Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 hee biliyom çok meşgulsun neyle meşgulsen artık tüyap güzel geçti bidenem, hafta sonuda yazlığa gittim bir yağmur vardı muhteşemdi 5 dakikada sel aldı ortalığı ardından dolu başladı ama manzara şahaneydi şimşekler çakarken attım kendimi çimlere yağmurluk giydim ama kar etmedi sırılsıklam ıslandım doğanın her hali güzel canem, biranda unutturuyor insana dünya gailesini Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 hee biliyom çok meşgulsun neyle meşgulsen artık tüyap güzel geçti bidenem, hafta sonuda yazlığa gittim bir yağmur vardı muhteşemdi 5 dakikada sel aldı ortalığı ardından dolu başladı ama manzara şahaneydi şimşekler çakarken attım kendimi çimlere yağmurluk giydim ama kar etmedi sırılsıklam ıslandım doğanın her hali güzel canem, biranda unutturuyor insana dünya gailesini canemm de bende orda olmak isterdim ne güzelmiş Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 bidenemmm kuşlar açıktığını söylediler bana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 acıktım bidenem daha kahvaltı yapmadım ama ben midye yemem şöyle simit yanına krem peynir ve çay var mı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 acıktım bidenem daha kahvaltı yapmadım ama ben midye yemem şöyle simit yanına krem peynir ve çay var mı canem ne tesadüf ben de yemem de hani denize yakınsın seversin demiştim tabi canem neden olmasın sen iste Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 oy oy oy hemide karpuzda var hay Allah razı olsun yahu bugünde karnımızı doyurduk Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 valla çıldıriciğim bu arada gıcığım hayatla meşgulüm hani seninde meşgul olduğun hayat varya çok garip değilmi.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 oy oy oy hemide karpuzda var hay Allah razı olsun yahu bugünde karnımızı doyurduk canemmm akşam içinde hazırladım diette uygun hemiiidee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 cadım niye çıldırıyosun ki bişey mi dedik hayat onunla fazla meşgul olunmayacak kadar ucuz canem deniziminkızı diyete uygunsa gönder canem akşamda yiriz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 bedelleri bu kadar pahalıyken mi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 her zaman ne derdin "acı insanın fiyakasıymış" yada gibi bildiğimiz gibi yaşıyoruz işte zaten başka türlüsünü beceremiyoruz önemli olan yaşamak değil nasıl ve ne için yaşadığımız... ot gibi mi, et gibi mi, taş, toprak, hayvan gibi mi, yoksa insan gibi mi, köle mi, özgür mü, vicdanen huzurlu mu, kim haklı kim haksız belli değil mi, sağlaması mümkün doğru ile yanlışın... ama bazı şeyler var kı akıl onları henüz çözemiyor... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 ben geldim ben geldim :D Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 hoşgeldin hoşgeldin ama ben gidiyorum öptüm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 ama nereye gittin ya işte yok oturuyorum canım sıkıldı yaaa :( Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 canım bu saatte sen kaçıncı uykudasın ben geldim de Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 ben de geldim ablacım ben geldim topiciğine dönüştü sayfan :D not:bundan sonra gelenler ben geldim topiciğine değil de sardunyamın anı defterine yazsınlar :lol: Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 bende geldim ama ev sahibi yuk yata yata semirdin gıcığım..yane dostun olaraktan bildirmek benim görevim canem bugün benim süpürgenin hortumu kopuverdi aman ne işgenceler çektim evi süpüreyim derken anlatsam.. gözyaşlarına çarşaflar yetmez bugün milli maç var canem cümbür cemaat izleyeceğimiz için az sonra yola çıkmam gerekeceğinden seni zannedersem göremeyeceğim ama her golde arayacağıma söz vererekten saygı ve hörmetle ellerinizden öperim efenim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 zeynep, bende sen geldikten 3 gün sonra ancak geldim her gelen önce ayaklarını paspasa silsin, banyoya gidip elini yüzünü yıkasın, sonra salona geçsin otursun tek tek ifadenizi aldıktan sonra sitede dolaşmanıza izin vereceğim... frozen, kızım sana hiç yakıştıramadım bu kadar fanatik olduğunu bilmiyordum ne işin var senin maç seyretmekle oturup kitap okusana, görüyorum ki sende düzenin dişlilerinde öğütülmüşsün çıçıçı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2008 frozen, kızım sana hiç yakıştıramadım bu kadar fanatik olduğunu bilmiyordum ne işin var senin maç seyretmekle oturup kitap okusana, görüyorum ki sende düzenin dişlilerinde öğütülmüşsün çıçıçı dettt yada senin gibi uyuyacaktım dimi böyle düzenin dişlisine canım feda beeaa şahane bir geceydi o kadarrr Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 hiiiiiiiii kız ne oldu sana madem çarkı değiştiremiyoruz bizde ayak uydururus mu diyosun bende bu gece hazırlanmıştım tur atmaya ama kısmet olmadı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 aklın yolu bir dimek sende çarka uyacaktın hee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 deli olayımda dünya benle uğraşsın dedim canem baktım ki olacak gibi değil alem mersine ben tersine olmuyor bundan sonra her sabah seda sayan izleyeceğim her akşam varmısın yokmusun, hafta sonları konken oynayacağım olmadı, okey canem ilk partiyi sizde yapalım diyorum ne dersin, seda sayan'da gelsin ama Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 tiyzem ve annem çok özledım sizi çok yoğunum gelemiyorumm pazar sabahı bu saatte işteyim her an çıldırabilirim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 çalışkan evlat işte analar ne evlatlar doğuruyor bende seni özledim canem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.