Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 sürü evet diyenlerdir..onlarla toplanır, toparlanır, güdülür. hayır diyenlerden sürü yapılamaz..çokluk olsalar bile. sürüler sayısız tarihte, öbürleri sayılı.. der özdemir asaf..\hayvanlarla aramızdaki\ bölümünde..birde der ki ..İnsandır, doyduktan sonra da yiyen tek canlı yaratık. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 özledim canem görüşmeyeli Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 ben de özledim.. Gözlerimin önünde... ıslak dağların kabaran yalnızlığı. Ne varsa uçurumlar eşiğinde, hüzünlerle yalpalayan ne varsa gözlerimin önünde, ve hayat.. gül kokulu bir sağanak yine… Bir şeyler anlatmak istiyor hayat ve alıp götürmek bir şeyleri kurt sofralarına… Gün batıyor... paslı bir sevinç oluyor yalnızlığım. Unutuyorum .. durgunluğum “niçin”di unutuyorum… Gün batıyor... Gün batıyor ürkek yıldızlar dolanıyor yalnızlığıma. Umurumda değil ne yağmur ne ayaz ne de bu kerpiç kokusu havada; unutuyorum, sabaha kadar, gün batıyor ve geciken sabahlara koşuyor kuşlar, gözlerimin önünde ve hayat gül kokulu bir sağanak yine… Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 bende sizi özledim :kıss: Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Gitme Gitme figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker sabah kervanları kelebekler ölür gitme bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm gitme öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde ah be gülüm Gitme acılara mahkum olur yüreğim ardında fırtınalar kalır, ayrılıklar, anılar, yanlızlıklar boynu bükük aşklar, gözü yaşlı şarkılar alışamam yokluğuna, yokluğun ölüm gitme içimdeki bütün vagonlar devrilir bir kar yağar istasyonlara, üşürüm gel gitme sevgilim terketme beni umutsuz çaresiz bekletme beni gitme bütün ormanlar ateşe verilir kuşlarda gider bu kent de, ölürüm gitme kal menevşeler açsın dağlarda sevince dönüşsün gökyüzü iki çığlık arasında bırakma beni ah gülüm yokluğuna alışamam yokluğun ölüm. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 gitme zaten ikimize yorgunluga karşı adacayı yaptım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Sardunyam arkadaşım nasılsın .umarım iyisindir .hayatta tüm istediğin ve umduğun güzellikler seninle olsun...! görüşmek üzere........! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 gitme zaten ikimize yorgunluga karşı adacayı yaptım ohhh şahane Sardunyam arkadaşım nasılsın .umarım iyisindir .hayatta tüm istediğin ve umduğun güzellikler seninle olsun...! görüşmek üzere........! seninde canım iyiyim umarım sende iyisindir Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 ufff abla 84 sayfa olmus nice hep beraber 84 sayfalara umarim iyisindir abla safak abime cok cok selamlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 ufff abla 84 sayfa olmus nice hep beraber 84 sayfalara umarim iyisindir abla safak abime cok cok selamlar ansiklobedi gibi olmuş yahu çevir çevir bitmiyor söylerim, sen nasılsın asker Çok özledim bidenem.. bende çok özledim pazartesi günü burada ol randevu istiyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Eflatun rengi olan bakislarimda Karanliga aitti duygularim… Döndüm baktim ardima, Sonsuz bir yolda ayak izlerim kalmis…. Ne olur, Rüzgar essin topragi toz duman etsin.. Ne olur, Yagmur yagsin silsin izleri.. Firtinalar yalniz birakmasin beni.. Unutayim her günü Yalan olan sevdayi yüregimden atmayi konusmadigim her kelimeyi, yazmadigim her siiri yakmak istiyorum… Yansin… Sadece Yansin.. Yalan da olsa duygularim,. Bahane degildi susmalarim, Su an, Sözlerimi kaybettigim bir yerdeyim Aramak istemiyorum. Döndüm baktim hayatima, Karanlik bir yolda ayak izlerim kalmis, Ne olur, Es Rüzgar,dagit hislerimi Ne olur, Yag yagmur, sil izleri. Firtinalar kopsun hayatimda.. öyle bir kopsunki Alt üst etsin gecmis ve gelecegi Kördügüm olsun Acilmasin.., Hic Acilmasin! Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 ben de gelcem kermese anladın sen onu Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 canemm ben şöyle gecerken bir ugrayım dedim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 ben de gelcem kermese anladın sen onu Yine yağmur yağacağı için erteledik ne bereketli insanlarız yahu küresel ısınmayı durdurduk iki haftadır yağmur yağıyor istanbula biz kermes yapamıyoruz olsun yağmur güzeldir değil mi? veeee mutlaka bekliyorum eğer imkan bulursan ben sana haber vericem günü ve saatini canemm ben şöyle gecerken bir ugrayım dedim iyi yaptın vefalı deniz kızı ben uğrayamıyorum uzun zamandır ama sen hiç ihmal etmiyorsun canım benim ve bu güzel manzarada dinlenmeye çok ihtiyacım var hadi kaçıp gidelim buralardan Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 Yine yağmur yağacağı için erteledik ne bereketli insanlarız yahu küresel ısınmayı durdurduk iki haftadır yağmur yağıyor istanbula biz kermes yapamıyoruz olsun yağmur güzeldir değil mi? veeee mutlaka bekliyorum eğer imkan bulursan ben sana haber vericem günü ve saatini iyi yaptın vefalı deniz kızı ben uğrayamıyorum uzun zamandır ama sen hiç ihmal etmiyorsun canım benim ve bu güzel manzarada dinlenmeye çok ihtiyacım var hadi kaçıp gidelim buralardan iyi olur canım yaa benim ihtiyacım var kacıp gitmeye Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 iyi olur canım yaa benim ihtiyacım var kacıp gitmeye hazırlık yapmaya başlayalım o zaman Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 pek sevgili hemşom, anneler günün kutlu olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 pek sevgili hemşom, anneler günün kutlu olsun sağol canım hemşom bidenecik hemşom benim Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 sağol canım hemşom bidenecik hemşom benim Hemşom biraz daha bekleseydin 2009 un anneler günü için kullanmayı düşünüyordum bu mesajı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 hadi ordan sana hemşom çok mu gecikmişim yahu Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 hadi ordan sana hemşom çok mu gecikmişim yahu çok değil canım, azcık Zaten benim de gözümde çıban çıkmıştı, doktor tavsiyesiyle foruma katılamamıştım bir süreliğine. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.