Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 birisi beni mi çağırdı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 kıs nereden anladın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 kıs nereden anladın sen çagırırsın da ben anlamaz mıyım zekiyim kahretsin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 kimin kızı yani tıpkı anası Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 hakkatten ayrıca hık demişsin burnumdan düşmüşsün Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 hakkatten ayrıca hık demişsin burnumdan düşmüşsün biliyorum kahretsin senin kadar güzel olmak bazen zor oluyor tabi hayranlar falan tek farkımız ben çok fazla mütevaziyim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 eee mütavazi olmayı benden öğrendim tabi ama ben artık fazla mütevazi olmuyorum sonra gerçek sanıyorlar benim kadar güzel olmak için önce benim yaşıma gel canem Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 eee mütavazi olmayı benden öğrendim tabi ama ben artık fazla mütevazi olmuyorum sonra gerçek sanıyorlar benim kadar güzel olmak için önce benim yaşıma gel canem canem ben hala çok mütevaziyim ama ama şöyle bir şey var sana çektiğim için senin yaşına gelince senden güzel olmam gerek güzelliğimi senden aldım ya ben çünkü Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 boynuz kulağı geçermiş orası kesin bidenem Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 canemmm hafif tatlı bak bunlar Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 YENİ BİR DÜNYA Dünyada geçirdim çocukluğumu İnsanlardan eşya yaparlar Kırmızı bir orman iki boyutlu Kendi başına yağardı kar. Gör ki, öldüğümde bilmedim, Elimde bunca sözcük kaldı. Nerde geçecek benim erginliğim Bu dünya bir daha olmalı. Bir dünya daha olmalı, burada Bir yerde, o kadar yakın ki, Seslensem duyulacak belki, Belki başladım onu yaşamaya. Melih Cevdet ANDAY Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 YENİ BİR DÜNYA Dünyada geçirdim çocukluğumu İnsanlardan eşya yaparlar Kırmızı bir orman iki boyutlu Kendi başına yağardı kar. Gör ki, öldüğümde bilmedim, Elimde bunca sözcük kaldı. Nerde geçecek benim erginliğim Bu dünya bir daha olmalı. Bir dünya daha olmalı, burada Bir yerde, o kadar yakın ki, Seslensem duyulacak belki, Belki başladım onu yaşamaya. Melih Cevdet ANDAY bu muhteşem şiir ve resim için teşekkürler Godzilla başka bir dünya olmalı, erdemlerin gerçek olduğu, şerefin ve haysiyetin değerinin bilindiği, yalanlardan arınmış bir dünya olmalı eğer yoksa bu karanlık hiç aydınlanmayacak gibi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 canemmm kendini evine adayan frızenin son hali Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 sorma kendini bayram temizliğine verdi canem Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 sorma kendini bayram temizliğine verdi canem temizlik onu ne hale getirmiş vahh canem yazık ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 hadi gel yardıma gidelim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 hadi gel yardıma gidelim olur ben cam silme konusunda harikayım. ben camları siliyim bari evde cam kalmazmış benim yüzümden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 BENDE ÇOK GÜZEL PLANLAMA YAPARIM BEN PLANLARIM SİZ YAPARSINIZ OLMAZMI Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 BENDE ÇOK GÜZEL PLANLAMA YAPARIM BEN PLANLARIM SİZ YAPARSINIZ OLMAZMI oldu başka şimdi sen plan yaparken yorulursun da ben sana yorgunluk kahvesi de yapiyim istersen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 oluuuuuuuuur şekerim zahmet olcak ama orta şekerli olsun şimdiden yoruldum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 oluuuuuuuuur şekerim zahmet olcak ama orta şekerli olsun şimdiden yoruldum gıcıkkk yorulmuşmuşşşş tabi şekerim hatta istersen yanına da bitterli çikilota olsun iyi gider Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 kız valla damak tadından anlıyosun hemde ne gider Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 canem şimdiden iyi bayramlar dilemek istedim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.