Φ mara bulge Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Mecburen yapıyorum. Pek düzenli değilim.Ama aradığım bişeyide hemen buluyorum.Acemi şansı işte.Sen istanbula gelmiyomusun.Annem gelicek diyosun??? geliyorum da 1 hafta kalcam sonra annemle beraber döncez burya geldiginde temiz olmali ev sevgili konuk bir çiçek olsaniz diye sordum araba demissiniz.. çiçek benzetmesi sadece bayanlara mi yapilir? kaktüs oldugunuzu foruma itiraftan çekindiginiz için mi araba olmayi tercih ettiniz neden passat? neden kirmizi? (temizligime geri dönüyorum, yoruldugumda tekrar gelip soracagim ) Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 erkek dediğin nasıl olmalı,maço musun? özgürlüğüne düşkün olduğunu yazmışsın,evlilikte güzel diyosun ikisi bir arada nasıl olacak peki? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 bir erkek özgürlüğüme düşkünüm derse bir kadının anlayacağı tek şey olabilir: çapkın bir erkek cevap ver marcus kaytarma gözün dışarda mıdır,aldatırmısın??? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 bitti mi? soru sormicaz mi? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 schalke-fb maçı neo lur sence Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Elbette kanarya kazanır ne yani GS liyiz dedikse ayrılıkçıyız demedik. yok ne bileyim sadece mantıgını kullanrak bi cevap yaz duygularını katmadan Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 yoooo zaten mantığımda fener diyo çok ciddiyim iyi o zaman anlaştık Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 yaw sıff lafı geçiyo diye sölüyom golgicim fener yenilgisi nasıdı,göremiyos sizi ortalarda yoksa içinize mi kapandınız dayanamayıp da... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 yaw sıff lafı geçiyo diye sölüyom golgicim fener yenilgisi nasıdı,göremiyos sizi ortalarda yoksa içinize mi kapandınız dayanamayıp da... ya valla acıyom sana bea Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Yav miystic niye böyle düşünüyorsun.Benim bağlı olduğum bir değer yok.Niye kaçayımki.Özgürlük deyince hemen aklınıza bumu geliyor.Hadi bir anket yapalım bakalım hangi erkek özgürlüğüne hayır diyecek. Siz kadınlar ne kadar isterseniz isteyin,erkek her daim kendini özgür hissetmek ister.Onu özgür olduğuna inandırmakta kadının yeteneğidir. Sen nekadar kıskanç olursan.O okadar kendini bağımlı hisseder.Beni getirmek istediğin noktayı anlıyorum.Ama üzgünüm o konuda yanlışsın sevgili mystic. Yaw sirf erkekler mi düskün olurmus özgürlügüne...???? bu arada yeni konuk kim Arman? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Yaw sirf erkekler mi düskün olurmus özgürlügüne...???? bu arada yeni konuk kim Arman? Bayram sonrası ya nefertiti ya da Monalisa geçiyor aklımdan ... Artık hangisi davetimize icabet ederse bitanem.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Bayram sonrası ya nefertiti ya da Monalisa geçiyor aklımdan ... Artık hangisi davetimize icabet ederse bitanem.. sayin sunucu gelin de artik alalim konugu ya dilimiz sisti.. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 arkadaşlar bu hafta beni mazur görün,haftaya çok kötü başladım ve bunu kimseye yansıtmak istemem.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 arkadaşlar bu hafta beni mazur görün,haftaya çok kötü başladım ve bunu kimseye yansıtmak istemem.... önümüzdeki haftaya hazirlan.. yalan söyleyen ve aldatan insanlar da seni yipratmasin. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 ya noldu bizim konuk olayi arman abi? ala? siz forumu çok bosladiniz yaaa... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 ya noldu bizim konuk olayi arman abi? ala? siz forumu çok bosladiniz yaaa... Valla maracaığım mona gelirse onu yapmayı düşünüyorduk ya da nefer gelsin istedim ama ikisinden de ses yok.. O yüzden konuk olmak isteyen her kim varsa buyursun onu konuk edelim .. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Valla maracaığım mona gelirse onu yapmayı düşünüyorduk ya da nefer gelsin istedim ama ikisinden de ses yok.. O yüzden konuk olmak isteyen her kim varsa buyursun onu konuk edelim .. ben bi daha olacam Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 ben bi daha olacam Olm seni stüdyo ışıkçısı yaptık ya daha ne istiyon .. Bekle az daha sırada insanlar var ... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Olm seni stüdyo ışıkçısı yaptık ya daha ne istiyon .. Bekle az daha sırada insanlar var ... ah teşekkür ederim bu önemli görevi bana verdiğin için ama ben yinede konuk olacam Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 ben yeni bi konuk secmek istiom.... lalalaa veya doga olsun Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 evet ikisi de sırayla olsunlar biri gelsin bakem çabıkk Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 DAwet edin gelsinler) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 o zaman lalalaa buraya tesrif ederse... söle koltuk fazlada bos kalmasin di mi Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 hı hı söleyecem emin OL Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.