Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 mona ne sorular bunlar adam ciddiye alıp cevap vericek valla Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 eğitim görüp kariyer yaptığın bi hayat mı yoksa emeğinle bi yerlere geldiğin zengin o ama eğitimsiz olduğun bi hayat mı??? okumadım,okumak o kadar önemli değil...önemli olan insanın kendini geliştirmesi sözüne katılıyor musun? valla sonunda refaha ericeksem her yol mübah ama tabiki daha da bilgili olmayı isterim ve bunun için okuyorum Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 mona ne sorular bunlar adam ciddiye alıp cevap vericek valla sen aradan çekil bi kere...abiler her yazılana zırt pırt atlamaz Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 sen aradan çekil bi kere...abiler her yazılana zırt pırt atlamaz tamam bacım bak fazla geç kalma bacaklarını kırarım sonra ;)saat 11 de evde ol.. golgi iyi baklen kıza Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 sayin golli: gecenin geç saatlerine kadar evde alem yapip sizinca horultunuza uyanan mahalle sakinleri polis çagirip sizi tutuklatmis... medya olayi ört bas etti fakat biz biliyoruz. acaba karakoldan çikisinizi ve olayi ört bas etmenizi sicak çikolatayami borçluyuz (anladin sen ) açiklama yapin lütfen kaçmayin Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 en yakın arkadaşının sevgilisine aşık oldun diyelim?napardın? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 en yakın arkadaşının sevgilisine aşık oldun diyelim?napardın? önce ben sordum bayan kaçilin lütfen Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 tamam bacım bak fazla geç kalma bacaklarını kırarım sonra ;)saat 11 de evde ol.. golgi iyi baklen kıza valla koca kız ben karışmam sayin golli: gecenin geç saatlerine kadar evde alem yapip sizinca horultunuza uyanan mahalle sakinleri polis çagirip sizi tutuklatmis... medya olayi ört bas etti fakat biz biliyoruz. acaba karakoldan çikisinizi ve olayi ört bas etmenizi sicak çikolatayami borçluyuz (anladin sen ) açiklama yapin lütfen kaçmayin bu konuda avukatlarım gerekli basın açıklamasını yapacak kısaca açıklamak gerekirse ben hor-la-mam Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 tamam bacım bak fazla geç kalma bacaklarını kırarım sonra ;)saat 11 de evde ol.. golgi iyi baklen kıza vayyyy...abi kardeş bi film de oynayalım tam türk filmi karesi oldu...abi trip leri haa bi ara elinden öpücem Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 berhudar ol evladım Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 evet deli emin şimdi stüdyıdan dışarıya dogru hade bakem kırmızı araba geldi Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 sayın golgi, fenerbahçe için mafya takımı diyorlar bu konuda ne dersin? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 eee bu haftanin konugu kim? sunucu beeeeeey??????? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 sira sende ainariel... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 sira sende ainariel... ama sunucu sen olursan Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 ama sunucu sen olursan ben okula gidim gelim öyle konuk olim en iyisi aksama gelicem konuk degistirmek yok ama bak gidiyorum diye Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 sayın golgi, fenerbahçe için mafya takımı diyorlar bu konuda ne dersin? hangi futbol takımı mafya ile hiç ilişkimiz olmadı diebilir yakın geçimişte en büyük örnek beşiktaştır şöyle hatırlatayım sana ''100. yılda şampiyonlukta hiç mi payımız yok Sinan ? '' Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 ve sahne ainarielin ilk osru benden herkesin merakla beklediği an nickinin anlamı nedir ainariel Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 ve sahne ainarielin ilk osru benden herkesin merakla beklediği an nickinin anlamı nedir ainariel efem nickim ismimin elf dilindeki karsiligidir ismimi vermiyim simdi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 ismini sormadım zate ya yaşın kaç Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 ismini sormadım zate ya yaşın kaç 25 Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 ehem 57 ne 77 mi ?? atv de şimdi zayıflamakj istiyorum programı hakkında ne düşünüyorusnuz Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 ne 77 mi ?? atv de şimdi zayıflamakj istiyorum programı hakkında ne düşünüyorusnuz 57 beyefendi 57 programa katilan arkadaslari medeni cesaretinden dolayi kutluyorum tabi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.