askında var paran yoksa askında yok • sevdiğin yanında olunca ölümün bile anlamsız gelmesidir. • Aşk tutku!Aşk düşünmek!Aşk hissetmek! Ve Aşk VEREBİLDİĞİNCE HEYECAN::: • aşk,sevdiğini ölüme kadar yanında istemektir. • aşk anlatılmaz yaşanır...!!!!! • AŞK GÜVENMEKTİR, AŞK FEDAKARLIKTIR, AŞK HAYATA BAGLANMAKTIR... • aşk bir deliliktir. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Aşk, hayal, hayat, beğen, zaaf, tutku, arzu, dilek, istek, hırs, sev, özle, özlet, unut, umut, bekle, beklet, yan, yak, kavuş, ayrıl, acı, acıt, hüzün, dert, keder, isyan, öp, kokla, yalvar, yakar, ağla, ağlat, yalnızım, yalnızsın, sensiz, seninle, seninle ama sensiz, ağlama boşa, ne oldu?,hiç bir şey... Benden sana,tek hatıra son bakışım kalsın... Aşk... Senden bana,tek hatıra gözlerin kalsın sevgilim... Sen git, AŞK bana kalsın... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 BENDEKİ AŞKIN TARİFİ Aşk;seni hapsedecek göz aramak, Yalnız gecelerde genç kalbine sığınmak Ve gece onun hayaleyli yatmak Ama uyandığında onu bulamamaktır... Aşk;onu görünce titremek,üşümek Kalbinden kilitli söz çalmak Aniden güneşli düşlere dalmak Ama ordan çıkamayıp boğulmaktır... Aşk;dünyayı,bildiklerini unutmak Kemiklerinden gelen sesi duymak Yıllarca aradığın aşkı bulmak Ama onu görüp, kavuşamamaktır... Aşk;düşündüklerini anlatamamak Sebepsiz yere gülüp,ağlamak Hassas bir kalp taşımak Ama onu hiç kırmamaktır... Aşk;yalnız seni sevmek Gözlerindeki beni görmek İki kelime uğruna yaşamak Ama seni seviyorum diyememektir... (Aşk;yalanla değil,güvenle yaşar...) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 AŞK NEDİR ? Aşk nedir diye sordun. Sende kendimden bulmak dedim. Nasıl ? dedin. Gözlerine baktığımda derinliklerinde kaybolmak. Ruhuna ulaşmak ve ruhundan bir parça bırakmaktır dedim. Gene nasıl yani? dedin. Bakışlarında eriyip buhar olmak Beni soluman dedim. Aşk nedir ? dedin. Bence sensin dedim. Ve ben seni sevdim... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 ...Aşk eski bir hikayedir ama her zaman yepyeni...Ve aşk, öyle engin bir deryadır ki, ne kenarı vardır, ne de ucu bucağı... Sana desem ki; 'Aşk kalbin göklere yükseldiği altın merdivendir.' Bilmem yeterli ulurmu? Aşkın ilk soluğu, mantığında son soluğudur. Bitmeyen bir şarkıdır aşk...Dudaklarda türkü, ruhu açan baharın gelişi gibi...Nasıl, nereden gelir bilinmez, öyle sessiz ve güçlü... İnsan kalbindeki gerçek aşk dört nala giden bir attır. Ne dizgin anlar, ne ses dinler... Aşk insanı kılıçsız zapteder ve ipsiz bağlar. Aşkı anlatmak, suya mektup yazmaktan farksızdır. Aşk işte, AŞK... :))))))))))))))))))))))) Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Biliyor musun benden bir şeyleri anlatmamı istediler ve ben de seni anlatmaya karar verdim. Bakalım beğenecek misin. Ne olur bana kızsan bile çıkıp gitme hayatımdan. Biliyorsun beni, sensiz olmuyor. Şimdi ise sadece dinle... Herkes bu güne kadar onu anlatmaya çalıştı ama nedense kelimeleri yarı yolda kaza yaptı. Çünkü hep yolun yanlı tarafından başladılar yolculuğa bu düşsel dünyada. Aslında ben de nerden başlayacağımı bilemiyorum ama sanırım en doğrusu şu kelimelerle olur... O hiç beklenmedik bir anda çıkar karşınıza. O kadar ani yakalar ki sizi neye uğradığınızı şaşırısınız. Ne kadar kaçsanız da o sizi kovalar durur. Sonbaharda dökülen bir yaprağın parça parça olmasıdır bazen, elinizden sadece ağlamak gelir onun rüzgarda sürüklenişini izlerken. Bir mucizenin başlangıcı oluverir. Damarlarınızda dolaşan kan gibi hayat verir size en umutsuz anınızda ama belki de sonradan, verdiği canı fazlası ile alır gider uzaklara, karışır karanlığa, bul bulablirsen... Ama hayatınıza girdi mi bir kere, onsuz olmaz bir daha. Ne kadar acıtsa da batmamaya başlar bir süre sonra. Alışırsınız varlığına,kopamazsınız. Bir bakmışsınız vazgeçilmeziniz olmuş... Ve yanlızlığın ta kendisidir o aynı zamanda da yanlızlığınızı paylaşandır. Nedense onun adı aşktır...))) Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 İnternet delisi olduğunuzu anladığınız andır AŞK..... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Arkadaşlar bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim ben okudukça duygulandım ağladım sizlerlede paylaşmak istedim sevgilerimle Ölen Sewgili... -------------------------------------------------------------------------------- Sabah uyandiginda midesinde bir yanma hissetti. Yanmanin nedeni aksam yedikleri degil,uyanir uyanmaz bugün yapacaklarinin aklina gelmesiydi. Bugün 2 yildir yürütmeye çalistigi bir birlikteligi bitirecekti. Aslinda bunu yapmakta geç bile kalmisti. 'Bitmeli dedi içinden, her gün bu tatsiz uyanis bitmeli.' Genç adam bunlari düsünürken surati sekilden sekile giriyordu. Süratle giyinerek disari çikti. Bugüne kadar hiç bekletmemisti onu, simdi de bekletmemeliydi. Istanbul, soguk ve yagmurlu bir Nisan ayi yasiyordu. Genç adam gökyüzüne bakarak iç geçirdi; Bulutlar bizim yasayacaklarimizi biliyor. onlar bile agliyor halimize...' >BULUSMA VAKTI... Artik Kadiköy iskelesindeydi. Birkaç dakikalik beklemeden sonra karsidan kiz arkadasinin geldigini gördü.Simdi midesindeki agri daha da artmisti. Besiktas'a geçtiler. Yolculuk sirasinda hiç konusmadilar. Genç kiz, sevgilisinin bu durgunluguna anlam verememisti.Nereden bilecekti bugün ayrilik çanlarinin çalacagini... Besiktas'a geldiklerinde bir cafede oturdular. Genç kiz anlamisti sevgilisinin kendisine bir sey söylemek istedigini. 'Bana birsey mi söylemek istiyorsun' diye sordu. Genç adam, gözlerini kaçirarak 'Evet' dedi. Genç kiz heyecanlanmisti, biraz da sinirlenerek 'Söylesene, ne diye bekliyorsun' dedi. Genç adam içini çektikten sonra 'Sence biz nereye kadar gidecegiz?' diye sordu. Genç kiz, 'Bunu sorma geregini niye duydun?' diye yanit verdi. Genç adam söze basladi... ''Birkaç ay önce aksam 23:00 civarinda sana telefon açip senin için yazdigim siiri okumak istemistim. Sen bana 'Sirasi mi simdi canim yaa, isin gücün yok mu?' demistin. Biliyormusun o an nakavt olan bir boksör gibi hissettim kendimi. Özür dileyip telefonu kapatmistim. Daha sonra da bu siiri benden hiç istememistin. Geçenlerde hasta olup yataklara düstügümde arkadaslarimla birlikte sen de gelmis, Meralin 'Sen sanslisin, sevgilin sana bakar' sözüne Isim yok da sana mi bakacagim, annen baksin' demistin. Hatirladin mi?'' DUYGUSALLIGI SEVMEM... Genç kiz, 'Biliyorsun ben duygusalligi sevmiyorum. Hem hasta bakici gibi göründügümü de kimse söyleyemez' diye yanitladi. Genç adam güldü, 'Evet canim haklisin. Zaten olmak istesen de bu kalbi tasidigin sürece hasta bakici, hemsire falan olamazsin.' Genç adam devam etti... 'Bana simdiye kadar kaç kere sabahin erken saatlerinde güzel sözcüklerden olusan bir mesaj çektin? Hiç... Hatta günün hiçbir saatinde çekmedin. Duygusalligi sevmeyebilirsin. Ama sen seni seven insanlari da mutlu etmeyi sevmiyorsun. Halbuki ben senin tam tersine kendimden çok insanlari mutlu etmeyi seviyorum. Seni tanidigimdan beri her sabah, her aksam, her gece yani seni andigim her saat tatli bir mesajim vardi senin için biliyormusun? Seninle ben AKLA KARA gibiyiz.' Genç kiz anlamisti, 'Yani ne istiyorsun benden sair olmami mi?' Genç adam tekrar gülümsedi içinden. Dün gece verdigi ayrilik kararinin ne kadar dogru oldugunu düsündü. 