Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2016 9 yıl Bana her zaman; "Seni görmeden bu gezegenden gitmeyeceğim" derdin..Olmadı, bir türlü kısmet olmadı çok üzgünüm.. Pencereme gelen güvercinlerin biri sensin artık, ben öyle kabul edeceğim.. Ten fânidir, can ölmez, gidenler gine gelmez,Ölür ise ten ölür, canlar ölesi değil. Hak ile dayı..Nurlar içinde ol..
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2016 9 yıl Dayı derken bizim forumdaki Dayı'dan bahsediyorsun di mi? O mu vefat etmiş, çok üzüldüm
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2016 9 yıl bir başka sefere deyip geçtiğimiz ne çok şey oluyor. bazen de bir başka sefer hiç gelmiyor. ne dese bilemiyor insan ışıklar içinde uyusun
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2016 9 yıl Yazar NEFES alıp vermek bile güzel..sadece nefes alıp vermek..ihtirahsız..beklentisiz..bir kaç gün daha bu gezegende kalmak..bu gezegendeki GÜZELLİKLERİ,her şart ve FARZ,da yaşayabilmek..GÜZEL be kardeşlerim..(Dayı)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.