Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 yaf şey iç çamaşırı giymediğin soleniyor doğrumu....... YUHHHHHHHHHHHHHHH BU NE BİÇİM SORU. ARMAN BEY LÜTFEN BÖYLE OLUR OLMAZ İNSANLARI PROGRAMA ALMAYIN. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Karcücem aklima bisi daha geldi... en cok hangi filmin etkisi altinda kaldin ve neden... tek bir kelimeyle evlilik ne dir.... veeeee hobileriniz ve fobileriniz ne dir Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 benimde sorum var karçiçiği; hiç,hayatında yapmasaydım dediğin bi şey oldu mu ???? Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 VE REELDENDE BİR TEK MOHİYLE GÖRÜŞÜYORUM.CANIM ARKADAŞIM BENİM SEVGİLER GÖNDERİYORUM SANA. artizz mi olacan ne işin var kız senin tv da bacaklarını kırarım valla. al benden de bütün çecekler sana biri senin biri ablamın Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Stüdyo görevlileri rica etsem şu arkadaki münasebetsiz arkadaşını çıkışa götürümüsünüz ? Eve evet o saçı uzun ve fırça gibi bıyıkları olan şahsiyeti hatta tişörtünde made in yazıyor evet onu çıkarın bi zahmet Buyrun karçiğim sorular sizi bekliyor verin cevaplarını lütfen Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 benimde sorum var karçiçiği; hiç,hayatında yapmasaydım dediğin bi şey oldu mu ???? ÖYLE ÇOK BÜYÜK PİŞMANLIKLARIM OLMADI.AMA KEŞKE ŞUNU YAPSAYDIM DAHA İYİ OLURDU DEMİŞİMDİR.MESELA KEŞKE ZAMANINDA ÇOK DERS AÇILIŞIP DAHA İYİ BİR MEVKİYE GELEBİLSEYDİM DEMİŞİMDİR..... Karcücem aklima bisi daha geldi... en cok hangi filmin etkisi altinda kaldin ve neden... tek bir kelimeyle evlilik ne dir.... veeeee hobileriniz ve fobileriniz ne dir ÖLÜ OZANLAR DERNEĞİ KİTABINI OKUMUŞTUM FİLMİNİDE İZEDİM OLAYLAR KURGU ÇOK GERÇEKTİYDİ VE ÇOK BEĞENMİŞTİM.EVLİLİKLE İLGİLİ BİR SORU YANITLAMIŞTIM ZATEN.HOBİM KİTAPLAR MÜZİK VE BİLRDO.FOBİM KARANLIK. YA BU NE MERAK KARDEŞİM KENDİMİ ARTİZ GİBİ HİSSETTİM HAA. artizz mi olacan ne işin var kız senin tv da bacaklarını kırarım valla. al benden de bütün çecekler sana biri senin biri ablamın ŞEYY ABİ TAMAM ÖZÜR ZATEN BEN SADECE BUGÜNLÜK KONUĞUM.DÖFME BENİ ANNEMEDE SÖYLEME TV.YE ÇIKTIĞIMI ABLANA SELAM ULAŞMIŞTIR. SEVGİLER.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ŞEYY ABİ TAMAM ÖZÜR ZATEN BEN SADECE BUGÜNLÜK KONUĞUM.DÖFME BENİ ANNEMEDE SÖYLEME TV.YE ÇIKTIĞIMI ABLANA SELAM ULAŞMIŞTIR. SEVGİLER.. tamam söylemiyeceğim sende kendine çoook iyi bak arkadaşım inşallah 3m olursun bizim tursun gibi yolun ve bahtın açık olsun Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Karçiçeğim ile bu sıcak sohbetimize devam edicez ama şimdi kısa bir süreliğine sizden ayrılmak zorundayız ... Reklamlardan sonra yine karşınızda olıcaz Tut şunun ucunu götürelim abi kolonları kirişleri döşeyelim abi Malzemeden kaçma Fırattan şaşma yazık olur aman ha ? Neşenin yıllardır çözülemeyen kepek sorununa en sonunda çözümü berber Hamdullah abi buldu ... Neşenin saçlarını sıfıra vurduran hamdullan abi kepek sorununu kökten halletti gelin hamdullah abiye sizinde kökünüzü.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 eee konugumuz nerde?? gelsin de soralim artik zaman geciyo Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Valla merakliyim karcicegim, napim... eh konukta böyle pöpüler biri olunca haliyle sorular fiskirio beynimde... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Stüdyo görevlileri rica etsem şu arkadaki münasebetsiz arkadaşını çıkışa götürümüsünüz ? Eve evet o saçı uzun ve fırça gibi bıyıkları olan şahsiyeti hatta tişörtünde made in yazıyor evet onu çıkarın bi zahmet Buyrun karçiğim sorular sizi bekliyor verin cevaplarını lütfen atmayın beni dışarı bir daha sormam...ama peki o fotoğraflarda montaj mı kerçiçiği.....? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 EVET ARKADAŞLAR BİR SÜRE İÇİN ARANIZDAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM AMA ŞİMDİ BURDAYIM ALAYIM SORULARI.MADE İN DUYAAAMAADIIIMM BİŞİMİ OLDU. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 EVET ARKADAŞLAR BİR SÜRE İÇİN ARANIZDAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM AMA ŞİMDİ BURDAYIM ALAYIM SORULARI.MADE İN DUYAAAMAADIIIMM BİŞİMİ OLDU. eee karaçiçegi m made in'le aranizda ozel bir bag oldugu soyleniyor. Aciklar misin? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 BU TAMAMEN BASININ ABARTMASIDIR.KULAK ASMAYIN... ÖZEL DEĞİL ÇOK GÜZEL BİR BAĞ VAR. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 ya sen varya paraya sattın beni eskiden kankaydık şimdi şöhreti yakaladın yüzünü bile çevirmiyon Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 AAA KANKAM SEN AYIP ETTİN ŞİMDİ ŞÖHRET BENİ KESİNLİKLE DEĞİŞTİRMEZ. BEN KANKAMI HİÇ BİR ŞEYE DEĞİŞMEM BU BÖYLE BİLİNE. ARMAN BEY BUGÜNKİ KONUK KİM OLACAK HADİ BAŞKA BİRİNİ ÜNLÜ YAPALIM BUGÜNDE... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 AAA KANKAM SEN AYIP ETTİN ŞİMDİ ŞÖHRET BENİ KESİNLİKLE DEĞİŞTİRMEZ. BEN KANKAMI HİÇ BİR ŞEYE DEĞİŞMEM BU BÖYLE BİLİNE. ARMAN BEY BUGÜNKİ KONUK KİM OLACAK HADİ BAŞKA BİRİNİ ÜNLÜ YAPALIM BUGÜNDE... ohooo bugun isim de yok kii walla sorular gelecek.... hazirlikli olsun konugumuz Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Arkadaşlar bugün kim konuğum olmak ister . Hadi ama illa davetiye mi bekliyorsunuz ? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 vay be kimsede cesaret yok mu beeeaa hadi emme...bak yoksa yeniden konuk olurum valla.........kafamı attırmayın ya......gelin biriniz...stüdyo boş kaldı....ekmek parasından etmeyin yapımcıyı felan..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Bence Armani konuk alalim... öle sunucu konumuna siginip kaytarmak yok Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Bence Armani konuk alalim... öle sunucu konumuna siginip kaytarmak yok Alam ne diyon sen olmaz öyle şey ben sunucuyum konuk gerek buraya ... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Alam ne diyon sen olmaz öyle şey ben sunucuyum konuk gerek buraya ... hııımm kem kümler başlamış daha konuk olmadan desene bide konuk olsan oooooohhhoooohhhhhhoooo Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 yok öle yagma gec bakem sen su koltuga(uzanma ama otur ) ver hele su elindeki mikroyu... ha söyleeee haydin buyrun, sorulari aliim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Ciddi ciddi konuk ben mi oldum şimdi iyide bu sizin yaptığınız resmen Ali cengiz oyunu oldu.... Özel soru almıyorum baştan söliim... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 28 yeni bitti orta yaş bunalımına doğru yol almaktayım istanbulda yaşıyorum vs vs... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.