'Hayir' dedi, 'Sair olmani istemiyorum. Olamazsin da... BIZ AYRILMALIYIZ. Ayrilirsak ikimiz için de en hayirlisi olacak.' Genç kiz sasirmisti, 'Neden ama? Ben seni seviyorum. Senin de beni sevdigini saniyordum.' Genç adam iç çekerek 'Hayir canim, sen beni sevdigini saniyorsun. Eger beni sevseydin simdi baska seyler konusuyor olurduk' dedi. Genç kizin gözleri yasarmisti. Genç adam cebinden çikarttigi mendili uzatti, genç kiz gözyaslarini silerek 'Sen bilirsin, umarim beni bir baskasi için birakmiyorsundur...' dedi. Genç adam 'Nasil böyle bir sey düsünürsün, senden baska kimse olmadi ve uzun zaman da olacagini sanmiyorum' yanitini verdi. Genç adam ve genç kiz iki sevgili olarak oturduklari masada artik iki yabanciydilar. Birkaç dakika sessizce oturduktan sonra Genç kiz, 'Kalkalim istersen' dedi. Genç adam 'Ben biraz daha burada kalmak istiyorum, istersen sen kalkabilirsin' diye yanitladi. Genç kiz 'Tamam o zaman sana mutluluklar dilerim' diyerek elini uzatti. Genç kizin sesi ve eli titriyordu. Genç adam, 'Istersen arkadas kalabiliriz' dedi ve birbirlerine son kez sarildilar."BEN DOGRU YAPTIM..." Genç adam dogru yaptigina inaniyordu. Eve döndügünde yürümekten bitap bir haldeydi. Odasina girdi. Gece bitmek bilmiyordu. Sabah erken kalkip ise gidecekti, uyumaliydi. Birkaç saat sonra uykuya dalmayi basardi. Sabah 7'de saatin ziliyle uyandi. Evden çikacagi zaman cep telefonuna bakti, mesaj ve 10 cevapsiz arama vardi. Yorgun oldugu için duymamisti telefonun sesini. Aramalar ve mesaj sevgilisindendi. Heyecanla mesaji açti, sunlar yaziyordu: SADECE ONLARI SEVMEYI SEVDIM, HEPSINI ONLARSIZ YASADIM DA, BIR SENI SENSIZ YASAYAMIYORUM, BU ASKI TEK KALPTE TASIYAMIYORUM, SANA YEMIN GÜZEL GÖZLÜM, BIR TEK SENI SEVDIM, VE SENI SEVEREK ÖLECEGIM, ELVEDA BIRTANEM... Genç adam sasirmisti. Onu tanidigi günden beri ilk defa siir aliyordu ve üstelik sabahin besinde yazmisti. Heyecanla onu aradi, telefonu yabanci bir ses açti. Genç adam ''Nalan'la görüsebilir miyim?'' dedi. Ama karsisindaki agliyordu, hiçkira hiçkira hemde... 'Ben onun annesiyim yavrum, kizim bu sabah intihar etti. Gece sabaha kadar birilerini arayip durdu. Sabah odasinin isigini sönmemis görünce girdim. Yavrum kendini asmisti....' YIKILIP KALDI... Genç adam beyninden vurulmusa döndü. Bir gün önceki mide agrisinin iki katini çekiyordu simdi. Oldugu yerde yigilip kaldi... Birkaç ay sonra iki doktor konusuyordu hastanede. Doktarlardan biri digerine karsidaki hastanin durumunu soruyordu. Doktor yanit verdi... 'Haaa o mu? Üç ay önce getirdiler. Kendisi yüzünden bir kiz intihar etmis. O günden sonra cep telefonunu elinden hiç birakmamis. Devamli bir seyler yazip birine yolluyor. Geçenlerde merak ettim. O uyurken gönderdigi numarayi aradim. Numara 3 ay önce iptal edilmis. Gelen mesajlarda bir siir var. Bu adam duygusal mi bilmem ama benim anladigim kadariyla siiri yazan çok duygusal biriymis... SADECE ONLARI SEVMEYI SEVDIM, HEPSINI ONLARSIZ YASADIM DA, BIR SENI SENSIZ YASAYAMIYORUM, BU ASKI TEK KALPTE TASIYAMIYORUM, SANA YEMIN GÜZEL GÖZLÜM, BIR TEK SENI SEVDIM, VE SENI SEVEREK ÖLECEGIM, ELVEDA BIRTANEM... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Seninle chat yapma ihtimalidir AŞK... Seninle bir gün okuldan 200 metre uzakta bir netcafede buluşmaktır AŞK... Bide Ne zaman otursam bilgisayarımın karşısına seni görebilmektir AŞK.. demekki senin için aşk asla olmayacak şeydir.