Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 peküüü.... 20 sene sora kendini nerde görüsyosun? hayat felsefen nedir? ve burcun ne?(bunu sana sormadan edemetdim ) Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 İlahii marcusumm geldim abicim geldim bakma sen o marcus antonyusa peküüü.... 20 sene sora kendini nerde görüsyosun? hayat felsefen nedir? ve burcun ne?(bunu sana sormadan edemetdim ) 20 sene sonra (kariyer yapmis biri olarak ) muhtemelen evim ve isim arasinda giden yasli bir kadin olacagim hayat felsefem: sade ol, ögrenebildigin kadar ögren, firsatlari degerlendir. girismcilik benim ruhumda var ve burcum balik.. 19 mart 1980 dogumluyum Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Ne yani boks yaptığın için utanıyomusun.Burnun kırık olduğunu ve tek gözünün hep mor dolaştığı felan seni utandırıyomu.? Soru şu;Kıskançlığının sınırlarını çizmeyi biliyomusun.? Üç dene yiğit eskittim diyosun.Bunda bu eli maşalı triplerinin rolü ne ? sorular gelecek merak etme.forum gerçek aynarı tanıyacak eli masali olmamin bi rolü yoktu sadece beklentiler ve bakis açilari farkliydi.. insan bir müddet katlanip olur gözüyle bakiyor fakat bir gün bir yerde patlak veriyor.. kiskançlik sinirlarini çizemedigim zamanlar oluyor.. ben balik burcuyum duygularim çok yogundur bazen ona bakarken duygularim o kadar kabariyor ki kalbimden tasacak gibi oluyor ve çevremde bir tane dahi kiz görmek istemiyorum fakat kiskançlik yüzünden sadece bir kere büyük kavgam oldu.. mümkün mertebe konuyu hemen kapatmaya çalisiyorum Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 iki yiğidi hastanelik ettiğin doğrumu? hayir sadece birini hastanelik ettim ama ben bise yapmadan kendi hastanelik oldu Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Adana sokaklarında yürürken aynar geçiyor aman bulaşmayalım dedikleri yerel gazetelere yansımıştı.Bu durum bi bayan olarak sizde hicap uyandırıyomu? bana sadece forumda aynar denir bayim yanlis bilgi almissiniz adana sokaklarinda yürürken insanlar korktuklari için degil gözleri kamastiklari için bana yaklasamiyorlar Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ne yani gerçek ismini vermedik diye cahilmi olduk şimdi? Neyse senin için dünyanın en benmerkezci insanı,kendini beğenme konusunda banu alkana on basar diyolar bu doorumu?? kendimi çok begenirim, yaptiklarimi da takdir ederim.. bu bir çesit motivasyon sekli, kendimle oynadigim bir oyundur.. ama sadece kendimle.. baskalarina asla kendini begenmislik yapmam.. hor görmek yapimda yoktur... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Ne o gerçeklerin açığa çıkması seni raatsız etti galba.hımmm sinirlerin çok narin.Bu konukluk işini kıvarabilceene inanıyomusun soru şu ; erkek arkadaşlarını herkesin gözü önünde küçük düşürdüğün ve bu yüzden senden korkup jandarmaya sığındıkları bir fenomen olarak önümüzde zate.Peki hiç pişman oldunmu? onlara bu kadar zalim olmam gerekmezdi diye bi özeleştiri yaptınmı hiç ? erkek arkadaslarim mi? 1500 tane varmis gibi ya sen de millet yanlis anlicak öz elestiri yaparim tabi.. herkesin yanlislari vardir elbet.. ama iskence yapmam, küçük düsürmem o kadar zalim degilim, olamam Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 sohbetinizi bölmek istemem, ama sayin Marcus izin verinde bizde bisiler soralim di mi sevgili ainariel, sevgilinin hangi jesti seni cok mutlu etmistir? Aldatma konusunda ne düsünüyosun? En sevdigin aktör kim? hayatta en sevmedigin üc sey nedir, seni küplere binidiren? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 sohbetinizi bölmek istemem, ama sayin Marcus izin verinde bizde bisiler soralim di mi sevgili ainariel, sevgilinin hangi jesti seni cok mutlu etmistir? Aldatma konusunda ne düsünüyosun? En sevdigin aktör kim? hayatta en sevmedigin üc sey nedir, seni küplere binidiren? bir gün moralimin kötü oldugu bir günde hiç beklemedigim bir anda is çikisi karsime geçip, çiçek vermisti aldatmayi hazmedemem sanirim.. aldatmaktan da aldatilmaktan da nefret ederim.. bence kisinin duygulari bitmisse ya da aldatacak kadar azaldiysa hemen o iliskiden kopmalidir.. küçük