Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 760
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

dielim yüklü bir miktarda para kazandin...

bu parayla ne yapardin???

En son okudugun kitap hangisi?

en sevdigin türk kadin vokal kim?

Tr haric baska hangi ülkede yasamak hosuna giderde, ve neden?

Gönderi tarihi:

dielim yüklü bir miktarda para kazandin...

bu parayla ne yapardin???

En son okudugun kitap hangisi?

en sevdigin türk kadin vokal kim?

Tr haric baska hangi ülkede yasamak hosuna giderde, ve neden?

açıkçası istemem.şans oyunları da oynamam.para insanı bozuyor.ne kadar olursa olsun.2-3milyar bile adamları ne hale sokuyor.kalsın ben almıyım.büyük konuşmayayımda olsaydı o kadar param seyahat için kendime ayırırdım.diğerini hayır kurumlarına.ama böyle diyorum da çıkanlarda hep çıkmadan önce böyle der :)

en son okudugum kitap tutunamayanlar.

sertab erener galiba :)

italya.nedeni yok bilmiyorum orası hep çok cazip geldi bana.belki mesleğimden kaynaklı olabilir.okul zamanından beri italya tutkusu vardır bende :)

Gönderi tarihi:

:D ilki sabah gelen sms di.ummadıgım bir arkadaşımdan geldi.akşamda sizden :D yani akşam geldiğimde gördüm sizin tebriklerinizi :blushing:

gördün ya gün bitmeden yeterli bizim için :)

peki almak istedigin en güzel hediye nedir yani allahim insallah böyle bir hediye gelir dedigin bise varmi?

Gönderi tarihi:

gördün ya gün bitmeden yeterli bizim için :)

peki almak istedigin en güzel hediye nedir yani allahim insallah böyle bir hediye gelir dedigin bise varmi?

:D maddi anlamda mı?walla şuan da ihtiyacım dag için bir iki kıyafet :)

ama bizimkilere hiç bahsetmemiştim alınmadı o yüzden :(

tükendi paramda artık ama almamda gerek

;)

:D maddi anlamda mı?walla şuan da ihtiyacım dag için bir iki kıyafet :)

ama bizimkilere hiç bahsetmemiştim alınmadı o yüzden :(

tükendi paramda artık ama almamda gerek

;)

manevi açıdan da artık bir şey beklememeyi öğrendim galiba.beklemediğim anda beklenmedik şeylerin olması daha bi süpriz oluyor :blushing: bugün sizin yaptıgınız gibi.

Gönderi tarihi:

bu arada bu avatarını çok mu aradın.sen bayandın dimi biraz daha hoş birşey koysan ;)

ne gibi mesela??

ben bu resmi çok beğenirim michelengelo nun.msn deki resmimde budur.ve listemdeki çogu arkadaşlarım bana da yolla dediler :)

ben biraz garip biriyim belki de..

iyi geceler karçiçeğim ve site :) yarın devam ederiz. :P

Gönderi tarihi:

hani mesela hoş bir hatun resmi olabilir ..senin resmin olabilir.....ama yinede fikirlerine saygımız sonsuz :clover:

peki mutluluk nedir sence?benden çekeceğin var ya birtek biz varız galiba da....bu arada tekrar doğum günün kutlu olsun...

Gönderi tarihi:

hani mesela hoş bir hatun resmi olabilir ..senin resmin olabilir.....ama yinede fikirlerine saygımız sonsuz :clover:

peki mutluluk nedir sence?benden çekeceğin var ya birtek biz varız galiba da....bu arada tekrar doğum günün kutlu olsun...

yaşamın bu sıkıcı temposunda şükrederek,bir şekilde bir yerinden keyif çıkarabilmek.bu her şey olabilir bir çocuga çikolata almak,köpeğimi sevmek,bahçedeki çiçeğin kokusu,ailenin yanında olması gibi

Gönderi tarihi:

yaşamın bu sıkıcı temposunda şükrederek,bir şekilde bir yerinden keyif çıkarabilmek.bu her şey olabilir bir çocuga çikolata almak,köpeğimi sevmek,bahçedeki çiçeğin kokusu,ailenin yanında olması gibi

dejavu ne demek ??? sadece merak

sevgiler :clover:

Gönderi tarihi:

ya avatarım güzel karçiçeğim yapma gözünü seveyim :) napcan hoş bir hatun resmini.koysam koysam kendi resmimi koyarım :D ama gerek yok dimi dimi

dejavu ne demek ??? sadece merak

sevgiler :clover:

yaşanılan anı tekrardan yaşamışlık duygusu

Gönderi tarihi:

Arman:Senin bilmedigin bisey yok ki :huh:

Ainariel : benimde aklimdan sen gectindiydi :unsure:

Gönderi tarihi:

olsun yeni oldugun icin daha cok merak uyandirisin iste... :) neyse bu defalik olsun, ama benden sora koltuk senin ona göre ;) (bu arada bende kendimi eskimis hissettim :P )

yas 35 yolun yarisi demis usta, bende 7 sene sora bu hale düsecem ....;)

Köln´de yasiorum, ama Istanbul da yasamayi tercih ederdim dogrusu...

Su an patronumun asistaniyim ;) ama daha ziyade o bana asistanlik yapio desem daha dogru olacak.. :P

Gönderi tarihi:

Sayın turka lütfen aniriel hanımın sorusuna cevap verirmisiniz... Ayrıca benimde bir sorum olacaktı..

Siz forumun en eski ama hep taze ve önplanda kalabilmiş üyelerindensiniz.. Belkide en çok sevilen üyesiniz... Bunca zaman boyunca sizi forumda en çok üzen ve en sevindiren olaylar nelerdi ?

Gönderi tarihi:

sayin Arman...

taze ve önplanda kalmak gibi bir cabam yok dogrusu, ama tesekkür ederim

:blushing:

beni en cok üzen yeni katildigimda kendimi yeterince ifade edemedigimicin bir cok kez yanlis anlasilmalar olmustu... ve buna bayagi canim SIKILmisti bir zamanlar , hala Türkce mi yetersiz buluyorum ama bu benim yazmama engel diil fark ettiginiz üzre :P

ikinci soruya gelince ... askimin bana yazdigi siir okudugumda inanilmaz mutlu olmustum... ve en güzel olay onunla tanismakti... bilemem tanirmisiniz O nu ;)

Sizden ii olmasin ama, cok severim kendisini :)

ama onun yani sira bir cok güzel insanla tanistim bu forumda ve her biri cok özel!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.