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Sensizde olunmayacak şeydir AŞK... Ne güzel... Seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece... yazdığın şeylerin farkındamısın sen..kendine gel..!! İŞTE BÖYLELERİNE SİNİR OLURUM..!!! Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 AŞK;İnsanın gerildiğinde sızlayan ağız lafının anlamını bilmektir..Sinir oldum.. AŞK,Bazen bir zamanlama hatasıdır.. Yazdığın şeylerin farkında olamamaktır.. Bazende zaaflarını ortaya çıkartmaktır... Sonrada burdan alıp başını öylece çekip gitmektir....AŞKK AŞK arkadaş sana kötü söz söyleyipte forumdan atılmak istemiyorum..şimdi benden sonra başka ileti yazma..!! senin gibilerle uğraşmak istemiyorum.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Sen ne yazdığına dikkat et; bana kötü söz sen söyliyeceksin, Sen bana başka ileti yazma diyeceksin. Sen benim gibilerle uğraşmak istemiyeceksin... Birilerindenmi esinlendin veya cift karaktermi sergiliyorsunuz.. Başkasıda aynısını yaptı ve yazdı bana topik kirlenmesin diye ben özelden yazdım ona haberin olsun... Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllısın dimi !!! Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoooo sen kendinle ne dalga geçiyorsun haberin yok... Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş avallı alak parçasısın, sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım.... evet ben kendimi kusursuz görüyorum belli oluyor..bak arkadaşım sen başlattın konuyu uzattıkça uzattın..yazılarınada dikkat et biraz..terbiyesizlik yapma!! o başkasıda benimle aynı fikirde heralde onuda tebrik ederim kim olduğunuda biliyorum ayrıca..sende beni yada bir başkasını aşağılarken kendini düşünmüyorsun.. bundan sonra muhattap olma.! düşünde yaz yazılarını yılışık..kiminle nasıl konuşacağını bilmiyorsun..uzatma tamam.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Sen ne yazdığına dikkat et; bana kötü söz sen söyliyeceksin, Sen bana başka ileti yazma diyeceksin. Sen benim gibilerle uğraşmak istemiyeceksin... Birilerindenmi esinlendin veya cift karaktermi sergiliyorsunuz.. Başkasıda aynısını yaptı ve yazdı bana topik kirlenmesin diye ben özelden yazdım ona haberin olsun... Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllısın dimi !!! Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoooo sen kendinle ne dalga geçiyorsun haberin yok... Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş avallı alak parçasısın, sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım.... evet yeşim o başkası dediklerinin içinde bende varım özelimden yazdı arkadaş aldırmayacaksın yoksa susmaz görmezden geliceksin bak ben görmezden gelmediğim için forumda bazı cevapları 3 kez uyarı yedim onlarda uyarı dahi yok sevgilerimle... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 evet yeşim o başkası dediklerinin içinde bende varım özelimden yazdı arkadaş aldırmayacaksın yoksa susmaz görmezden geliceksin bak ben görmezden gelmediğim için bazı cevapları 3 kez uyarı yedim nafileki onlarda uyarı dahi yok sevgilerimle... biliyorum..belli oluyor zaten her yazısından.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 abooooo...tüh..tüh.. ...yapmayın arkadaşlar...hava zaten sıcak... