Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ne bee kendim konuk olmayı istedim anca kendim isteyince gederim....... -_-:angry::D

şaka bir yana yazdıklarım tamamen içimden gelenlerdi .......samimiyetimle cevapladım ...hepinizi sewiyorum...adrenalinede sorduğu mükemmel sorudan dolayı tekrar teşekkür ederim........

dostça ve hoşça kalın........... :wub::clover:

• Cevaplar 760
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

peki o karar versin

Angelimi gündüzleri hafta içi nete giremediği için hafta sonu ( cumartesi - pazar ) konuk etmeyi düşünüyorum.. Bugün için eğer isterse Mizyal arkadaşımızı alalım..

Gönderi tarihi:

Foruma yazmaya nasıl başladınız ve hangi yönü seni buraya yazmaya sevketti ?

Mizyal kimdir ? Nasıl biridir ? Neler onu sevindirir ? Neler kızdırır ve üzer ?

Gönderi tarihi:

evet bir soruda benden tabi suallerin devamı gelecekte önden basitleri soram........ :devil:

evet mizoşum yazdığın şiirleri sana yazdıran muhterem kim.........çok mu sewdin ilhamı nerden buluyorsun......karşılıksız aşk mı olduda ne oldu...........hayatında biri var mı...burcun ne ..en sewdiğin yemek ne...en sewdiğin renk..... :D:P

Gönderi tarihi:

Öncelikle şunu belirteyim sizi ailecek beğenerek ve severek izliyoruz :D Kamera ne taraftaydı :D

Sonra uzak doğu ülkelerin de uzak kalmış akrabalarımıza sizin aracılığınızla bir selam göndermek istiyorum :D siz de bir selam eder misiniz bir de el salllayın lütfen :D

Biz sormasaydık siz soracak mıydınız? ya da sizi konuk etmeseler siz konuk olacak mıydınız?

Buaraya gelirken kapıda karşılaştığınız kişiye neden öyle derin manalı baktınız :huh: ?

Hayatın sırrını verebilecek misiniz ? Yoksa biz ümidimizi yine başka bir haftanın konuğuna mı bağlıyacağız , bağlamakla elimize neler geçecek... :D

Geçen gün mahallenin kasabından neden kaçtınız ? Kaçarken sizi kovalayan kimlerdi? Ve nereye saklandınız da Hamdi amca sizi bulamadı :angry::D

Haftanın konuğu olmak için ne gibi bir çaba gösterdiniz ve bunu kimlere borçlusunuz? Şuan en çok hangi kameraya bakıyorsunuz? :P

Neyse tşk ederim :D

Gönderi tarihi:

Foruma yazmaya nasıl başladınız ve hangi yönü seni buraya yazmaya sevketti ?

Mizyal kimdir ? Nasıl biridir ? Neler onu sevindirir ? Neler kızdırır ve üzer ?

uyelıgım nette ekonomi ıle ılgılı haberlerı okurken oldu. bu forumdakı ekonomı hakkında yapılan yorumları falan okudum anasayfada bıraz gezdım ve o anda uye olmaya karar verdım ve hala burdayım... tamamen tesaduf yanii :) (ki cok guzel bır tesaduf bence)

hangı yön? burası benım kacak saatlerımi cok guzel degerlendırdıgım bır yer burda gunun yorgunlugunu atmaya calısıyorum kı farkedılmıstır forumun tamamında yokum burda kendı ılgı alanlarımın dısında olan yerlerı sectım ee ınsanın bırazda zıhnını bosaltmaya bazen farklı seylerle ugrasmasınada ıhtıyacı var..

