Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
ablacımmm geçiyordum uğrayayım dedimm.. :wub:

pekk görüşemedikk bu aralrr cnım bnmm... :hug: çook özledmm seniii öpüyorumm kocamn :kiss:

meleğim gelmiş, hoşgeldin... derslerin çok yoğun sanırım, ben burada olduğumda sen olmuyorsun, canım bende seni özledim :wub:

canımın çekirdeği :wub: ...annemin gençkızlık defterinden çok güzel bir şiir buldum senin için..hani bugün nostaljik şarkılar topicine döktürüyorsun ya birşeyler..sanırım bu şiir şu an tam da sana göre..

Bir Şarkı Ki

Birgün unutulacaktır

Sesim güzel değil ki ben söyliyeyim

"Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacaktır.."

canım diloşum, çok güzeldi, teşekkür ederim... :wub:

ablacım 3-4 gundur goremıyom ben hıc senı :pinch:

umarım bı aksılık yoktur

görüşemiyoruz jönüm, iyiyim sağolasın, aksilikler yaşıyoruz hepimiz gibi... biraz sıkıntım var ama herşey yoluna girecektir...

düşüncen için teşekkür ederim kardeşim :rolleyes::)

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

:hug: sabah civimasi.. :wub:

ikimizdik, sen ve ben, bir çiçekle

onun tomurcuğu arasında bir yerde;

öylece durur muyduk, ikimiz gibi?

dâima birlikte olurduk hüzünlerde...

anımsar mısın, yaz günü, bir bahçeyle

gizledikti kendimizi birbirimizden;

sen ve bahçe, ben ve bahçe, sen ve ben:

akşamlar derlerdik her ikimizden...

üşürüz, çünkü uzağız şimdi o yazdan;

ey, birazdan bir yazdan geçer olan, ey!

kimbilir ne anlama geliyor artık,

şu eskiden “hüzün” dediğimiz şey?

Gönderi tarihi:

üşürüz, çünkü uzağız şimdi o yazdan;

ey, birazdan bir yazdan geçer olan, ey!

kimbilir ne anlama geliyor artık,

şu eskiden “hüzün” dediğimiz şey?

:flowers::hug: :hug: :hug: bitanem leylam ne güzel sözler bunlar

Gönderi tarihi:

sen nerdesin????

ben nerdeyim ?????

biz nerdeyiz ?????? :huh:

dünya nereye gidiyor?????

cennet nerde???????????????????????

amaaaaaan sorgulamıyım şimdi :(

bildiğim şey: :) üstteki leylayı , frozen gıcığını ve sardunyam cadısını...............

çooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum :wub::hug:

BUDUR: ;):)

Gönderi tarihi:

sardunyamın onu seven ve özleyen herkese selamı var..sanırım uzun bir süre aramızda olmayacak...umarım beni yine yalancı durumuna düşürür ve gelir...

sardunyam nette olacakmış...ilgilenenlere duyurulur...

Gönderi tarihi:
sardunyamın onu seven ve özleyen herkese selamı var..sanırım uzun bir süre aramızda olmayacak...umarım beni yine yalancı durumuna düşürür ve gelir...

sardunyam nette olacakmış...ilgilenenlere duyurulur...

Frozenim...yakın bir ilgili olarak bu duruma oldukça üzüldüğümü belirtmek istiyorum...umarım bir an önce döner aramıza..onu burada ne kadar çok seven olduğunu biliyor...bizi kırmayacağına inanıyorum.. -_-:wub:

Gönderi tarihi:

ben hiç sanmıyorum....zaman her şeyin ilacı....çok sıkıldı bizden kaçtı sonunda....

benim başım davul sesleri eşliğinde bana müzik ziyafeti çektiğinden depresyondan çıkmış diloşuma pek yardımcı olamıyacam ama seni sevdiğimi söyleyerek senin çıktığın yere ben gidiyorum...öpüyorum canem... :wub:

Gönderi tarihi:

Şu ana ablamın sitesine ulaşımıyorum ama ulaşır ulaşmaz ablamı getiricem buraya yok öyle bizleri bırakıp gitmek.Ablam kırılmış veya üzülmüş olabilir ama bunun faturasını bize çıkartmaz.Beraberce hallederiz biz herşeyi nede olsa bi aile sayılırız.