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 aşk doğru insanı bulduğunda dünyanın en güzel tadıdır..kanının delice akmasını sağlayan, bulutların üzerinde sekmeni sağlayan,çiçek çiçek açıp burcu burcu kokmanı sağlayan...doğru insan değilse karşındaki ruhunu kansere çeviren acımasız bir hastalık... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Aşk insanın en aptalca davranışlarda bulunmasına neden olan bi hastalıktır.Öyle bi gelir ki ilk başta seni bi hoş eder,mutluluktan uçarsın ama sonra gerçek yüzünü gösterir.Bi bıçak yarası gibi keser yüreğimizi.Sevmek zor,bunu söylemek zor,gerçekten sevilmek zor.Aşkın kestiği yeri de kapatmak istemez insan,aşkın acısı bile güzel Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Arkadaşlar bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim ben okudukça duygulandım ağladım sizlerlede paylaşmak istedim sevgilerimle Ölen Sewgili... -------------------------------------------------------------------------------- Sabah uyandiginda midesinde bir yanma hissetti. Yanmanin nedeni aksam yedikleri degil,uyanir uyanmaz bugün yapacaklarinin aklina gelmesiydi. Bugün 2 yildir yürütmeye çalistigi bir birlikteligi bitirecekti. Aslinda bunu yapmakta geç bile kalmisti. 'Bitmeli dedi içinden, her gün bu tatsiz uyanis bitmeli.' Genç adam bunlari düsünürken surati sekilden sekile giriyordu. Süratle giyinerek disari çikti. Bugüne kadar hiç bekletmemisti onu, simdi de bekletmemeliydi. Istanbul, soguk ve yagmurlu bir Nisan ayi yasiyordu. Genç adam gökyüzüne bakarak iç geçirdi; Bulutlar bizim yasayacaklarimizi biliyor. onlar bile agliyor halimize...' >BULUSMA VAKTI... Artik Kadiköy iskelesindeydi. Birkaç dakikalik beklemeden sonra karsidan kiz arkadasinin geldigini gördü.Simdi midesindeki agri daha da artmisti. Besiktas'a geçtiler. Yolculuk sirasinda hiç konusmadilar. Genç kiz, sevgilisinin bu durgunluguna anlam verememisti.Nereden bilecekti bugün ayrilik çanlarinin çalacagini... Besiktas'a geldiklerinde bir cafede oturdular. Genç kiz anlamisti sevgilisinin kendisine bir sey söylemek istedigini. 'Bana birsey mi söylemek istiyorsun' diye sordu. Genç adam, gözlerini kaçirarak 'Evet' dedi. Genç kiz heyecanlanmisti, biraz da sinirlenerek 'Söylesene, ne diye bekliyorsun' dedi. Genç adam içini çektikten sonra 'Sence biz nereye kadar gidecegiz?' diye sordu. Genç kiz, 'Bunu sorma geregini niye duydun?' diye yanit verdi. Genç adam söze basladi... ''Birkaç ay önce aksam 23:00 civarinda sana telefon açip senin için yazdigim siiri okumak istemistim. Sen bana 'Sirasi mi simdi canim yaa, isin gücün yok mu?' demistin. Biliyormusun o an nakavt olan bir boksör gibi hissettim kendimi. Özür dileyip telefonu kapatmistim. Daha sonra da bu siiri benden hiç istememistin. Geçenlerde hasta olup yataklara düstügümde arkadaslarimla birlikte sen de gelmis, Meralin 'Sen sanslisin, sevgilin sana bakar' sözüne Isim yok da sana mi bakacagim, annen baksin' demistin. Hatirladin mi?'' DUYGUSALLIGI SEVMEM... Genç kiz, 'Biliyorsun ben duygusalligi sevmiyorum. Hem hasta bakici gibi göründügümü de kimse söyleyemez' diye yanitladi. Genç adam güldü, 'Evet canim haklisin. Zaten olmak istesen de bu kalbi tasidigin sürece hasta bakici, hemsire falan olamazsin.' Genç adam devam etti... 'Bana simdiye kadar kaç kere sabahin erken saatlerinde güzel sözcüklerden olusan bir mesaj çektin? Hiç... Hatta günün hiçbir saatinde çekmedin. Duygusalligi sevmeyebilirsin. Ama sen seni seven insanlari da mutlu etmeyi sevmiyorsun. Halbuki ben senin tam tersine kendimden çok insanlari mutlu etmeyi seviyorum. Seni tanidigimdan beri her sabah, her aksam, her gece yani seni andigim her saat tatli bir mesajim vardi senin için biliyormusun? Seninle ben AKLA KARA gibiyiz.' Genç kiz anlamisti, 'Yani ne istiyorsun benden sair olmami mi?' Genç adam tekrar gülümsedi içinden. Dün gece verdigi ayrilik kararinin ne kadar dogru oldugunu düsündü. 