Mizyal kimdir? nasıl bırıdır? her zaman soyledıgım bır sey var BENCE ınsanlar ben soyleyım ben boyleyım dıye kendını anlatamaz anlatmamalı ınsan ancak kendını yasatabılır... benım dusuncelerım dogrultusunda "ben benı anlatamam ben benı ancak yaşatabılırım karsımdakıne" beraber anı paylastıkca benım hakkımdakı kararlarını kendı vermelıdır...

neler benı sevındırır?? hersey cok kucucuk bırsey bıle benı sevındırmeye yeter.. parktan koparılmıs bır papatya belkı sıcacık bır gulumseme belkı bır hatırlanma..

neler kızdırır? oyle cabuk sınırlenen bır yapıya sahıp oldugumu dusunmuyorum acıkcası kı annem benım ıcın sakın sessız der ehh yerıne gore desem daha dogru olur ıyı bırı olmaya calısıyorum damarıma basılmadıgı surecede oldugumu dusunuyorum...

neler uzer? bu sorunun yanıtıda hersey olabılır aslında.. dostlarımın vefasızlıgı kalbımı cok yaralar, yalan aynı sekılde, unutulmak vefasızlıkla aynı anlamda olur sanırım... ıftıra,haksızlıga ugramak kı bunlar her ınsanda olan seylerdır kanımca.....

Gönderi tarihi:

şiirleri sana yazdıran muhterem kim? guzelım buna ınanan cok az ınsan var ama gercekten oyle bır sahıs yok... şiirlerımı okuyan cıdden cok az kısı var ve kara sevdalımısın dıyorlar bana buraya ekledıklerım oyle klavye basında ıcımden ne gelıyorsa o anda yazdıgım seyler tabı konuyla ılgılı olmalı.. ama sadece aşk sevda uzerıne degıl aklına gelebılecek hersey uzerıne karalıyorum satırları..

cok mu sevdın? zamanında cok sevmıstım bırını ama ona veya onunla ılgılı oyle cok fazla siirım yok ben sadece ıcımden gelenlerı kaleme dokmeye calısıyorum ki şiir konusunda kendımı cok pasif buluyorum yazdıklarıma guvenmıyorum..

karsılıksız mı? karsılıksız degıldı cokta guzel devam edıyorduk ama bana yaptıgı sey affedılır degıldı..

burcum AKREP

en sevdıgım yemek ayırt etmem aslında ama zeytınyağlıları severım daha cok et olarakta az pişmiş olsunda kırmızı veya beyaz farketmez

:wub:

Öncelikle şunu belirteyim sizi ailecek beğenerek ve severek izliyoruz Kamera ne taraftaydı

Sonra uzak doğu ülkelerin de uzak kalmış akrabalarımıza sizin aracılığınızla bir selam göndermek istiyorum siz de bir selam eder misiniz bir de el salllayın lütfen

herkese merhaba.....

Biz sormasaydık siz soracak mıydınız? ya da sizi konuk etmeseler siz konuk olacak mıydınız?

sız sormadanda cok sordum sormayada devam ederdım :devil:

bır sekılde konuk oldum canem ne bılem ole ben konuk olayım demezdım muhtemelen

Buaraya gelirken kapıda karşılaştığınız kişiye neden öyle derin manalı baktınız? efenım oyle bır guzellık oyle bır guzellık kı alamadım goslerımı kendılerınden

Hayatın sırrını verebilecek misiniz ? benımde bılmedıgım bır sey nasıl soylebıleyım bee guzelım sadece "yıne yenı bır gunışıgı yukselecek tepeler ardından,yıne yenı umutlara gebe...

Yoksa biz ümidimizi yine başka bir haftanın konuğuna mı bağlıyacağız , bağlamakla elimize neler geçecek... bunu bılemıycım ama hayatın sırrı bende degıl bunu buılıyorum ben aciz bır kuldan otesı degılımkı

Geçen gün mahallenin kasabından neden kaçtınız ? yaaww elındekı satırı gormedınkı kescektı benı :lol:

Kaçarken sizi kovalayan kimlerdi? ee sen vardın ya onlar arasında :P

Ve nereye saklandınız da Hamdi amca sizi bulamadı şiirlerın ardına saklandım benı goremedınız ehehehe

Haftanın konuğu olmak için ne gibi bir çaba gösterdiniz ve bunu kimlere borçlusunuz? pek bır caba gostermedım Angel gunduzlerı burda olmuyormus Armanda onu hafta sonu konuk almak ıstıyormus bana sen konuk olurmusun dedı bende olur dedım -> bknz 5 topıc yukardaaa :D

Şuan en çok hangi kameraya bakıyorsunuz? bılmem 3 no yada 5 yok yok 7 yada 85 :P

Neyse tşk ederim

ben tesekkur ederım

Gönderi tarihi:
evet..şimdi dünyaya bir kez daha gelsen gene aynı insanı sewermisin...........

ben kendı kendıme sevmedımkı onu o bana kendını sevdırdı akabınde bende onu eger yıne sevdırırse neden olmasın...

tabı dunyaya geldıgımde bu hayatta bana yaptıgını hatırlıyor olursam yüzumu zor gorur benım o :closedeyes:

Gönderi tarihi:

Belki biraz özel bir soru olacak ama İlbey 26 hakkaten enişteniz mi ?

