Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 eminim sen bunuda seversin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ama o sevilmez mi o nası dudak uzatmak öyle ya şimdi suratımı görsen benim dudaklarda ona doğru uzandı aynı pozu veriyom çok şeker maşallah Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ama o sevilmez mi o nası dudak uzatmak öyle ya şimdi suratımı görsen benim dudaklarda ona doğru uzandı aynı pozu veriyom çok şeker maşallah uzat kıs...geliyor öpecek şimdi.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ablacim bunu da pek seviyorum ben.. Gemilerde talim var, Bahriyeli yarim var O da gitti sefere Ne talihsiz basim var Hani benim recebim recebim Sari lira verecegim Almazsa karakola gidecegim Gemi gelir yanasir Ici dolu camasir Istanbul'un kizlari Recep diye aglasir.. Nakarat... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 yav şu Ağru dağı efsanesi yüzünden türkü günümüzde kaynadı gitti.. bu arada hiç hesapta olmıyan bir toplantı çıktığından gitmem gerekti..ama harika bir türküyle dönüş yaptım şikerim..buyurunuz... Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Ben De Bir İnsanım Bir De Canım Var Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Hainsin Oy Zalimsin Oy Nedeyim Oy Eski Günler Hayalimden Gitmiyor Dün Dediğin Bugünkünü Tutmuyor Yiğidim Ya Sana Gücüm Yetmiyor Akarsuyum Böyle Miydi Ahtımız Onun İçin Viran Oldu Tahtımız Umudum Yok Gülmez Artık Bahtımız Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 uzat kıs...geliyor öpecek şimdi.... :huh: aman yarabbi alınız şunu karşımdan sanırım o seni öpmek istiyor ablacim bunu da pek seviyorum ben.. Gemilerde talim var, Bahriyeli yarim var O da gitti sefere Ne talihsiz basim var Hani benim recebim recebim Sari lira verecegim Almazsa karakola gidecegim Gemi gelir yanasir Ici dolu camasir Istanbul'un kizlari Recep diye aglasir.. Nakarat... evet çok güzeldir, ben keyifli zamanlarımda en çok bunu söylerim leylacım, hemde oynarım gemilerde talim var diye diye. yav şu Ağru dağı efsanesi yüzünden türkü günümüzde kaynadı gitti.. bu arada hiç hesapta olmıyan bir toplantı çıktığından gitmem gerekti..ama harika bir türküyle dönüş yaptım şikerim..buyurunuz... Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Ben De Bir İnsanım Bir De Canım Var Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Hainsin Oy Zalimsin Oy Nedeyim Oy Eski Günler Hayalimden Gitmiyor Dün Dediğin Bugünkünü Tutmuyor Yiğidim Ya Sana Gücüm Yetmiyor Akarsuyum Böyle Miydi Ahtımız Onun İçin Viran Oldu Tahtımız Umudum Yok Gülmez Artık Bahtımız canım türkü günümüzü tamamlayamadık ama olsun gene bir iki sıkıştı aralara sağol iğde dalım, baharım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 kim tatlı, sen bilmezsin beni isot gibiyim kıs sensin tatlı olan, sen her şeyin en güzeline layık olansın, o kadar iyisin ki ben bunu burdan hissedebiliyorum yok kız isot olsan farkederdim valla acı bana dokunuyo valla midem kaldırıyo sen tatlısın kesin ben hissediyorum hem de bağımlılık yapıyo kız ilaç mı koydun içine yoksa hııı??? tatlıların tatlısı özledim şimdiden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 yok kız isot olsan farkederdim valla acı bana dokunuyo valla midem kaldırıyo sen tatlısın kesin ben hissediyorum hem de bağımlılık yapıyo kız ilaç mı koydun içine yoksa hııı??? tatlıların tatlısı özledim şimdiden kıs nerden çaktın ilaç koyduğumu sensin tatlı olan, sendeki sıcaklığa duyarsız kalamıyor insan birtanem meleğim çalıkuşum bende özledim, izmite geldiğinde haberim olsun görüşürüz kısmetse Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 çok isterim zaten kesin bi istanbul da yaparım süper olar gııı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 çok süper olacak o zaman işte, ne yapıcam ben seni görünce, bak ilk görüşte soğuk dururum biraz, o benim duruşumda var, gözlerime bakınca anlarsın sen nasıl mutlu olduğumu seni görünce, inşallah gıı, valla gel misafirimiz bile ol Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 :hug: bana ne ben sarılmak isterem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 sarılmammı kıs sarılırım ben sana ama karşıdan bakınca biras buz dağını andırabilirim şaşırma diye söyledim :hug: meleğim sarılmak ne kelime, mıncırrırız sedoşun teknikleri ile Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 hehehe olar kambersiz düğün mü olar?? hayali bile süper ya sabahlar olmaz valla bi sürü delü toplandık mı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 evet ya bir araya gelip eğlenmemek zor bir ihtimal, hadi bakalım ya nasip Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ablam benim canım ablam annem gibi ablam bilirsin küçükkende sana sen benim annem olsana derdim sen beni hep korurdun Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ablam benim canım ablam annem gibi ablam bilirsin küçükkende sana sen benim annem olsana derdim sen beni hep korurdun vışş sen ablamın kardeşimisin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 evet siyahx öz kardeşim o benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ya canım sen neredesin mavişim hani biz senle kaçacaktık valizimizi alıp gidemedik bi türlü yahu şu işleri yoluna koy gayri, özledik seni biz, ve de merak etmekteyiz... seviyorum seni Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 kızz şuh hatunum benim uyuyonmu hala uykucu... hadi öptü m canem.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 uyandım yahu 7 den beri ayaktayım cine5 te Türk filmi var izliyom, hülya avşar, koşuyor sezen aksu geri dön şarkısını söylüyor bugün Türk filmlerine verdim kendimi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 dövseydin bareee olarrrrrrrrr şşşşşşşşşşşrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ama acıdııııııııı senin gibi demir parçası acırmı ki? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.