'Hayir' dedi, 'Sair olmani istemiyorum. Olamazsin da... BIZ AYRILMALIYIZ. Ayrilirsak ikimiz için de en hayirlisi olacak.' Genç kiz sasirmisti, 'Neden ama? Ben seni seviyorum. Senin de beni sevdigini saniyordum.' Genç adam iç çekerek 'Hayir canim, sen beni sevdigini saniyorsun. Eger beni sevseydin simdi baska seyler konusuyor olurduk' dedi. Genç kizin gözleri yasarmisti. Genç adam cebinden çikarttigi mendili uzatti, genç kiz gözyaslarini silerek 'Sen bilirsin, umarim beni bir baskasi için birakmiyorsundur...' dedi. Genç adam 'Nasil böyle bir sey düsünürsün, senden baska kimse olmadi ve uzun zaman da olacagini sanmiyorum' yanitini verdi. Genç adam ve genç kiz iki sevgili olarak oturduklari masada artik iki yabanciydilar. Birkaç dakika sessizce oturduktan sonra Genç kiz, 'Kalkalim istersen' dedi. Genç adam 'Ben biraz daha burada kalmak istiyorum, istersen sen kalkabilirsin' diye yanitladi. Genç kiz 'Tamam o zaman sana mutluluklar dilerim' diyerek elini uzatti. Genç kizin sesi ve eli titriyordu. Genç adam, 'Istersen arkadas kalabiliriz' dedi ve birbirlerine son kez sarildilar."BEN DOGRU YAPTIM..." Genç adam dogru yaptigina inaniyordu. Eve döndügünde yürümekten bitap bir haldeydi. Odasina girdi. Gece bitmek bilmiyordu. Sabah erken kalkip ise gidecekti, uyumaliydi. Birkaç saat sonra uykuya dalmayi basardi. Sabah 7'de saatin ziliyle uyandi. Evden çikacagi zaman cep telefonuna bakti, mesaj ve 10 cevapsiz arama vardi. Yorgun oldugu için duymamisti telefonun sesini. Aramalar ve mesaj sevgilisindendi. Heyecanla mesaji açti, sunlar yaziyordu: SADECE ONLARI SEVMEYI SEVDIM, HEPSINI ONLARSIZ YASADIM DA, BIR SENI SENSIZ YASAYAMIYORUM, BU ASKI TEK KALPTE TASIYAMIYORUM, SANA YEMIN GÜZEL GÖZLÜM, BIR TEK SENI SEVDIM, VE SENI SEVEREK ÖLECEGIM, ELVEDA BIRTANEM... Genç adam sasirmisti. Onu tanidigi günden beri ilk defa siir aliyordu ve üstelik sabahin besinde yazmisti. Heyecanla onu aradi, telefonu yabanci bir ses açti. Genç adam ''Nalan'la görüsebilir miyim?'' dedi. Ama karsisindaki agliyordu, hiçkira hiçkira hemde... 'Ben onun annesiyim yavrum, kizim bu sabah intihar etti. Gece sabaha kadar birilerini arayip durdu. Sabah odasinin isigini sönmemis görünce girdim. Yavrum kendini asmisti....' YIKILIP KALDI... Genç adam beyninden vurulmusa döndü. Bir gün önceki mide agrisinin iki katini çekiyordu simdi. Oldugu yerde yigilip kaldi... Birkaç ay sonra iki doktor konusuyordu hastanede. Doktarlardan biri digerine karsidaki hastanin durumunu soruyordu. Doktor yanit verdi... 'Haaa o mu? Üç ay önce getirdiler. Kendisi yüzünden bir kiz intihar etmis. O günden sonra cep telefonunu elinden hiç birakmamis. Devamli bir seyler yazip birine yolluyor. Geçenlerde merak ettim. O uyurken gönderdigi numarayi aradim. Numara 3 ay önce iptal edilmis. Gelen mesajlarda bir siir var. Bu adam duygusal mi bilmem ama benim anladigim kadariyla siiri yazan çok duygusal biriymis... SADECE ONLARI SEVMEYI SEVDIM, HEPSINI ONLARSIZ YASADIM DA, BIR SENI SENSIZ YASAYAMIYORUM, BU ASKI TEK KALPTE TASIYAMIYORUM, SANA YEMIN GÜZEL GÖZLÜM, BIR TEK SENI SEVDIM, VE SENI SEVEREK ÖLECEGIM, ELVEDA BIRTANEM... kimse okumamış yaww küstüm:( Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Aşk: Bir insanın başka bir insandan en büyük beklentisidir... Ve; O nedenle de aşk eninde-sonunda mutsuz olmak demektir... Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 AŞK= ACI ÇEKMEK TİR. AMA O ÇEKTİĞİN ACININ VERDİĞİ ZEVKİ VE HAZZI HİÇBİRŞEYDEN ALAMAMAKTIR AŞK. AŞK İMKANSIZA ZORLANMIŞ SEVDANIN YAMAÇLARINDA DOLAŞMAKTIR. SEVDİĞİNİN ARTIK SENİ İSTEMEMESİ, DOKUNDUĞUNDA BİRŞEY HİSSETMEMESİ AKSİNE SEN ÜSTÜNE GİTTİKÇE SENDEN USANDIĞINI GÖZLERİNİN İÇİNE BAKARAK HİÇ ACIMADAN SÖYLEYEN İNSANI SEVMEKTİR AŞK. HERKEZ SANA AŞIKKEN SENİN ONA NEDEN VURULDUĞUNA ANLAM VEREMEDİĞİN NOKTADADIR AŞK. KARŞINDAKİ ÇİRKİNDE OLSA FAKİRDE OLSA HUYU SUYU KARADA OLSA ONU GÖREMEYECEK KADAR OLSUN NOLURSA OLSUN ÖMRÜMÜN GERİ KALANI SADECE ONUNLA OLSUN DİYEBİLDİĞİNİZ KİŞİYE DUYDUĞUNUZ ŞEYDİR AŞK. AŞK SEVDİĞİNİZE KAVUŞAMAMAKTIR. AŞIK OLANLAR SİZE SESLENİYORUM, MUTLU OLUN ÇÜNKÜ HERKEZE NASİP DEĞİL BU TARİFİ İMKANSIZ DUYGU KARMAŞASINI YAŞAMAK. MUTLU OLUNKİ SİZ O NADİR İNSANLARDAN BİRİSİNİZ. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 AŞK YÜREK YAKAR CAN ACITIR Dediler ki 'Aşk, yürek yakar, can acıtır.', Bunu kime söylüyorlar, Ceylan gözlüm, Aşkımız, nicedir garip değil mi? Aşkımız, yetim değil mi? ya. Aşkımız, içte canımızken, Aşkımız, hayat ağacımızken, Aşkımız, kökünden sancılı, Aşkımız, kem gözlerde hapisken, Aşkımız, yürekte atıyorken, Aşkımız, ruha bedel oluyorken, Aşkımız, 'kime ne ki' diyor, Aşkımız, 'İşte Kara sevda bu' diyorken. Aşkım, 'Gurbet ellerin, kafesteki kuşusun', Aşkın, 'Gurbet ellerin, kelepçeli suçlusu', Aşk, gönüle düşmüş, yakar derinden, Aşk, cana bağlanmış, acıtır derinden, Aşk, bilmeyene, yüzlerce sorudur, Aşk, cevapsızdır, Aşk, yaşanır, sadece yaşanır. Aşk, şunlar mıdır? sizce, Aşk, sırf sorular mıdır? Aşk, can acıtmaz mı? ya. Aşk, yürek yürek yanarken, Aşk, yürek yakmaz mı? ya. Aşk, bugüne mi? ait, Aşk, yarınlar için mi? Aşk, dediğin kolay mı? ya, Aşk, üç güne sığar mı? , Aşk, satılır mı? pula paraya, Aşk, hiç atılır mı? kumbaraya, Aşk, emanet olur mu? hiç, Aşk, kiraya verilir mi? gülüm, Aşk, satın alınır mı? hiç. Aşk, konur mu? çekmeceye, rafa, Aşk, sabır mıdır? sabır taşı mı? Aşk, bekler mi? sevdiğim, Aşk, cana can ekler mi? Aşk, açlık mıdır? insana, Aşk, tok mudur? yoksa. Aşk, hüzün mü? sanılır, Aşk, kimisine düğün mü? Aşk, gizli midir? kimine, Aşk, doğuştan çıplak mıdır? Aşk, konuşulur mu? Aşk, anlatılır mı? duyulur mu? Aşk, maharet midir? meziyet mi? Aşk, kimine eziyet mi? Aşk, öpüş müdür? çiçeğim, Aşk, bir dokunuş mu? Aşk, yağmur olabilir mi? Aşk, rahmet midir? ki, Aşk, yüreğe şefkat midir? Aşk, kalbe katılık mıdır? Aşk, zalim midir? yoksa, Aşk, mazlum mudur? Aşk, zengin midir? sana, Aşk, bana fakir midir? Aşk, sonsuz yaşanır mı? Aşk, Sensiz yaşanır mı? Aşk, ebedi mi? acaba, Aşk, ezeli mi? sadece. Aşk, yoluma ışık mı? Aşk, ışığıma karanlık mı? Aşk, köprü müdür? karşıya, Aşk, hayata törpü mü? Aşk, bir sözde biter mi? hiç, Aşk, bir bakışta söner mi? , Aşk, uçar mı? mevsimli mevsimsiz, Aşk, sebepli sebepsiz koşar mı? Aşk, yarar mı? boş zamanına, Aşk, sarar mı? loş zamanında, Aşk, boş sorular sorar mı? hiç, Aşk, gereksiz yere yorar mı? Aşk, kalbini kırar mı? gülüm, Aşk, hayallerini yıkar mı? Aşk, canını sıkar mı? hiç, Aşk, her gönüle bakar mı? Aşk, yasağı takar mı? hiç Aşk, yolundan döner mi? Aşk, mum gibi söner mi? Aşk, kağıda yazılır mı? canım, Aşk, sözle anlatılır mı? Aşk, gözle anlatılır mı? Aşk, köz müdür? içinde, Aşk, alev midir? gerçekte, Aşk, hesap sorar mı? Aşk, yalan konuşur mu? Aşk, en sona mı? kalır, Aşk, yarışır mı? gülüm, Aşk, sonuncu mudur? yoksa, Aşk, yürek