Nerelisiniz ?

Forumda unutamadığınız bir anınız var mı ?

Forumda en sevdiğiniz bölümler ve sevmediğiniz bölümler ?

Gönderi tarihi:

Belki biraz özel bir soru olacak ama İlbey 26 hakkaten enişteniz mi ? :P:lol: Hayır.. İlbey gibi tatlı ve candan ve guzel yureklı (bu ve'ler uzar gıder ıkısıde bılıyor) eşine abla dedıgım ıcın enıste derım :wub: kı once İlbeyle tanısmıstım ablamla daha sonra tanıstım tersı olması gerek sanırım yenge demelıyım demı :stuart:

Nerelisiniz ? Anamda babamda İstanbul.. :P ee halıyle bende

Forumda unutamadığınız bir anınız var mı ? her anı bır anı benım ıcın.. unutamadıgım yenı arkadaslarım var yetmezmı :sweatingbullets::wub:

Forumda en sevdiğiniz bölümler ve sevmediğiniz bölümler ? sevdıgım bolumler sevmedıgım bolumler dıye ayırt edemedım yaawww :sorcerer: hepsının ayrı guzellıgı emegı var desem kabul gorur demiii :)

Gönderi tarihi:

Sorularımız devam ediyor...

Şiirlerini okuyorum rast geldikçe ve emin ol çok yeteneklisin.. En çok etkilendiğin sevdiğin şairler kimler ?

Aşk senin için ne ifade ediyor ?

Kime güvenirsin ve kimden uzak durmayı yeğlersin ?

Gönderi tarihi:

en sevmediğiniz yönünüz needir gerçi gitmişsin ama gelince yanıtlarsın kin tutmamayı bırakmamı sevmıyorum ne yalan soylıyım kıncı bırı olmayı bazen ozluyorum bır kac sene evvelıne kadar kıncı bırıydım artık degılım en buyuk cezanın susmak hatta bazen ıyı davranmak olduguna karar verdım bırak karsıdakı dusunsun cıldırsın sen uzme kendını dedım ıyıde ettıgımı dusunuyorum :) bırde gecen sene hazıran ayına kadar tırnaklarımı yememı sevmezdım ama onuda uzun zaman once bıraktım :)

-----------------------------------

Şiirlerini okuyorum rast geldikçe ve emin ol çok yeteneklisin.. En çok etkilendiğin sevdiğin şairler kimler ? Tesekkur ederım :blushing: oncelıkle oyle benı cok etkıleyen şair degıl şiirdir... yanlıs anlasılmasın kımı usta kalemler kımı bılınmeyen yazarlar ama bazen usta kalemden sıır farklı anlam kazanır bende bazen bılınmeyen adı duyulmamıs bır yazarın kalemı hareketlendırır yuregımı

şiiri okurken kendımı yazanın yerıne koymeye calısırım hayal ederım ve bır anlam ortaya cıkar belkı acıdır belkı tatlı yada bır hatıra canlanır gozumde ve en az bır ıkı ay gecmeden aynı şiiri ustuste okumam yenıden okudugumda ılk heyecanı almak belkıde anlayamadıgım duyguları hıssedebılmek ıcın...

bu yuzden şair adı veremem ayrım yapamam yani ama şiir adı verebilirim....

Aşk senin için ne ifade ediyor ? aşk bır heves gelıp gecıcı cılgın bazen cocukca delı dolu bır heyecan asıl onemlı olan kendını karsılıklı sevgıye donusturebılırse baslıyor... sevgı ıse ınsanları bırbırıne baglayan en kutsal duygu anne baba arkadas ilişki........

