Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2016 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2016 Bana her zaman; "Seni görmeden bu gezegenden gitmeyeceğim" derdin..Olmadı, bir türlü kısmet olmadı çok üzgünüm.. Pencereme gelen güvercinlerin biri sensin artık, ben öyle kabul edeceğim.. Ten fânidir, can ölmez, gidenler gine gelmez,Ölür ise ten ölür, canlar ölesi değil. Hak ile dayı..Nurlar içinde ol.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2016 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2016 Başın sağolsun... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2016 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2016 Dayı derken bizim forumdaki Dayı'dan bahsediyorsun di mi? O mu vefat etmiş, çok üzüldüm 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evrim Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2016 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2016 bir başka sefere deyip geçtiğimiz ne çok şey oluyor. bazen de bir başka sefer hiç gelmiyor. ne dese bilemiyor insan ışıklar içinde uyusun 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2016 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2016 NEFES alıp vermek bile güzel..sadece nefes alıp vermek..ihtirahsız..beklentisiz..bir kaç gün daha bu gezegende kalmak..bu gezegendeki GÜZELLİKLERİ,her şart ve FARZ,da yaşayabilmek..GÜZEL be kardeşlerim..(Dayı) 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.