Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Dikkat Dikkat... Made İn Turkey Made İn Turkey Haftanın Konuğu topicinden bekleniyorsunuz ... :excl:

• Cevaplar 760
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

öhöhöööööö

ben geldim....

ya kusura bakmayın dün toplantıları iptal edemediğim içinprograma katılamadım...ama bugün telafi ederim artık..soruları tek tek alayım........ izdiham yaratmayın.......

imza dağıtmıyorum beyfendi sorunuz varsa alayım............. :D

gelsin sssooooooooooorrrrrrrruuuuuuulllllllaaaaaaaaaaaaaaaaRRRRRRR

Gönderi tarihi:

Sevgili Madenim.. Sen bu forumun en eski üyelerindensin.. Kimler geldi kimler geçti neler yaşadık hep beraber gördük anladık...

Sence Türkish Media Forumda ne yapıyoruz biz ?

En çok hangi bölümlere yazmayı seviyorsun ?

Burada bulunduğun süre içinde seni en çok üzen , sevindiren ve kızdıran şeyler nelerdi ?

Kimleri tanıdığına memnun oldun ya da kimlerle tanışmayı gerçekten çok istersin ?

Sence forumdakiler senin hakkında ne düşünüyorlardır ?

Forumla ilgili hiç unutamadığın bir anını paylaşırmısın ?

Gönderi tarihi:

evet arman.......

en çok ben forum oyunlarında eğleniyorum çünkü buraya üye oluş amacım eğlenmekti.......ama yeri geliyor siyaseti tartışmaktanda zevk alıyorum..genelde dikkat ettiyseniz uzak duruyorum..çünkü siyaset hayatım boyunca bana hep kayıp verrdi..neyse o konulara girmeyecem.......

burada bulunduğum sürece beni en çok üzen olay zamanla insanların siyaseti , dostluğu ve arkadaşlığı birbirne karıştırması........ yargısız infazda bulunması.....karşıdakinin öncelikle bir insanolduğunu unutması ve gruplaşmaların olması oldu...............

sewindiren olarlar çok fazla yaa.yeni insalar tanımak zaten en sewdiğim şeydir değişik karekterde birilerini tanımak bana birilerinin abla demesi kardeşim demesi bunlar çok güzel bir duygu.

kızdıran olaylar artık kısır döngü içinde yaşanması....forumdaşların biraz tutunma çabası içinde olmaları bu yüzden yağlamaların oluşu :D .........

ya ben tanımak istediğim herkesi tanıdım aslında ve bundanda çok büyük bi mutluluk duyuyorum bir tek erbayımkaldı kısmetse onuda trabzonda ziyaret edecem......

baktımda birkaç kişi var keşke bu insanları tanısam diye aslında amacım onların beni tanıması çünkü hakkımda yanlış düşüncelere sahipler bu yanlışların giderilmesi için beni tanımaları gerek..... B)

forumdakiler aslında ne düşündükleri beni hiçte bağlamıyor isteyen istediğini düşünebilir.........biz özgür bir milletiz.........ama beni sewmediklerininden eminim....... :devil:

hiç unutamadığım anım ya ilk başlarda beni erkek sananların çokluğu ve bunlarla alakalı olaylar.....bir kez bi bayandan öm almıştım beni tanımak istiyormuş benden çok hoşlanmış falan filan çok gülmüştüm........

aslında ben burayı evim gibi görüyorum istediğim zaman gelip istediğim zaman çıkıyorum yani aradan zaman geçsede geldiğimde yabancılık çekmiyorum.......bana o rahatlığı verdi burası ....

sewiyeli kültürlü ve saygılı bir forum ............

başka sorusu olan var mıydı............. :lol:

Gönderi tarihi:

var var......benim bi sorum var

siz elmayı seviyorsunuz diye elmanında sizi sevmesi şartmı made hanım..........

:D:D

deli bu nasıl soru bole...........ben sewiyorum diye oda beni sewmek zorunda değil tabiki.....ama oda beni sewse ey olur :D

Tahirle Zühre Meselesi

Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da

hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil,

bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte

yani yürekte.

Meselâ bir barikatta dövüşerek

meselâ kuzey kutbunu keşfe giderken

meselâ denerken damarlarında bir serumu

ölmek ayıp olur mu?

hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.

Seversin dünyayı doludizgin

ama o bunun farkında değildir

ayrılmak istemezsin dünyadan

ama o senden ayrılacak

yani sen elmayı seviyorsun diye

elmanın da seni sevmesi şart mı?

Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık

yahut hiç sevmeseydi

Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden?

hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.

Nazım Hikmet Ran

umarım bu şiirle ne demek istediğimi daha iyi anlamışsındır...... :D

Gönderi tarihi:

Hiç uyarı aldınız mı ?

Hayatta dikkat ettiğiniz şeyler nelerdir ?

Hayalinizde ki erkek ?

En çok hangi yönünüzü seversiniz ve hangi yönünüzü sevmezsiniz ?

