Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 bi defa basima geldi ve toparlanmam cok zor oldu... ama kolay kolay pes eden ve hayata küsebilen biri diilim mutlaka bir cikis yolu ararim ve bulurum... hayatta ölümden baska herseye cözüm vardir, ve bundan öte de baska bisey beni caresiz birakmaz... o zaman yaptigim sey, kesinlikle yalniz kalmamak ve bana iyi gelen, beni mutlu edecek ne varsa denemek oldu... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 bi defa basima geldi ve toparlanmam cok zor oldu... ama kolay kolay pes eden ve hayata küsebilen biri diilim mutlaka bir cikis yolu ararim ve bulurum... hayatta ölümden baska herseye cözüm vardir, ve bundan öte de baska bisey beni caresiz birakmaz... o zaman yaptigim sey, kesinlikle yalniz kalmamak ve bana iyi gelen, beni mutlu edecek ne varsa denemek oldu... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 yapma canım bunlar sorumu ki... zoru başarmayı severmisin?yoksa 1-2 denemeden sonra benim yapabileceğim bir şey yok diyip vazgeçersin mi? en son okudugun kitap hangisi? felsefeyle ilgilenirmisin?ucundan kıyısından mı yoksa şuan burda sadece fiziki boyutunun oldugunu ruhunun ise bir karadelikde oldugu kadarını mı düşününüp ilgilenirsin? zor olan seyin bana getirisini ve giderini iyi düsünürüm, ne de olsa ekomonistim yaaa daha evvel basladigim hic biseyi zor dahi olsa yarim birakmaya sevmezdim... ama hayat cok kisa ve zor olani basarmayi denerim, ama zorlamak bana bisey getirmiosa ugrasmam... bos yere hirs yaptigim hic bisey yok hayatta... en son okudugum Ayse Kulin de Adi : Aylin ve su an okudugum ama bi hayli zorlandigim Amin Malouf tan yüzüncü ad... insanlara ve hayata dair cok düsünürüm ve bunun adi felsefei mi bilmiorum ama düsünürüm cok fazla... ama atalarimizin bi laf var düsün düsün .... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 sen ekonomistmisiiin? bende iktisat okuyorum ama sonum kötü gibi.... tam olarak meslegin/görevin ne? patronun asistaniyim demistin ama açarmisin biraz? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 eminim senin sonun cok iyi olacaktir.... bende isletme okudum, adam isletiorum anlican Asistanlik görevim su an Patronlarimi desteklemek, yani onlar isdünyasinda gezerken ben arkalrini toparliorummm... ama daha evvel dedigim gibi bu benlik bi is diil, kendime ait, sorumlugunu üstelenebilecegim bi is istiorum.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 eminim senin sonun cok iyi olacaktir.... bende isletme okudum, adam isletiorum anlican Asistanlik görevim su an Patronlarimi desteklemek, yani onlar isdünyasinda gezerken ben arkalrini toparliorummm... ama daha evvel dedigim gibi bu benlik bi is diil, kendime ait, sorumlugunu üstelenebilecegim bi is istiorum.. 1,5 - 2 seneye kadar ablamla bir dis ticaret firmasi kurmayi düsünüyoruz. ben iktisatçiyim, ablam maliyeci eh bir de isletmeciye ihtiyacimiz olacak.. acaba bizle çalisirmiydin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 abuuuu hemen geliom nerde Istanbulda mi Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 abuuuu hemen geliom nerde Istanbulda mi evet istanbulda olacak. ablam anadolu yakasinda yasiyor. artik güzel bir ofis buluruz Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 ya yapma ainarielim hayallere kaplirim ben sindi hemencik Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 ya yapma ainarielim hayallere kaplirim ben sindi hemencik bu fikir bizim aklimizda yillardir vardi.. ablam mezun oldu gitti simdi benim de bitirmemi bekliyorlar. gerçekten böyle bir sirket kurmayi düsünüyoruz. çok fazla sermaye de gerektirmiyor. hem ablamla ben ingilizce biliyoruz.. bi de almanca olursa ohooo iyi para kirariz sana burda herkesin önünde söz veriyorum. 