Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 bende pleysteyşın istiyorum abla ne olcek Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 nerdesin sarmaşığım.. iftar sofrası çok şenlikli gel hadi kaçırma.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 zavallıcık kendini ayrıcalıklı sanıyor herhal.. buda sana Sarmaşığım.. Acı, ağulu dikenler gibi ruhuna dolandığında, öfke, kızıl bir küheylan gibi koşturduğunda, keder, yaşlı bir ağaç gibi üstüne yıkıldığında, duracaksın, durup, gümüş bir su gibi akan sabahın tazeliğine bakacaksın, sana iki yüz yıl önceden haberler taşıyan alaycı kargaların sesini dinleyeceksin, çiçeklerini koklayıp derin bir soluk alacaksın. Ölüm seni kuşattığında, tam o sırada, hayatı düşüneceksin. Acıyı, öfkeyi, kederi ulu bir gölgeliğe yatıracaksın bir zaman, "dinlenin biraz" diyeceksin. Bir inci avcısı gibi, ta derinlere dalıp tek tek bütün istiridyeleri açarak, bir sevinç arayacaksın. Hayaller kuracaksın. Hatıralarını bir daha gözden geçireceksin. Sevdiklerini düşüneceksin ve seni sevenleri. Özlediklerini düşüneceksin ve seni özleyenleri. Teninde iz bırakanları ve senin izini taşıyan tenleri. Seni şakalarıyla güldürenleri ve senin şakalarına gülenleri. Sevinçlerini, hayallerini, hatıralarını, sevdalarını, sevişmelerini, özlemlerini, şakalarını bir bir yerleştireceksin içine, hayat denilen mucizenin sana verdiği armağanları sıkıca kucaklayacaksın. Ölüm her yandan üstüne saldırıp seni kuşattığında, tam da o zaman, hayatı düşüneceksin. Güzel bir haber gelecek belki yarın sabah. Belki bir mektup alacaksın. Sana gülümsemesini çok istediğin gülümseyecek belki sana. Serüvenci gemiciler gibi meçhul denizlerde kaybolduğunda, tam da o zaman, karanın bir gün görüneceğini düşüneceksin. Gözcünün "kara göründü" diye bağırdığını hayal edeceksin. Kara, hiç görünmese bile, hiç olmazsa neyi aradığını ve neyi kaybettiğini bileceksin, çektiğin onca fırtınanın, varmayı umduğun o umutlu hedefle mana kazandığını anlayacaksın. Her şeyini kaybetsen de hayallerini kaybetmeyeceksin. Neyi aradığını hiç unutmayacaksın. Sevinçleri ne kadar hatırlarsan, acının derinliğini o kadar kavrayacaksın. Yaşadığın ve yaşayabileceğin güzel şeyleri ne kadar çok düşünürsen öfken o kadar keskinleşecek. Karanlık inerken ışığa daha dikkatli bakacaksın. Geleceğinle arana, dibinde canavarların dolaştığı bir uçurum koyduklarında, nasıl biteceğini bilmediğin atlayışını yapmadan önce, geçmişine, sevinçlerine, hayallerine yaslanıp güç alacaksın. Sevdiğin bir türküyü mırıldanmaktan hiç vazgeçmeyeceksin. Bir çiçek iliştireceksin yakana. Ölüm seni kuşattığında, tam da o zaman, hayatı düşüneceksin. En azgın, en ihtiraslı sevişmelerini... En çılgın hayallerini... En çağıltılı kahkahalarını... Acı, ağulu dikenler gibi ruhuna dolandığında, öfke, kızıl bir küheylan gibi koşturduğunda, keder, yaşlı bir ağaç gibi üstüne yıkıldığında, duracaksın, durup gümüş bir su gibi akan sabahın tazeliğine bakacaksın, sana iki yüz yıl önceden haberler taşıyan alaycı kargaların sesini dinleyeceksin, çiçeklerini koklayıp derin bir soluk alacaksın. Ölüm seni kuşattığında, tam o sırada, hayatı düşüneceksin. Ölüm seni kuşattığında, tam o sırada, hayatı düşüneceksin. Acıyı, öfkeyi, kederi ulu bir gölgeliğe yatıracaksın bir zaman, "dinlenin biraz" diyeceksin. Onları, şefkatle dinlendireceksin. Çünkü onlara yine ihtiyacın olacak. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 zeyneep, leylam karikatürler süperdi çok güldüm... İğdem yine tam damardan bulmuşsun ben bi kendimi atıp geliyorum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 deli olma şekerim.. bu esasında umut vaadeden bi yazı...bende ondan sebep yazdım..sana böyle tesir edeceği hiç aklıma gelmezdi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 olsun iğdem ben kendimi atayım geleyim bakarsın yenilenirim bünyeye iyi gelir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 olsun iğdem ben kendimi atayım geleyim bakarsın yenilenirim bünyeye iyi gelir Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 canım attım kendimi pek bi iyi geldi kemiklerim açıldı ayol Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Erbay'ım kardeşim sağol canım... