Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 yok yağmurdu yok karpuz gibi yata yata büyümekti iftira iftira iftira anne nerdesin bir kaçgün yoktum fırsattan istifade karizmama gölge düşürmeye çalışmışsın..hiç yakışıyomu anneciğim yuksam büyükannemmiydin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 annem ben geldim senden izinsiz bir daha gitmem bir yere... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 yok yağmurdu yok karpuz gibi yata yata büyümekti iftira anne nerdesin bir kaçgün yoktum fırsattan istifade karizmama gölge düşürmeye çalışmışsın..hiç yakışıyomu anneciğim yuksam büyükannemmiydin hee büyükbüyük anneydim ne olucak bi sakıncasımı var, annem ben geldim senden izinsiz bir daha gitmem bir yere gitme yavrucum ortamı biliyorsun kuzu postuna bürünmüş kurtlarla dolmuş dünya Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Bidenem sarmaşığım..nasılsın..çok zaman oldu..konuşmayalı,dertleşmeyeli,gülüşmeyeli..özledim paylaştığımız herşeyi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 bende bende bende sayfama bahar getirdi gelişin yine seni çok seviyorum bidenem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Bende seni canım arkadaşım.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 sardunyam tiyze seni yakalamışlar T-M magazin topiciğinede göndercem ama önce burası olsun malikanede yaşayan böyle mi yapar yakışmadı tiyzem Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 sardunyam tiyze seni yakalamışlar T-M magazin topiciğinede göndercem ama önce burası olsun malikanede yaşayan böyle mi yapar yakışmadı tiyzem o benim annem degil bikere ikizi var onun sen karıştırıyorsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 iftiraa ve külliyen yalan komploya kurban gidiyorum sanırsam Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 komploymuş kendin dedin ya ben çöp topluyorum diye Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 ablacım..gerçekten uzun zaman oldu,çok özledim,ne oldu bize Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 sardunyam tiyze seni yakalamışlar T-M magazin topiciğinede göndercem ama önce burası olsun malikanede yaşayan böyle mi yapar yakışmadı tiyzem du bakayım gıcığım ayağındakiler benim kaybolan patilerim değilmi hani şu çok beğendiğini söylediğin kısa not..şu iletiyi yazmak için mausla dişe diş bir savaş verdiğime kim inanır ben açıyom o kafasına göre yürüyüp kapatıyo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 zeynep seni tenhada kıstırırım sanırsam birgün leylam bende seni çok özledim ben ara sıra geliyorum da sen hiç yoksun frozen cadısı, ne kadarda yalançısıııııııııııııııın kızında tıpkı sana çekmiş çamur bunlar ya Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 pes yane söyleyecek laf bulamayınca çamur at çok kırıldı kalbim duydunmu gıcıkcığım sesini dur efekt yapıyım şangırrrrda şungurrrrr..şungurrrrda şangırrrr Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 pes yane söyleyecek laf bulamayınca çamur at çok kırıldı kalbim duydunmu gıcıkcığım sesini dur efekt yapıyım şangırrrrda şungurrrrr..şungurrrrda şangırrrr annem yuk da tiyze ben yerleri süpürüyüm bişiyler kırılmış Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 ya ne çamur atıcam ya, yalançı olduğunuz kadar küstahsınızda frozen cadısı deniz kızı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 ya ne çamur atıcam ya, yalançı olduğunuz kadar küstahsınızda frozen cadısı yane hem sarıl hemde kavgada söylenmeyecek laflar söle pess.. lafları arada kaynatmak bu demek oluyor sanırsam.. hicvettini çağırtma bana canem biliyon başına gelcekleri Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 bide tehtit haa? sanırım birazcık tırstım saygılar efenim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 hah şöle ama o dil çıkarmayı heç sevemedim haberin ola bi oku dedim sözlerini Sormayın neden bu durgunluğum Görmeden kuytu yaralarımı Sormayın neden bu huysuzlugum Bilmeden saklı duygularımı Çokmu dertsiz duruyorum uzaktan bakınca Çokmu kalender sandınız dert anlatmayınca Gamsız hayat,herkese başka sunar garip oyunlarını Gamsız hayat,herkese başka kurar ka..h..pe tuzaklarını Gamsız hayat,herkese başka sorar geçmiş hesaplarını Gamsız hayat herkesi başka yorar görmez gözünün yaşını Sanmayın biter bu durgunlugum Sarmadan kuytu yaralarımı Sanmayın biter bu huysuzlugum Açmadan saklı duygularımı Çok mu güçsüz duruyorum derdimi paylaşınca Çok mu çaresiz dersiniz dertten ağlayınca Söz: Aylin Atalay - Candan Erçetin Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 gerçekleri insanların yüzüne yüzüne vurarak onları uyandıran güzel insan SARDUNYAM. SARmalı DUNYAMı senin gibiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 hah şöle ama o dil çıkarmayı heç sevemedim haberin ola bi oku dedim sözlerini Sormayın neden bu durgunluğum Görmeden kuytu yaralarımı Sormayın neden bu huysuzlugum Bilmeden saklı duygularımı Çokmu dertsiz duruyorum uzaktan bakınca Çokmu kalender sandınız dert anlatmayınca Gamsız hayat,herkese başka sunar garip oyunlarını Gamsız hayat,herkese başka kurar ka..h..pe tuzaklarını Gamsız hayat,herkese başka sorar geçmiş hesaplarını Gamsız hayat herkesi başka yorar görmez gözünün yaşını Sanmayın biter bu durgunlugum Sarmadan kuytu yaralarımı Sanmayın biter bu huysuzlugum Açmadan saklı duygularımı Çok mu güçsüz duruyorum derdimi paylaşınca Çok mu çaresiz dersiniz dertten ağlayınca Söz: Aylin Atalay - Candan Erçetin biliyorum sen bunu seviyosun okudum anladım gerçekleri insanların yüzüne yüzüne vurarak onları uyandıran güzel insan SARDUNYAM. SARmalı DUNYAMı senin gibiler hiç kimse tokatlanarak uyanmak istemez godzilla biliyorsun değil mi? hatta kendisini tokatlayarak uyandıranı bi kaşık suda boğmak isteyebilirler Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 anlayışlı gıcığım benim bu arada godzilla ne etmiş öle SARmalı DUNYAMı ..vay beeeaaa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 zeynep seni tenhada kıstırırım sanırsam birgün frozen cadısı, ne kadarda yalançısıııııııııııııııın kızında tıpkı sana çekmiş çamur bunlar ya çamurmuş hiçte değil tenhada kıstırmak annneee çok korktum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 anlayışlı gıcığım benim bu arada godzilla ne etmiş öle SARmalı DUNYAMı ..vay beeeeee he çok anlayışlıyımdır heç sana çekmemişim evet benim gibileri çoğaltmak lazım canem tanıdığın bir genetik bilimci var mı? çamurmuş hiçte değil tenhada kıstırmak annneee çok korktum evet tenhada kıstırmak annende kurtaramaz seni Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.