Gönderi tarihi:

sevgili kankam insanlar onu hiç karakterine uymayan şeylerin içine zorla tıkıştırmaya çalışınca oda doğal olarak buna çok kızıyor...onu

kleoyla karıştırmak demek onun karakterini yerle bir etmek demek...bu kleonun şahsından dolayı asla değil...o bunun çok

dışında....konuşmadığı insanlarla sanki onlarla konuşmaya çok meraklıymış gibi konuşmak istediği için başka nickler alıp aramıza

geliyor...gibi kaba bir açıklamayla (bana göre)suçladıkları sardunyam...bunu kendisine yapılmış bir hakaret olarak görüyor doğal olarak...o

bu kadar

küçülecek birisi değil...ne söylemek istiyorsa zaten söyleyebilecek yapıda bir insan.....

Gönderi tarihi:
ben hiç sanmıyorum....zaman her şeyin ilacı....çok sıkıldı bizden kaçtı sonunda....

benim başım davul sesleri eşliğinde bana müzik ziyafeti çektiğinden depresyondan çıkmış diloşuma pek yardımcı olamıyacam ama seni sevdiğimi söyleyerek senin çıktığın yere ben gidiyorum...öpüyorum canem... :wub:

biz ne yaptık ki :blink:

ayriyetten senin başında ne davullar çalınıyo bakıyim.. :ermm: ne işler karıştırıyosunuz :shifty: msn'im yok diye havamı atıyosunuz yoksam :getlost:

herneyse..iki gıcık...ikinizide seviyorum haberiniz olsun... :wub::hug:

Şu ana ablamın sitesine ulaşımıyorum ama ulaşır ulaşmaz ablamı getiricem buraya yok öyle bizleri bırakıp gitmek.Ablam kırılmış veya üzülmüş olabilir ama bunun faturasını bize çıkartmaz.Beraberce hallederiz biz herşeyi nede olsa bi aile sayılırız.

bende ulaşamıyorum kardeşim..daha doğrusu bişey yazamıyorum... :unsure:

Gönderi tarihi:
biz ne yaptık ki

ayriyetten senin başında ne davullar çalınıyo bakıyim.. :ermm: ne işler karıştırıyosunuz :shifty: msn'im yok diye havamı atıyosunuz yoksam :getlost:

herneyse..iki gıcık...ikinizide seviyorum haberiniz olsun...

bende ulaşamıyorum kardeşim..daha doğrusu bişey yazamıyorum...

başım çok ağırıyo diloşum...ayrıca en son dün akşam görüştüm gıcığımla...beni bi dövmediği kaldı..resmen suratıma msn i kapattı.... :lol: onun için kendisini zati uzun bi süre görmek istemiyorum.... :P:lol:

onu bilmem ama :lol: bende seni seviyorum canem... :wub:

Gönderi tarihi:
sevgili kankam insanlar onu hiç karakterine uymayan şeylerin içine zorla tıkıştırmaya çalışınca oda doğal olarak buna çok kızıyor...onu

kleoyla karıştırmak demek onun karakterini yerle bir etmek demek...bu kleonun şahsından dolayı asla değil...o bunun çok

dışında....konuşmadığı insanlarla sanki onlarla konuşmaya çok meraklıymış gibi konuşmak istediği için başka nickler alıp aramıza

geliyor...gibi kaba bir açıklamayla (bana göre)suçladıkları sardunyam...bunu kendisine yapılmış bir hakaret olarak görüyor doğal olarak...o

bu kadar

küçülecek birisi değil...ne söylemek istiyorsa zaten söyleyebilecek yapıda bir insan.....

bunu böyle anlamak isteyen biri varsa...sadece o şahsın hüsnü kuruntusudur...ve kimseyi bağlamaz...Sardunyam tarzı..kişiliği ve düşünceleriyle ortadadır...takma nicklere ihtiyacı hiçbir zaman olmayacak kadar özü sözü bir asil bir kişiliktir...o söylecek bir sözü varsa her şekilde dile getirecek bir alt yapıya ve özgüvene sahiptir...bunu asgari bir zekaya sahip herkes kavrayabilecek yapıdadır...yapılan bu şakayı yanlış yerlere çekmek isteyen birileri varsa bu sadece kendi niyetlerini gösterir...sardunyam değerinden hiçbirzaman hiçbirşey kaybetmez...

Gönderi tarihi:
başım çok ağırıyo diloşum...ayrıca en son dün akşam görüştüm gıcığımla...beni bi dövmediği kaldı..resmen suratıma msn i kapattı.... onun için kendisini zati uzun bi süre görmek istemiyorum....

onu bilmem ama :lol: bende seni seviyorum canem... :wub:

valla ben ağrıyan tarafım her neresi ise..orayı hissedemeyecek durumdayım... :lol: dimek halen dipresyondayım :w00t:

o sever beni... :wub: sen de seversin :wub: herkeş sever :w00t::shifty: :grin:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.