Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ama mavis duruyor sankim gozlerin Aci biber Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ama mavis duruyor sankim gozlerin Aci biber merak ediyosan kopyala yapıştır yap nasıl oluyo bilmiyorum ama resim kocaman oluyo şalgam Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 merak ediyosan kopyala yapıştır yap nasıl oluyo bilmiyorum ama resim kocaman oluyo şalgam gözler incelendi gök gözlüsün sen marti enterasan gözler var sende Kokareç :D Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 sopalarım hepinizi evet benim aynen orcineeeeeeeeeeeeel ramazan yaramadı 6 kilo verdim inanmazsınız baskülüme sorun walla bende inanamadım annemi çıkardım annem doğru kilosunda olllleeeeeeeeeeey devam martı bol sebze ye hergun sorguya çekıcem senı ona göre Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 devam martı bol sebze ye hergun sorguya çekıcem senı ona göre delinin zoruna bak ya sen!!! ben 22 sene uğraştım o kiloları almak için he he heeeeeeytttttttttttttt Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Sen bakma onlara sana yakışıyor kendine iyi bak Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 delinin zoruna bak ya sen!!! ben 22 sene uğraştım o kiloları almak için he he heeeeeeytttttttttttttt ya nıe kızıyorsunnnn Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Sen bakma onlara sana yakışıyor kendine iyi bak yakışır tabe ya nıe kızıyorsunnnn tmm geçti pardon Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 marti süzülmüşsün hadi topici bozmayalım kilo Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 değiştircem bu avatarı kalori Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 değişme kıskanıyolar kuvvet Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 balon eheheheh sölemem Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 saklambaç boheeeeeeeeeeem sobeeeeeeeeee sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 mızıkçı: kız çocukları Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.