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 ablacım kadir gecen mübarek olsun Allah tüm dualrını kabul etsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 amin amin amin cümlemizin Kadir Gecesi mübarek olsun Kadir bilenlerimiz çok olsun Kadre ermek nasip olsun Kadir-i Mutlak yardımcımız olsun... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 sardunyam özledim seni canım benim seni göremeyince ziyaretine geliyim dedim. bayramda da kahveni içmeye gelirim artık. çok öptüm canımcımmm. şu resmin şekerliğine baksana yaaaa Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 kaymaklı künefem.. bu farecikleri çaldım haberin olsun.. öyle şekerler ki..dayanamadım üzgünüm.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 sardunyam özledim seni canım benim seni göremeyince ziyaretine geliyim dedim. bayramda da kahveni içmeye gelirim artık. çok öptüm canımcımmm. şu resmin şekerliğine baksana yaaaa oy bidenem, bende seni özlemişim nasılsın görüşmeyeli keyifler gıcırdır inşallah çok şekerler çok avucumda olsalardı tutabilirmiydim acaba sağol meleğim öpüyorum bende seni... kaymaklı künefem.. :bu farecikleri çaldım haberin olsun.. öyle şekerler ki..dayanamadım üzgünüm.. : sen benim sincaplarımı nasıııııl çalarsın bakem, imdat polis, sincap hırsızı girmiş topicime ( bu arada hemstırlara sincap dedim farkındayım çaktırmayın) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 açıklarım anlayabilirsen tabe biraz uğraşcem emme olsun ama ben büyüklerine saygı duyan bir minik olaraktan önce senin hem msnde bize laf yetiştirirkene hemde forumda oldukça uzun metrajlarda ileti gönderebilme kabiliyetinin sırrını açıklamanı beklesek diyom yuksam ben açıklamak zorunda kalacam nası yaptığını da o bakımdan şey ettim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 işte ona kabiliyet, zeka, deha, yetenek, güç, birikim, kültür ve bunlara keza tevazulu oluşumdan kaynaklanıyo diyebilirim... sen ne açıklayacaksın canem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 giderken sayfama bir şiir bırakmak istedim... uğrayanlara armağanım olsun... vefalı arkadaşlarım, dostlarım, kiminizi sevdim kiminizi biraz daha fazla sevdim... daha fazla sevdiklerim bunu hissettiler onlar bu sayfanın tatlı melekleri... ev sahipleri hatta... beni seven ve tarafımdan sevilen herkese selamlarımı gönderiyorum... Bayramınız kutlu olsun... Şeker gibi bayram olsun... Koskocaman bayram öpücüğü gönderiyorum size... Yıkıcı bir aşk bu, Yıkıyor milletin ortasına Tutku yükünü. Bölücü bir aşk , Ekmeği suyu bölüyor günde üç öğün Hain bir aşk bu, Sizin eve hırsız girer Onunkine polis. Yasadışı bir aşk bu evlenmeyi Hiç mi hiç düşünmüyor. Soyguncu bir aşk bu, En sıradan ezgilerden sevinçler devşiriyor. Kökü dışarda bir aşk Dante ile beatrice'inkine Fena öykünüyor. İşgalci bir aşk bu Samanlık sevişenin diyor Başka şey demiyor. Cemal Süreya Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 ablaaaa ben bayramda gelcem sana öncelikle baklava isterim sonra bayram harçlığı isterim sonra bayram hediyesi isterım aaaaaa mendili unuttum şimdilık bu kadar seni seviyorum güsel ablam bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Sardunyam,canım arkadaşım,bayramın kutlu olsun... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Huzurlu Nice Bayramlar Gecirmen Dilegi ile Sardunyam ayrica bir yere yazmissin .. gördüm ben oraya yazmasini bilmiyorum, denemedim yani hic.. bu yüzden buradan cok Tesekkür ediyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.