2 sene sonra sirketimizi kurdugumuzda (insallah kurarsak yani) ilk is teklifini sana yapicaz Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 tamadir insalla kurarsiniz sirketinizi, benimde sürekli böyle fikirlerim var kendi isimi kurmak gibi... dünde bir arkadastan ciddi bir is teklifi aldim, valla sansim acildi mi ne hayirlisi artikin... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 hımm diyelim bir kazaya şahit oldun (allah korusunda)ve anne babası öldü çocugun.ufaklık da sana sımsıkı sarıldı.hiç bırakmadı.sonra işlemler başladı falan derken çocugun başka kimsesinin olmadıgı ortaya çıktı ve yurda götürülmesine karar verildi ama çocuk senden ayrılmıyor.ne yapardın?evlat edinir miydin? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 hımm diyelim bir kazaya şahit oldun (allah korusunda)ve anne babası öldü çocugun.ufaklık da sana sımsıkı sarıldı.hiç bırakmadı.sonra işlemler başladı falan derken çocugun başka kimsesinin olmadıgı ortaya çıktı ve yurda götürülmesine karar verildi ama çocuk senden ayrılmıyor.ne yapardın?evlat edinir miydin? dejavu bu nasil soru okurken ben bunalima girdim, ala bide cevap verecek o nolur bilmiyorum Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 kesinlikle evlat edinirdim... daha evvel var sayimlar hakkinda fikir yütümekten kacindigimi söylemistim ama konu cocuksa ve caresiz bi durumsa sanirim dayanamam... valla ya bu konukluk zor ismis, bayagi SIKIstirdiniz beni yaw... icim disima cikti resmen Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 canım alaturka.nerdeyse soruların hepsini okudum çünkü seni çok merak ediyodum.neyse soru şu: armanla ne kadar zamandır bu güzel hisleri paylaşıyosunuz hiç görüşmediniz mi?(yüz yüze) telf.da falan mı konuşuyonuz ya bunlar çok özel ama hakikaten merak ediyorum,arada mesafe varken aşk olabilir mi diye Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 canim nefertitiim gelmis , hos gelmis Armanla tanismamiz 31.8 a denk gelmisti, ve bir atismayla basladi.. sora nolduysa oldu iste... bende hala anlamis diilim.. ama cok iyi oldugu kesin.. hic yüz yüze görüsmedik, ama yakinda insallah ask mesafe tanimaz zor ama imkansiz diil... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 alaturkacığım valla tebrik ederim sizi ço hoşuma gidiyonuz.allah nazardan saklasın.hazır seni bulmuşum bissürü soru sorayım.hayatta en büyük korkun ne.mesela ben aileme bişiy olur diye yenemediğim bi korku hissediyom.böle fobi derecesinde korkuların var mı? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 tek korktugum sey sevdigim birinin agir bi hastaliga yakalanmasi ve baskalarina muhtac olmak... Amin insallah canim nefertitii, sizinde bir iki satirdan ne kadar güzel bi cift oldugunuz anlasilio Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 ya şimdi sana nasıl bu kadar tatlı olabiliyosun diye sorcam ama anladım galiba.. hiç arkadaşlarınla uyum sorunun oldumu,okulda,işyerinde böle bi anın varmı bidenem Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 ya şimdi sana nasıl bu kadar tatlı olabiliyosun diye sorcam ama anladım galiba.. offff böle deme nefertitiim kendimi bi si zannetcem cok sabirsiz olmama ragmen, insanlara karsi cok tölerans sergilerim, ama haksizlik, saygisizlik, cifte standart, edepsizlik vb seylerle karsilastigimda hic uyum muyum kalmaz, küplere binerim ne yazik ki... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 kardeşim alın şu mikrofonu elimden benim kimse sorum morum yok...alala cıx cıx.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 sunucular konuk olunca sunucu kim oluyo ya Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 ARMAAAAAAAAAAAAAN yeni bir konuk sec lütfen ! Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 ben olmak istiyom noluuuur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.