Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hee biliyom çok meşgulsun neyle meşgulsen artık :ermm:-_-<_<:w00t:

tüyap güzel geçti bidenem, hafta sonuda yazlığa gittim bir yağmur vardı muhteşemdi 5 dakikada sel aldı ortalığı ardından dolu başladı ama manzara şahaneydi şimşekler çakarken attım kendimi çimlere yağmurluk giydim ama kar etmedi sırılsıklam ıslandım doğanın her hali güzel canem, biranda unutturuyor insana dünya gailesini :wub::hug:

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
hee biliyom çok meşgulsun neyle meşgulsen artık :ermm:-_-<_<:w00t:

tüyap güzel geçti bidenem, hafta sonuda yazlığa gittim bir yağmur vardı muhteşemdi 5 dakikada sel aldı ortalığı ardından dolu başladı ama manzara şahaneydi şimşekler çakarken attım kendimi çimlere yağmurluk giydim ama kar etmedi sırılsıklam ıslandım doğanın her hali güzel canem, biranda unutturuyor insana dünya gailesini :wub::hug:

canemm de bende orda olmak isterdim ne güzelmiş :wub:

Gönderi tarihi:
acıktım bidenem daha kahvaltı yapmadım ama ben midye yemem

şöyle simit yanına krem peynir ve çay var mı :D

canem ne tesadüf ben de yemem de hani denize yakınsın seversin demiştim :D:lol:

tabi canem neden olmasın sen iste :wub:

thesuuur_Bild_019.jpg

simit1.jpg

Gönderi tarihi:

her zaman ne derdin "acı insanın fiyakasıymış"

yada gibi :P

bildiğimiz gibi yaşıyoruz işte zaten başka türlüsünü beceremiyoruz önemli olan yaşamak değil nasıl ve ne için yaşadığımız... ot gibi mi, et gibi mi, taş, toprak, hayvan gibi mi, yoksa insan gibi mi, köle mi, özgür mü, vicdanen huzurlu mu, kim haklı kim haksız belli değil mi, sağlaması mümkün doğru ile yanlışın... ama bazı şeyler var kı akıl onları henüz çözemiyor... :(

Gönderi tarihi:

bende geldim :w00t:

ama ev sahibi yuk :getlost:

yata yata semirdin gıcığım..yane dostun olaraktan bildirmek benim görevim :whistling:

canem bugün benim süpürgenin hortumu kopuverdi :wassat: aman ne işgenceler çektim evi süpüreyim derken anlatsam.. gözyaşlarına çarşaflar yetmez :w00t:

bugün milli maç var canem cümbür cemaat izleyeceğimiz için az sonra yola çıkmam gerekeceğinden seni zannedersem göremeyeceğim :(

ama her golde arayacağıma söz vererekten :w00t:

saygı ve hörmetle ellerinizden öperim efenim :closedeyes::hug:

Gönderi tarihi:

zeynep, bende sen geldikten 3 gün sonra ancak geldim :w00t::hug:

her gelen önce ayaklarını paspasa silsin, banyoya gidip elini yüzünü yıkasın, sonra salona geçsin otursun tek tek ifadenizi aldıktan sonra sitede dolaşmanıza izin vereceğim... -_-:grin:

frozen, :glare:

kızım sana hiç yakıştıramadım bu kadar fanatik olduğunu bilmiyordum :ermm:

ne işin var senin maç seyretmekle oturup kitap okusana, görüyorum ki sende düzenin dişlilerinde öğütülmüşsün çıçıçı :catikkas::usutuk::w00t:

Gönderi tarihi:
frozen, :glare:

kızım sana hiç yakıştıramadım bu kadar fanatik olduğunu bilmiyordum :ermm:

ne işin var senin maç seyretmekle oturup kitap okusana, görüyorum ki sende düzenin dişlilerinde öğütülmüşsün çıçıçı :catikkas::usutuk::w00t:

dettt <_<

yada senin gibi uyuyacaktım dimi :aptalkafam:

böyle düzenin dişlisine canım feda beeaa :deli:

şahane bir geceydi o kadarrr :usutuk:

Gönderi tarihi:

hiiiiiiiii kız ne oldu sana madem çarkı değiştiremiyoruz bizde ayak uydururus mu diyosun :D

bende bu gece hazırlanmıştım tur atmaya ama kısmet olmadı :(:w00t:

Gönderi tarihi:

deli olayımda dünya benle uğraşsın dedim canem

baktım ki olacak gibi değil alem mersine ben tersine olmuyor bundan sonra her sabah seda sayan izleyeceğim her akşam varmısın yokmusun, hafta sonları konken oynayacağım olmadı, okey :w00t:

canem ilk partiyi sizde yapalım diyorum ne dersin, seda sayan'da gelsin ama :yuvarlan:

• 3 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.