Φ monalisa Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 sıradan bi insanı tanımak isteyemez miyiz???? sinirli bi insan mısın mesela,en çok neye sinirlenirsin? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Nasil kadinlardan hoslanirsin...? Hayattan ne bekliosun? Burcun ne? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 merhaba konuk ve merhaba soru soran arkadaslarim kendini bir çiçek olarak tanitsan hangi çiçek olurdun? ne renk olurdun? neden? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Sayın marcus.. Kaç numara ayakkabı giyersiniz.. Ayakkabılarınızı kapının önünde mi yoksa içeri girince mi çıkarırsınız? Çorap giymeyi severmisiniz? Ayağınız da mantar varmı ? Varsa ne tür bir mantar ? En çok hangi ayak parmağınızı seversiniz? Ben ayak fetişistimiyim ? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 MERHABA MARCUS...ÖNCELİKLE SENİ BURADA GÖRMEK NE GÜZEL DİYOR VE SORULARIMA GEÇİYORUM. HAYATTAN BEKLENTİLERİN NELER.EN SEVDİĞİN ŞARKICI VE SİNEMA YILDIZI KİM. BİDE EN SON OKUDUĞUN KİTAP HANGİSİ.. KOLAY GELSİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Nerede yaşıyorsun dostum ? Ve ne iş yapıyorsun? Bir de büyüdüğünde kızının ne olmasını istersin ? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 MERHABA MARCUS...ÖNCELİKLE SENİ BURADA GÖRMEK NE GÜZEL DİYOR VE SORULARIMA GEÇİYORUM. HAYATTAN BEKLENTİLERİN NELER.EN SEVDİĞİN ŞARKICI VE SİNEMA YILDIZI KİM. BİDE EN SON OKUDUĞUN KİTAP HANGİSİ.. KOLAY GELSİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. karçiçegimin sorusunu görmedin mii atlama onu cevap ver bakim kitap? yildiz? sanatçi? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Hayatinda kendinde veya cevrende degistirmek istedigin bisey ver mi, yoksa hersey oldugu gibi güzel mi dersein...? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Bos zamanlarinda neler yaparsin? Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Marcus bana ideal eşin tanımını yapar mısın? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 En çok sinemayı seviyorum.Arkadaşlarımla bir yerlere gidip 2 kadeh bişeyler içmekten büyük zevk alıyorum.Futbol izliyorum.Müzik dinliyorum.Gezmeyi çok seviyorum.Ama iş güç nedeniyle buna pek imkan bulamıyorum.Keşke zengin olsaydım. Arkaslarinla sohbet konunuz ne dir cogunlukla ? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 tek bi kelimeyle kadin nedir sence ? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 TANRIÇA vayyyy! gözlerim doldu.... kendini tarif et biraz... en sevdigin özellik nedir, hangi huyunu sevmezsin.... Marcus nasil biridir özel hayatinda Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 karçiçegimin sorusunu görmedin mii atlama onu cevap ver bakim kitap? yildiz? sanatçi? SAOL MARAM...SEN DEDİKTEN SONRA CVBIN BİR ÖNEMİ KALMADI..MARCUS ZAHMET ETMİŞSİN.SEVGİLER.... Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 en son kimi sevindirdin?ne yaparak? yemek yapmayı bilir misin,en güzel yaptığın yemek? hayatında sana en acı veren an? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Kendimde en beğendiğim yön hayata iyimser bakabilmek.Bu özelliğim sayesinde yanlış yollara sapmaktan korudum kendimi.Herkezinde yaşama iyimser bakmasını isterim.En sevmediğim tarafım kırıcı olmak.Keşke hiç böyle bir özellik taşımasaydım.Sonra çok pişman oluyorum ama yine yine aynı şeyi yapıyorum. Marcus özel hayatında sevgi dolu paylaşımcı birisi.Tanımdan anlayamazsın.Ama zaten bu forumda beni en iyi tanıyanlardan biriside sensin. evet ya ben nie soruyom ki sana aynen forumda da kisilgini yansittigini düsünüyorum.. he bak son sorum o zaman, burcunu sormustum ama es gectin.... simdi cevap ver bakem Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 kaç yaşındasın marcus Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Allah bagislasin Marcus arkadasim... benim baska sorum kalmadi, sanik sizin Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Pekala Marcus... İstersen bize zorluk çıkarma.. Konuşmanı tavsiye ederim .. Nasılsa arkadaşların konuşacak seni ele verecekler ama sen onlardan önce konuşursan cezanda büyük indirime gidebiliriz.. Şimdi sana soruyorum.. Doğruyu söyle be adam o kızı seviyormusun ? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 ikizler pek durulmaz,çapkınlığa düşkündür, öyle misin? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 En başta bir oyundu belki.Ama tanıyınca sevilecek biri olduğunu gördüm.Ama hiç kimsede heveslenmesin.Çünkü o planlarını yapmış.Yani kalbinde bana yer yok.Benimkisi züğürt tesellisi. Duygular Marcus duygular her zaman yolunu bulur... Peki o zaman şuna cevap ver. Bekarlık mı yok sa evlilik mi sultanlık ? Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 En başta bir oyundu belki.Ama tanıyınca sevilecek biri olduğunu gördüm.Ama hiç kimsede heveslenmesin.Çünkü o planlarını yapmış.Yani kalbinde bana yer yok.Benimkisi züğürt tesellisi. yani ne bana yar olur nede foruma yar ederim demiş gibi oldun Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 temizlik yapiyorum diye fazla ilgilenemiyorum senle konuk ama arada gelip yaziyorum dogruluk mu, cesaret mi? yalnizlik mi, beraberlik mi? ünlü olmak mi, sadelik mi? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 mesleğinden nefret ettiğini söylemişsin ,ne iş yapmak isterdin, güzel sanatlarla ilgili bir yeteneğin var mı? kız mara sende güzel sil yerleri toz kalmasın bak Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 hem doğruluk hem cesaret yalnızlık çok acı kim ünlü olmak istemezki. hem sende temizlik yapacak bir sıfat yok.daha halıları yeni yıkatmıştın Sen gülüyorsun ama yemin ederimki ben bu işi yapmak istemiyorum.Zamanında yanlış seçimler yapmam benim gerçekte yapmak istediğim işi engellemiş oldu.Bu saatten sonra maceraya atılamam.Gerçekte ışıkçı olsaydımda sinemanın içinde olsaydım diyorum. oo haliyla is bitse annem dönecek evi böyle bulursa büyük ihtimal beni reddeder temizlik konusunda nasilsin? yaparmisin? daginikmisin? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.