Kime güvenirsin ve kimden uzak durmayı yeğlersin ? bunu arkadas dost kavramı olarak ele alırsam guvenmek benım ıcın bıraz zor bır his karsındakıne yargısız guvenmeye basladıgında dostluk baslıyor ve bulması oyle zorkı... kıme guvenırım herkesın guvendıgı gıbı aılesı varolan dostları elbet bendede var yenılerının olması ıcınde elımden geldıgınce cabalıyorum (ama fazlasıda zarar)

uzak durduklarımise arkadan konusan asırı suphecı paranoyak ınsanlardan cıkarcılardan yalancılardan ....vs bunları anlamak ıcınde o kısı ıle bırseyler paylasıldıgında bılınmeyen yonlerını bulmak onu kesfetmek ıcın sadece bıraz caba gerekıyor o kadar...

Bende bi kaç soru soram bari ee sor kankam

ogame merakı nerden başladı? gercı senınle konusmustuk bunu hatunların boyle oyunlardan hazzetmedıklerını ama ben stratejı oyunlarını severım ee ogamede sadece stratejıye dayalı bır oyun tamamen tesaduf benıde fakulteden bır arkadasım bak sen seversın dıye uye yaptı ve bugune geldık...

14. evrenin tozunu dumana katıp ne zaman 1. olucan ? :sorcerer::lol: zor be kanka hatta sıkılmaya bıle basladım dersler yuzunden nete zor gırer oldum 1 olmaya daha coooookkk var yaneee :P

büyüyünce ne olucan ? ben buyumıyciiimmm... :stuart:

saka bır yana kanka olduk ıste olacagımızı bılıyorsun sende daha ne olalım dıycem ama bellı olmaz suan ıstıyorum bır unı daha tabı 4-5 sene sonra....

Gönderi tarihi:

İdealin ya da İdeallerin nedir ?

Üç kelimeyle Mizyali anlat desem ?

İçinden geldiği gibi Mizyali anlat desem :)

Gönderi tarihi:

İdealin ya da İdeallerin nedir ? suanki dusuncelerım uzmanlık alanımın varabılecegım son noktasına varmak yonunde (İnsAllah hepimiz)

Üç kelimeyle Mizyali anlat desem ? daha oncede demıstım bence ınsan kendını anlatamaz anlatmamalı ama 3 kelıme ;

duyarlı

sabırlı -annemden almısım bu erdemi-

yaaa bulamadım bır sey :P kolaysa sen anlat :stuart:

İçinden geldiği gibi Mizyali anlat desem

yürek kırıntılarının arasında kalmıs serce mısalı urkek

guvercın gumusu bulutlarda kah yagmura karısan gozyasları

kah gunısıgına duası ıle umut harelerı barındıran

ellınde yuregı dılınde sozlerı ıle dusuncelerı

gonul bır kapalı kutu bır acılmamıs defter....

yurek kırıntılarının arasında kalmış serce misali urkek

yerı gelır dagların dorugunda magrur bır ceylan

yerı gelır fırtınada yelken acabılen bır kaptan

ama yıne yorgun yıne bezgın yıne yaslı

ama hep yenı gun yenı ısık yenı umut başlı....

ne bıleyım oyle ıcımden geldı yazdım :blush:

Gönderi tarihi:

hayatta senin için öncelikler neler oluyor canım

annem abım dostlarım..vs sanırım bunları saymama zaten gerek yok herkeste olan sevdıklerı ıle ılgılı oncelıkler bendede elbete var...

oncelık hayatın kendısı benım ıcın bır oncelık.. hayat devam etmeden o oncelıkler sıralanamaz cunku...

saglıklıysam yardım edebılırım

huzurluysam kımbılır huzur verebılırım

mutluysam derde ortak olabılır belkı eglendırır guldurebılırımde

dusuncelerım ıyı oldugu surece ıyılıgı devam ettırebılırım

davranıslarım pozıtıf oldugu surece pozıtıf tepkıler alırım

kelımelerım ınsanları ıncıtmedıgı surece bende ıncınmem

zaman;

geçmişi bılerek gecmıse takılmadan

yarını dusunerek ama hayallere dalmadan

bugunun degerını bılerek gecmıse takılmadan, yarını umursayarak yaşamak.....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.