Gönderi tarihi:

aldım ne oldu yane..... -_-

hayatta nelere dikkat ederim hmmmm pek bişeye etmem herhal...tabiki ailem çok önemlidir onlar için canımı veririm :wub:

ya tarif edince sonra dalga geçiyorlar hayvan pazarında kurbanlık mı alıyorsun diyorlar.......gamzeli olsun güler yüzlü olsun sıyırtık olsun arsız olsun elleri güzel olsun ona baktığımda gözlerinmde kaybolayım.........gözlerinin içi gülsün....yakışıklı olmasın ama...............

en sewdiğim yönüm ve en sewmediğim yönüm gülmem...acayip gülerim olduk olmadık yerde ...... :D bide çok inatım ben keçi inadı vardır ama genel olarak ey biriyim............. :)

Gönderi tarihi:

peki foruma nasıl başladınız,?

sizi etkileyen(kişilik olarak :D) birileri oldumu?

tanıştığınız kişilerden keşke böyle bir başlangıç olmasaydı dedikleriniz oldu mu?

bu 3ünün cevabını istiyorum !!! :)

Gönderi tarihi:

hmm iki kişi sayesinde katıldım foruma bunların yeri benim için çok önemlidir.......sağolsunlar böyle güzel ortamda yer edinmemi sağladılar...arkadaş dost bulmamda yardımcı oldular.........

etkileyen ne gibi....

bu saoruyu azcık açıver.....

valla herkesle istediğim şekil tanıştım...ama arada atıştıklarım oldu da keşke olmasaydı...

mesai bitmiş sorulara evden bakam ben...siz sorun..... :D

Gönderi tarihi:

Nitelik mi nicelik mi ?

Yapmacık insanları ayırtedebilirmisin ?

İyiniyeti sezebilirmisin ?

Seni en çok ne kızdırır ?

Bizimle bir sırrını paylaşırmısın ?

Made in Turkey nasıl biri ?

Gönderi tarihi:

KOTUNUN HAKKINDAN NASIL GELIRSIN?

HAYATTAN NE UMDUN NE BULDUN??

ZAMAN SANA NE OGRETTI?

EKONOMIDEN BEKLENTIN?

TURKIYE AB'YE GIREBILIRMI SENCE?

BIZ NE YAPIYORUZ?

FORUM NEDEN BU KADAR EGLENCELI?

NEREDEN GELDIN NEREYE YOL ALIYORSUN?

BU SEFERLIK BU KADAR YETER DEMII.....

BU KAFAYLA ANCA BUNLAR CIKTI :P

Gönderi tarihi:

ben senin o mertebeye ulaştığını düşünüyorum :P

peki ayda kaç para maaş alıon?

elektrik faturası ne kadar gelio?

bide kaç aylık doğdun? tahminim 7 :P:D:stuart:

maaş sorulmaz.....aip

valla anlamıyorum ki 60,00ytl yi hiç düşmüyor aylık yaf

inat olduğum için çok geç doğmuşum ben ......... 10 aylık doğmuşum...... :D

Nitelik mi nicelik mi ?

Yapmacık insanları ayırtedebilirmisin ?

İyiniyeti sezebilirmisin ?

Seni en çok ne kızdırır ?

Bizimle bir sırrını paylaşırmısın ?

Made in Turkey nasıl biri ?

ben insanları çabuk algılayabiliyorum çok fazla insan tanıdığım için artık ne karektere sahiplerse heemn çözüyorum......

insanlaral dalga geçilmesine çok kızarım ben....karşıdakine saygı duyulmamasına kızarım.....

eğer sırrımı paylaşırsam sır olmaktan çıkar bu nedenle paylaşmıyorum :P

made nasıl biri olduğu gibi belki görünüşte soğuk ama dırdırcı biri.....gülmeyi çok sewen aşırı sıyırtık bi tip...... :D

KOTUNUN HAKKINDAN NASIL GELIRSIN?

HAYATTAN NE UMDUN NE BULDUN??

ZAMAN SANA NE OGRETTI?

EKONOMIDEN BEKLENTIN?

TURKIYE AB'YE GIREBILIRMI SENCE?

BIZ NE YAPIYORUZ?

FORUM NEDEN BU KADAR EGLENCELI?

NEREDEN GELDIN NEREYE YOL ALIYORSUN?

BU SEFERLIK BU KADAR YETER DEMII.....

BU KAFAYLA ANCA BUNLAR CIKTI :P

kötünün hakkından nasıl gelirim ben kısasa kısas yapan biriyin ...aşırı kindarım illa kötülüğe karşılık veririm yane.....

hayattan çok şey umdum az şey buldum..azla yetiniyom şimdi....

zaman bana ne olursa olsun mutlu olmam gerektiğini öğretti...ve asla kimseye güvenmemeyi öğretti.....

ekonomiden beklentim çook gözel soru bişiy beklemiyorum benden götürmesinde.....

türkiye ab'ye girer mi zoorrrrr....

biz ne yapıyoruz yaşamaya çalışıyoruz...

furum neden bu kadar eğlenceli...........insanlar istedikleri gibi yazdıkları için ayrıca anlayışla karşılık verdiklerinden eğlenceli..saygı ve sewgi olunca eğlencede olur tabe...

buradan geldim olduğum yerde seyrediyorum........ :P

Gönderi tarihi:

Bir otomobil belirli bir yolu 70 km hızla gidiyor ve 56 km hızla geri dönüyor. Bu araç 9 saatte gidip geldiğine göre bu yolun uzunluğu kaç km dir?

evet made alalım cevabı......... :D

allam yaaa soruya bak..... :D

370 km....... -_-:lol:

değilsede artık idare et..... :D

Gönderi tarihi:

Sevgili Madenimize verdiği samimi cevaplardan dolayı çok teşekkür ediyoruz hepiniz adına.. Eğer söylemek istediği son bişiler varsa alalım.. Daha sonra konuk olmak isteyen arkadaş isteğini belirtsin lütfen..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.