Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 760
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

biraz fazla ince düsünürüm.. sonuçlarini degerlendiririm.. zarar görmek istemem, özellikle de ailemin zarar görmesini istemem. sakinlik tercihimdir.

hayatındaki varlıkların sıralaması ??

Gönderi tarihi:

çalışmak istediğiniz meslek dalı

idealim merkez bankasi.. fakat malum kpss, yabanci dil vs.... sansimi deneyecegim..

olmazsa eger muhtemelen yine ihracat olacak. tekstilde portföyüm ve referanslarim genis o yüzden is bulmam kolay olacaktir..

Gönderi tarihi:

kaçıncı sınıfısınız ?? okulundan memnunmusun

3. siniftayim.. seneye mezun insallah.

okul güzel, kampüs olarak türkiyede 5. siradayiz. faaliyetler çok genis. fakat sistem çok kötü. odtü'nün egitim sistemine dönüldü.. odtü'nün yari puani ile alip, onlarin not sistemini uygulamak saçma.. ah bide bütünleme olsa :(

Gönderi tarihi:

Sevgili Ainriel, aklinizi karistiran su beyefendi, sizi nie bu kadar etkiledi?

isterseniz cevaplayin lütfen, benim merakimin siniri yoktur :P

Ideal bi es nasil olmali sizce?

ve kiskancmisiniz?

Gönderi tarihi:

Sevgili Ainriel, aklinizi karistiran su beyefendi, sizi nie bu kadar etkiledi?

isterseniz cevaplayin lütfen, benim merakimin siniri yoktur :P

Ideal bi es nasil olmali sizce?

ve kiskancmisiniz?

sevgili alaTurka :) kendileri benimle oldukça ugrastilar ama yilmadim :P

ideal bir es herseyden önce bana ve evine bagli olmali.. paylasmayi bilmeli, yani zaten seven kadin için de erkek için de durum ayni olur sanirim.. :wub:

kiskanç bir yapim var (hem de çok :blushing: ) hatta söyle ki "sana benim gözümle bakan gözler kör olsun"

bu sarki sanirim açikladi :)

:clover:

Ben şunu sormak istiyom.Su sporları,dağcılık,boks,kixboks gibi sporlar yapmanız( Bunları ben biliyom )

sizin için bi handikap oluşturmuyomu? Yani benim bildiğim kadınlar genelde spor olarak bale yada podyumda yürüme sporları yaparlar. Bide insanları korkutmak için özel bi çabanız varmı ? (ben korkuyom)

bu sizde negatif seleksiyon oluşturuyomu? Bide bana gıcık olduğunuzda su içtiğiniz oldumu hiç? :D

sayin marcus :D (hadi baslayin saymaya :P)

dagcilik ve boks ile ugrasmiyorum :) su alti sporlari bayan/erkek için ideal spor dallarindan biri :) ayrica insani öyle halterci gibi göstermiyor..

bale yapmak istemistim küçükken fakat ayakkabilar ayagimi acittigi için vazgeçmistim.. podyumda yürüyecek kadar da uzun boylu degilim :D

efem size gicik oldugum dogrudur.. su içmeyi de denedim ama geçmedi mecbur sabahin 5'de (:P) doktora gitmek zorunda kaldim ancak operasyonla alabileceklerini söylediler :D

:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.