Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 deli amazonum..seni seviyorum desemde inanma çok güzel yazmışsın bidenem bende seni asil şovalyem Her gün yasanacak bir şey vardı Herkes kendi düşünü kurar Kendi hayatını oynardı Şimdi Hayat tek perdelik bir oyun Stand-up bir yalnızlık gibi, Şimdi Herkes Yogun Yorgun Ve Tek başına CAN DÜNDAR güzel yüzlüm ne kadar güzel anlatmış Can abimiz... değilmi? öyleydi... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Üşüyen yanlarımla sarıldım hayata yeniden ve yeniden... ?Hoşça kal?ı esirgenmiş bir vedâ sonrasında, hoşça bakamadım kendime ve hoşça kalamadım...! bir boşlukta sallandırıyorsun yüreğimi kime baksam biraz sensizlik biraz yalnızlık biraz korku sevilmeye muhtaç bir çocuk gibiyim sokak aralarında adımı kim haykırsa sarılacak gibiyim acı çekmek ne demek bilir misin özlemler içinde..? derdini anlatamayan bir dilsiz gibiyim kırgınlıklarımı emanetçiye bıraktım geri dönüp alır mıyım../..bilmiyorum her gece ince uzun bir bardak dolaşıyor parmaklarımda her gece istek parçalar alıyorum sevdaya dair her gece biraz daha ölüyorum bizim buralarda hem sıkı içip hem de şarkılar söylemek, her yiğidin harcı değil pardon../..yanlış söyledim her kadının harcı değil diyecektim şimdi desem ki gün geceye döndü susuz bıraktın dudaklarımı köpek öldüren gecelerde sancılarım sıklaştı../..ebesiz şiirler doğurdum kan ter içinde çocuklarının yüzünü görmeye gelmedin bile, kahrolmayacak mısın..? küçük bir kızın gül kokan dualarında kaybettim umutlarımı nehirler boyu uzanan yüreğim işgal altında kaldı kurtulan var mı dersen, belki bir kaç düş ve sakat kalan sözler sevdam ise komada kan kaybediyor, biliyor musun..? belki de artık hiçbir şeyi bilmeni istemiyorum istemek beklemek demek beklemek ise kanamalı bir isyandır göğsüme yapışan göğsümün bilinmezlere değil, sevda RH + düşlere ihtiyacı var artık rolleri değişiyoruz sevgili sana şimdi anlamak bana da susmak düşüyor yaşattığın için biliyorum, yüreğin biraz titreyecek hazır mısın..? yüreğini yüreğimle sarmaya geldim yine Sarmaşığım.. sende hazırmısın..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Üşüyen yanlarımla sarıldım hayata yeniden ve yeniden...?Hoşça kal?ı esirgenmiş bir vedâ sonrasında, hoşça bakamadım kendime ve hoşça kalamadım...! bir boşlukta sallandırıyorsun yüreğimi kime baksam biraz sensizlik biraz yalnızlık biraz korku sevilmeye muhtaç bir çocuk gibiyim sokak aralarında adımı kim haykırsa sarılacak gibiyim acı çekmek ne demek bilir misin özlemler içinde..? derdini anlatamayan bir dilsiz gibiyim kırgınlıklarımı emanetçiye bıraktım geri dönüp alır mıyım../..bilmiyorum her gece ince uzun bir bardak dolaşıyor parmaklarımda her gece istek parçalar alıyorum sevdaya dair her gece biraz daha ölüyorum bizim buralarda hem sıkı içip hem de şarkılar söylemek, her yiğidin harcı değil pardon../..yanlış söyledim her kadının harcı değil diyecektim şimdi desem ki gün geceye döndü susuz bıraktın dudaklarımı köpek öldüren gecelerde sancılarım sıklaştı../..ebesiz şiirler doğurdum kan ter içinde çocuklarının yüzünü görmeye gelmedin bile, kahrolmayacak mısın..? küçük bir kızın gül kokan dualarında kaybettim umutlarımı nehirler boyu uzanan yüreğim işgal altında kaldı kurtulan var mı dersen, belki bir kaç düş ve sakat kalan sözler sevdam ise komada kan kaybediyor, biliyor musun..? belki de artık hiçbir şeyi bilmeni istemiyorum istemek beklemek demek beklemek ise kanamalı bir isyandır göğsüme yapışan göğsümün bilinmezlere değil, sevda RH + düşlere ihtiyacı var artık rolleri değişiyoruz sevgili sana şimdi anlamak bana da susmak düşüyor yaşattığın için biliyorum, yüreğin biraz titreyecek hazır mısın..? yüreğini yüreğimle sarmaya geldim yine Sarmaşığım.. sende hazırmısın..? hazır olmazmıyım? yüreğim yüreğinle acıların içinden daha kolay geçiyor... yüreğin yüreğimle daha kolay geçecek... ve bu şiir, Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 bu şiirin kime ait olduğunu tahmin etmişsindir..malum kadın.. yüreklerimizle sarmalanmak..daha iyi bir tedavi varmı..? ve ben..onun için burdayım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 evet iğdem tahmin ettim ve kelimelerinden tanıyor insan... yüreğin acısının başka tedavisi yok, sıcacık bir dost tek ilacı... bende... