Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 canım sardunyam bayramın kutlu olsun... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 ah be leylam bu şiir nasıl bir şiirdir ki kendimi içinde bir yerlere gizleyesim geldi... bunu sevdiğim şiirler arasına ekleyeceğim izninle meleğim... çok teşekkür ederim uyumak üzereydim şimdi gecenin bir yarısı ve bugünün sıkıcılığını bu şiir biraz hafifletti... çok güzeldi sağol... ve böreklerin en güzeli sana feda olsun her zaman ve ne zaman istersen bidenem... beğenmene sevindim ablacım ben de okuduğumda kendimi buldum..sardunyalar..benim de hatıra defterim Leylam şiir yasdı diye ona böreklerin en güseli feda olsun demi , ben şiir yasmadım diye bana börek kek yuk demi b] efet Gececim,ne demişler..parayı veren düdüğü çalar Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Nice mutlu bayramlara canım.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 ablacım senin ve ailenin bayramını kutlarım... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 ablacım bayramın kutlu olsun baklavam nerde Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 canlarım sizinde bayramınız kutlu olsun Allah bayramınızı bayram eylesin seviyorum sizi sevgi ile kalın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Hııı incik boncuk getirdim Çıbık gelde dökülmesin apla Kankimin çalabileceğini sülediğine göre kötü bişey değil bu O zaman kankim çalmasın Apla bak beyas çukulata getirdim sana Bak elimle çileği beyas çukulataya daldırıyorum sırf senin için çok kötüsün çıbık ağzımın suyunu silecek bi peçete getir rezile bağladım kendimi çok zekisin ayrıcana, dimek düdüğün iyi bişeymi kötü bişeymi olduğunu anlamak için kankini kurban verdin he? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Evlatlarınla ve sevdiklerinle güzel bir bayram diliyorum arkadaşım..Bayramınız mübarek olsun.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Şu baklava mevzuusunu tekrar bi ele alalım biz en iyisi, olur mu? Etlisini nasıl yapcan ki? Bu da soru mu di mi ama! Sen ki balıklısını yapmış birisin, bunu mu yapamıcan!, İyi Bayramlar... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Güzel sarmaşığım.. bir bayramı yine beraberce karşılamak ne güzel..bayramın bayram tadında geçer inşallah..sevdiklerine ve sana huzur ve mutluluk getirir.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sevdiklerinle beraber geçireceğin güzel br bayram diliyorum sana Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Ablaların birtanesi..Senin de bayramın mübarek olsun,nicelerine sağlık ve mutlulukla,sevdiklerinle beraber inşaallah Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 canem gıcığım..kızmadın bana değil mi? yaw valla çok aradım ama bulamayınca bi bayram mesajı aklıma senin bu resmin geldi bende mesajımı yanına yazıp..herkesin bayramını kutladım bidenem nası iyi yapmışmıyım bu arada canem bacakların sütun sütun Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Mutlu ve güzel bir bayram geçirmeni dilerim Sardunyacım Bayramın mübarek olsun Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Ablacım utandım bak önce benim senin bayramını kutlamam lazımdı elini öpüp harçlık almam lazımdı sewdiklerinle birlikte mutlu bayramlar geçirmeni dilerim..abime slmlar..ufaklıkları da öptüm kocaman Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 canlarım teşekkür ederim bayramın ikincisi günüsüde geçti gitti işte zavallı kurbancıklar et oburların midesinde kader artık ne diyelim bende sizlerin bayramını kutluyorum tekrardan, iyi bayramlar... frozen: canem çok iyi etmişsin bu portremde iyi çıkmışım iyiki vesikalık resmimi koymamışsın kızmadım canem hiç kızarmıyım? bacaklarım sütun gibidir tabikide efes harabelerinde bile yok böylesi Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 iyi bayramlar bidenem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2007 kim gelmiş gözlerime inanamıyorum meleğim sen nerelerdesin hoşgeldin çalıkuşum, teşekkür ederim canım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 MUM Yokuş aşağı yuvarlanıp giden Kristal bir kolyenin tanelerine, Takıldı gitti çocukluğum. Koştum peşinden Sadece bir kaç taneydi elimde avucumda kalan... Oturdum bir kaldırım kenarına Üsküdar''da Ağladım içimi çeke çeke Nasıl söylerim anneme ... Hep derdi, Sokakta takma diye... Sonra, Bir kanat çırpışı, bir ses geldi kulağıma Baktım ki gökyüzüne Yitirdiğim o çocukluk, Ak bir güvercin kanadında gökyüzüne süzülmekte... Hayat bir göz kırpışı lahza da akıp gidiyor Saçları örgülü bir kız çocuğunun sapına kadar yaladığı bir lolipop misali tatlı, İhtiyar bir hamalın sırtında zorla taşıdığı küfe kadar ağır.. Bazen; Herşeyden, herkesten vazgeçiyorum İlahi bir el uzanıp mumları söndürse diyorum... iLyAdA Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 İlyada'cım nefis bir şiir bu okurken ürperdim içimi titretti mısraların ne kadar duygulu bir insansın sen canım sağol bitanem yüreğine sağlık Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Küçük kız hüzünlü bir yabancıya gülümsedi… Bu gülümseme adamın kendisini daha iyi hissetmesine sebep oldu. Bu hava içinde, yakın geçmişte kendisine yardım eden bir dosta teşekkür etmediğini hatırladı. Hemen bir not yazdı ve ona yolladı. Arkadaşı bu nottan o kadar keyiflendi ki, her öğlen yemek yediği lokantada garson kadına yüklü bir bahşiş verdi. Garson kadın ilk defa böyle yüklü bir bahşiş alıyordu. Akşam eve giderken aldığı paranın bir kısmını her zaman köşe başında oturan fakir adamın şapkasına bıraktı. Adam o kadar minnettar oldu ki… İki gündür boğazından bir lokma geçmemişti. Karnını doyurduktan sonra, bir apartman bodrumundaki tek göz odasının yolunu ıslık çalarak tuttu. Öyle neşeliydi ki bir saçak altında titreyen köpek yavrusunu görünce kucağına alıverdi. Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için mutluydu. Sıcak odada sabaha kadar koşturdu. Gece yarısından sonra apartmanı dumanlar sardı. Dumanı koklayan köpek öyle bir havlamaya başladı ki, önce fakir adam uyandı sonra bütün apartman halkı… Anneler babalar dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayarak ölümden kurtardılar Bütün bunların hepsi tek kuruşluk maliyeti olmayan bir tebessümün sonucu idi… Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.