yakar mı? Aşk, can acıtır mı? hiç, Aşk, sızı verir mi? yüreğine, Aşk, bizi verir mi? birbirimize, Aşk, acaba özgür müdür? , Aşk, tutsak mıdır? yoksa, Aşk, ben miyim? canım, Aşk, sen misin? yoksa, Aşk, biz miyiz? gülüm, Aşk, hepimiz miyiz? Aşk, kim? Aşk, ne? Aşk, nerede? yaşar, Aşk, ne yer, ne içer? Aşk, mikrop mudur? Aşk, bulaşır mı? Aşk, hastalık mıdır? yoksa, Aşk, ilaç mıdır? sence. Aşk, dert midir? deva mı? Aşk, Lokman hekim gibi şifa mı? Aşk,..... Aşk,..... Aşk, herşey midir? Aşk, hiçbir şey mi? Aşk,...... Aşk,...... Aşk,...... Aşk,...... Aşk, yaşanır gülüm, Aşk, sorulara sığamaz, Aşk, sorularda yaşamaz. Aşk, cevapsızdır. Aşk, sadece yaşanır. Aşk, sadece yaşanır. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Aşka gelince herkes bülbül be kardeşim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 aşkı anlatmaya asırlar yetmez tanımlarsam da sınırlandırmam mı onu aşk sınırların ötesi değil mi zaten ? sevgiler Alıntı
Φ erkalist Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 AŞKTAN KAÇILMAZ ,AŞK ANLATILMAZ HEM KUTSAL HEM MÜBAREK AŞK İNANILMAZ Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Belki de bir hayalin peşinden yıllarca koşabilmektir, ya da koşmayı düşünebilmektir aşk. Üstelik yitip giden, hızla geçen zamanın sonunda o hayali hiç gerçekleştirememe olasılığına rağmen... Günleri, geceleri bir odaya kapanarak geçirirken, bir telefon çığlığına, bir kapı ziline ömrün yarısını verebilmeyi düşünmektir... Ya da duyulacak bir sesle, sevgilinin yüzündeki bir gülüşle, gözlerindeki bir ışıltıyla, ömrün üzerine bir ömür daha ekleneceğini hissetmektir aşk... Her şey çok iyi giderken, mutluluk ormanına her gün yeni fidanlar ekerken, insanların sana ve ona gıpta ile baktığını düşünürken bir anda onsuz, diğer yarınsız, kalabileceğin fikrinin seni deli etmesidir... Tam da ona hayatını bağlamışken, onsuz yapamayacağını, onsuz nefes bile alamayacağını düşünürken, bir gün yapayalnız kalma korkusunun bütün vücudunu titretmesidir aşk... Terk edildiğinde hayata küseceğini, suçlayacak yüzlerce insan ya da neden bulacağını, kin tutacağını, intikam yeminleri edeceğini bilmektir... Bir özlem şarkısının içini eriten ezgilerinin veya seni bambaşka mekanlara sürükleyen mısraların kulağından girip, yüreğine doğru akmasına sonra gözlerinden damla damla dışarı taşmasına engel olamamak ve zaten engel olmaya güç bulamamaktır aşk... Aylarca görmediğin, tenine dokunmadığın, kokusunu doyasıya ciğerlerine çekemediğin ve hatta sesini bile duymadığın birisine hala tüm hücrelerinle bağlı kalabilmektir, delicesine özlemektir aşk... Tutkun yüzünden aptallıkla suçlanmayı göze almaktır... Sana aptal diyenlere söylenecek söz bulamazken, başın öne eğilip gözlerinden akan gözyaşlarına rağmen, yüreğinin onu seviyorum diye haykırmasıdır aşk... Plansız, hesapsız, ölçmeden, biçmeden kaygısızca ama her olumsuzluğu da göz önüne alarak kendini bırakmaktır... Güçtür aşk ve zordur aşkı yaşamak. Her pisliğe, vurdumduymazlığa, kalleşliğe, iki yüzlülüğe karşı kazanılmış bir zaferdir. Yarını hiç düşünmeden sadece içinde bulunduğun anın hazzını bütün benliğinde hissedebilmektir. Sayılarla harflerle belirlenmiş her şeye meydan okuyan bir belirsizliktir... O belirsizliğin içinde savrulurken bir sonraki günü dakikası dakikasına planlamanın ne kadar saçma olduğunu görebilmektir aşk. Ve aslında hiçbir benzetmenin, hiçbir tarifin aşkı tanımlayamayacağını bile bile, aşk üzerinde AŞK SENİ SEVMEKTİR Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.