Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 evet hatta benim ağzım kulaklarımdan hiç gitmedi öğlenden beri çekinelim ablacım,bi daha bulamayız,cheese de,yok deme,demene gerek yok zati poz veriyorum... kocamış bunlar yaw sohbete bak Arada bir , bir yanım kaçsam diyor uzağa Katsam diyor önüme canımı yorganımı Arada bir bir yanım düşsem diyor tuzağa Geçsem dünyanın derdini varsam cennetime diyor Ama of öbür yanım var ya öbür yanım Amman öbür yanım cahil diğer yarım Kurtulmak kolay mı derdinden Sıyrılmak kolay mı derdinden Arada bir bir yanım yıksam diyor şu dağı Görsem diyor ardını yarimi yarınımı Arada bir bir yanım küstüm diyor o yana Senden dost olur mu korkarsan kaybettin diyor Arada bir bir yanım boşver diyor acıya Elbet diyor olacak derdi de dermanı da günün güzel geçsin şuh tombiliğim.. Aman yarabbiiiii kimler gelmiş nerelerdesiniz hanfendü gözümüz yollarda kaldı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 geziyom bugün ne sıcaktı ama sevmiyorum işte yazı...kar istiyom yağmur istiyom rüzgar istiyom.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 çak gezme bu sıcaklarda yaşına başınada bakmıyon tv izlemiyonmu yaşlılar ve kalp hastaları dışarı çıkmasın dokanır diyorlar... bizim buralar esiyor sizin oralar esmiyormu? yarın gelsene sana dondurma ısmarlayım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 iftiraya bak ..bide utanmadan diloş kendi resmini koymuş frozen diye yasık ya ..yaşınızdan utanında..oturup örgü örün benlen uğraşcanıza gıcığım ben dondurma sevmemki...tatlı tatlı ıyyyyy sen gelde ben sana şöyle buz gibi bir su ikram edeyim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 cimri vede yaşlısın işte... buzlu suyu kendime ısmarlayabilirim dondurma vamı dondurma... mmmmm şöyle buz gibi... neyse ben gelirkene alırım kendi dondurmamı bu gıcık cadı suyla kandırcak sanki beni... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 su gibi nimet varmı ki..heyyyy dondurmaymış bunamışsın işte haberin yuk gel nenecim gel donduma va va Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 dondurmada serinletir bikerem... tabiki suyun yerini heç bişey tutmaz ama dondurmada başka güzel canem... senin damak tadın yok... yaşlılık işte... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 kız Sardunyam, seninde heç insafın yok yahu.. kadının bi gıdım canı kalmış o da üflesen gitcek zati.. baksana benim defterdeki haline.. bide dondurma yedirmeye kalkıyorsun..hayırdır yuksam Frozen ninenin mirasına mı göz koydun nedir..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 ben hala gülmekteyim,ne güzel üzgün ruh haliyle tavır koyma modundaydım,yapamıyorum yaw nasılsın ablacım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gelişin önceden belli olmalı Yola çıkarken haber sal sularla Ne yap yap üç gün önceden bildir Ağaçlarla göklerle kuşlarla Geldiğinde akasyalar Karlar gibi vuracak camlara Güller çıldıracak sevinçten Seni görebilmek için Pencereden sarkacak sardunyalar Ayva çiçekleri selam duracak Sapsarı bakışına Dayanamam birden gelirsen Güneş doğar gibi yavaş yavaş gel Gelişin yıkım gibi duyulmamalı Yağmurlara söyle geleceğin günü Gelişin önceden belli olmalı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 kız Sardunyam, seninde heç insafın yok yahu.. kadının bi gıdım canı kalmış o da üflesen gitcek zati.. baksana benim defterdeki haline.. bide dondurma yedirmeye kalkıyorsun..hayırdır yuksam Frozen ninenin mirasına mı göz koydun nedir..? öylemi diyorsun allaalla ben hala gülmekteyim,ne güzel üzgün ruh haliyle tavır koyma modundaydım,yapamıyorum yaw nasılsın ablacım işte bende buna gülerim, demek üzgün ifade kullanmak istiyosun ama olmuyor ha? botoksmu yaptırdın canım ifaden değişmiyor? Gelişin önceden belli olmalıYola çıkarken haber sal sularla Ne yap yap üç gün önceden bildir Ağaçlarla göklerle kuşlarla Geldiğinde akasyalar Karlar gibi vuracak camlara Güller çıldıracak sevinçten Seni görebilmek için Pencereden sarkacak sardunyalar Ayva çiçekleri selam duracak Sapsarı bakışına Dayanamam birden gelirsen Güneş doğar gibi yavaş yavaş gel Gelişin yıkım gibi duyulmamalı Yağmurlara söyle geleceğin günü Gelişin önceden belli olmalı canım kardeşim teşekkür ederim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 nerdesin bugün sen..? yoksa kederlendinde yine hamakta sallanmaya mı gittin..? gel de beraberce üzülelim Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin kolların bağlansa da Başında kasırgalar kopsa da Seniz acımasız sevdaya sarar Sen de benim kadar gerçekleri biliyorsun Beraber olamayız benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz seninle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşlerle gerçekler ayrı ayrı yaşar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 bekliyoruz.. ne cam bardakta sıcak çay ne ağaç gölgesinde hayal kurmak hiçbir şeyin tadı yok özgürlük olmadan geç kalkmanın sevgili mektubu için çağrılmanın ne de hatta Sezen Aksu şarkılarının ayrılığın kıvamı değişir hüznün yorumu demir gibi kesilir bir emirle benliğin ruhundan ne kendini tanıyabilirsin ne eğilen boynunu yokluğu sızlatır bir tek hürriyetin papatyaların son yaprağının 'seviyor' demesinin telefondaki sevgili sesinin ne hayatın ne hiçbir şeyin tadı yok özgürlük olmadan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 işte geldim buradayım ama fazla kalıcı değilim akşam özel bir davete katılıciğim hazırlanmam lazım çok işim var çok daha saçımı yapamadım ne giyeceğim, napacağım, ayy biri bana yardım etsin, kadınların klasik paranoyası... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 olduğun gibi katıl canem nasıl olsa öylede şahanesin... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 doğru söylüyorsun benim cadım pijamalarımla bile gitsem karismam yeter yani... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 ertelemeden söylemek istiyorum..hayat bu bellimi olur..SENİ SEVİYORUM sardunyam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 hayırdır Frozenim bir balkon altından geçmedin değilmi saksı falan durumu yani ay dayanamiyciiğim bende SENİ SEVİYORUM Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 anam bu ne duygu selidir böyle.. sevgi yumağı olmuşuz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 benide kendinize benzettiniz ya pessssssss Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 benide kendinize benzettiniz ya pessssssss hihihih.. ama heç kolay olmadı itiraf etmeliyim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 çok saf gördüm diloşum seni.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 dikkat et..görünüşüm seni yanıltmasın o zaman.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.