Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Mecburen yapıyorum. Pek düzenli değilim.Ama aradığım bişeyide hemen buluyorum.Acemi şansı işte.Sen istanbula gelmiyomusun.Annem gelicek diyosun???

geliyorum da 1 hafta kalcam sonra annemle beraber döncez burya :D

geldiginde temiz olmali ev :online2long:

sevgili konuk

bir çiçek olsaniz diye sordum araba demissiniz.. çiçek benzetmesi sadece bayanlara mi yapilir? kaktüs

oldugunuzu foruma itiraftan çekindiginiz için mi araba olmayi tercih ettiniz :P

neden passat? neden kirmizi? (temizligime geri dönüyorum, yoruldugumda tekrar gelip soracagim :) )

• Cevaplar 760
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Yav miystic niye böyle düşünüyorsun.Benim bağlı olduğum bir değer yok.Niye kaçayımki.Özgürlük deyince hemen aklınıza bumu geliyor.Hadi bir anket yapalım bakalım hangi erkek özgürlüğüne hayır diyecek.

Siz kadınlar ne kadar isterseniz isteyin,erkek her daim kendini özgür hissetmek ister.Onu özgür olduğuna

inandırmakta kadının yeteneğidir. Sen nekadar kıskanç olursan.O okadar kendini bağımlı hisseder.Beni

getirmek istediğin noktayı anlıyorum.Ama üzgünüm o konuda yanlışsın sevgili mystic. :clover:

Yaw sirf erkekler mi düskün olurmus özgürlügüne...???? :unsure::huh:

bu arada yeni konuk kim Arman?

Gönderi tarihi:

Yaw sirf erkekler mi düskün olurmus özgürlügüne...???? :unsure::huh:

bu arada yeni konuk kim Arman?

Bayram sonrası ya nefertiti ya da Monalisa geçiyor aklımdan ... Artık hangisi davetimize icabet ederse bitanem..

Gönderi tarihi:

ya noldu bizim konuk olayi arman abi? ala? siz forumu çok bosladiniz yaaa...

Valla maracaığım mona gelirse onu yapmayı düşünüyorduk ya da nefer gelsin istedim ama ikisinden de ses yok.. O yüzden konuk olmak isteyen her kim varsa buyursun onu konuk edelim ..

Gönderi tarihi:

ben bi daha olacam :P

Olm seni stüdyo ışıkçısı yaptık ya daha ne istiyon .. Bekle az daha sırada insanlar var ... :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.