Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Nasılsın bidenem..? Bugün şunu söylemek için geldim; Seni seviyorum sarmaşığım.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sevgililer gününüz kutlu olsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 canım ablacım ortadaki kocaman yıldız sen biz de senin etrafına dizilmiş kuzucukların Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Canım Sarmaşığım.. iğden özledi seni.. Bulutlara benzer duygular:turuncu, erguvan, beyaz.... Bir rüzgar sürükler hepsini. Bulutlara güven olmaz..! Çiçeklere benzer duygular: gönüllerde yıldız yıldız açılır, meyve olur, ağaç olur; nesiller dinlenir gölgesinde:muzaffer alınlarda taç olur. Çiçeklere benzer duygular, kuytu bir bahçede açan çiçeklere. Gözyaşlarında kanatlanır yaprakları, kalbinin kanıyla şafaklaşır. Ağlayınca açar o çiçekler, gülünce solar. Kuşlara benzer duygular. Nereden gelirler bilinmez. .. Kah çığlık çığlıktırlar, kah sesleri işitilmez. Bağrında güneşler tutuşmuyorsa selamlayıp geçerler seni. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 yoksa sende mi annemle kayboldun kayıp ilanları 2 olcak Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 zeynepcim,ilanlardan sen sorumlu ol ablacım,seni seviyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 DESEM Kİ Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdır, Rüzgârların en ferahlatıcısı senden esiyor, Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini, Ormanların en kuytusunu sende gezmekteyim, Senden kopardım çiçeklerin en solmazını, Toprakların en bereketlisini sende sürdüm, Sende tattım yemişlerin cümlesini. Desem ki sen benim için, Hava kadar lazım, Ekmek kadar mübarek, Su gibi aziz bir şeysin; Nimettensin, nimettensin! Desem ki... İnan bana sevgilim inan, Evimde şenliksin, bahçemde bahar; Ve soframda en eski şarap. Ben sende yaşıyorum, Sen bende hüküm sürmektesin. Bırak ben söyleyeyim güzelliğini, Rüzgârlarla, nehirlerle, kuşlarla beraber. Günlerden sonra bir gün, Şayet sesimi farkedemezsen, Rüzgârların, nehirlerin, kuşların sesinden, Bil ki ölmüşüm. Fakat yine üzülme, müsterih ol; Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini, Ve neden sonra Tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede, Hatırla ki mahşer günüdür Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum. Cahit Sıtkı TARANCI Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 fıstıklarım güzel yüreklilerim özür dilerim ya gelemedim bir süredir... diloş, leylam, zeynep, deniz kızı teşekkür ederim... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 rica ederiz ama sen gelmeye calış sen yokken formun cicekleri de soluyor sonra Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 çalışırım deniz kızı teşekkür ederim... Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Sevgili arkadaşıma, beğendiğim, kaldırıma çizilmiş üç boyutlu bir resim armağan ediyorum. Julian BEEVER Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 çok teşekkür ederim sevgili maraba çok enteresan bir resim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Sevgili Sardunyam bu ülkenin senin gibi vatandaşlara ihtiyacı var! Görüşlerine düşüncelerine katılmamak elde değil! İyi ki varsın ablacım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gıcıkcığım I. Neyiz ki biz? İlk ışınları görününce güneşin, Kaparız tepenin gözkapaklarını Çam değiliz ki, kollarımız açık Ürpererek karşılayalım donuk ışığı. Gölgeler kısalınca çıkarız ortaya, Açıklıktır, aydınlıktır aradığımız, Parlaklıkta bulur gücünü görüşümüz. Tanımayız alacakaranlığı delen, Tepelerin arasından seçen bakışı. Kör olmuş ışıktan gözlerimiz. Gündüz yarasalarıyız biz. II. Geceyi düşleriz gündüzken, Geceyken de gündüzü, Yitirebileceklerimiz yitiktir Onlardan uzaktayken ama Özleriz, döneriz yeniden Yitirmeden Yitirebileceklerimizi Yitiremediklerimize. Yitirebilirdik, deriz; Ama yalnızca bir fiil çekimi bu Tutsaklıklara bağlamışız özgürlüğümüzü. Gündüz yarasalarıyız biz. ORUÇ ARUOBA Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Sevgili Sardunyam bu ülkenin senin gibi vatandaşlara ihtiyacı var!Görüşlerine düşüncelerine katılmamak elde değil! İyi ki varsın ablacım Bunları duymak müthiş güzel bişeyde daha güzeli ne biliyormusun? Düşüncelerinin ve ifadelerinin bir aynada yansıması, o aynadan sana bakanın seni anlaması, onu anlaman ve yalnız olmadığını bilmek duygusu, işte bu daha güzel... Sende iyiki varsın bitanem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gıcıkcığım I. Neyiz ki biz? İlk ışınları görününce güneşin, Kaparız tepenin gözkapaklarını Çam değiliz ki, kollarımız açık Ürpererek karşılayalım donuk ışığı. Gölgeler kısalınca çıkarız ortaya, Açıklıktır, aydınlıktır aradığımız, Parlaklıkta bulur gücünü görüşümüz. Tanımayız alacakaranlığı delen, Tepelerin arasından seçen bakışı. Kör olmuş ışıktan gözlerimiz. Gündüz yarasalarıyız biz. II. Geceyi düşleriz gündüzken, Geceyken de gündüzü, Yitirebileceklerimiz yitiktir Onlardan uzaktayken ama Özleriz, döneriz yeniden Yitirmeden Yitirebileceklerimizi Yitiremediklerimize. Yitirebilirdik, deriz; Ama yalnızca bir fiil çekimi bu Tutsaklıklara bağlamışız özgürlüğümüzü. Gündüz yarasalarıyız biz. ORUÇ ARUOBA Çok sayın cadıcım siz bir fevkaladenin fevkimisiniz Ama ben yarasa değilim canım Seni bilemem tabi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 efet gıcıkcığım o ben oluyorum fevkaladenin fevkindeki yani yarasa sensin canem yaramasa da ben ay ne ********* bir espri oldu beeeea Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 bi espiride benden Soru: 4.murat neden intahar etmiş? Cevap: İlk 3'e giremediği için Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 minik bir tatile gitmiştim annecim senden habersiz oldu ve kendimi affetirmek icin bir hediye aldım sana bahçede bir baksan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 tatil mi bizi niye çağırmadın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 minik bir tatile gitmiştim annecim senden habersiz oldu ve kendimi affetirmek icin bir hediye aldım sana bahçede bir baksan hemen ve derhal gitmek istiyorum zevkine ve tarzına hayran kaldım canım kızım sen ayarla ben valiz maliz almadan geliyorum tatil mi bizi niye çağırmadın sizin ne işiniz varmış? sen ve fevkaladenin fevki annen malikanenizin tadilat işleri ile ilginenin frozen cadısına duyurulur yağmur durdu bidenem kafanı camdan kaldırabilirsin artık Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 hemen ve derhal gitmek istiyorum zevkine ve tarzına hayran kaldım canım kızım sen ayarla ben valiz maliz almadan geliyorum sizin ne işiniz varmış? sen ve fevkaladenin fevki annen malikanenizin tadilat işleri ile ilginenin frozen cadısına duyurulur yağmur durdu bidenem kafanı camdan kaldırabilirsin artık begendigine sevindim annem senin kızın olunca sana cektim ya zevk konusu ordan birileri de ana kız pek bi kıskandı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 elbette armut dibine düşermiş karpuz gibi yata yata büyümedik biz (birileri üstüne alınır mı) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.