kaçamaklar ise benim gözümde sadece zayifliktir.. (ego tatmini gibi) en sevdigim aktör: mel gibson'dir hayatta en sevmedigim 3 sey: 1) aldatilmak 2) yalan 3) moralim bozukken birisiyle dertlesdigimde, her anlatimimda ah benim ki daha kötü diyerek lafimin bölünmesidir çikmam gerekiyor saat 3 gibi tekrar gelirim sanirim ya da insallah tekrar görüsmek üzere Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 hiç aldatılıdınzmı Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 hiç aldatılıdınzmı evet.. ve yakaladim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 evet.. ve yakaladim obaa ne yaptın dövdünmü Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 obaa ne yaptın dövdünmü hayir ne dövcem.. sadece soguk soguk baktim ve güldüm.. hiç laf etmeden arkami dönüp gitmem daha çok koydu ona sanirim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 hayir ne dövcem.. sadece soguk soguk baktim ve güldüm.. hiç laf etmeden arkami dönüp gitmem daha çok koydu ona sanirim sonra tekrar geldimi Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 sonra tekrar geldimi 6. ayin sonunda pes etti Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hu huuuu bu sütüdyo nie bos... konuk yok mu konuk ? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hadi ben olayim sana konuk Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 fedakar arkadasim benim peküüü ama ben cok merakliyimdir, ben soriim sen istemezsen caevpa verme ... esinle tanisali kac sene oldu? evlenme teklifi nasildi? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 benim pek saklım yoktur sor şekerim.eşimle tanışalı 3 yıl oldu yaklaşık.. evlenme teklifi diye bişi olamadı maalesef,ben sabırlı davranamadım daha ilişkimiz evlilik aşamasına gelmeden tutturdum evlenmiyormuyuz diye.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 güzel acik yüreklisin biliorumda, ben ileride gidebilirim bu acidan yani evlenecegin erkegin O olduguna nasil kanaat getirdin? kavga en fazla hangi sebepten cikio? Esininin hangi yönlerini en cok seviosun? Kendinde en cok begendigin özelligin hangis? Üzgün ve sinirli oldugun zamanlar ne yaparsin? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 güzel acik yüreklisin biliorumda, ben ileride gidebilirim bu acidan yani evlenecegin erkegin O olduguna nasil kanaat getirdin? kavga en fazla hangi sebepten cikio? Esininin hangi yönlerini en cok seviosun? Kendinde en cok begendigin özelligin hangis? Üzgün ve sinirli oldugun zamanlar ne yaparsin? evleneceğim erkeğin o olduğuna ilk konuştuğum zaman karar verdim,yani sezgisel olarak bunu hissettim.. kavga en fazla bu aralar kıskançlık yüzünden çıkıyor eşimin ençok dürüstlüğünü seviyorum,beni sevmesini seviyorum,beni yüceltmesini seviyorum,sadakatini ... dürüstlüğümü herşeye rağmen seviyorum.. üzgün ve sinirli olduğum zamanlar,içimden geliyorsa ağlarım,sinirliysem bulunduğum ortamı terkederim.. sevgiler yarın devam edelim istersen çıkmam lazım Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 PEKİ NEHİR ABLA NASIL BİRİDİR...HOBİLERİ NELERDİR KİMİ DİNLER HANGİ YEMEKLERİ SEVER??? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 PEKİ NEHİR ABLA NASIL BİRİDİR...HOBİLERİ NELERDİR KİMİ DİNLER HANGİ YEMEKLERİ SEVER??? şekerim benim bi tanecik hobim var oda :müzik. zeytinyağlı yaprak sarmasını severim..yemek ayırmam genelde,kereviz çok severim.alıngan ve hassas biriyim,çabuk kırılırım genelde.insanlarla küs durmayı hiç sevmem,bir insanı hayatımdan çıkarmam zordur,ancak çıkarırsam da geri dönüşü pek olmaz.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Neden gizimli nehir ? İlla bi gizem olması gerekirmiydi ? Ve yakalmışken size neden ceviz diyede sorayım ? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 mystic river ,sean penn'in güzel filmlerinden biridir.sean penn i çok severiz ailecek,oradan esinlendim...ceviz benim hayatımın enbüyük aşkı,benim hayattaki en büyük destekçim,beni yitip gitmek üzereyken karanlığımdan çekip çıkartan ,hayat veren,hayran olduğum biriciğim...ona olan hislerimi kelimeler tanımlayamıyor sevgili arman.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.