Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hakkımda ne biliyorsun marcus bey! dökmezsen eğer laf olsun diye çamur at izi kalsın diye konuştuğunu düşüneceğim başkada bir işe yaramadığını..

• Cevaplar 760
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Ne yapayım sen kaşındın.Artık ne olduğunu düşünecek ve bulacaksın.Hem arman haklı benimle dövüşeceksen özele gel oradan dövüşelim.Burada insanları rahatsız etmek doğru değil DELİ

EMİN bey.

yok herkez bilsin istiorum neymişim ben ne yapmışım ben..özelede ayrıyetten gelirim

Gönderi tarihi:

made cim hep böyle neşeli olmanı neye borçlusun?

diye basit bir soruyla başlıyım.ama cevap istiyorum pls.

ne bilem yaafff gülmek bana yakışıyor belki ondandır..... :P

hayat zaten tek gelimlik değil mi..ne kadar gülersen o kadar iyi....ne olursa olsun yaşamaya mecbursun....hayatın seni sollamasına izin verme........bas gaza...........yuuuppppyyy işlem tamam.... :D

Gönderi tarihi:

NASIL FILMLERDEN HOSLANIRSIN?

HANGI HAYVANI YEMEGI RENGI SEVERSIN?

NASIL MEKANLARDA OLMASI SEVERSIN?

HAYAT FELSEFEN NEDIR?

ALAMETI FARIKAN NEDIR?

HAYAT HAKKINDA NE DUSUNUYORSUN?

KADER SENCE NEDIR?

AGLAYABILIRMISIN?

SEVINC GOZYASLARI DOKTUNMU HIC? NEDEN?

EN SEVDIGIN CICEK NE?

NEDEN O CICEGI COK SEVIYORSUN?

SENIN ICIN ANISI COK DEGERLI OLAN KAYBETMEYE TAHAMMUL EDEMEYECEGIN SEYLER VARMI?

AŞKMI, PARAMI?

AŞK NEDIR? SEVDA NEDIR?

AŞK MI ONCE GELIR SEVDAMI SENCE?

MADE INCIM SENIN KADAR GUZEL YAZAMASAMDA OLAYLARIN ARDINDAN ANCAK BUNLARI BULDUM SORACAK.. PEK BECEREMIYORUM BEN SORU SORMA ISLEMINI ZATİİ

EE ARTIK MAZUR GORURSENIZ ACIZ BENİİ...

Gönderi tarihi:

seni var ya bi s....rm ne dion lan sen s..r git falan!!

golgi bosver canim çok gereksiz. :clover:

hatun olsa sanki uğraşırdın gibime geliyor B)

;):clover:

ne bilem yaafff gülmek bana yakışıyor belki ondandır..... :P

hayat zaten tek gelimlik değil mi..ne kadar gülersen o kadar iyi....ne olursa olsun yaşamaya mecbursun....hayatın seni sollamasına izin verme........bas gaza...........yuuuppppyyy işlem tamam.... :D

merabayin made.

burcun ne :P

Gönderi tarihi:

ya haklısın made im de. neden ben yapamıyom yahhuu :angry:

peki ne tür müzik dinlersin?

azcık zorla olur.....kalbine baskı yap başar....tek gelimlik ömür yaşa...sadece yaşa..........daha çok türkü dinlerim..bide halk-rock karışımı ......

NASIL FILMLERDEN HOSLANIRSIN?.çizgi film hastasıyım.....türk film bide..... :wub: haa savaş filmide fena değil

HANGI HAYVANI YEMEGI RENGI SEVERSIN?......abartmışız biraz.....hayvan valla inek-hindi ve kazdan nefret ederim...diğerlerini severim..ama sıçanları çok severim hele kar sıçanı allam ya çok şeker....kırmızı ve yeşil favorimdir.....kırmızı mercimek çorbası..ürdün kebabı ve patlıcan yemeklerine bayılırım.....

NASIL MEKANLARDA OLMASI SEVERSIN?sessiz......hafiften müzik olsun yeter bana.....bide sesimi duyuracağım bi yer B)

HAYAT FELSEFEN NEDIR?daima ileri.......yaşa ve gör....asla bunuda yapsaydım demem....çünkü yaparım

ALAMETI FARIKAN NEDIR?kalite olsun farketmez.. ... B)

HAYAT HAKKINDA NE DUSUNUYORSUN?..hayat bir sınanma yeri....onun üçün dikkat et.....

KADER SENCE NEDIR?insanın kendi elinde kader..gerisi fıss..

AGLAYABILIRMISIN?ewet ağlarken hiç çekilmem

SEVINC GOZYASLARI DOKTUNMU HIC? NEDEN?kahretsin hayır....

EN SEVDIGIN CICEK NE?papatya.....bide lale bayılır onlara.....renk renk.....

NEDEN O CICEGI COK SEVIYORSUN?her yerde mevcut....

SENIN ICIN ANISI COK DEGERLI OLAN KAYBETMEYE TAHAMMUL EDEMEYECEGIN SEYLER VARMI?sadece kalbim ve beynim kaldı..onlarda kaybolursa ben biterim..bide geride kalan hayaller.....

AŞKMI, PARAMI?tabiki para......çok samimiyim...

AŞK NEDIR? SEVDA NEDIR?aşk yağmur.ıslatır geçer fazla zarar vermez..sevda hortum....dağıtır zararı fazla olur....

