Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 sen kalabilirsin tipim değilsin..... yok ben kaçayım sonrada aşık olurlar bana genelde Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Evet sevgili dinleyiciler buyrun yakalamışken sorun made ine merak ettiklerinizi ne duruyorsunuz aha şimdi telefon hattımızda bir dinleyicimiz var şimdi size bir soru yönelticek... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 yok ben kaçayım sonrada aşık olurlar bana genelde kaç kaç bak geliyorlar hadi-------------------->>>>>>>buharlaş...... Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 ya bağlanmak isterdim aam kotürüm bitmiş made in Bana Kontör At :Pp Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Siz varya golgi ve sen.Manyak zeki adamlarsınız.Size yüzlerce çiçek verirdim ama okadar param yok. tamam be n adam da made in bayan kardeş tüm çiçekler sana marcus abi sana gelince meydün ben kaçtım bile sen artık kendi kendine gelin güvey olursun Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Tamam ama millet cıvıtmadan soru soracaksanız sorun ama konuğuma sarkmayın ... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Siz varya golgi ve sen.Manyak zeki adamlarsınız.Size yüzlerce çiçek verirdim ama okadar param yok. ya ben oleyimde gorgi biraz geri galiba....... yinede sağol......sende öylesin(gaz verem azcık)bak yalanım varsa pc bozulsun..... ....çiçekler benden beyaz karanfil binlerce hemde...gorgi bırak sana değil onlar jojuğum yeme yenmez onlar çiçek offya bunun sahibi nerde gelsin alsın şunu ya...... son sorular pls ben kaçar az sonra...merak ettikleriniz olursa sonra devam ederiz.... beni sizler var ettiniz sevenlerim benim..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 maydün hanim, sen "o" musun yok yok ciddi olalim, bu sunucuda pek asabi galiba ... siz sayin maydün, su an hayatinizda olmak istediniz yerdemisiniz... yoksa hala hayalaleriniz var mi? Haytinizda biri var mi? Varsa, nereli? En sevdigniz S.Aksu parxasi hangisi? Sayin Maydün neden mizah (bu soruyu hep sormak istemisimdir birine, oh be icimde kalmadi) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Tamam ama millet cıvıtmadan soru soracaksanız sorun ama konuğuma sarkmayın ... tamam mehmet ali bey ya ben oleyimde gorgi biraz geri galiba....... yinede sağol......sende öylesin(gaz verem azcık)bak yalanım varsa pc bozulsun..... ....çiçekler benden beyaz karanfil binlerce hemde...gorgi bırak sana değil onlar jojuğum yeme yenmez onlar çiçek offya bunun sahibi nerde gelsin alsın şunu ya...... son sorular pls ben kaçar az sonra...merak ettikleriniz olursa sonra devam ederiz.... beni sizler var ettiniz sevenlerim benim..... ya bir insan bu kadar mı cekemez beni ya allahım yarabbim senden şu meydün kuluna biraz akıl fikir hem o bahçeden kopardıgın çiçeklerle olmas,paraya kıyda adam gibi çiçek al ya meydün dur bea adam çiçekleri bana veriyo elimi ısrıma aaaah, aşısını yaptırın bunun ya Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 tamam mehmet ali bey ya bir insan bu kadar mı cekemez beni ya allahım yarabbim senden şu meydün kuluna biraz akıl fikir hem o bahçeden kopardıgın çiçeklerle olmas,paraya kıyda adam gibi çiçek al ya meydün dur bea adam çiçekleri bana veriyo elimi ısrıma aaaah, aşısını yaptırın bunun ya benim ki tamda ya seninki değilse yandım.......git sen al çiçeğide.... Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Madein size bişi sorcam amaa soru aklıma gelincee:) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 benim ki tamda ya seninki değilse yandım.......git sen al çiçeğide.... benden iyimi bilecen senin balataları ben ayarlıyom Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 maydün hanim, sen "o" musun yok yok ciddi olalim, bu sunucuda pek asabi galiba ... siz sayin maydün, su an hayatinizda olmak istediniz yerdemisiniz... yoksa hala hayalaleriniz var mi? Haytinizda biri var mi? Varsa, nereli? En sevdigniz S.Aksu parxasi hangisi? Sayin Maydün neden mizah gülmek güzel...hayatımda biri yok...sezen aksunun gitme parçası bayılırım.......hatırası varda........hayaller hep vardı olacakta...şuanki yerim rahat koltuk sağlam fena değil ya....... ben o idim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 ya şımartmayın şunu ya unkapanın da yalvarıyodu bana abi nolur bi şans ver falan şimdi unuttu bizi vefa sadece bi stad ismi oldu artık ah ah Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 ya şımartmayın şunu ya unkapanın da yalvarıyodu bana abi nolur bi şans ver falan şimdi unuttu bizi vefa sadece bi stad ismi oldu artık ah ah bak şimdi ayıp ettin nasıl unuturum yapılan insanlığı..pardon sen insandın dimi çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim..........hepinizi seviyorum.......ben çıktım baybay Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Golgi sende çaktın yani golü dakka 90 + 5 Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 bak şimdi ayıp ettin nasıl unuturum yapılan insanlığı..pardon sen insandın dimi çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim..........hepinizi seviyorum.......ben çıktım baybay doğru rahatsızlık veriyon.Ben insan deilim ya sen bilmiyomuydun ben uzaylıyım,Marstaki arkadaşların özletti diyo maydün ara sıora ugra hehehe :P leon kardeş biz meydünle hep böyle ya yani bi maç yok ortada ama olsa bile yani görüyon ben fenerbahçeyim o çemişgezekspor Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 doğru rahatsızlık veriyon.Ben insan deilim ya sen bilmiyomuydun ben uzaylıyım,Marstaki arkadaşların özletti diyo maydün ara sıora ugra hehehe :P leon kardeş biz meydünle hep böyle ya yani bi maç yok ortada ama olsa bile yani görüyon ben fenerbahçeyim o çemişgezekspor üzülerek diyorum ki bende fenerliyim......iyi yarın ben marsa uçuyorum trafik yoğunsa platon tarafı gelirim beni merak etmeyin.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 üzülerek diyorum ki bende fenerliyim......iyi yarın ben marsa uçuyorum trafik yoğunsa platon tarafı gelirim beni merak etmeyin.... fenerlimisin helal bea o zaman ben fenerbahçe sen galatasaray heheh bu arada platondaki hemşehrilerime selam söyle dünyadan onlara pişmaniye getircem Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 oo bolca getir. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 seninkine özel zehir koyacam merak etme Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 meudün aşkın için dinini değiştirimisin? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 yok daha neler.bugün dininden vazgeçen yarın kimbilir nelerden vazgeçer.vatanını bile satar.aşk için sevgi için asla kendimden taviz vermem.hem sanane.. zaten hastalığım geçmedi.ben yatayım yoksa yarına zor çıkarım. herkeşe eyy ceceler.....merak ettiğiniz sualaleri biriktirin bir ara cvplarım. byeeee Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 yok daha neler.bugün dininden vazgeçen yarın kimbilir nelerden vazgeçer.vatanını bile satar.aşk için sevgi için asla kendimden taviz vermem.hem sanane.. zaten hastalığım geçmedi.ben yatayım yoksa yarına zor çıkarım. herkeşe eyy ceceler.....merak ettiğiniz sualaleri biriktirin bir ara cvplarım. byeeee öyle deme hayranınım (!) ya ben senin sormak hakkım alla alla hade yat zıbar Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 öyle deme hayranınım (!) ya ben senin sormak hakkım alla alla hade yat zıbar aman sen otur foruma kazık çak..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.