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 ayyy şimdi olsada yesek çimit, ay pardon simit yanınada eritme peynir, mmmm oy oy oy Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 ama çayı unutmuşsun bidenecik gıcığım.. ben bide mümkünse beyaz peynir ,zeytinsiz asla olmaz ve domateste alayım yanına yani zahmet olmazsa diyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 yaw onun yanına biraz da çokokrem.. turşu da varsa azıcık.. damak tadımın tuhaflığının farkındayım,bu ara beni de çok şaşırtıyor ben geldim ablacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 aman sorma damak tadımızın karmaşıklığı bi tuhaf ama hepimizin böyle tuhaflıkları var benimkileri sorma ... Leylacım hoşgeldin cadım, simitler bayatladı biraz ama idare et çayda cumartesiden kalma ısıtayımda iç, tasarruf olsun ya Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Yoktun bugün.. Sonbaharı severmisin Sarmaşığım..? Sen sonbahar kokuyorsun sevdiğim; saçlarında sararmış yapraklar avuçlarında hüzün... başımı göğsüne yaslıyorum derin derin çekiyorum içime Sen sonbahar kokuyorsun sevdiğim ayrılık kokuyorsun eylül,ekim,kasım kokuyorsun tiriyorum kollarında bütün ömrüm oluyorsun ama biliyorum ya sevdiğim sen sonbahar kokuyorsun... Hayır diyemiyorum öyle bir bakıyorsun bulutlar iniyor gözlerine uzaklar iniyor dayanamıyorum Sen sonbahar kokuyorsun gözlerinde yağmur gözlerime yağıyorsun. Ellerim avuçlarının arasından yavaşça kayıyor bilmiyorum ki saat geceyi kaç geçiyor kuş olup uçuyorsun bütün ömrüm oluyorsun ya; ömrüm varlığınla var yokluğunla yok sanıyorum.. .....aldanıyorum... Yüreğimde dua gözlerimde yaş dudağımda hayat bulan üç-beş kelam oluyorsun yeniden can buluyor bende ben oluyorsun artık acıtmıyorsun... Çünkü sevdiğim; ben başından beri biliyorum sen; sonbahar kokuyorsun ayrılık kokuyorsun saçlarında sararmış yapraklar avuçlarında hüzün.... gözlerinde ise yağmur uzaklara yağıyorsun....... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 sevmezmiyim İğdem, Sonbahar... adında bile hüzün var... ve her sonbaharda Belgrat ormanlarına gitmek isterim... ve genelde giderim... bir başka kokar rüzgar, toprak, hava... renkler solar ve herşey derin bir uykuya hazırlanır... Sonbahar, solduran mevsim... bizi olduğumuzdan daha duygusal yapacak... Sen sonbahar kokuyorsun... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 artık gündüzleri olmuyosun herhalde.. neyse,yakında bir sürprizim olacak.. bekleyin anacım.. daha fazla duygusallık.. bence bu kadarı bile çok fazla sarmaşığım..herşeyin fazlası yoruyor biliyorsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 efenim Ramazan hazırlıkları yapıyorum ve bu gece ilk sahurumuz bu bakımdanda bir başka duyguyla doluyum... hayırlar getirsin bereket ve huzur getirsin Ramazan ayımız... İğdem hayırlı Ramazanlar diliyorum... hepimize... sürpriz mi? ne kadar bekleyeceğiz? bi ipucu versen diyorum nasıl bir sürpriz olacak? olduğumuzdan daha duygusal olduğumuzda bizi nereye kapatırlar anacım? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Senin de Ramazanın hayırlı olsun bitanecik ablacım Dualarda buluşalım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 seninde bidenecik Leylam sahurlarda buluşalım, dualarda buluşalım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Sarmaşıkların en güzeli..senin ve aileninde Ramazanı hayırlı olsun.. evet dualarda buluşalım Leylam.. sürpriz konusunda ipucu veremem..aksi takdirde sürprizlikten çıkar..biraz bekliyceksiniz.. soruna gelince..hastaneden yeni kaçtık biliyosun...şşşt..ses etme.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 amin inşallah hepimiz bu ramazan daha mutlu oluruz... bütün açlıklarımızı doyursun Yaratan... merakla bekleyeceğim ama bu arada ne olduğunuda çözmeye çalışacağım... tamam ses etmedim şşşşşşşşttt Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 amin Sardunyam.. bana kalırsa sen o kıvrak zekanla çözdün bile.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 çözsemde çözmem İğdem, ben tadını çıkartmak için varım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 anlamamazlıktan geliyosun yani.. tamam o zaman.. bekle ve gör.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 belkide anlamamışımdır bekliyorum ve göreceğimi umuyorum göreceklerimden mutlu olmayı bilirim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 bilmem ki görünce mutlu olcakmısın.. neyse..bunu zaman gösterecek artıkın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 senden gelen sürprizlerden mutlu olmamam imkansız... çok bekliycez mi? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 canım benim.. inşallah bi kaç gün.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.