AŞK MI ONCE GELIR SEVDAMI SENCE?ikiside kalsın..sevdayı seçtik ağzıma mıçtı bi kez.... :D

MADE INCIM SENIN KADAR GUZEL YAZAMASAMDA OLAYLARIN ARDINDAN ANCAK BUNLARI BULDUM SORACAK.. PEK BECEREMIYORUM BEN SORU SORMA ISLEMINI ZATİİ

EE ARTIK MAZUR GORURSENIZ ACIZ BENİİ...

sorular şahane....umarım cevaplar yeterli olmuştur...sevgiler

golgi bosver canim çok gereksiz. :clover:

;):clover:

merabayin made.

burcun ne :P...süper bi sual...tebrik eder gozünden üperim.......dengesizlerin burcu terazi.... :stuart:

Gönderi tarihi:

azcık zorla olur.....kalbine baskı yap başar....tek gelimlik ömür yaşa...sadece yaşa..........daha çok türkü dinlerim..bide halk-rock karışımı ......

sorular şahane....umarım cevaplar yeterli olmuştur...sevgiler

benim yükselen de terazi ben de diyorum niye sevdim :P

evlimisin, çoocuun varmi, evli degilsen niye degilsin, evliysen niye evlisin :P abuu tamam vazgeçtim

ne tür bir iste çalisiyorsun acep?

Gönderi tarihi:

benim yükselen de terazi ben de diyorum niye sevdim :P

evlimisin, çoocuun varmi, evli degilsen niye degilsin, evliysen niye evlisin :P abuu tamam vazgeçtim

ne tür bir iste çalisiyorsun acep?

alla alla evlenmek için sebep mi olmalı.........daha evlenecek kadar kafayı yemedim...gencim güzelim..yolun başındayım.... :P kısacası evliliğe de bi ilişkiyede hazır değilim..... B)

daha ziyade pc başında cettirerek çalışıyorum..... :D amelelik yaparım...fal bakarım...göbecikler atarım.... :)

teraziler çekerler birbirini...ben pek çekemedim seni ama neyse..... :P şaka bir yana eh işte dediğim nadir insanlardansın....... :clover:

Forumda fikirlerini kayda değer bulduğun kişiler kimlerdir...MADEİN..

kayda değer kimseyi göremiyorum........

(dayak yemesem iydir........şaka hepiniz şok şekersiniz) :stuart::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Günaydin Meydün.... beni nie sevmion ^_^ ( bu aklimdan gecen soru... cevap verme döverim ) :)

Hayatta hayatta tahammül edemiyecegin insan tipi hangisidir, yani kimler seni küplere bindirir?

Arkadaslarinla bulustugun noktalar, konustugun konular nelerdir?

Bos zamanlarini nasil degerlendirirsin?

En son hangi kitabi okudun?

Su an hayatindan memnunmusun? Hedeflerin var mi? Varsa nelerdir?

Anne olmak istermisin?

Kendinden acik vermeyi sevmiosun anladigim kadariyla ve bana bi defasinda fazla güvenme herkese demistin?

Ikisininde nedeni nedir?

Cok mersi canim, öpüyorum yanaklarindan..

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

hocam yaş kaç??

ne işle iştigal ediyorsun??

yaş var işte......1900'lü yıllara tekabül etmiş doğumum..... :P boş iş......yarı resmi yarı üzel......bende anlamdım ne iş.... :D

Günaydin Meydün.... beni nie sevmion ^_^ ( bu aklimdan gecen soru... cevap verme döverim ) :)

Hayatta hayatta tahammül edemiyecegin insan tipi hangisidir, yani kimler seni küplere bindirir?senin gibi misal.....kızım seni sevmediğimide nerden çıkardın....cıx cıx......beni anlamayan tiplere kıl olurum....hani vardırya inadım inat dötüm iki kanat cinsinden yane... -_-

Arkadaslarinla bulustugun noktalar, konustugun konular nelerdir?herşey....siyaset....spor(ki daha çok spor)erkekler... B) sağlık...cinsellik.....aşk para....aklına ne gelirse yaa her şey......

Bos zamanlarini nasil degerlendirirsin?evimi temizleyerek..anca hafta sonları boş kalıyorum hafta içi iş var .... :(

En son hangi kitabi okudun? köy enstitülerini...can dündarın yazdığı.....

Su an hayatindan memnunmusun? Hedeflerin var mi? Varsa nelerdir?memnunum.......hedeflerimin çoğu gerçekleşti..az bişey kaldı kısmetse oda yakında olur....5-10 seneye......

Anne olmak istermisin?çocukları çok severim.......ama annelik zor zanaat......hele bu devirde...

Kendinden acik vermeyi sevmiosun anladigim kadariyla ve bana bi defasinda fazla güvenme herkese demistin?ewet güvenmem...yarım adım dahi atsam..saatlerce düşünürüm...sonuç önemli.....sütten ağzı yanan yoğurdu üfler yer........ :) Ikisininde nedeni nedir?insan oğlu çiğ süt emmiş be gülüm...ben aslında çok safım...ememn gaza gelirim....ne varsa benim dilde var..yüreğim temizdir.......bir kez güvendik....vurdular...bir daha olmaz.....Cok mersi canim, öpüyorum yanaklarindan..

bende o gözel gözlerinden üperim janem menim..... :stuart:

Tarih: Düzenleyen: made in turkey!
Gönderi tarihi:

SEN OL GUZELİM...

yok ya mizyal.. forumun tadi kaçti gerçekten. arman abi yok, alam yok, river yok, karçiçegim, içimdeki deniz, nefer ve golli arada bir ugruyor, emin abimin hiç gelesi yok, daha sayamadigim bir sürü kisi var.. yeni gelenler de var tabi ama eski arkadaslarimi özlüyorum :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.