Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl he he abla birinci filitresiz ama ağızlıkta var teşekkür ederim kardeşim, annecim.... kendi defterime de yazdım ama...buraya da yazıım..canım Efe'me geçmiş olsun... böcükk hasta olmuş duydum ki...öp benim yerime iki miniğini de.... onlarda benim yerime seni öpsünler ama... çok özledim ben senüü....canım annem benim.... teşekkür ederim meleğim, Efe bugünde okula gitmedi ama daha iyi şimdi onunla çizgi film izleyeceğiz öperim bitanem bizde seni öpüyoruz
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl gunaydin,gecmis olsun ablacim..hangi cizgi filmi izliyeceksiniz,benim yerime de izleyin..ben cok ozledim,ozellikle sunger bob'u..
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl Alice Harikalar Diyarındayı izliyosun sanırım ..kaybolmak o diyarlarda..artık ne mümkün..
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl sünger bob izledik, canem ama benim en sevdiğim çizgi film Heidi'ydi...
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl benimde heidi idi gıcığım küçüklüğüme çok benziyodu zati..zannımca beni görüp çizmişler
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl vallahamı kıs cadım, bende aynısını kendim için düşünüyordum Peter'de bizim mahalleden Hayati'ydi canım, Clara'da teyzenin torunuydu kanımca
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl geçmiş olsun bidenem.. sen dimek üşüttün ha ben dimedimmi sana fazla yaklaşma bana diye
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl sağol bidenem, dün akşam ne olduysa, önce üşümeye başladım sonra ateşim çıktı 38 oldu, sonra uyumuşum koltukta şimdi dökülüyor her yanım, kulaklarım uğulduyor canem, yoksa sen benimi anıyorsun? battaniyelere sarındım yatıyom canem, bir gelde çorba yapıver cadıcım...
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl bugün içimden sana sabah kahvesine gelmek geçmişti ama sen hasta olmuşsun kıyamam.... geçmiş olsun,iyi dinlen. kendine dikkat et çorbanıda iç sıcak sıcak iyi gelsin...
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl hoşgelmişsin Redblack, evet biraz hasta oldum canım, çok teşekkür ederim, seni burda görmek iyi geldi, çorbada miss gibi olmuş eline sağlık
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 18 yıl Kaan'cım çok güzel bir şiir, ne kadar anlamlı, çok teşekkür ederim canım kardeşim...
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 18 yıl ablaların en tatlısı iyileşti mi bakayım iğne ve ilaçların sayesinde daha iyiyim bugün canım, yarına daha iyi olurum inşallah... seni seviyorum bitanem, görüşürüz...
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 18 yıl gecmis olsun ablacim,ben Efe hasta saniyordum.. dimek ozendin ha..acil sifa diliyorum,yarina hic birseyin kalmaz insallah..
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl gıcığım inşallah bomba gibisindir ...benim dişim ağırıyor ...dişçi yolu açılıyo yavaş yavaş nenem avatarda yani pek bi yakışmış..
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl gecmis olsun ablacim,ben Efe hasta saniyordum.. dimek ozendin ha..acil sifa diliyorum,yarina hic birseyin kalmaz insallah.. Efe'ye yediği bişey dokunmuş oda iyileşti, ben ise mikrop kapmışım, gerçi mikrop mikroba bişey yapmaz derler ama fazla mikropmuş anlaşılan... şimdi daha iyiyim canım Leylam, sağolasın, görüşürüz bitanem... gıcığım inşallah bomba gibisindir ...benim dişim ağırıyor ...dişçi yolu açılıyo yavaş yavaş daha iyiyim cadım sanada geçmiş olsun bitanem, o ne kötü bir ağrıdır, çekilir değildir bilirim... bir an önce git şiddeti artmasın antibiyotik tedavisi gerekebilir canem... görüşürüz canım bugün çok işim var, nasıl yetiştiricem bilmem, bugün bana yetmeyecek galiba...
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl ablam nasılsın bakim... iyiyim canım sen nasılsın? Görüşemedik nerelerdesin?
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl gıcığım inşallah bomba gibisindir ...benim dişim ağırıyor ...dişçi yolu açılıyo yavaş yavaş nenem avatarda yani pek bi yakışmış.. tesekkur ederim,torunum benem gecmis olsun sana da,disini cektir de gel.. beni o yoldan hala cagiriyorlar da,ben kendi duser mi diye bekliyorum Efe'ye yediği bişey dokunmuş oda iyileşti, ben ise mikrop kapmışım, gerçi mikrop mikroba bişey yapmaz derler ama fazla mikropmuş anlaşılan... şimdi daha iyiyim canım Leylam, sağolasın, görüşürüz bitanem... daha iyiyim cadım sanada geçmiş olsun bitanem, o ne kötü bir ağrıdır, çekilir değildir bilirim... bir an önce git şiddeti artmasın antibiyotik tedavisi gerekebilir canem... görüşürüz canım bugün çok işim var, nasıl yetiştiricem bilmem, bugün bana yetmeyecek galiba... siz mikroplari halledin,olmazsa silahsor Dilos da el atabilur.. saglikla bekliyoruz insallah,tekrar gecmis olsun canim ablacim
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl buralardayım ablam benimm.... aman hep buralarda ol, kaybolma bir yere, tamammı kardeşim benim... siz mikroplari halledin,olmazsa silahsor Dilos da el atabilur.. saglikla bekliyoruz insallah,tekrar gecmis olsun canim ablacim teşekkür ederim bidenem Leylam, mikropları imha etme girişimlerimiz devam ediyor...
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl sardunyam, tatlım iyileşmiş diye gördüm.... tekrar geçmiş olsun.geçsin bir daha gelmesin. dikkat et kendine
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.